13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+12
DENISA
alitheea
Garo
costina
iulianagl
lica54
tiberici
narcisa
Alexa20
Ioana Style
petronela
Admin_dea05
16 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Na poftim, dl Kurana a adormit!L-a epuizat shopping-ul.Cred ca l-a ametit Geet prin magazine
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Na poftim, dl Kurana a adormit!L-a epuizat shopping-ul.Cred ca l-a ametit Geet prin magazine
Daca face shopping la fel de repede, precum vorbesteee ...... Cred ca l-a ametit rau de tot pe Maan
Eee dl se tine de sotii se uita pe sub gene la Geet ...dar nu stie ca si-a gasit nasul si nu o pacaleste chiar asa de usor?
Ce faina a fost faza cu gadilatul
Ce faina a fost faza cu gadilatul
Admin_dea05- Admin
Nu mai pot de ras
Admin_dea05- Admin
Alexa multumim fain pentru ep..Dragalasele lu bunicuta am sa lipsesc cateva zile am o internare in spital am sa va simt lipsa am sa va duc dorul va doresc discutii placute in continuare multa sanatate sa ne auzim cu bine....iar acum va spun noapte buna un somn usor si linistit va dulce pe obrajori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna Lica! Sper sa nu fie ceva grav.Noi te vom astepta.Sanatate multa!lica54 a scris:Alexa multumim fain pentru ep..Dragalasele lu bunicuta am sa lipsesc cateva zile am o internare in spital am sa va simt lipsa am sa va duc dorul va doresc discutii placute in continuare multa sanatate sa ne auzim cu bine....iar acum va spun noapte buna un somn usor si linistit va dulce pe obrajori
Fetelor plec si eu la somnic.Fiimea nu are de gand sa adoarma fara mine
Admin_dea05- Admin
M-am delectat cu episoadele puse de tine. Dar nu mă pot obișnui cu noul Dev. Mi-e dor de Abhinav, aș fi vrut tare mult să-l mai văd în film. Îmi plac scenele domestice dintre Maan și Geet dar parcă sunt prea puține, nu mă mai satur de ei. Iar schimbarea de roluri dintre Arjun și Anvesha mă cam miră, de unde a căpătat ea atâta curaj, ce a făcut-o să aibă încredere în dragostea lui Arjun pentru ea?Alexa20 a scris:Unde au disparut celelate fete ?
E plăcut să ai două episoade pe zi Alex, meriți ceva bun.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Seara bună Dadi, te așteptăm să te întorci cât mai repede.lica54 a scris:Alexa multumim fain pentru ep..Dragalasele lu bunicuta am sa lipsesc cateva zile am o internare in spital am sa va simt lipsa am sa va duc dorul va doresc discutii placute in continuare multa sanatate sa ne auzim cu bine....iar acum va spun noapte buna un somn usor si linistit va dulce pe obrajori
[]
narcisa- vip
Noapte bună Anda.Admin_dea05 a scris:Noapte buna Lica! Sper sa nu fie ceva grav.Noi te vom astepta.Sanatate multa!
Fetelor plec si eu la somnic.Fiimea nu are de gand sa adoarma fara mine
narcisa- vip
Nopate buna fetelor care au plecat la somn !
Narcisa, acu pe noapte ai venit cu placintele sa avem insomnii...
In luna de miere vad ca Maan si Geet pot dormi impreuna.....
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Vă urez și eu o noapte plăcută și pentru că mâine e ziua lui Gurmeet îi urez La mulți ani și să ne bucure și de acum înainte cu roluri frumoase.
नया साल मुबारक हो
नया साल मुबारक हो
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mar 21 Feb 2012, 11:32 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Mai bine o mică insomnie decât o mare poftă.petronela a scris:Nopate buna fetelor care au plecat la somn !
Noapte bună Petro.
narcisa- vip
Va pupic si eu de noapte buna !
Nu erau destul placintele, ai mai adus si tortul... si de ciocolata...
petronela- vip
Mi-ar fi plăcut să-l servesc pe Gurmeet cu o bucată de tort cum a făcut anul trecut de ziua lui, Drashti. Din păcate, nu-mi rămâne decât să visez.petronela a scris:Va pupic si eu de noapte buna !
narcisa- vip
Buna dimineata poftiti la cafea.
La multi ani lui Gurmeet
La multi ani lui Gurmeet
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
STIRIInternaţional
Reportajul CNN care a lasat fara glas Occidentul: tara in care 100 de mil. de femei se prostitueaza
Intr-un spital din New Delhi, o fetita de 2 ani se zbate de o luna intre viata si moarte. A fost dusa acolo, in stare critica, de o adolescenta.
Ads by INTERNET PROTV
Doua posibilitati: fie moare, fie traieste, dar cu sechele grave
Micuta era inconstienta, cu rani grave la nivelul capului, plina de vanatai si urme de muscaturi si cu bratele fracturate.
Presa din India a inceput sa-i scrie la unanim povestea. Doctorii au operat-o, i-au deblocat caile respiratorii si au pus-o pe respiratie artificiala. I-au spus Falak, adica "cer".
Starea micutei ramane critica, spun medicii. Nimeni nu stie daca va supravietui. Daca, printr-un miracol, acest lucru se va intampla, este foarte posibil ca fata sa ramana cu sechele grave.
Medicii au ramas muti de uimire! A invins moartea desi cantarea doar 300 de grame la nastere
Insa Falak este numai un singur exemplu dintr-o mare de minori care au picat victime unui cerc de traficanti de carne vie. Detaliile chinurilor prin care au trecut acestia au ingrozit deopotriva opinia publica si autoritatile si au ridicat intrebari serioase despre rata abandonului, exploatarea minorilor si tratamentele aplicate femeilor in cea de-a doua cea mai populata tara a lumii.
"Acesta s-a dovedit a fi cel mai mare lant de trafic de carne vie in vederea exploatarii sexuale a copiilor", a declarant Raaj Mangal Prasad, directorul fundatiei Child Welfare Committee din India.
Falak a fost transportata la spital de o adolescenta de 14 ani, care pretindea sa fie mama fetitei. Aceasta a declarat ca, in noaptea de 17 ianuarie, copilul ei nu se opera din plans. Asa ca i-a dat trei-patru palme si a muscat-o.
Dupa un timp, a spus aceasta, copilul a alunecat in baie si s-a lovit la cap. Adolescenta ar fi pansat-o, insa rana s-a infectat. A doua zi, micuta nu s-a mai trezit, asa ca a dus-o la spital. Falak era deja in coma.
Medicii nu au crezut povestea adolescentei, nici faptul ca era mama copilei. Asa ca politistii au deschis o ancheta. Cinci echipe de anchetatori au rascolit India in cautarea familiei reale a fetitei. Adevarul le-a produs un soc autoritatilor.
Batuta pana cand mansetele hainei rosii nu mai erau vizibile
Adolescenta de 14 ani a fugit de acasa in luna iunie 2011, pentru a scapa de abuzurile la care era supusa de tatal alcoolic. Vecinii au povestit ca o batea atat de tare incat mansetele rosii ale hainei pe care o purta de abia mai erau vizibile.
Insa evadarea nu a pus capat chinurilor la care a fost supusa. Aceasta a declarat ca doi borbati pe nume Sandeep si Arti au fortat-o sa se prostitueze. Sandeep a violat-o timp de trei zile inainte sa o plaseze clientilor. Dupa cateva luni, fata a intalnit un barbat, pe Rajkumar, si s-a mutat cu acesta intr-o mahala din New Delhi. Politia suspecteaza ca si acesta o abuza sexual.
Adolescenta le-a spus ofiterilor de politie ca Falak a fost racolata in noiembrie de Rajkumar. Nu se stie daca a fost abuzata atunci sau in noaptea de ianuarie, cand aproape ca a murit.
"O victima ii face rau unei alte victime pentru ca nu are nicio speranta de supravietuire", a explicat psihiatrul Achal Bhagat.
In statul Rajasthan, din vestul Indiei, autoritatile au dat in cele din urma si peste cea banuita a fi mama biologica a lui Falak, Munni, in varsta de 22 de ani. Tanara fusese abandonata de primul sot si vanduta apoi catre al doilea, cand avea numai 16 ani. Valora 6.000 de dolari, scrie CNN.
Munni si-a abandonat toti trei copiii. Era convinsa ca nu o sa-i poata creste singura.
In timp ce Falak se zbate pentru viata, politistii au gasit-o si pe cea de-a doua fata a lui Munni, in Bihar, la mile distanta de Delhi sau Rajasthan. Inca nu se stie unde este fiul tinerei.
In urma cu o saptamana, autoritatile indiene au reusit sa-l captureze pe Rajkumar, banuit a fi capul unei grupari care se ocupa cu traficul de carne vie. In total au fost arestate pana acum zece persoane banuite ca au castigat averi din traficul cu minori.
India, tara unde 100 de milioane de femei se prostitueaza
In prezent politistii indieni se chinuie sa stranga probe. Nimeni nu stie cati bebelusi au fost abandonati, cate femei vandute unor barbati pe care au fost obligate sa-i ia de soti sau cate minore au fost obligate sa isi vanda corpul.
In 2011, un raport TrustLaw a plasat India pe locul 4 in topul celor mai periculoase tari pentru femei, dupa Afganistan, Congo si Pakistan.
Potrivit studiului, 100 de milioane de femei si fete indicence - din populatia de peste 1,2 miliarde - se prostitueaza . Alte 50 de milioane sunt date "disparute". Aproape 45% dintre fete sunt obligate sa se casatoreasca inainte sa atinga varsta maturitatii.
Sursa: CNN
Reportajul CNN care a lasat fara glas Occidentul: tara in care 100 de mil. de femei se prostitueaza
Intr-un spital din New Delhi, o fetita de 2 ani se zbate de o luna intre viata si moarte. A fost dusa acolo, in stare critica, de o adolescenta.
Ads by INTERNET PROTV
Doua posibilitati: fie moare, fie traieste, dar cu sechele grave
Micuta era inconstienta, cu rani grave la nivelul capului, plina de vanatai si urme de muscaturi si cu bratele fracturate.
Presa din India a inceput sa-i scrie la unanim povestea. Doctorii au operat-o, i-au deblocat caile respiratorii si au pus-o pe respiratie artificiala. I-au spus Falak, adica "cer".
Starea micutei ramane critica, spun medicii. Nimeni nu stie daca va supravietui. Daca, printr-un miracol, acest lucru se va intampla, este foarte posibil ca fata sa ramana cu sechele grave.
Medicii au ramas muti de uimire! A invins moartea desi cantarea doar 300 de grame la nastere
Insa Falak este numai un singur exemplu dintr-o mare de minori care au picat victime unui cerc de traficanti de carne vie. Detaliile chinurilor prin care au trecut acestia au ingrozit deopotriva opinia publica si autoritatile si au ridicat intrebari serioase despre rata abandonului, exploatarea minorilor si tratamentele aplicate femeilor in cea de-a doua cea mai populata tara a lumii.
"Acesta s-a dovedit a fi cel mai mare lant de trafic de carne vie in vederea exploatarii sexuale a copiilor", a declarant Raaj Mangal Prasad, directorul fundatiei Child Welfare Committee din India.
Falak a fost transportata la spital de o adolescenta de 14 ani, care pretindea sa fie mama fetitei. Aceasta a declarat ca, in noaptea de 17 ianuarie, copilul ei nu se opera din plans. Asa ca i-a dat trei-patru palme si a muscat-o.
Dupa un timp, a spus aceasta, copilul a alunecat in baie si s-a lovit la cap. Adolescenta ar fi pansat-o, insa rana s-a infectat. A doua zi, micuta nu s-a mai trezit, asa ca a dus-o la spital. Falak era deja in coma.
Medicii nu au crezut povestea adolescentei, nici faptul ca era mama copilei. Asa ca politistii au deschis o ancheta. Cinci echipe de anchetatori au rascolit India in cautarea familiei reale a fetitei. Adevarul le-a produs un soc autoritatilor.
Batuta pana cand mansetele hainei rosii nu mai erau vizibile
Adolescenta de 14 ani a fugit de acasa in luna iunie 2011, pentru a scapa de abuzurile la care era supusa de tatal alcoolic. Vecinii au povestit ca o batea atat de tare incat mansetele rosii ale hainei pe care o purta de abia mai erau vizibile.
Insa evadarea nu a pus capat chinurilor la care a fost supusa. Aceasta a declarat ca doi borbati pe nume Sandeep si Arti au fortat-o sa se prostitueze. Sandeep a violat-o timp de trei zile inainte sa o plaseze clientilor. Dupa cateva luni, fata a intalnit un barbat, pe Rajkumar, si s-a mutat cu acesta intr-o mahala din New Delhi. Politia suspecteaza ca si acesta o abuza sexual.
Adolescenta le-a spus ofiterilor de politie ca Falak a fost racolata in noiembrie de Rajkumar. Nu se stie daca a fost abuzata atunci sau in noaptea de ianuarie, cand aproape ca a murit.
"O victima ii face rau unei alte victime pentru ca nu are nicio speranta de supravietuire", a explicat psihiatrul Achal Bhagat.
In statul Rajasthan, din vestul Indiei, autoritatile au dat in cele din urma si peste cea banuita a fi mama biologica a lui Falak, Munni, in varsta de 22 de ani. Tanara fusese abandonata de primul sot si vanduta apoi catre al doilea, cand avea numai 16 ani. Valora 6.000 de dolari, scrie CNN.
Munni si-a abandonat toti trei copiii. Era convinsa ca nu o sa-i poata creste singura.
In timp ce Falak se zbate pentru viata, politistii au gasit-o si pe cea de-a doua fata a lui Munni, in Bihar, la mile distanta de Delhi sau Rajasthan. Inca nu se stie unde este fiul tinerei.
In urma cu o saptamana, autoritatile indiene au reusit sa-l captureze pe Rajkumar, banuit a fi capul unei grupari care se ocupa cu traficul de carne vie. In total au fost arestate pana acum zece persoane banuite ca au castigat averi din traficul cu minori.
India, tara unde 100 de milioane de femei se prostitueaza
In prezent politistii indieni se chinuie sa stranga probe. Nimeni nu stie cati bebelusi au fost abandonati, cate femei vandute unor barbati pe care au fost obligate sa-i ia de soti sau cate minore au fost obligate sa isi vanda corpul.
In 2011, un raport TrustLaw a plasat India pe locul 4 in topul celor mai periculoase tari pentru femei, dupa Afganistan, Congo si Pakistan.
Potrivit studiului, 100 de milioane de femei si fete indicence - din populatia de peste 1,2 miliarde - se prostitueaza . Alte 50 de milioane sunt date "disparute". Aproape 45% dintre fete sunt obligate sa se casatoreasca inainte sa atinga varsta maturitatii.
Sursa: CNN
iulianagl- moderator
Unul din parfumele mele preferate.
E ziua lui Gurmeet si ea primeste cadourile.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
O zi cat mai placuta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
- Spoiler:
Mama ce se mai distreazaaaaa Se vede ca ii lipseste Drashti.
Bonjourica !
Am baut cafeaua, multumesc ! si o felie de tort de la Gurmeet...
ii spun si eu ... La multi ani !
Ce pulovar cu decolteu de dama are Guru ?
Am baut cafeaua, multumesc ! si o felie de tort de la Gurmeet...
ii spun si eu ... La multi ani !
Ce pulovar cu decolteu de dama are Guru ?
petronela- vip
La multi ani GURU!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Buna!Buna la toata lumea!
Oare o sa vedem scene asemanatoare cu cea de jos intre Kratita.si Guru? ...... nu cred
Drashti parca e un pui.... ce relaxat o tine. Nici pe Debina nu o tine asa....
Oare o sa vedem scene asemanatoare cu cea de jos intre Kratita.si Guru? ...... nu cred
Drashti parca e un pui.... ce relaxat o tine. Nici pe Debina nu o tine asa....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Episoadele de astazi sunt gata. Acum iau o pauza si revin mai pe seara.
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum