12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+13
DENISA
Selin
Garo
Lucica10
Admin_dea05
petronela
Alexa20
alitheea
Ioana Style
tiberici
lica54
narcisa
iulianagl
17 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Ioana a scris:S-au postat episoadele de la Ramayan , de acum le veti vedea pe pagina colegei mele , la mine nu mai exista nimic , repet imi e teama de consecintele ACTA , aia le-au luat si ultimile drepturi si fericirea mea , off Ticalosii ce ma enerveaza masoni astea sper din suflet sa nu bage legea asta, dar sunt putine sperante
Aici ep :
https://www.youtube.com/user/andrushka96#p/u
Noapte buna
Buna Ioana!
ACTA nu e inca in vigoare si nici nu va fi fara o dezbatere publica.... ar insemna desfiintarea INTERNETULUI.... se va gasi o solutie de compromis. Poate din vara....
Sa inteleg ca noul film a lui Guru va fi subtitrat la adresa mai sus dentionata?
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Buna Ioana!
ACTA nu e inca in vigoare si nici nu va fi fara o dezbatere publica.... ar insemna desfiintarea INTERNETULUI.... se va gasi o solutie de compromis. Poate din vara....
Sa inteleg ca noul film a lui Guru va fi subtitrat la adresa mai sus dentionata?
stiu , m-am informat foarte bine, da de acum veti gasi ep pe pagina ei , vom lucra impreuna, doar ca eu nu vreau sa le postez pe pagina mea , asa ca le vom posta la ea, ca mai e o chestie , daca te prind astea de pe youtube iti sterg automat contul, in fine si asa mi-am pierdut toata ziua citind despre Acta, si tare imi e teama ca va intra in vigoare, pt ca acum se face tot posibilul pt a fi controlati , da in fine nu va mai stric si voua ziua , sa gandim totusi pozitiv , noapte buna
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
Bonjourica !
Ce fac doamnele si domnisoarele duminica seara ?
Alexa pentru episod..
Ce fac doamnele si domnisoarele duminica seara ?
Alexa pentru episod..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
Dragalaselor de noapte buna!o saptamana frumoasa si plina de reusite va doresc..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Alex pentru film.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Zi senina si fericita s-aveti.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ioana a scris:
stiu , m-am informat foarte bine, da de acum veti gasi ep pe pagina ei , vom lucra impreuna, doar ca eu nu vreau sa le postez pe pagina mea , asa ca le vom posta la ea, ca mai e o chestie , daca te prind astea de pe youtube iti sterg automat contul, in fine si asa mi-am pierdut toata ziua citind despre Acta, si tare imi e teama ca va intra in vigoare, pt ca acum se face tot posibilul pt a fi controlati , da in fine nu va mai stric si voua ziua , sa gandim totusi pozitiv , noapte buna
Ioana ACTA a cazut de numeroase ori, chiar si Obama a respins-o. El a spus ca este impotriva pirateriei, dar nu vrea sa priveze libertatea oamenilor care folosesc internetul.
Este imposibila o asemenea lege, este aberanta.
Cu siguranta ori se va modifica legea asta, ori va face alta care sa vizeze doar filmele, muzica si jocurile.
Dar totusi ce legatura are Youtube-ul, cu pirateria ?
Neata fetelor,, spre mirarea mea am net de dimineata. Este minunat, dupa apropae 2 saptamani de stres, sa incepi o zi cu net.
buna dimineata,doamnelor+mezinele!...o zi cit mai buna si cu noroc,sa aveti!...in centru este inorat,se pregateste de ploaie...Alexa,o sa o savurezi in fata netului...pa,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna dimineata drgalaselor!O zi cat mai placuta si un inceput de saptamana cu multe realizari si impliniri
lica54- vip
AlexaScumpete!
Ai terminat cu examenele?pe cand urmatoarea sesiune?Iti doresc multa odihna,sa te relaxezi,sa prinzi putere de pregatire pentru urmatoarea sesiune
Ai terminat cu examenele?pe cand urmatoarea sesiune?Iti doresc multa odihna,sa te relaxezi,sa prinzi putere de pregatire pentru urmatoarea sesiune
lica54- vip
lica54 a scris:
Da am terminat si eu ieri cu sesiunea ! Umatoarea o sa fie prin iunie-iulie ! Pana la urmatoare sesiune mai este, am timp sa ma relaxez cu Geet. Apoi iar intre un stresul examenellor
Buna fetelor! Ce mai faceti?
Ma bucur ca in sfarsit Alexa a terminat cu examenele deci vom avea din nou doua episoade Geet
Ma bucur ca in sfarsit Alexa a terminat cu examenele deci vom avea din nou doua episoade Geet
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna fetelor! Ce mai faceti?
Da o sa aveti 2 episoade pe zi, dar astazi o sa va pun unul singur, de maine incepem pe 2.
Trebuie sa imi fac subtitrarile. Cu netul cazut tot timpul, si cu mama pe cap, nu am avut timp sa subtitrez mai multe episoade.
Asa ca azi ma ocup special sa traduc mai multe episoade, va pun un singur episod astazi, iar de maine 2.
Ce super e sa traduci episoadele, fara sa fii stresat ca trebuie sa si inveti Imi vine sa dau petrecere
Dam petrecere daca trebuie .Alexa20 a scris:
Ce super e sa traduci episoadele, fara sa fii stresat ca trebuie sa si inveti Imi vine sa dau petrecere
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Dam petrecere daca trebuie .
Dragalaselorsi bine v-am gasit..
Alexa tu dene startul ca noi incepem petrecerea
Alexa tu dene startul ca noi incepem petrecerea
lica54- vip
Buna ziua fetelor!
Incep prin a-ti multumi Alexa pt episoadele traduse si imi pare bine ca ai terminat cu stresul examenelor,nu pt ca ne traduci 2 ep pe zi (cu toate ca noi nu ne suparam)ci pt faptul ca stiu cum este si mi se rupe inima cand o vad pe fica-mea zile intregi bantuind prin casa cu cafeaua intr-o mana si cu cartea in alta...dar este musai sa duceti acest greu pe umeri...eu iti doresc succes pe mai departe si iti multumesc inca odata pt tot ce faci pt noi...nu este lucru usor de facut, dar cred ca stii ca noi te iubim si suntem recunoscatoare pt efortul depus...!
Doresc tuturor o zi frumoasa cu multe bucurii !!
Incep prin a-ti multumi Alexa pt episoadele traduse si imi pare bine ca ai terminat cu stresul examenelor,nu pt ca ne traduci 2 ep pe zi (cu toate ca noi nu ne suparam)ci pt faptul ca stiu cum este si mi se rupe inima cand o vad pe fica-mea zile intregi bantuind prin casa cu cafeaua intr-o mana si cu cartea in alta...dar este musai sa duceti acest greu pe umeri...eu iti doresc succes pe mai departe si iti multumesc inca odata pt tot ce faci pt noi...nu este lucru usor de facut, dar cred ca stii ca noi te iubim si suntem recunoscatoare pt efortul depus...!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
mm ce bine o fi sa te relaxezi!!!!Alexa20 a scris:
Admin_dea05- Admin
O zi frumoasa nutzi!nutzi a scris:
Admin_dea05- Admin
nutzi a scris:Buna ziua fetelor!
Ai dreptate, asa eram si eu cu cafeaua intr-o mana si cu cartea in cealalta. Mai aveam putin si scriam pe usa .... NU INTRA !!!! Trebuie sa ducem si stresul asta pe umeri, pentru ca nu poti face nimic fara o facultate.
Esti o dulce. O zi frumoasa si tie
Sa ne aducem aminte de vara!!!!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p50-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#192200
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p50-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#192200
Admin_dea05- Admin
buna tuturor , intr-o ora si 25 min incepe Punar in India , va dau un site unde puteti viziona serialul online direct din india , eu nu mai am rabdare
http://www.veemi.com/watch?v=zeetvjnskjndd
http://www.veemi.com/watch?v=zeetvjnskjndd
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
Bună seara dragelor.
Anda, ne-ai adus o vară frumoasă, mă bucur că îți faci timp să creezi lucruri atât de minunate care cel puțin pe mine (dar sigur și pe fete) mă țin cu ochii pe ecran minute în șir.
Alex felicitări că ai terminat cu sesiunea, te invidiez, eu sunt stresată săptămânile astea, sper să mă relaxez cu Maan și Geet.
Ioana mulțumesc pentru link și eu ard de nerăbdare să-l văd pe Gurmeet în noul rol. Mulțumesc și pentru Ramayan, n-am apucat să-l văd dar îmi fac timp în seara asta.
Tuturor petrecere frumoasă.
Anda, ne-ai adus o vară frumoasă, mă bucur că îți faci timp să creezi lucruri atât de minunate care cel puțin pe mine (dar sigur și pe fete) mă țin cu ochii pe ecran minute în șir.
Alex felicitări că ai terminat cu sesiunea, te invidiez, eu sunt stresată săptămânile astea, sper să mă relaxez cu Maan și Geet.
Ioana mulțumesc pentru link și eu ard de nerăbdare să-l văd pe Gurmeet în noul rol. Mulțumesc și pentru Ramayan, n-am apucat să-l văd dar îmi fac timp în seara asta.
Tuturor petrecere frumoasă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum