Serialesitelenovelet
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
axxa246
mita baston
michiper68
Mirela Maria
dubaisport
victorelalove
DENISA
11 participanți

Pagina 26 din 44 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Urmatorul

In jos

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty Re: 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Feb 2012, 11:43 am

nu-mi place paltonul ei verde şi nădragii lui gri.

da , îi stă bine cu părul îndreptat dar puteau să-i dea o formă , pare linsă de ..... la el se vede că uscat cu peria .

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 409014_213966748693838_152249711532209_463875_107726939_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty Re: 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 11:45 am

O fi "lins-o" ... Kerim . Smile Smile
Mie mi se par asa de frumosi si de fericiti . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Feb 2012, 11:54 am

victorelalove a scris:O fi "lins-o" ... Kerim . Smile Smile
(
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ar vrea el dar ptr moment rămâne cu vrutul.

"BAŞROL FATMAGÜL VE KERİM'İN DEĞİL MİYDİ"

Fatmagül?ün Suçu Ne dizisini başladığı günden beri hiç kaçırmadan seyrediyorum. Arada isyanlarımız oldu, bu böyle olmamalıydı dedik...Neden, niçin bir sürü sorular kaldı aklımızda ama hiç bu kadar hayal kırıklığına uğramamıştık. Dizinin bitmesine sayılı bölümler kala sanırım başrol oyuncusu değişti. Birinci sezon tecavüze uğramış bir kadının, Kerim?in de hafife alınmayacak desteğiyle hayata tutunma çabasını zevkle izledik. Bize verilen söz ikinci sezonda devlerin aşkı kadar büyük olacak Fatmagül-Kerim ilişkisini izleyeceğimizdi. Ama geldiğimiz nokta maalesef yardımcı oyuncuların bir sonraki projelerinde başrol kapabilmesi için yapılan çalışmalardır. Dizimiz iki haftadır birinciliğini devretti. Seyirci artık isyanlarda, Mustafa?yı ve onun entrikalarını izlemek istemiyor. Özensizce yazılmış ve oynanmış sahneler izlemek istemiyor. Dava yok... İyileşme yok? Umut yok? Aşk yok... Eeee artık bizde de bu diziyi izlemeye devam edecek sabır yok?

Elif Akkalp

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=52937&rid=2368&p=8

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 15 Feb 2012, 11:58 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 11:57 am

DENISA a scris: Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ar vrea el dar ptr moment rămâne cu vrutul.
Eu cred ca si Gullia o sa inceapa sa vrea ... numai ca nu o sa spuna nimic . cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 12:09 pm

DENISA a scris:păi nu o vezi ce cuminte aşteaptă sărutul
Parca spune : "daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...credeam ca nu mai vrei sa ma saruti dupa ce ti-am dat o palma si apoi am fugit in casa . " Smile Smile Smile
Sa vezi tu cat se va gandi Gullia la sarut ... si pe Kerim cred ca-l vedem la dush . Visul meu va deveni realitate . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 248946 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Feb 2012, 12:14 pm

şi aşa nu o să vedem nimic
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 12:17 pm

DENISA a scris:şi aşa nu o să vedem nimic

Ar fi culmea sa ne arate ... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 12:28 pm

DENISA a scris: mi-ar place ca tot ep să fie doar cu ei doi .
Si mie , Denisa !! kiss
Mie mi-ar place ca tot serialul sa fie cu ei doi Smile ... dar inevitabil vor aparea si actorii de umplutura .
Asta este ... dar nu-mi fac mari sperante . Parca vad ca cine stie ce le spune Mukka si se strica tot .

Dar trailerul este cel mai frumos de pana acum. Si cand o saruta ... wowwwwwww !! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Feb 2012, 12:30 pm

https://www.facebook.com/photo.php?v=320400054673211
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 12:33 pm

Ce bine se sinte Gullia la el in brate !!!
Dar de episodul urmator va uita . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 12:44 pm

DENISA a scris:o ajuta Mustafa şi soaţa lui să uite

Corect !!

Din cate am inteles ... Kerim le va lasa pe Asu si pe soata-sa sa vorbeasca singure , iar Gullia sa decida daca ii spune si lui .
Eu banuiesc ca nu ii spune de teama ca el sa nu fie gelos ... si sa faca vreo nebunie ( gresit din nou ... ca doar au vorbit de atatea ori sa nu-si ascunda nimic ) . De ceea ce ma tem eu cel mai tare este sa nu care cumva sa-i spuna Mukka de conversatia pe care a avut-o cu Gullia in bucatarie ...cum ca ea ar fi fost fericita daca viata ar fi continuat alaturi de Mustafa . sad sad sad sad sad sad
Si tind sa cred ca va fi ceva de genul asta . Vreau sa ma insel .. din tot sufletul . Dar la cat de cruzi sunt turcii ... ma astept la ce este mai rau .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 12:51 pm

Asta vreau si eu , Denisa . Sa speram ca-i spune ... dar nu stiu de unde ar gasi puterea sa-i spuna ca Mustafa inca o iubeste .
Asta daca Asu vine sa vorbeasca cu ea despre obsesia lui Mustafa ... ca nu se stie sigur ce-i povesteste . Poate ca-i spune ca el l-a impuscat pe Kerim ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Feb 2012, 12:56 pm

Fatmagul ar trebui să fie sinceră cu ea , dacă se gândeşte bine probabil ea îşi dă seama că ce a simţit ptr Mustafa nu a fost iubire, ea alt bărbat nu întâlnise până la el , Kerim nu ar trebui să fie prea deranjat că un neajutorat, incapabil de a simţi altceva decât ură şi duşmănie e amorezat de soaţa lui ( eu aş spune obsedat) dacă el simte că soaţa îl iubeşte doar pe el şi că îi pasă doar de binele lui .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 16 Feb 2012, 9:26 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 1:01 pm

Corect , Denisa !!
De acord cu tine 100% . kiss
Insa acum depinde si de cum se poarta Gullia cu el si in general . Daca da impresia ca este in dubiu ... tot ce este posibil ca Kero sa aibe indoielile lui ... Si pana la urma este de inteles . S-a casatorit cu el , care era un strain , si un dusman , si omul pe care il ura cel mai mult ... acum daca Gullia nu-si da seama ca trebuie sa-i arate ca doar la el se gandeste , este inevitabil si omenesc ca sotul sa simta ca ea poate inca are in gand fostul logodnic . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 15 Feb 2012, 1:17 pm

buna Denisa

fetelor ,eu cred ac gulli nu-i ascunde motivul ptr care a venit asu...pana acum ea a insistat si a batut moneda pe sinceritatea dintrte ei..si acum tocmai ea sa calce stramb ?...nu cred
Mukk nu cred ca va fi de fata cand vine Asu..asa ca tot Gulli isi asuma riscul sa-l informeze pe Ker..si asa e corect
dar Denisa ai dreptate...ea acum il vede cu adevarat pe omul Mustafa,in Izmir vedea doar ce era la suprafata,singur barbat pe care-l iubeste cu adevarat este Ker
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 15 Feb 2012, 1:21 pm

DENISA a scris:
ALL TURKISH WEBSITES ARE TALKING ABOUT THE FIRST REAL KISS BETWEEN KERIM&FG. THE MOST AWAITED KISS IN THE HISTORY OF SOAPS CAME AFTER 61 EPISODES. WHAT DO YOU THINK ABOUT IT, IS IT THE RIGHT TIME, COULD IT HAVE BEEN TAKEN PLACE BEFORE ?.[/i]
[/size]

tinand cont de desfasurarea scenariului ...sarutul a venit la timp..nu aveau cum sa se sarute mai devreme,trebuia sa existe momente gen "sarutul de la cabana ".. 2-3 tentative esuate pana la sarutul adevarat, mai ales ca el vine intr-o zi speciala.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 15 Feb 2012, 1:21 pm

DENISA a scris: Fetelor eu din ce am văzut în trailer cred că Kerim e în restaurant când vine ASU

este in rest dar Asu cere sa vorbeasca singura ,intre 4 ochi cu gulli..asa ca Ker iese afara
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 1:22 pm

Dubai , eu vreau ca sa-i spuna ca-l iubeste doar pe el , ca este sotul ei , ca nu are de ce sa-si faca griji , ca doar la el se gandeste .
Vreau ca sa-l faca pe Kerim sa nu doarma noaptea . Ca atunci cand s-a dus el peste ea ...de era s-o prinda in lenjerie . Smile ca sa o asigure ca nu trebuie sa fie geloasa din cauza Kristinicai .
Sa nu doarma Kerim in noaptea aia ... de ce-i spune ...nu din alte motive . Smile
Desiiiiiiiiiii ... vream in curand si "alte motive" . cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 15 Feb 2012, 1:27 pm

victorelalove a scris:Dubai , eu vreau ca sa-i spuna ca-l iubeste doar pe el , ca este sotul ei , ca nu are de ce sa-si faca griji , ca doar la el se gandeste .
Vreau ca sa-l faca pe Kerim sa nu doarma noaptea . Ca atunci cand s-a dus el peste ea ...de era s-o prinda in lenjerie . Smile ca sa o asigure ca nu trebuie sa fie geloasa din cauza Kristinicai .
Sa nu doarma Kerim in noaptea aia ... de ce-i spune ...nu din alte motive . Smile
Desiiiiiiiiiii ... vream in curand si "alte motive" . cupidon cupidon cupidon

draga Vic ..e cam scurt episodul de maine ptr ce vrei tu Smile Smile
iar de sapt viit ne punem pe bocit sad sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 1:29 pm

Dar poate KERIM se gandeste ca sunt lucruri DE VORBIT INTRE FETE . Daca Asu il roaga ,,, de ce sa nu accepte ? Pana la urma ...poate ca este mai bine ca aude de la Gullie si nu de la Asu . Sa vedem ..

Denisa , cine isi mai face sperante cu turcii ? Ne-am invatat minte ... dar tu nu vezi ca ne place suferinta ? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 15 Feb 2012, 1:31 pm

victorelalove a scris:Dar poate KERIM se gandeste ca sunt lucruri DE VORBIT INTRE FETE .

asa m-am gandit si eu....si oricum Ker e galant si iese singur afara
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 1:31 pm

dubaisport a scris:

draga Vic ..e cam scurt episodul de maine ptr ce vrei tu Smile Smile
iar de sapt viit ne punem pe bocit sad sad
Pai nu in episodul urmator ... in episodul in care afla Kerim ca Mustafa viseaza la soata-sa . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 2743637754 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 2743637754 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 2743637754 Gullia sa-si dea seama ca trebuie sa-l linisteasca pe Kerim ...si sa-i spuna ca nu trebuie sa-si faca griji .

Desi ar merge "linistit" mult mai bine ... in alt fel ... cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Feb 2012, 1:35 pm

Ece o fi vreo altă scenaristă.

Vic ţi-am spus că devenim masochiste , mai nou cred că o să bocim după suferinţă
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 15 Feb 2012, 1:37 pm

DENISA a scris:Ece o fi vreo altă scenaristă.

Vic ţi-am spus că devenim masochiste , mai nou cred că o să bocim după suferinţă

Pai asa le cheama pe scenariste : Ece si Melek .
Daca nu ma insel Melek inseamna "inger" ...deci logic ar fi ca Ece sa insemne "drac" . Smile Smile Smile

Imi fac griji , Denisa !! stupid stupid stupid Cica nu vrem sa suferim ... si ne lipim si mai rau . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 15 Feb 2012, 1:38 pm

DENISA a scris:[color=blue]Ece o fi vreo altă scenaristă.

ma refeream la semnificatia numelui Ece in turca.....
stiu ca Ece e scenarista la FG, de n-ar fi fost mai bine ..oare ea are ideile astea ciudatae de viata ? sad sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 44 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum