2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
+19
ninnet
costina
lexia
rina-rina
Admin_dea05
michiper68
andreea90
amiraa
tiberici
alimar
axxa246
teodora_roman
pufy2010
DENISA
andradamaria
viki
victorelalove
simi
Motzişor
23 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
Buna dimineata fetelor!
Multumesc Alimar,incerc sa fiu de folos tuturor
Multumim Motzi pentru traducere
Alt fanclub Murat Yildirim,cica oficial...
http://muratyildirimfanclub.com/
Multumesc Alimar,incerc sa fiu de folos tuturor
Multumim Motzi pentru traducere
Alt fanclub Murat Yildirim,cica oficial...
http://muratyildirimfanclub.com/
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
victorelalove a scris:Buna dimineata , dragi copii !!
O zi frumoasa va doresc !!
Zi de vineri ... zi de dupa joi ... zi in care de obicei ma simt rau de tot ... si totul din cauza turcilor . Asa ca vin iar la "FORUMUL PLANGERII " ...ESTE SINGURUL LOC IN CARE POT SA MA DESCARC ( sper sa nu supar pe nimeni .) dar rare ori in care am simtit ca sunt fericita dupa "nefasta seara" ( care dupa mine ar trebui sa fie un moment de relaxare ).
Aseara dupa episod ( sau mai bine spus noaptea ) m-am apucat sa fac curatenie luna prin casa . Nu aveam astampar ... si parca era ca un fel de "curatire sufleteasca" ... nu mi-a iesit ultima parte , dar cel putin a fost ca si cum as fi incercat sa scap de orice urma de turc . In tot acest timp am rememorat "Scrisoarea lll" ... si chiar ca m-am simtit razbunata intr-un fel de stramosul nostru intelept ( chiar daca a trecut atat timp de atunci ) . Cum s-a dus el la Baiazid si cum i-a spus tot ce era mai frumos si mai profund . Ia incercati voi sa va puneti numele in locul lui Mircea ... imediat situatia capata valoare de prezent si zici ca este o confruntare a ta cu turcii actuali . Bine ... nu prea ne-a iesit noua ( sau cel putin mie faza cu " intoarsa a ta cale " ) si asta este cel mai rau . Dar asa ... i-am inteles pe cei ce erau acum sute de ani pe "aicisa" ... stiau ei de ce fug din calea lor si pustiau tot . Cereau bir ... si de unde atata ? Asa si acum ... simt ca este cam aceeasi situatie ... doar "moneda de schimb" este alta . Acum le dai increderea ta , asteptarile tale ... si ce primesti in schimb ? Durere ... mereu aceeasi durere . Si mai si scapi de cateva kilograme in plus ( deci iti mai iau ceva ... ca si cum nu ar fi de ajunt tot ce-ti fac ). Dar azi de dimineata aveam casa luna . Despre interiorul meu nu pot sa spun acelasi lucru ... pe acolo este prapad ... dar cred ca am nevoie sa trec prin aceasta situatie pentru a capata imunitate .. poate ca este ca in cazul "varsatului de vant " ... facut odata si apoi ti-ai luat grija .
Ceva nu este bine ... nu este bine deloc . Facem noi fata vietii de pe aceeasi planeta ( noi -turcii si romanii sau restul oamenilor ) dar suntem asa de diferiti ... diferiti rau de tot . Ma gandesc la noi si la ei ca la ... eu mai stiu ... celulele rosii din sange si neuronii din "creierii capului" . Fac parte din acelasi tot ... insa fiecare isi vede nestingherit de treaba lui ... Credeti ca neuronul se intreaba ce o mai face "celula aia sexy " din sange ? Nuuuuuuuuuuu ... isi vede de treaba lui ...si trimite impulsurile pentru care a fost creat . Asta este valabil si pentru "celula sexy" . Nu sunt interesati de ceea ce fac cei care nu sunt ca ei ... Asa ar trebui sa fim si noi cu turcii ... sunt si ei pe planeta , suntem si noi pe planeta , dar ar trebui sa ne vedem fiecare de treaba lui . Sa nu ne intereseze ce fac ei ... pentru ca oricum au alte "functii" .
Hai ca m-am descarcat . Cine vrea sa se mai descarce ... il citesc cu placere .
DRAGILOR,
VIC ,CHIAR ATAT DE RAU A FOST ?????????????
pentru tine
"Emotiile ne fraieresc si ne saboteaza zilnic
Ma intreb daca ti-ai pus vreodata problema cum de noi, oamenii, asociem situatiile problematice cu suferinta!
Cum de tot timpul cand ai patit ceva ce nu iti place ai tendinta sa suferi automat?
Pare ciudat ce iti zic eu?
Hai sa te uimesc mai departe. Starea de suferinta nu vine din cauza problemei, ci din teama ca suntem incapabili sa rezolvam acea situatie.
Suferinta nu iti apare imediat cand cineva iti fura masina, ci cand te gandesti ca … nu o poti recupera. Suferinta nu iti apare imediat cand iubita/iubitul te paraseste, ci cand te gandesti ca nu o sa mai ai acea fericire langa tine.
Suferinta nu iti apare imediat ce ai fost dat afara de la servici, ci in momentul in care te gandesti ca nu o sa faci rost de alt loc de munca imediat.
Intelegi mecanismul acesta al suferintei?
Nu ne doare evenimentul in sine, ci ne doare ceea ce gandim noi despre acel eveniment. Teama de dupa eveniment este durere si suferinta, nu evenimentul in sine.
Doar ca sunt legate si noi le percepem impreuna. Aceasta perceptie gresita te-a invatat ca daca ceva rau se intampla, tu trebuie automat sa suferi."
http://www.nlpmania.ro/un-exercitiu-pentru-ca-sa-schimbi-orice-stare-emotionala-negativa-in-cateva-momente/
"Cele doua emisfere cerebrale
Creierul nostru este format din doua emisfere. Avem o emisfera a creierului in partea stanga si una in partea dreapta. Pana aici, nimic straniu. Ce e ciudat este ca emisferele astea se comporta diferit una fata de alta. Daca emisfera stanga e mai activa atunci cand ai de rezolvat o problema de logica, de ratiune, emisfera dreapta e activa cand desenezi sau cand asculti muzica sau cand iubesti.
Dupa cum vezi, cele doua parti ale creierului nostru sunt complet distincte una de alta. Chiar fizic, ele comunica printr-o punte care le leaga si care permite trecerea de impulsuri nervoase dintr-o parte in cealalta, dar sunt clar doua parti separate. Secretul geniilor consta in faptul ca au capacitatea sa le faca sa functioneze in paralel. Asta pentru ca in general ba functioneaza partea stanga (preponderent), ba partea dreapta. Dar extrem de rar le facem sa functioneze impreuna."
http://www.nlpmania.ro/category/nlp-mania/controlul-emotiilor/page/3/
lucruri interesante
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria- vip
Buna seara , dragi copii !!
Multumim , fetele pentru tot .
Multumesc , Andrada !! Putea fi si mai rau ... asteapta "compunerea " de saptamana viitoare .
Deci sa inteleg ca ma gandesc ca dupa ce se termina "cosmarul" voi suferi de fapt ca nu mai are cine sa ma "tortureze" ...
Multumesc , Andrada !! Putea fi si mai rau ... asteapta "compunerea " de saptamana viitoare .
Deci sa inteleg ca ma gandesc ca dupa ce se termina "cosmarul" voi suferi de fapt ca nu mai are cine sa ma "tortureze" ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Vic, da vei suferi din cauza de "lipsa" uita-te la noi, au trecut 3 ani de la ASI..victorelalove a scris:Buna seara , dragi copii !!
andradamaria- vip
cel putin din traducerile de pana acum nu mi s-a parut nimic de doi bani, dar ,cel putin una din replici, este identica cu cea din sleepers, (CEA CU DORMITUL CU LUMINA APRINSA, ASTA-MI AMINTESC CU SIGURANTA) sa speram ca vor avea gradul lor de originalitate ,chiar daca-mi vine cand ma gandesc la asta
andradamaria- vip
Buna seara fetelor!
simi- vip
Simi, multumim pt creatii, a in ceput numaratoare inversa??
sa-nceapa nebunia!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Buna , Simi !!
Buna , Andrada !!
Buna , Andrada !!
victorelalove- moderator
Buna Andradaandradamaria a scris: Simi, multumim pt creatii, a in ceput numaratoare inversa??
Buna Vic
A inceput Andrada.....am niste emotiiiiiiiiii....
In sfarsit a scos Muri capul si de acum il vedem saptamanal.... cupidon cupidon cupidon
simi- vip
BUNA VIC,simi a scris:Buna Andrada
Buna Vic
A inceput Andrada.....am niste emotiiiiiiiiii....
In sfarsit a scos Muri capul si de acum il vedem saptamanal.... cupidon cupidon cupidon
Simi, cred ca suntem duse rau, dar astea suntem eu inca sper ca vom fi muuuuulte, multe si vom toca tot
andradamaria- vip
Santem duse Andrada,asa e....
De tocat o sa tocam tot ca santem multe sau putin o sa avem ce toca...
De tocat o sa tocam tot ca santem multe sau putin o sa avem ce toca...
simi- vip
Toate drumurile duc la ...SUFERINTA !!
A iubi înseamnă suferinţă. Pentru a evita suferinţa, nu trebuie să iubeşti. Dar atunci suferi pentru că nu iubeşti. Aşa că a iubi înseamnă suferinţă, a nu iubi înseamnă suferinţă, suferinţa înseamnă suferinţă. A fi fericit înseamnă iubire, asa ca a fi fericit înseamnă suferinţă, aşa că nefericirea înseamnă iubire, sau iubirea înseamnă suferinţă, sau suferinţă din prea multă fericire .
Gasii explicatia ...
A iubi înseamnă suferinţă. Pentru a evita suferinţa, nu trebuie să iubeşti. Dar atunci suferi pentru că nu iubeşti. Aşa că a iubi înseamnă suferinţă, a nu iubi înseamnă suferinţă, suferinţa înseamnă suferinţă. A fi fericit înseamnă iubire, asa ca a fi fericit înseamnă suferinţă, aşa că nefericirea înseamnă iubire, sau iubirea înseamnă suferinţă, sau suferinţă din prea multă fericire .
Gasii explicatia ...
victorelalove- moderator
indiferent cum ai lua-o ajungi de unde ai plecat, te-ai straduit mult ? ai fost in labirint si-ai urmat firul Ariadneivictorelalove a scris:Toate drumurile duc la ...SUFERINTA !!
Gasii explicatia ...
andradamaria- vip
andradamaria a scris: indiferent cum ai lua-o ajungi de unde ai plecat, te-ai straduit mult ? ai fost in labirint si-ai urmat firul Ariadnei
Andrada , dar uite asa iti dai seama ca de la romani ...ne-a ramas temperamentul vulcanic , exploziv rau , care te face cateodata sa "fierbi" .Si de la turci ... ciorba ?
victorelalove- moderator
si cizmele, mai sunt ciobanii si ioc, nu-mi mai bat capul.. suntem de speriat, sper ca cine ne citeste n-o ia la goana, de la romani ne-a ramas si un gram de cruzime, inteligenta apartinea grecilor,victorelalove a scris:
Andrada , dar uite asa iti dai seama ca de la romani ...ne-a ramas temperamentul vulcanic , exploziv rau , care te face cateodata sa "fierbi" .Si de la turci ... ciorba ?
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Sam 25 Feb 2012, 8:05 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Haide si diliu ....andradamaria a scris: si cizmele, mai sunt ciobanii si ioc, nu-mi mai bat capul..
victorelalove- moderator
am facut completarea mai susvictorelalove a scris:
Haide si diliu ....
andradamaria- vip
andradamaria a scris: am facut completarea mai sus
Toate ca toate ... eu cred ca suntem pe carare ... si nu pe campie cu comentarile noastre . Asa spun eu ... DAR EU STIU CARE OR FI PARAMETRII NORMALI SI AI NORMALITATII .
victorelalove- moderator
dupa preferinte, daca cumva sunt standardizati, cararea noastra e pe langa!!!!!!!!!!!victorelalove a scris:
Toate ca toate ... eu cred ca suntem pe carare ... si nu pe campie cu comentarile noastre . Asa spun eu ... DAR EU STIU CARE OR FI PARAMETRII NORMALI SI AI NORMALITATII .
andradamaria- vip
Dar poate ca este o carare cu multe benzi .andradamaria a scris:dupa preferinte, daca cumva sunt standardizati, cararea noastra e pe langa!!!!!!!!!!!
Un tanar urca intr-un autobuz foarte aglomerat. La un moment dat zice:
- Ce inghesuiala, ingrozitor!
- Ia nu mai face pe nebunul, zice un calator, la discoteca ii zici atmosfera...
victorelalove- moderator
Eu cred ca santem pe langa carare cu comentariile noastre....
Dar e doar parerea mea,cine ne citeste speram sa creada ca purtam niste discutii foarte inteligente...
Dar e doar parerea mea,cine ne citeste speram sa creada ca purtam niste discutii foarte inteligente...
simi- vip
toate pe langa, si la urma urmei nu conteaza chiar si daca am fi pe campie, e campia noastra,victorelalove a scris:
Dar poate ca este o carare cu multe benzi . :
andradamaria- vip
adica, pe campia noastrasimi a scris:Eu cred ca santem pe langa carare cu comentariile noastre....
oricat se staduiesc cei cu placa si fixativele, ceva din parul lui murat se razvrateste
andradamaria- vip
Fetelor , campia nostra , comentarile noastre , cararea noastra ...dar ce cauta turcii in toate ?
victorelalove- moderator
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 9.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 3.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii