1.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
+16
dubaisport
alimar
teodora_roman
andreea90
viki
pufy2010
Admin_dea05
lica54
victorelalove
Lucica10
andradamaria
lexia
Motzişor
axxa246
simi
DENISA
20 participanți
Pagina 32 din 41
Pagina 32 din 41 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41
Re: 1.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
hahaha!lica54 a scris:axxa pentru tine
ce de căţei agitaţi!
pai ce, crezi ca gasesti pe toate drumurile tirciei un tip care se poarta precum esmer?simi a scris:Da,am mai citit si eu despre turci si nevestele lor....
Nu se poarta frumos cu ele cum vedem noi prin filme......bineinteles ca exista si exceptii,dar marea majoritate asa sant....
măi, dar ce e al lor, e al lor! in filme sunt tandri rău! (atunci cadn nu nimeresc puşcociul de la brâu)
da, alea circula în patrule!andradamaria a scris:
AXXA alea luate de turci n-ai vazut ca circula in patrule niciodata o singura bucata., in rest pot fi destul de civilizati, dar parca nu-i civilizatia lor mie mi s-a parut ca este una impusa de" dragul "turistilor, la noi nici macar asta nu functioneaza
civilizaţia cred ca mai mult in istanbul,.
in rest, ai sfeclit-o daca nu mergi drept pe drum!
eram odată in tramvai in istanbul in zi de lucru, duppăamiaza, cand au iesit toţi de pe unde nu stiu
si era o inghesuiala, mamă mamă!
dar sa stiti ca un tanar s-a ridicat sa imi dea locul! si ce era sa fac, am sta!
si am nimerit in fata unui tircoi batran, adica pe la fo 60 -65 de ani, dar uzat rau.
mama, daca nu s.a uitat ala la mine de era sa ma si bata de urat ce se uita!î
ce stiu eu ce era in capul lui.
o fi zis, ia uite si la asta, ce cauta singura in tramvai, fara batic, fara barbat!
erau turcoaicele cu basmale, deci nu e poveste.
te pomenesti ca mai avea si niste mustati ,de i se vedeau doar ochii radem noi, dar chiar nu-i de gluma, asa ca atentie simi pe unde umbli, chiar si ISTAMBULUL nu-i asa prietenos precum pareaxxa246 a scris:
da, alea circula în patrule!
civilizaţia cred ca mai mult in istanbul,.
in rest, ai sfeclit-o daca nu mergi drept pe drum!
eram odată in tramvai in istanbul in zi de lucru, duppăamiaza, cand au iesit toţi de pe unde nu stiu
si era o inghesuiala, mamă mamă!
dar sa stiti ca un tanar s-a ridicat sa imi dea locul! si ce era sa fac, am sta!
si am nimerit in fata unui tircoi batran, adica pe la fo 60 -65 de ani, dar uzat rau.
mama, daca nu s.a uitat ala la mine de era sa ma si bata de urat ce se uita!î
ce stiu eu ce era in capul lui.
o fi zis, ia uite si la asta, ce cauta singura in tramvai, fara batic, fara barbat!
erau turcoaicele cu basmale, deci nu e poveste.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
da, era un turc autentic.
cu mustati mari, dar spalat, de oras.
cu camasa alba, cum sunt ei in aparenta, adica ingrijiti.
cu mustati mari, dar spalat, de oras.
cu camasa alba, cum sunt ei in aparenta, adica ingrijiti.
bună seara!!!!!
Kevin Costner: Trebuia s-o salvez pe Whitney! A fost singura mea dragoste adevărată
Partenerul lui Whitney Houston din filmul "The Bodyguard" a făcut o declaraţie surprinzătoare înainte de ceremonia funerară a cântăreţei.
"Am dezamăgit-o. Trebuia să fiu lângă ea şi n-am fost, iar eu voi trăi cu această vină tot restul vieţii. Am salvat-o atunci, trebuia s-o salvez şi acum", a declarat Kevin Costner. "A fost singura mea dragoste adevărată. Telefonul meu şi acum sună pe melodia 'I will Always Love You'", a mai spus Costner.
Discursul lui Kevin Costner a fost unul dintre cele mai aşteptate momente de la ceremonia de înmormântare a lui Whitney Houston. Timp de 20 de minute, partenerul artistei din filmul "The Bodygurd" (1992), a ţinut o cuvântare care i-a emoţionat până la lacrimi pe cei prezenţi, el evocând personalitatea celei dispărute, dar şi amănunte de pe platourile de filmare.
http://www.jurnalul.ro/externe/kevin-costner-whitney-houston-discurs-video-inmormantare-604652.htm
Kevin Costner: Trebuia s-o salvez pe Whitney! A fost singura mea dragoste adevărată
Partenerul lui Whitney Houston din filmul "The Bodyguard" a făcut o declaraţie surprinzătoare înainte de ceremonia funerară a cântăreţei.
"Am dezamăgit-o. Trebuia să fiu lângă ea şi n-am fost, iar eu voi trăi cu această vină tot restul vieţii. Am salvat-o atunci, trebuia s-o salvez şi acum", a declarat Kevin Costner. "A fost singura mea dragoste adevărată. Telefonul meu şi acum sună pe melodia 'I will Always Love You'", a mai spus Costner.
Discursul lui Kevin Costner a fost unul dintre cele mai aşteptate momente de la ceremonia de înmormântare a lui Whitney Houston. Timp de 20 de minute, partenerul artistei din filmul "The Bodygurd" (1992), a ţinut o cuvântare care i-a emoţionat până la lacrimi pe cei prezenţi, el evocând personalitatea celei dispărute, dar şi amănunte de pe platourile de filmare.
http://www.jurnalul.ro/externe/kevin-costner-whitney-houston-discurs-video-inmormantare-604652.htm
Ia! ce l-a apucat si pe ăsta?DENISA a scris:bună seara!!!!!
"A fost singura mea dragoste adevărată. Telefonul meu şi acum sună pe melodia 'I will Always Love You'", a mai spus Costner.
pai iosi traieste viata cu alte femei si face copii cu ele si apoi zice de WH?
nu cred ca s-a referit la amor, ci la atfel de dragoste.
frăţească, cumva...
Axxa, nu cred că a fost doar o dragoste frăţească
dar nici una care sa reziste dooj de ani!
ca intre timp fiecare se insura cu altţii si facu copii cu altii si nu a fost nicio vorba de relatie intre ei după film.
ca intre timp fiecare se insura cu altţii si facu copii cu altii si nu a fost nicio vorba de relatie intre ei după film.
el cred că era căsătorit când au filmat împreună, şi cred că şi ea , am văzut-o într-un interviu dat lui Oprah în care recunoştea că se droga încă din 91-92
da, era, uite nu stiu daca era deja la a doua casatorie el.
iar ea după lupte seculate s-a despărtit de hahalera aia de barbat
deci, daca se iubeau, se puteau cupla public.
sau a fost in secret?
iar ea după lupte seculate s-a despărtit de hahalera aia de barbat
deci, daca se iubeau, se puteau cupla public.
sau a fost in secret?
Buna seara !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
nu ştiu Axxa dacă au avut vreo relaţie oficială
Bună Vic !!!
Vizionare plăcută !! la film
Bună Vic !!!
Vizionare plăcută !! la film
O seara frumoasa !!
victorelalove- moderator
Buna dragalaselor !ne uitam la film?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna fetelor!
Vizionare placuta la film!
Vizionare placuta la film!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!O zi frumoasa si o saptamana cat mai placuta cu mmmulte bucurii
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata fetelor!
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/19953900.asp
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/19953900.asp
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
,neata fetelor v-ati uitat la sleepers??
o zi frumoasa http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=7332
o zi frumoasa http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=7332
andradamaria- vip
bună fetelor !!!!!!!!!
this weeks update is that they are almost finished taping the 2nd Episode of Suskunlar. From what I understand the 2nd Episode takes place at a different venues that is why it is taking so long. I don't understand what this means I guess we will have to wait and see. Other than that it seems all to be on schedule for its premiere.
this weeks update is that they are almost finished taping the 2nd Episode of Suskunlar. From what I understand the 2nd Episode takes place at a different venues that is why it is taking so long. I don't understand what this means I guess we will have to wait and see. Other than that it seems all to be on schedule for its premiere.
Buna dimineata !!
Eu am vazut filmul . Foarte interesant . Prietenie adevarata ... care nu tine de niciun interes . Atat de diferiti ... si totusi uniti . Mi-a placut .
Culmea este ca eu voiam sa se razbune pe mai multi .
Ce sa mai ? Au turcii de unde ... cruzime la greu , tristete in aceeasi cantitate . Dur ... pe placul lor .
Sa inteleg ca Murat joaca rolul lui Brad Pitt ? Pai si de ce nu are parul tepi ?
Eu am vazut filmul . Foarte interesant . Prietenie adevarata ... care nu tine de niciun interes . Atat de diferiti ... si totusi uniti . Mi-a placut .
Ce sa mai ? Au turcii de unde ... cruzime la greu , tristete in aceeasi cantitate . Dur ... pe placul lor .
Sa inteleg ca Murat joaca rolul lui Brad Pitt ? Pai si de ce nu are parul tepi ?
victorelalove- moderator
pentru ca nu-i blond!!!!!!!!!victorelalove a scris:Buna dimineata !!
buna fetelor, eu am revazut cate ceva..dar acesta este un film care din punctul meu de vedere se poate vedea doar o data, prea mare incarcatura..n-am putut sa scap de ea nici in zi de azi
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.forum.hr/%2Bmurat%26hl%3Dro%26biw%3D768%26bih%3D450%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.ro&sl=hr&u=http://www.forum.hr/showthread.php%3Ft%3D695971&usg=ALkJrhj3w6AYgkLscpEw-i11aKJ6Yn93kw
andradamaria- vip
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.forum.hr/%2Bmurat%26hl%3Dro%26biw%3D768%26bih%3D450%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.ro&sl=hr&u=http://serija-asi.com/&usg=ALkJrhi1YNR_Rd_uOlY82D_D83VOEY-KDg
andradamaria- vip
andradamaria a scris: pentru ca nu-i blond!!!!!!!!!
Chiar daca ... puteau sa-l tunda scurt .
Filmul are o incarcatura emotionala puternica . Ai dreptate ... sper ca turcii sa-l faca mai "soft" . Eu visa eu cai verzi pe pereti ?
Mi-a placut cum a jucat Kevin Bacon ... chiar l-am urat din toata fiinta .
Si culmea ... nu-l vedeam pe Brad Pitt jucand il rol de avocat . Dar iete ca i-a iesit chiar bine.
victorelalove- moderator
Pagina 32 din 41 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41
Subiecte similare
» 7.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 9.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii