20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+5
ninnet
dubaisport
michiper68
victorelalove
DENISA
9 participanți
Pagina 12 din 43
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Re: 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Tot ce este posibil . Dar s-a mai corectat in timpul FGSN .dubaisport a scris:cred ca inaltimea este un complex ptr el...
e prea inalt si face ca mersul lui sa fie apasat ,greoi
Mie imi place de el ca atunci cand face poze cu fanii se apleaca inspre ei . Este extrovertit Engin . Chiar daca da alta impresie ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
pai ai face placere sa simta ca e iubit de fani...
daca tot vine omul la el sa faca poza macar sa se simta si bine ,pleaca multumim si fericit
daca tot vine omul la el sa faca poza macar sa se simta si bine ,pleaca multumim si fericit
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
draga mea..eu trag cortina
mai e si maine o zi
noapte buna !
mai e si maine o zi
noapte buna !
dubaisport- vip
Noapte buna , Dubai !!
Indicii maine nu cred ca mai avem ... poate un nou trailer pe luni , marte . Ca asta a distrus inimile fanilor ... si week-endurile .
Indicii maine nu cred ca mai avem ... poate un nou trailer pe luni , marte . Ca asta a distrus inimile fanilor ... si week-endurile .
victorelalove- moderator
BUNA ZIUA TUTUROR !
Beren cred ca se distraaza azi .....poate il are invitat si pe Engin !!!
Beren cred ca se distraaza azi .....poate il are invitat si pe Engin !!!
dubaisport- vip
Kerim finds Fg with her hands tied to a chair
FG: Let's go quickly .. he'll kill you
Kerim : I'll Kill him
FG: Let's go quickly .. he'll kill you
Kerim : I'll Kill him
dubaisport- vip
ne-am linistit : Must nu-i face nimic lui Gulli
se-aud clopote de nunta ...
se-aud clopote de nunta ...
dubaisport- vip
Buna seara , dragi copii !!
MULTUMIM FETELE !! La multi ani pentru Beren !!
O leaga Mustafa de un scaun pe Gullia ? Deci se intalnesc spatamana viitoare copii nostrii .
Nu cred ca aveau asta in plan scenaristele ... dar fanii sunt suparati rau si cred ca de asta au si dat intalneala .
Ceea ce vreau este ca Kerim sa-i bata pe toti ... si sa se comporte rau de tot cu toata lumea ... ca oricum intra la inchisoare , barem sa se descarce si el .
MULTUMIM FETELE !! La multi ani pentru Beren !!
O leaga Mustafa de un scaun pe Gullia ? Deci se intalnesc spatamana viitoare copii nostrii .
Nu cred ca aveau asta in plan scenaristele ... dar fanii sunt suparati rau si cred ca de asta au si dat intalneala .
Ceea ce vreau este ca Kerim sa-i bata pe toti ... si sa se comporte rau de tot cu toata lumea ... ca oricum intra la inchisoare , barem sa se descarce si el .
victorelalove- moderator
buna Vic
indiciu ca intilnirea dintre K si G va fi in episodul de peste 2 sapt e pus de vineri.....nu ai stiut ?
eu ti-am zis ..nu cred ca se mai abat scenaristele de la planul initial ptr nimic in lume ..chiar daca ar scadea in procente tot nu ar face modificari.....e batut in cuie scenariu
indiciu ca intilnirea dintre K si G va fi in episodul de peste 2 sapt e pus de vineri.....nu ai stiut ?
eu ti-am zis ..nu cred ca se mai abat scenaristele de la planul initial ptr nimic in lume ..chiar daca ar scadea in procente tot nu ar face modificari.....e batut in cuie scenariu
dubaisport- vip
dubaisport a scris:buna Vic
Buna , Dubai !!
Aaaaaaaa ... nu am stiut ca est pentru cel de peste 2 saptamani , dar confruntarea intre cei doi ve avea loc la finalul episodului .
Si nu sunt asa de sigura ca nu conteaza parerile fanilor ... in cazuri de forta majora . Ei sa stii ca se uita la procente ... nu au cum sa nu faca asta . Dar au avut mereu procente mari ... si foarte mari . Considera ca lumea este multumita .
Cat de spre scaderea in procentaj ... SUNT SIGURA CA AU ORGOLIUL LOR indiferent .
victorelalove- moderator
nu stiu ce sa zic Vic ,despre rating
nu uita ca incepe si Suskunlar, .....iar sapt trecuta serialul cu care se 'lupta " FGSN a fost reluare,de asta a iesit pe primul loc..de joi vom vedea cum sta la procente...
ei mai au 3 luni....nu prea mai conteaza cum vor sta..sunt multumiti,si-au vandut serialul si in europa si in asia
nu uita ca incepe si Suskunlar, .....iar sapt trecuta serialul cu care se 'lupta " FGSN a fost reluare,de asta a iesit pe primul loc..de joi vom vedea cum sta la procente...
ei mai au 3 luni....nu prea mai conteaza cum vor sta..sunt multumiti,si-au vandut serialul si in europa si in asia
dubaisport- vip
mie mi-a placut ca o gaseste Ker pe Gulli legata de scaun ,asa scapa de suspiciuni ,stie ca Must nu a atins-o sexual
dubaisport- vip
Asa este . Dar inca mai au tari unde sa-l vanda . Daca fanii sunt dezamagiti rau ... poate ca sunt televiziuni care renunta .
Oricum ... nu-mi pasa asta . Eu oricum ma voi uita pana la final . DROGUL MEU !!!
Vom vedea ce si cum va mai fi ... am inteles ca pentru ultimele 10 episode au programata dragostea ... asa cum au facut si in sezonul 1 ( asa este ... mie imi plac mult ep de la 31 la 39 ) Sa vedem ...daca este adevarat .
Dar vad ca indiciul cu dialogul Kerim -Gullia este de saptamana asta .
Nu are cum sa fie de saptamana viitoare ... pentru ca episodul se termina cu bataia dintre Kerim si Mustafa . Nu asa au spus ?
Oricum ... nu-mi pasa asta . Eu oricum ma voi uita pana la final . DROGUL MEU !!!
Vom vedea ce si cum va mai fi ... am inteles ca pentru ultimele 10 episode au programata dragostea ... asa cum au facut si in sezonul 1 ( asa este ... mie imi plac mult ep de la 31 la 39 ) Sa vedem ...daca este adevarat .
Nu are cum sa fie de saptamana viitoare ... pentru ca episodul se termina cu bataia dintre Kerim si Mustafa . Nu asa au spus ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
cand o va gasi Ker pe Gulli ea va fi legata de scaun,iar dupa ce o dezleaga va apare Must si se vor bate , de fatza cu Gulli ,cred ca ea e ingrozita ...asa se termina epi
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
cand o va gasi Ker pe Gulli ea va fi legata de scaun,iar dupa ce o dezleaga va apare Must si se vor bate , de fatza cu Gulli ,cred ca ea e ingrozita ...asa se termina epi
Eu in momentul de fata visez sa vina primavara . Kerim la dush , in tricouri ...poate prin de ploaie .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu in momentul de fata visez sa vina primavara . Kerim la dush , in tricouri ...poate prin de ploaie .
tocmai ce a fost scena cu plaja din primul epis....
si scena cand a intrat G in apa sa scoata oaia
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
tocmai ce a fost scena cu plaja din primul epis....
si scena cand a intrat G in apa sa scoata oaia
cupidon cupidon cupidon
In cekle din urma este o afacere ca orice alta afacere . De ce sa nu "luam" din afacerea asta ceea ce ne place ? Mie ... recunosc... imi place Engin !!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
cupidon cupidon cupidon
In cekle din urma este o afacere ca orice alta afacere . De ce sa nu "luam" din afacerea asta ceea ce ne place ? Mie ... recunosc... imi place Engin !!!
si eu tot pe Engin il aleg
dubaisport- vip
crezi ca maine ne vor da promo ?
mare lucru nu ne baga in afara de ce stim deja ..poate secv cu politia la Yasarani la firma ...sa ne inchida gura
mare lucru nu ne baga in afara de ce stim deja ..poate secv cu politia la Yasarani la firma ...sa ne inchida gura
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
si eu tot pe Engin il aleg
Doar Gullia nu-l "alege" .
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:crezi ca maine ne vor da promo ?
Nu . Eu cred ca ne vor da intalnirea Gulliei cu Ker ... si confruntarea lui cu Mustafa .
Cine are da like ... unui trailer cu Yasaranii ? Ar fi si mai catastrofal ca asta de acum .
victorelalove- moderator
asta inseamna sa dea un promo diferit de primul ......nu stiu ce sa zic , poate ne lasa sa asteptam pana miercurivictorelalove a scris:
Nu . Eu cred ca ne vor da intalnirea Gulliei cu Ker ... si confruntarea lui cu Mustafa .
Cine are da like ... unui trailer cu Yasaranii ? Ar fi si mai catastrofal ca asta de acum .
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
asta inseamna sa dea un promo diferit de primul ......nu stiu ce sa zic , poate ne lasa sa asteptam pana miercuri
Tot ce este posibil sa avem 3 promo . Sunt in competitie cu 2 dizi . Poate ca ne fac vreo surpriza ... placuta . Desi ... slabe sanse .
Dar tot au incercat ei sa dreaga busuiocul ... cel putin asa mi se pare mie . Prca au facut un rezmta ceva mai linistitor ... fata de indiciile cretine pe care le-au dat .
Dar episodul tot ce este posibil sa fie urmarit cu mare interes de turci . Sunt specia lor ...
victorelalove- moderator
nu pot sa cred ..la arabi de 2 zile dau Fg si nici acum nu s-a terminat primul episod
asta inseamna ca finalul serialului va fi de Revelion 2013
asta inseamna ca finalul serialului va fi de Revelion 2013
dubaisport- vip
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii