Serialesitelenovelet
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
axxa246
mita baston
michiper68
Mirela Maria
dubaisport
victorelalove
DENISA
11 participanți

Pagina 14 din 44 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44  Urmatorul

In jos

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Empty Re: 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 6:47 pm

victorelalove a scris:

A , si nu cred ca este niciun pupic . Daca era ne spuneau de multe ori . kiss

nu cumva imbratisarea din restaurant au vazut-o scenaristele ca pe un sarut adevarat ? stupid stupid
ca din partea lor ..ma astept la orice , au niste idei de imi vine sa le iau slap slap
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Empty Re: 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 6:50 pm

dubaisport a scris:
ea stie clar ca l-a ales pe Ker ..Kerimul care a stat alaturi de ea ,care a sustinut-o si de care s-a indragostit
Dubai , sigur ca Gullia nu se mai gandeste la Mustafa deloc ... dar deloc .
Eu ma gandeam insa ca Kero va avea indoieli in legatura ca asta . Si poate ca vedem ceva bun din toata durerea si suferinta asta ( ca nu mai pot 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 2743637754 ) .
Bine ...in scenariul meu "fantoma" ... Gullia ar sari ep Kerim cand il imbratiseaza la restaurant ...si podeaua ar fi lustruita ... Smile
Nu stiu de ce ...dar nu-mi place ce fata are Beren cand il imbratiseaza ...poate ca ni se pare mie , dar pare rasfatata . Nu-mi place nici ce ton are la voce ... se prosteste .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 6:57 pm

victorelalove a scris:

Eu ma gandeam insa ca Kero va avea indoieli in legatura ca asta . Si poate ca vedem ceva bun din toata durerea si suferinta asta ( ca nu mai pot 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 2743637754 ) .
Bine ...in scenariul meu "fantoma" ... Gullia ar sari ep Kerim cand il imbratiseaza la restaurant ...si podeaua ar fi lustruita ... Smile
Nu stiu de ce ...dar nu-mi place ce fata are Beren cand il imbratiseaza ...poate ca ni se pare mie , dar pare rasfatata . Nu-mi place nici ce ton are la voce ... se prosteste .

de indoieli ,nu stiu daca va avea..probabil va fi un pic gelos...dar cred ca si el simte ca Gulli il iubeste...
a simtit pe pielea lui ca imbratisarea din rest a fost din inima ..dorita ,nu fortata,nu ca un sent de recunostinta
probabil ca in momentul ca ea i-a dat lui verigheta ,si-or mai fi spus ceva cuvinte frumoasa ,macar un te iubesc !!
Beren asa are ea voce ..pitigaiata
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Lun 13 Feb 2012, 6:59 pm

Are aceiasi voce ca atunci cand a primit paltonul de Craciun.
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 7:02 pm

gix a scris:Are aceiasi voce ca atunci cand a primit paltonul de Craciun.

buna gix

Smile Smile Smile
pai era fericita ca i-l daruise Abla...
numai Mukk era nemultumita ca o strangea pluoverul de gat Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 7:03 pm

gix a scris:Are aceiasi voce ca atunci cand a primit paltonul de Craciun.
Da , cata dreptate ai . kiss
Ti se pare si tie ca este mai rasfatata cateodata ? Parca se prosteste ... Asa si aici ...nu stiu de ce , dar dupa tot ce a pregatit Kerim in restaurant , ea incearca sa-i multumeasca ...si nu-i iese chiar asa de bine faza .
Dar per ansamblu este foarte frumoasa scena . Vom vedea si cum a primit Kerim verigheta ... kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 7:05 pm

dubaisport a scris:

buna gix

Smile Smile Smile
pai era fericita ca i-l daruise Abla...
numai Mukk era nemultumita ca o strangea pluoverul de gat Smile Smile Smile

La faza aia mi-a placut rau de tot . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 283516
Cred ca pana la urma Kerim stie cum sa-i faca ceva zile grele ...este el prea bun , dar cred ca daca si-ar pune mintea cu ea ...i-ar face zile fripte doamnei decoltate . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 13 Feb 2012, 7:08 pm

Buna seara dragalaselor!Mai stiti pe unde se gasesc ep traduse in romaneste de skumpyk ca eu nu le mai gasesc..o seara frumoasa kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 7:09 pm

victorelalove a scris:

La faza aia mi-a placut rau de tot . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 283516
Ti-amintesti cat de bucuroasa era sa imbrace mai repede pluoverul apoi isi tot tragea de guler ca nu putea respira Smile Smile

am revazut iar promo ...offf ce shocat e Ker la rest cand vine Asu...iti dai seama ce durere va avea dupa ce pleaca ea ? sad sad

iar plingem joi, Vic sad sad sad sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 7:10 pm

lica54 a scris:Buna seara dragalaselor!Mai stiti pe unde se gasesc ep traduse in romaneste de skumpyk ca eu nu le mai gasesc..o seara frumoasa kiss kiss

uite aici lica ,trebuie sa le descarci
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 7:11 pm

Vic ..cand incepe suskunlar ce faci ...il abandonezi pe Ker?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 7:13 pm

dubaisport a scris:
Ti-amintesti cat de bucuroasa era sa imbrace mai repede pluoverul apoi isi tot tragea de guler ca nu putea respira Smile Smile

am revazut iar promo ...offf ce shocat e Ker la rest cand vine Asu...iti dai seama ce durere va avea dupa ce pleaca ea ? sad sad

iar plingem joi, Vic sad sad sad sad
Smile Smile Smile Smile Fza aia am vazut-o ca o razbunare a lui Kerim . Smile Smile Smile Smile

Asu cred ca-i spune ca Mustafa este periculos , ca inca o mai iubeste , si ca l-a impuscat pe Kerim ... ca este in stare de orice acum ca este orbit de furie . Cred ca lui Kerim ii va cadea fata .
Si nu stiu de ce cred ca va pleca la inchisoare cu o mare durere in suflet . sad sad sad

Da , Dubai !! Plagem iar joi ... dar a fost vreun episod in care se fim si noi fericite de la inceput pana la sfarsit ? sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 7:15 pm

dubaisport a scris:Vic ..cand incepe suskunlar ce faci ...il abandonezi pe Ker?
Aaaaaa ...nu . In nciun caz . NU FAC ASA CEVA !! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 67332
Tin mai mult la Engin !!!! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 283516 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 283516 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 283516 De fapt la Engin tin cel mai mult !!
Ma voi uita din curiozitate ... si voi fi foarte detasata .

De ce ? Tu renunti la FGSN ? kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 7:17 pm

victorelalove a scris:

Da , Dubai !! Plagem iar joi ... dar a fost vreun episod in care se fim si noi fericite de la inceput pana la sfarsit ? sad sad sad
nici macar in primul ... sad sad
anul asta de Craciun nu le-a mai facut cadouri Ker Smile Smile
era prea suparat dupa faza cu rahmi la inchisoare
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 7:18 pm

victorelalove a scris:
Aaaaaa ...nu . In nciun caz . NU FAC ASA CEVA !! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 67332
Tin mai mult la Engin !!!! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 283516 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 283516 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 283516 De fapt la Engin tin cel mai mult !!
Ma voi uita din curiozitate ... si voi fi foarte detasata .

De ce ? Tu renunti la FGSN ? kiss

IN NICI UN CAZ !!!!!
voi fi prezenta joia indiferent de eveniment....mai mi-am amanat eu odata niste musafiri ca sa pot vedea episodul joia Smile Smile
si eu tot detasata ma voi uita la Murat...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 7:19 pm

dubaisport a scris:
nici macar in primul ... sad sad
anul asta de Craciun nu le-a mai facut cadouri Ker Smile Smile
era prea suparat dupa faza cu rahmi la inchisoare
Pai au pus si ei de o masa in casa .
Si de unde bani ? ... ca nu lucreaza . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 7:21 pm

dubaisport a scris:

IN NICI UN CAZ !!!!!
voi fi prezenta joia indiferent de eveniment....mai mi-am amanat eu odata niste musafiri ca sa pot vedea episodul joia Smile Smile
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 539466 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 539466 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 539466
Si ? Le-ai spus motivul ?

Eu nu credeam ca pot pati asa ceva . Tu stii cat de greu mi-a fost cand nu am avut episod ?
Am crezut ca ma urc pe pereti .
Nici nu vreau sa ma gandesc la vara . Bine ca plecam prin concedii ...si mai uitam de el . Sau poate plecam dupa el . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 539466
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Lun 13 Feb 2012, 7:21 pm

Poate nu-i spune lui Kerim tot cei spune Asu.Parca din traducere inteleg ca ii cere lui Kerim sa vorbeasca doar cu Fatmagul si ea va decide ce vrea sa-i spuna apoi.Daca am inteles gresit sa ma avertizati ca oricum sufar de pe acum ce suparare va fi pe noi in episoadele ce vor urma.Arestare, poate mai apare si Cristin cine stie ce surprize ne mai asteapta.
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 7:24 pm

victorelalove a scris:
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 539466 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 539466 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 539466
Si ? Le-ai spus motivul ?

Eu nu credeam ca pot pati asa ceva . Tu stii cat de greu mi-a fost cand nu am avut episod ?
Am crezut ca ma urc pe pereti .
Nici nu vreau sa ma gandesc la vara . Bine ca plecam prin concedii ...si mai uitam de el . Sau poate plecam dupa el . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 539466
cum sa le zic motivul ?le-am zis ca trebuie sa plec urgent ... Smile Smile
la tine a fost si mai nasol , ca deja ai aveai in casa Smile Smile
stiu ca e greu....iti e mintea numai la episod ,la Ker..ce face ,cum face...si musafirii se simt bine si nu mai pleaca odata stupid stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 7:26 pm

gix a scris:Poate nu-i spune lui Kerim tot cei spune Asu.Parca din traducere inteleg ca ii cere lui Kerim sa vorbeasca doar cu Fatmagul si ea va decide ce vrea sa-i spuna apoi.Daca am inteles gresit sa ma avertizati ca oricum sufar de pe acum ce suparare va fi pe noi in episoadele ce vor urma.Arestare, poate mai apare si Cristin cine stie ce surprize ne mai asteapta.
S-ar putea sa ai dreptate , Gix !! kiss Vom vedea . Eu am inceput sa nu mai cred in tipsurile lor . kiss
Dar de suferit ... tot vom suferi pentru baiatul cu voce superba !! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Offfffff ... de unde mai slabim ? De unde ?????????
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 7:28 pm

dubaisport a scris:
stiu ca e greu....iti e mintea numai la episod ,la Ker..ce face ,cum face...si musafirii se simt bine si nu mai pleaca odata stupid stupid
Smile Smile Smile Smile
Obsesie ... uite cum da omul in asta . Un barbat superb ... si o iei razna . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 14 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 7:29 pm

eu am facut atatea scenarii sapt trecuta cu pijamaua ..si nu am vzt nimic
incat acum nu ma mai gandesc la nimic ..stau si astept
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 7:32 pm

dubaisport a scris:eu am facut atatea scenarii sapt trecuta cu pijamaua ..si nu am vzt nimic
incat acum nu ma mai gandesc la nimic ..stau si astept
In aceeasi situatie . Mai bine sa fim surprinse ... macar sa se gandeasca ei si la bietele noastre inimioare . Smile kiss Dar ar fi prea mult ... sad

Eu ma gandeam ca joi sa vezi ce-l tavaleste Gullia prin zapada . Nici nu mai simt gerul de afara . Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 7:37 pm

dubaisport a scris:
eu vreau sa-l tavaleasca prin restaurant Smile Smile Smile
Eu vreau asa ... si afara ... apoi si in restaurant ...apoi pe mese ...si in final Kerim sa spuna ca nu mai poate ...si Fg tot sa nu se lase .

Uite aici "accident" de fan :

Yes especially when you're in kitchen cooking food and you know it's Engins fault for the food that was burned loool! Smile Smile Smile
Mancarea inca nu am ars-o ... Desi cred ca am fost pe aproape de cateva ori . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 7:42 pm

victorelalove a scris:
Eu vreau asa ... si afara ... apoi si in restaurant ...apoi pe mese ...si in final Kerim sa spuna ca nu mai poate ...si Fg tot sa nu se lase .

Uite aici "accident" de fan :

Yes especially when you're in kitchen cooking food and you know it's Engins fault for the food that was burned loool! Smile Smile Smile
Mancarea inca nu am ars-o ... Desi cred ca am fost pe aproape de cateva ori . Smile
nici eu nu am ajuns la performanta asta Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 44 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum