2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
+19
ninnet
costina
lexia
rina-rina
Admin_dea05
michiper68
andreea90
amiraa
tiberici
alimar
axxa246
teodora_roman
pufy2010
DENISA
andradamaria
viki
victorelalove
simi
Motzişor
23 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
GATA, m-ai facut sa-mi doresc iar ISTAMBUL
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Mie mi se pare ca ninge la ei.....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
uau, astea-s ce mă gândesc eu?
This photo of Egyptian Bazaar (Misir Carsisi) is courtesy of TripAdvisor" alt="" />
Am pus un kg de când mă uit la ele
This photo of Egyptian Bazaar (Misir Carsisi) is courtesy of TripAdvisor" alt="" />
Am pus un kg de când mă uit la ele
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:uau, astea-s ce mă gândesc eu?
....
.... da, și sunt din aceeași vitrină cu niște chestii pline de sirop, de mănânci până se scurge siropul pe mâini, le zice baclavale
ps - tastatura e distrusă de cât am salivat pe ea
pufy2010 a scris:
.... da, și sunt din aceeași vitrină cu niște chestii pline de sirop, de mănânci până se scurge siropul pe mâini, le zice baclavale
Ce mi-ai făcut, Pufy!!!! Mă duc pe bicicletă
teodora_roman- vip
Sa-l mai aducem si pe personajul principal pe pagina,ca se incadreaza perfect in peisaj si printre baclavale....
simi- vip
SI PARFUMURI..CLEOPATRA NEFERTITI, de astea ce parere ai, o sa iubesti tastaturapufy2010 a scris:
andradamaria- vip
nu gasisi opoza in carew e mai fericit si el?simi a scris:Sa-l mai aducem si pe personajul principal pe pagina,ca se incadreaza perfect in peisaj si printre baclavale....
axxaaaaaaaaaaaa, este tarziu, vrei sa plecam toate la bicicleta
andradamaria- vip
Fie-vă milă de cântarul meu
Gata, plec, dau bir cu fugiţii până mai pot
Pe mâine
Gata, plec, dau bir cu fugiţii până mai pot
Pe mâine
teodora_roman- vip
millet
Am venit să mai pun şi eu paie pe foc, sunt şi eu mai tolerantă aşa ca Simi poate din cauza timpului mai lung parcurs de mine pe pamantul asta, las că vedeţi voi mai încolo.
Discuţiile generate peste tot de pozele celor doi sincer m-au făcut să mă întreb ce mireasmă are Muri am auzit de la o cunoştinţă că mirosul turcilor in general diferă (este mai neplăcut, din cauza cărnii de oaie pe care o mănâncă mult şi acum îmi amintesc că atunci când eram studentă cei veniţi din Africa aveau cursuri la parterul căminului(8 Andrada eu acolo am stat) şi când se nimerea să ajungem când tocmai ieşeau de acolo ne întâmpina o mireasmă nemaipomenită total diferită de a noastră). Na acuma lumea mai foloseste parfum
Toate astea m-au facut sa ma intreb oare ce inseamna cu adevarat un fan, nu am prea avut de unde sa aflu raspunsul, doar ce scrie in dictionar *Admirator entuziast, pasionat, al unei vedete, al unei mișcări artistice; simpatizant....* Oare până unde merge admiraţia şi până unde critica.....???
Eu mă consider până în acest moment un fan al lui Murat şi asta că pâna la anii mei şi vorba aia era timp, nici un alt actor nu mi-a transmis aşa de mult, chiar dacă în tinereţe ca toată lumea mi-o fi plăcut de unu altu era doar atât, ei acum s-a întâmplat altceva , un sentiment pe care mi-e greu să-l descriu, fiindu-mi transmis de acest actor prin jocul lui, făcândă-mă părtaşă la ce se întâmpla acolo(La Asi a fost mai mult decât el au fost realizatorii ce au ştiut să îmbine scenariu, doi actori minunaţi, muzica care mă emoţionează mereu şi care s-a imprimat puternic în mintea mea) Sigur că fiind vrăjită de el ( off greu este Vic, nu-I aşa?) am fost şi eu un pic dejamagită când am început să-l văd şi în afara platoului de filmare, ba pot spune că vraja a început să dispară când am văzut primele poze de la filmări, parcă vroiam că mereu în jurul lui să fie ca şi în film.
Şi atunci să pun întrebări, poate cine ştie mă luminez şi eu.
Oare un fan adevărat renunţă la idolul său chiar dacă el pierde, arată rău, tremură, e verde la faţă ?
Oare un fan adevărat are nevoie să deţină ceva, o poză, un autograf, etc.. sau este suficient să simtă ce simte el şi să creadă cu toată inima că nu va fi dezamăgit de el?
Oare a fi fan adevărat înseamnă să pui logica câteodată la o parte şi să-l accepţi aşa cum este?
Oare trebuie să-l îmbrăţişez sau să-l resping, oare pot să-l iubesc cu înţelepciune?
Oare eu, lexia, voi putea urmări până la capăt Suskunlar, nu mă dau în vânt după filmul american dar dacă-l voi putea urmări cu nerăbdare pe Muri atunci înseamnă că sunt un fan adevărat, om vedea asta.
Na m-am descărcat şi eu, acum Pufy ne poate spune de ce suferim fiecare(eu sunt răcită rău, am fost cu febră şi numa poze cu Murat am făcut toată noaptea în somn) şi exact Andrada cât de frumos vorbeşte acel fan de idolul lui Park, foarte frumos şi bravo Luizei.
Deci se pare ca TURKWe ne taie elanul in a mai face clipuri cu imagini din film, doar cu poze
Dea frumos gif
Am venit să mai pun şi eu paie pe foc, sunt şi eu mai tolerantă aşa ca Simi poate din cauza timpului mai lung parcurs de mine pe pamantul asta, las că vedeţi voi mai încolo.
Discuţiile generate peste tot de pozele celor doi sincer m-au făcut să mă întreb ce mireasmă are Muri am auzit de la o cunoştinţă că mirosul turcilor in general diferă (este mai neplăcut, din cauza cărnii de oaie pe care o mănâncă mult şi acum îmi amintesc că atunci când eram studentă cei veniţi din Africa aveau cursuri la parterul căminului(8 Andrada eu acolo am stat) şi când se nimerea să ajungem când tocmai ieşeau de acolo ne întâmpina o mireasmă nemaipomenită total diferită de a noastră). Na acuma lumea mai foloseste parfum
Toate astea m-au facut sa ma intreb oare ce inseamna cu adevarat un fan, nu am prea avut de unde sa aflu raspunsul, doar ce scrie in dictionar *Admirator entuziast, pasionat, al unei vedete, al unei mișcări artistice; simpatizant....* Oare până unde merge admiraţia şi până unde critica.....???
Eu mă consider până în acest moment un fan al lui Murat şi asta că pâna la anii mei şi vorba aia era timp, nici un alt actor nu mi-a transmis aşa de mult, chiar dacă în tinereţe ca toată lumea mi-o fi plăcut de unu altu era doar atât, ei acum s-a întâmplat altceva , un sentiment pe care mi-e greu să-l descriu, fiindu-mi transmis de acest actor prin jocul lui, făcândă-mă părtaşă la ce se întâmpla acolo(La Asi a fost mai mult decât el au fost realizatorii ce au ştiut să îmbine scenariu, doi actori minunaţi, muzica care mă emoţionează mereu şi care s-a imprimat puternic în mintea mea) Sigur că fiind vrăjită de el ( off greu este Vic, nu-I aşa?) am fost şi eu un pic dejamagită când am început să-l văd şi în afara platoului de filmare, ba pot spune că vraja a început să dispară când am văzut primele poze de la filmări, parcă vroiam că mereu în jurul lui să fie ca şi în film.
Şi atunci să pun întrebări, poate cine ştie mă luminez şi eu.
Oare un fan adevărat renunţă la idolul său chiar dacă el pierde, arată rău, tremură, e verde la faţă ?
Oare un fan adevărat are nevoie să deţină ceva, o poză, un autograf, etc.. sau este suficient să simtă ce simte el şi să creadă cu toată inima că nu va fi dezamăgit de el?
Oare a fi fan adevărat înseamnă să pui logica câteodată la o parte şi să-l accepţi aşa cum este?
Oare trebuie să-l îmbrăţişez sau să-l resping, oare pot să-l iubesc cu înţelepciune?
Oare eu, lexia, voi putea urmări până la capăt Suskunlar, nu mă dau în vânt după filmul american dar dacă-l voi putea urmări cu nerăbdare pe Muri atunci înseamnă că sunt un fan adevărat, om vedea asta.
Na m-am descărcat şi eu, acum Pufy ne poate spune de ce suferim fiecare(eu sunt răcită rău, am fost cu febră şi numa poze cu Murat am făcut toată noaptea în somn) şi exact Andrada cât de frumos vorbeşte acel fan de idolul lui Park, foarte frumos şi bravo Luizei.
Deci se pare ca TURKWe ne taie elanul in a mai face clipuri cu imagini din film, doar cu poze
Dea frumos gif
copii,tava e mare,ajunge la toti
pe bicicleta nu avem unde pune tava
mai bine o punem pe tastatura lui pufy
Teo!
pe bicicleta nu avem unde pune tava
mai bine o punem pe tastatura lui pufy
Teo!
Lexia,salut!
hai cu noi laoplimbarica prin istanbul,noaptea
hai cu noi laoplimbarica prin istanbul,noaptea
Pufy, esti alergic?
andradamaria- vip
Wauuuuuuuuuu,Lexia cata compunerea.....
Frumoase cuvinte,imi place cum gandesti...
Frumoase cuvinte,imi place cum gandesti...
simi- vip
andradamaria a scris:
Pufy, esti alergic?
.. da, la baclavale - când le vâd, mă apucă mâncărimea și nu mă calmez până ce nu pap tot
@ lexia - fă-te bine!!!!
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Lun 27 Feb 2012, 8:40 pm, editata de 1 ori
Buna , LEXIA !! Te inteleg perfect . Tot de la spiritul patimas de latin ... vine totul . Nu-i asa ca atunci cand te gandesti sa faci o "compunere" cuvintele vin de la sine ? Comentarii romanesti ... facute cu insipratii turcesti .
Bravo !!
Teo !!
Bravo !!
Teo !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
gratis!!
dar nu mancam si nu bemnimic
doar privim si salivam la amintiri
dar nu mancam si nu bemnimic
doar privim si salivam la amintiri
Am revenit, pentru Lexia, cunosc bine caminul, , la restul o sa-ti raspund, maine
andradamaria- vip
Imbraca-te gros ca acolo ploua si tu esti racita....lexia a scris:
Daca-i pe gratis vin
simi- vip
Da Vic asa-i curg, si pe cele vremuri imi amintesc ca era obligatoriu sa iei cuvantul in anumite sedinte si greu era ca nu aveai ce spune si era musai sa spuivictorelalove a scris:Buna , LEXIA !! Te inteleg perfect . Tot de la spiritul patimas de latin ... vine totul . Nu-i asa ca atunci cand te gandesti sa faci o "compunere" cuvintele vin de la sine ? Comentarii romanesti ... facute cu insipratii turcesti .
Bravo !!
Teo !!
Pe vremea mea era nou, ca la hotel eraandradamaria a scris:Am revenit, pentru Lexia, cunosc bine caminul, , la restul o sa-ti raspund, maine
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 9.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 3.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 9.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 3.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40