Serialesitelenovelet
2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii

+19
ninnet
costina
lexia
rina-rina
Admin_dea05
michiper68
andreea90
amiraa
tiberici
alimar
axxa246
teodora_roman
pufy2010
DENISA
andradamaria
viki
victorelalove
simi
Motzişor
23 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de rina-rina Lun 27 Feb 2012, 10:57 am

Admin_dea05 a scris:
https://i.imgur.com/ix6r8.gif

Hi!

Dear Dea, verry nice gif!
Thanks! kiss kiss

rina-rina
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de teodora_roman Lun 27 Feb 2012, 10:57 am

DENISA a scris:s-a apucat cineva de tradus ??? să nu muncim de două ori

Denisa, nu m-am apucat de tradus, că am fost prea zbuciumată Smile Smile Smile Dacă ai timp.......eu trebuie să ies acum,pot doar spre seară
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Feb 2012, 10:59 am

Asa sant romancele....pline de patos.... Smile Smile
Eu va citesc,ma amuz,dar nu pot sa-l critic... Smile
Sant mai pacifista... kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Feb 2012, 11:03 am

Simi , dar tu ai rezolva imediat problema . I-ai spune ca ii sta mult mai bine cu un ...PROSOP . kiss Smile Smile Smile

Denisa , nici eu nu m-am apucat de tradus . Daca vrei pot mai pe seara . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Feb 2012, 11:05 am

victorelalove a scris:Simi , dar tu ai rezolva imediat problema . I-ai spune ca ii sta mult mai bine cu un ...PROSOP . kiss Smile Smile Smile

Denisa , nici eu nu m-am apucat de tradus . Daca vrei pot mai pe seara . kiss
Daaaaaaaaaaaa.......cu prosopul ar fi elegant si sexi.....lesinam toate... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Lun 27 Feb 2012, 11:18 am

simi a scris:Asa sant romancele....pline de patos.... Smile Smile
Eu va citesc,ma amuz,dar nu pot sa-l critic... Smile
Sant mai pacifista... kiss kiss

Smile Smile pe cei pe care îi iubesc, îi "critic", mă rog, le atrag atenţia asupra greşelilor (ca să fie mai dulce exprimarea) şi mă aştept să facă la fel când sunt gata să mă pun singură într-o situaţie jenantă stupid
Dacă nu pot să mă exprim, atunci tac, mă abţin, dar în niciun caz nu aprob 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 1450537109

:nh8: :nh8: asta în ciuda faptului că nu îmi place să greşesc sau să nu am dreptate 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 281600 , dar decât să fac o gafă mai mare decât mine, prefer să mi se spună - înghit în sec şi mulţumesc (uneori doar în gând) pentru sfat/opinie 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 267265 , dar întotdeauna sunt îi recunoscătoare, în sinea mea, cel puţin, celui care m-a ajutat să evit catastrofa 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 1667763765 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 539466 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 539466 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 539466
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Feb 2012, 11:22 am

Teo nici mie nu-mi plac unele lucruri,dar nimeni nu e perfect.... sad sad
Daca e de spus parerea o fac fara sa ezit,pentru ca fiecare gandeste diferit,nu santem toate la fel... kiss kiss
Singurul lucru care m-a deranjat a fost tricoul lui,in rest mi s-a parut ok... kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Lun 27 Feb 2012, 11:30 am

Simi, dragă, io sunt abla, deci am dreptul - chiar obligatia - sa il critic.
si chiar sa ii trag cateo scatoalcă. Smile
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Lun 27 Feb 2012, 11:31 am

simi a scris:Teo nici mie nu-mi plac unele lucruri,dar nimeni nu e perfect.... sad sad
Daca e de spus parerea o fac fara sa ezit,pentru ca fiecare gandeste diferit,nu santem toate la fel... kiss kiss
Singurul lucru care m-a deranjat a fost tricoul lui,in rest mi s-a parut ok... kiss

Ahaaa, deci recunoşti că şi pe tine te-a deranjat tricoul Smile Smile Mie mi-a umplut paharul şi l-am golit Smile Smile Smile
Sper că nu aţi luat de bună demisia mea din postura de fan Smile
Doar nu credeţi că renunţ la mândreţe de fecior talentat 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 248946 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 248946 , dimpotrivă, revendic un loc mai în faţă Smile Smile Smile că doar am devenit mai apropiaţi dacă m-am luat de tricoul lui Smile Smile Smile

Vă pup, plec că se rupe coarda şi la mine, atât am întins-o stupid
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Feb 2012, 11:32 am

axxa246 a scris:Simi, dragă, io sunt abla, deci am dreptul - chiar obligatia - sa il critic.
si chiar sa ii trag cateo scatoalcă. Smile
Cand mergi la el sa-i tragi scatoalca sa ma iei si pe mine sa-l consolez Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 27 Feb 2012, 11:33 am

Traducerea la ce a pus Motzi dimineaţă

2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Hurriyet_logo_k
2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Kelebek_logo

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/20004410.asp

ORIENTUL MIJLOCIU VIBREAZĂ / FREAMĂTĂ ( se agită )

Fanii lui Murat Yildirim aşteaptă cu nerăbdare viitoarea premieră a serialului "Suskunlar" cu Murat Yildirim. După ce şi-a atins apogeul/ punctul culminant de star în Orientul Mijlociu, Balcani si Africa de Sud, Murat Yildirim, care anterior a jucat in serialele "ASI" si “ Ask ve Ceza" acum se pregăteşte pentru rolul său din noul serial "Suskunlar", care este în premieră în Turcia, şi care a făcut să freamăte fanii din întreaga lume .
Fanii acestui tânăr actor, au făcut reclamă trailelor pe internet. Posturile de televiziune au primit cereri de la fani pentru a obţine /achiziţiona dreptul de difuzare "Suskunlar".
Câştigătorul premiului Pullitzer, David Rohde de la New York Times şi Reuters, a observat popularitatea lui Murat, mai ales în zona Orientului Apropiat, şi a venit în vizită în Turcia pntru a-l întâlni pe actor şi ptr a-i lua un interviu pe platourile de filmare ale noului serial. Rohde, care a observant popularitatea serialelor turceşti în Orientul Mijlociu şi a descoperit popularitatea lui Murat Yildirim, el a răuşit să obţină un interviu cu Murat Yildirim în timp ce vizita platourile noului său serial.

Fanii învaţă limba turcă

Murat Yildirim are o bază destul de mare de fani ( un nr mare de fani ) in Orientul Mijlociu, Balcani, si Africa de Sud. Printre fanii lui sunt mulţi care doresc să viziteze Turcia şi, prin urmare, acestia învăţă limba turcă. Există un grup de fani din Balcani, care îşi fac planuri pe internet de a vizita Turcia, de ziua lui Murat Yildirim.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 27 Feb 2012, 12:44 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Feb 2012, 11:35 am

Multumim , Denisa !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Feb 2012, 11:36 am

Multumim Denisa. kiss
Noi de ce nu cerem la Kanal D sa cumpere serialul?? sad
Nu putem sa facem si noi asta? 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 244732 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 244732
2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 418326_347839601922884_109369849103195_1029578_1386829103_n
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Feb 2012, 11:44 am

Si crezi ca citesc mailurile , Denisa ??? kiss
Si eu am cerut FGSN ... Crying or Very sad Dar crezi ca tin cont ? Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Feb 2012, 11:45 am

DENISA a scris: se poate trimite un email la Kanal D RO

eu am trimis vreo 2 în carea m cerut Fatmagul
Hai sa ne organizam si sa trimitem mai multe emailuri.....poate ne fac o bucurie kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Lun 27 Feb 2012, 11:51 am

Da' văd că dau şi ceilalţi filme turceşti. Putem să îi abordăm pe toţi Smile

Antena a dat Sleepers, să fi fost o coincidenţă faptul că au l-au difuzat înainte cu aprox. 1 lună de Suskunlar???? Poate ar fi dispuşi să cumpere şi telenovela turcească, şi-ar asigura ditamai rating-ul Smile Smile sau nu :nh8:
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 27 Feb 2012, 11:57 am

DENISA a scris:Traducerea la ce a pus Motzi dimineaţă

ORIENTUL MIJLOCIU VIBREAZĂ / FREAMĂTĂ ( se agită )

Fanii lui Murat Yildirim aşteaptă cu nerăbdare viitoarea premieră a serialului "Suskunlar" cu Murat Yildirim. După ce şi-a atins apogeul/ punctul culminant de star în Orientul Mijlociu, Balcani si Africa de Sud, Murat Yildirim, care anterior a jucat in serialele "ASI" si “ Ask ve Ceza" acum se pregăteşte pentru rolul său din noul serial "Suskunlar", care este în premieră în Turcia, şi care a făcut să freamăte fanii din întreaga lume .
Fanii acestui tânăr actor, au făcut reclamă trailelor pe internet. Posturile de televiziune au primit cereri de la fani pentru a obţine /achiziţiona dreptul de difuzare "Suskunlar".
Câştigătorul premiului Pullitzer, David Rohde de la New York Times şi Reuters, a observat popularitatea lui Murat, mai ales în zona Orientului Apropiat, şi a venit în vizită în Turcia pntru a-l întâlni pe actor şi ptr a-i lua un interviu pe platourile de filmare ale noului serial. Rohde, care a observant popularitatea serialelor turceşti în Orientul Mijlociu şi a descoperit popularitatea lui Murat Yildirim, el a răuşit să obţină un interviu cu Murat Yildirim în timp ce vizita platourile noului său serial.

Fanii învaţă limba turcă

Murat Yildirim are o bază destul de mare de fani ( un nr mare de fani ) in Orientul Mijlociu, Balcani, si Africa de Sud. Printre fanii lui sunt mulţi care doresc să viziteze Turcia şi, prin urmare, acestia învăţă limba turcă. Există un grup de fani din Balcani, care îşi fac planuri pe internet de a vizita Turcia, de ziua lui Murat Yildirim.
multumim mult Denisa, personal nu cred ca si-a atins apogeul de star, nu stiu ce vor sa zica cu asta, sad eu cred ca mai are de invatat si de oferit mult pana la apogeu dar faptul ca este un actor care atrage atentia unor reporteri de acest calibru este un lucru minunat! nu degeaba il iubim ,il laudam, il criticam, pentru ca altfel ne-ar fi indiferent!
indiferenta ar fi cea mai distructiva pentru un actor, atunci n-ar mai exista!

am gasit sa zic asa -confesiunile unui fan chinez- pentru actorul coreean PARK SHI HOO, TRADUSE DE LUIZA, va aduc si voua un fragment:

Există o astfel de persoană
pentru care nu e nevoie de un motiv pentru a o iubi .
care m-a facut sa incerc multe ,,prima data” în viaţa mea.
Pe care privind-o ma face sa sper inconştient, ca pot deveni o persoană mai bună.
Pe care încă o aplaud cu bucurie chiar daca ştiu că niciodată nu ne vom întâlni.
Care ma face sa nu-mi pese de ce nu am vazut, ci doar să ma bucur de tot ceea ce văd şi simt.
Care ma face asa un fan entuziast de am scris aceste cuvinte.
restul il gasiti aici
http://forum.port.ro/viewtopic.php?topic_id=17039&start=15
multumim mult luiza!!!!!!!!!!!!!!!

andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Feb 2012, 11:59 am

teodora_roman a scris:Da' văd că dau şi ceilalţi filme turceşti. Putem să îi abordăm pe toţi Smile

Antena a dat Sleepers, să fi fost o coincidenţă faptul că au l-au difuzat înainte cu aprox. 1 lună de Suskunlar???? Poate ar fi dispuşi să cumpere şi telenovela turcească, şi-ar asigura ditamai rating-ul Smile Smile sau nu :nh8:
La asta m-am gandit si eu Teo.....ca Antena cocheteaza cu ideea de a-l cumpara.. 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 244732 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 244732 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 244732
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Feb 2012, 12:08 pm

Ce bine , Denisa !! kiss
Dar or tine cont ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 27 Feb 2012, 12:17 pm

O zi frumoasa fetelor !

2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 S2
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Feb 2012, 12:18 pm

Multumim , Dea !! kiss
Da ...dau si cei de la Antena 1 . Sau au dat ... kiss

Multumim , Dea !! kiss
O zi buna si tie . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 27 Feb 2012, 12:23 pm

DENISA a scris:nu ar fi rău să facem o întrebare la antenişti , ei difuzează seriale turceşti ???
Nu sunt seriosi. De serialul Lale si-a batut joc. L-au difuzat o vreme de la orele 22 iar acum cica il difuzeaza doar sambata si duminica dar la ora 5:30 dimineata stupid
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 27 Feb 2012, 12:24 pm

deci merg pe reţeta kanaliştilor , o salată cât mai mare, ciunţesc după bunul plac

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 27 Feb 2012, 12:24 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Feb 2012, 12:24 pm

Admin_dea05 a scris: L-au difuzat o vreme de la orele 22 iar acum cica il difuzeaza doar sambata si duminica dar la ora 5:30 dimineata stupid
affraid affraid affraid stupid stupid stupid
Da . Ora buna de difuzat ... mai bine nu l-ar mai fi dat .

Denisa , s-ar fi potrivit la perfectie Tuba cu Murat si in serialul asta . kiss 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 27 Feb 2012, 12:28 pm

victorelalove a scris:
affraid affraid affraid stupid stupid stupid
Da . Ora buna de difuzat ... mai bine nu l-ar mai fi dat .

Denisa , s-ar fi potrivit la perfectie Tuba cu Murat si in serialul asta . kiss 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 283516
Eu sunt tare curioasa care va fi noul proiect al Tubei. Cred ca prin septembrie o sa auzim de vre-un contract semnat.....eu asa sper 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 229917
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum