2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
+19
ninnet
costina
lexia
rina-rina
Admin_dea05
michiper68
andreea90
amiraa
tiberici
alimar
axxa246
teodora_roman
pufy2010
DENISA
andradamaria
viki
victorelalove
simi
Motzişor
23 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
Buna seara , fetelor !!
De ce lesinati ?
Eu aseara eram un car de nervi ca nu am vazut nimic ...
De ce lesinati ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
da, si culmea este pe yt si e liber tare as vrea sa fie tradus,
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Poate avem noroc si o sa-l traduca cineva...
Buna Vic
Buna Vic
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
pentru tine,victorelalove a scris:Buna seara , fetelor !!
De ce lesinati ?
de nebunia susk, plangem si noi personal vreau o lupta cu sistemul care permite asemenea grozavii, razbunarile personale..mai fara, mai vreau si dragoste patimasa, nu una autoimpusa din recunostinta dar parca conteaza ce vreau eu!
andradamaria- vip
Eu vreau si o luptamintre scenaristi !! Raitinguri cat mai stranse ...
Vreau o lupta cat mai apriga ... din care tot fanii sa aibe de castigat .
Vreau o lupta cat mai apriga ... din care tot fanii sa aibe de castigat .
victorelalove- moderator
Ai rabdare Andrada ca o sa fie si iubire,o sa vezi...
simi- vip
fetelor!
Vic, şi eu am renunţat relativ repede. Filmul e tare dur pentru inima mea plângăcioasă şi din punctul meu de vedere, "acţiunea" nu-ţi permite să înţelegi mare lucru fără să-nţelegi personajele. Adică bineînţeles că poţi să te uiţi ca la filmul mut şi, mai ales dacă ai văzut Sleepers, recunoşti firul epic, dar nu atât încât să mă mulţumească pe mine.
Murat s-a metamorfozat, [categoric nu mai e nici urmă de Demir, cel puţin pentru moment], e un actor bun, dar eu n-am căzut pe spate Am văzut câteva scene, bune de altfel, in care mi se păreau foarte studiate atât gesturile cât şi mimica lui Murat, uşor nenaturale în sensul în care mă aşteptam la naturaleţea lui Demir. Acum e drept că şi genul filmului impune reacţii extreme şi Preţiosul le-a oferit: am văzut o privire diabolico-psihopată care m-a cutremurat, am văzut şi oareşce râs (aş fi zis eu), dar şi zâmbet a la Murat.
Dar la ceva timp după ce maşina cu baclavale s-a oprit în moşneag pe deal în jos (aia a fost trasă de păr, în realitate ar fi trecut peste el, după fizica mea :7t9t7: ), mi-am sufletul şi inima şi am renunţat. Voi încerca să îl mai văd (dacă se va mai putea) după ce mai citesc ceva traduceri să înţeleg şi eu reacţiile
Vic, şi eu am renunţat relativ repede. Filmul e tare dur pentru inima mea plângăcioasă şi din punctul meu de vedere, "acţiunea" nu-ţi permite să înţelegi mare lucru fără să-nţelegi personajele. Adică bineînţeles că poţi să te uiţi ca la filmul mut şi, mai ales dacă ai văzut Sleepers, recunoşti firul epic, dar nu atât încât să mă mulţumească pe mine.
Murat s-a metamorfozat, [categoric nu mai e nici urmă de Demir, cel puţin pentru moment], e un actor bun, dar eu n-am căzut pe spate Am văzut câteva scene, bune de altfel, in care mi se păreau foarte studiate atât gesturile cât şi mimica lui Murat, uşor nenaturale în sensul în care mă aşteptam la naturaleţea lui Demir. Acum e drept că şi genul filmului impune reacţii extreme şi Preţiosul le-a oferit: am văzut o privire diabolico-psihopată care m-a cutremurat, am văzut şi oareşce râs (aş fi zis eu), dar şi zâmbet a la Murat.
Dar la ceva timp după ce maşina cu baclavale s-a oprit în moşneag pe deal în jos (aia a fost trasă de păr, în realitate ar fi trecut peste el, după fizica mea :7t9t7: ), mi-am sufletul şi inima şi am renunţat. Voi încerca să îl mai văd (dacă se va mai putea) după ce mai citesc ceva traduceri să înţeleg şi eu reacţiile
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Buna , Teo !!
Dar te-ai "descarcat" nu gluma .
Serialul cred ca este putin greu de inteles ( sau mai mult ) si datorita faptului ca transmite mult prin cuvinte ... nu numai prin imagini . Si cum cuvintele in turca nu sunt romanesti ...
Eu mai stiu ... spun si eu parerea mea , de simplu om .
Dar te-ai "descarcat" nu gluma .
Serialul cred ca este putin greu de inteles ( sau mai mult ) si datorita faptului ca transmite mult prin cuvinte ... nu numai prin imagini . Si cum cuvintele in turca nu sunt romanesti ...
Eu mai stiu ... spun si eu parerea mea , de simplu om .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 02 Mar 2012, 7:18 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
nu prea m-a inzestrat naturasimi a scris:
Ai rabdare Andrada ca o sa fie si iubire,o sa vezi...
vic, intre timp m-am mai pus la curent cu ratingurile alea, din cate am inteles kanald este privilegiat din start avand mai multe aparate de masurare, nu ma pricep, dar spun asta croatele..apoi scenaristii ..de ei depinde povestea, in orice caz muri joaca un personaj psihotic..sau sunt eu psihotica, greu pe langa ..junele prim pe care il stim, si pe care inca incercam sa-l mai gasim..am toata admiratia pt transformarea atat de consistenta..dar parca tot mai vreau cate ceva din demir
andradamaria- vip
Andrada , si eu astept iubire in FGSN de prin mai ... si am ajuns la concluzia ca li s-a terminat stocul turcilor ...STOCUL DE IUBIRE !! Ramase doar durere si suspin ... asta nu se mai termina . Cred ca este mai rezistent la intemperii .
victorelalove- moderator
aia n-au facut niciodata stoc iubirea daca este distructiva e exploatata la maxim, daca este doar iubire atunci nu conteazavictorelalove a scris:Andrada , si eu astept iubire in FGSN de prin mai ... si am ajuns la concluzia ca li s-a terminat stocul turcilor ...STOCUL DE IUBIRE !! Ramase doar durere si suspin ... asta nu se mai termina . Cred ca este mai rezisatent la intemperii .
andradamaria- vip
Andrada, mie mi-a rămas spinul cu psiho-pupu de pe vremea când se vorbea că va juca un asemenea rol. Nu ştiu de ce, dar am o oareşcare senzaţie că are Murat şi o parte "sărită" în filmul ăsta, sper să îmi treacă senzaţia şi ....
În momentele în care sunt optimistă, sper ca filmul ăsta să ia o turnură pozitivă, că are vreme în 'şpe episoade şi să se încheie fericit: cu iubire, înţelegere şi multă răbdare din partea consoartei, legitime sau nu, se pot depăşi traumele şi poţi trăi fericit până la adânci bătrâneţi
...recunosc, sunt irecuperabilă
În momentele în care sunt optimistă, sper ca filmul ăsta să ia o turnură pozitivă, că are vreme în 'şpe episoade şi să se încheie fericit: cu iubire, înţelegere şi multă răbdare din partea consoartei, legitime sau nu, se pot depăşi traumele şi poţi trăi fericit până la adânci bătrâneţi
teodora_roman- vip
Teo
Lasa ca iti povestesc eu serialul ca eu il vad.....mi-a placut
Lasa ca iti povestesc eu serialul ca eu il vad.....mi-a placut
simi- vip
Merci, Simi!
Eu rămân optimistă şi sper să îl văd după ce citesc "explicaţiile". Am văzut că au apărut deja unele...
Eu rămân optimistă şi sper să îl văd după ce citesc "explicaţiile". Am văzut că au apărut deja unele...
teodora_roman- vip
Daca vad turci ca nu mai au raiting,o sa bage si ceva iubire...
simi- vip
Eu raman o optimista....
Voi ati observat ca in fiecare serial era slab la inceput,iar apoi se rotunja.....cred ca o sa-si revina,mai ales ca acum vad ca e mai zambitor de cand a inceput sa filmeze...
Voi ati observat ca in fiecare serial era slab la inceput,iar apoi se rotunja.....cred ca o sa-si revina,mai ales ca acum vad ca e mai zambitor de cand a inceput sa filmeze...
simi- vip
Sper din suflet, Simi.
Doar trebuie să fie episodul de pe bancheta din spate şi sper că nu ajung să-l pună pe Muri s-o violeze pe cadână
Aaaaaa, am uitat, fetele mi-s indiferente, nu prea-mi plac, nici bruneta nici spălăcita. Deocamdată
Doar trebuie să fie episodul de pe bancheta din spate şi sper că nu ajung să-l pună pe Muri s-o violeze pe cadână
Aaaaaa, am uitat, fetele mi-s indiferente, nu prea-mi plac, nici bruneta nici spălăcita. Deocamdată
teodora_roman- vip
teodora_roman- vip
pai eu ti-am spus la vremea aia ca sleepers se poate vedea doar o data murat actorul are si din pct. meu de vedere o parte sarita(sper ca doar actorul )parca traieste fals, orice face nu scapa o secunda de tenebrele trecutului greu, sper sa ia turnura descrisa de tineteodora_roman a scris:Andrada, mie mi-a rămas spinul cu psiho-pupu de pe vremea când se vorbea că va juca un asemenea rol. Nu ştiu de ce, dar am o oareşcare senzaţie că are Murat şi o parte "sărită" în filmul ăsta, sper să îmi treacă senzaţia şi ....
andradamaria- vip
simi- vip
andradamaria- vip
Andrada !!
O seara frumoasa !!
O seara frumoasa !!
victorelalove- moderator
Promo episodul 2 Suskunlar...
HERE IS THE TRANSCRIPT FOR THE 2.EPISODE TRAILER:
Ecevit: There is an unpaid debt from 20 years ago, now with the death of Zeki it is time to get payback
Bilal: I say that we take them down one by one, and where do we do this; at the headstone of Zeki
Someone in the car: Step on it
Ecevit: I am going to make them explain everything they did to us, I am going to record it all on video and then present them with a lawsuit
Bilal: If anyone learns about what happened to us, even in a court of law, I swear to you that I will shoot myself
Mans Voice: You are finished Mr. Attorney
Ecevit: How can you think only for yourself and leave a clue behind
Bilal: Ecevit!
Zeki: You can no longer run from the truth my friend, it seeks you in the darkness, separation does not kill, the truth however can kill you
HERE IS THE TRANSCRIPT FOR THE 2.EPISODE TRAILER:
Ecevit: There is an unpaid debt from 20 years ago, now with the death of Zeki it is time to get payback
Bilal: I say that we take them down one by one, and where do we do this; at the headstone of Zeki
Someone in the car: Step on it
Ecevit: I am going to make them explain everything they did to us, I am going to record it all on video and then present them with a lawsuit
Bilal: If anyone learns about what happened to us, even in a court of law, I swear to you that I will shoot myself
Mans Voice: You are finished Mr. Attorney
Ecevit: How can you think only for yourself and leave a clue behind
Bilal: Ecevit!
Zeki: You can no longer run from the truth my friend, it seeks you in the darkness, separation does not kill, the truth however can kill you
Ultima editare efectuata de catre simi in Vin 02 Mar 2012, 11:21 pm, editata de 1 ori
simi- vip
Multumim , Simi !!
Noapte buna !!! Plec la nani -nani . Mor de somn .
Aveti grija de voi !!
Noapte buna !!! Plec la nani -nani . Mor de somn .
Aveti grija de voi !!
victorelalove- moderator
Noapte buna Vic
simi- vip
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40