14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+10
DENISA
nutzi
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
petronela
narcisa
Garo
tiberici
lica54
14 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Floricele pentru toate fetele iubitoare de Maan&Geet..
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Sam 17 Mar 2012, 9:01 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumim Dadi si pentru bunatati si pentru flori...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Ce-a luat-o bietul Adi pe cocoasa...
petronela- vip
Fetelor...iar a-ti disparut ????
sau va uitati la film...
sau va uitati la film...
petronela- vip
petronela a scris:Fetelor...iar a-ti disparut ????
sau va uitati la film...
Da e cam liniste pe forum de la o vreme. Toata lumea e ocupata cu cate ceva. Eu ma ocupam de un videoclip, si mai trageam cu ochiu si pe la voi. Dar aici e o linistee sinistraaa. Brrrrr
Fetelor!Voi nu urmariti Punar Vivah?Am urmarit pana la ep 19 tradus..Imi place aspectul fizic a lui Gurmeet dar numi place jocul lui parca-i un molau fara pic de vlaga...vorbeste foarte putin nici un pic de actiune sa te tina in suspans nimic....totul este fara sare si piper...Sunt foarte curioasa sa vedem cum va mai evolua pe parcurs...dar nu cred ca ne va tine cu sufletul la gura ca in Geet..Daca stie careva pe unde sa umble sa vada cam ce reting o fi avand pe la ei?o fi apreciat s-au nu?
lica54- vip
lica54 a scris:Fetelor!Voi nu urmariti Punar Vivah?Am urmarit pana la ep 19 tradus..Imi place aspectul fizic a lui Gurmeet dar numi place jocul lui parca-i un molau fara pic de vlaga...vorbeste foarte putin nici un pic de actiune sa te tina in suspans nimic....totul este fara sare si piper...Sunt foarte curioasa sa vedem cum va mai evolua pe parcurs...dar nu cred ca ne va tine cu sufletul la gura ca in Geet..Daca stie careva pe unde sa umble sa vada cam ce reting o fi avand pe la ei?o fi apreciat s-au nu?
Dadi si eu m-am uitat. Defapt le ajut si eu pe fete la tradusul serialului. Sincer mi se pare destul de interesant filmul. Totul se rezuma la o casatorie fortata de dragul copiilor. Ma enerveanza Mansi. Ia creat un personaj cam vulgar dupa mine. Adica chiar trebuie sa spuna in fiecare episod ca intre un barbat si o femeie exista doar o relatie fizica ? Este enervant deja. Eu sunt curioasa ce o sa se intample dupa nunta. Pentru ca vad ca mama lui Yash nu il suporta pe copilul lui Aarti.
Alexa o fi tema filmului interesanta dar e prea cu incetinitoru parca e prea multa lalaeala o activitate foarte slaba...cel putin asa o vad eu..Sa stii ca de baiat imi place e indraznet stie ce vrea sa vedem cum o sa se comporte Yash cu el...
lica54- vip
lica54 a scris:Alexa o fi tema filmului interesanta dar e prea cu incetinitoru parca e prea multa lalaeala o activitate foarte slaba...cel putin asa o vad eu..Sa stii ca de baiat imi place e indraznet stie ce vrea sa vedem cum o sa se comporte Yash cu el...
Yash e cam retinut in privinta baiatului. Adica nici nu a prea vorbit cu el. SA vedem ce o sa se intample mai departe. La Geet actiunea a inceput din primul episod Nu se compara Punar Vivah cu Geet, dar este frumusel.
Buna fetelor!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p90-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#202181
Am sa fiu plecata pt o saptamana , o sa raman cu gandul la voi ...Sa fiti fetite cumintele si sa aveti grija de Maan si Geet pana ma intorc si daca se poate sa-i gasesc impacati.
Va trimit multi .
O seara frumoasa!Vreau sa raman cu episoadele la zi asa ca plec sa vad si eu ce a postat Alexa astazi.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p90-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#202181
Am sa fiu plecata pt o saptamana , o sa raman cu gandul la voi ...Sa fiti fetite cumintele si sa aveti grija de Maan si Geet pana ma intorc si daca se poate sa-i gasesc impacati.
Va trimit multi .
O seara frumoasa!Vreau sa raman cu episoadele la zi asa ca plec sa vad si eu ce a postat Alexa astazi.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dragalaselor buna dimineata!S-a nascut o noua zi frumoasa de primavara...
o duminica frumoasa pe placul tuturor mmmulti
o duminica frumoasa pe placul tuturor mmmulti
lica54- vip
Ba urmărim filmul, cel puțin eu și Tiberici și văd că și Alexa dar comentariile le scriem la secțiunea Punar Vivaah. Din ce-am umblat eu am văzut că e destul de apreciat filmul, mie îmi place deși încă nu au intrat prea puternic în acțiune. E adevărat că nu se compară cu Geet dar Gurmeet îmi place în noul rol.lica54 a scris:Fetelor!Voi nu urmariti Punar Vivah?Am urmarit pana la ep 19 tradus..Imi place aspectul fizic a lui Gurmeet dar numi place jocul lui parca-i un molau fara pic de vlaga...vorbeste foarte putin nici un pic de actiune sa te tina in suspans nimic....totul este fara sare si piper...Sunt foarte curioasa sa vedem cum va mai evolua pe parcurs...dar nu cred ca ne va tine cu sufletul la gura ca in Geet..Daca stie careva pe unde sa umble sa vada cam ce reting o fi avand pe la ei?o fi apreciat s-au nu?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Mulțumesc că le ajuți pe fete Alexa, n-ai spus nimic despre asta, văd că muncești pe toate fronturile ca să nu ne lași fără serialele preferate.Alexa20 a scris:
Dadi si eu m-am uitat. Defapt le ajut si eu pe fete la tradusul serialului. Sincer mi se pare destul de interesant filmul. Totul se rezuma la o casatorie fortata de dragul copiilor. Ma enerveanza Mansi. Ia creat un personaj cam vulgar dupa mine. Adica chiar trebuie sa spuna in fiecare episod ca intre un barbat si o femeie exista doar o relatie fizica ? Este enervant deja. Eu sunt curioasa ce o sa se intample dupa nunta. Pentru ca vad ca mama lui Yash nu il suporta pe copilul lui Aarti.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Dragalaselor o duminica frumoasa si o primavara minunata cu flori inmiresmate...
lica54- vip
http://www.bolegaindia.com/gossips/Gurmeet_Choudhary_says_that_he_is_obliged_to_have_got_to_play_Shivaji-gid-11452-gc-16.html
cine vrea sa traduca acest articol...sa inteleg si eu mai bine despre ce este vorba...multam si mmulti
cine vrea sa traduca acest articol...sa inteleg si eu mai bine despre ce este vorba...multam si mmulti
lica54- vip
lica54 a scris:http://www.bolegaindia.com/gossips/Gurmeet_Choudhary_says_that_he_is_obliged_to_have_got_to_play_Shivaji-gid-11452-gc-16.html
Dadi am tradus acest articol il gasesti aici https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t429p100-gurmeet-chaudhary#202247
Alexa multumesc fffoarte mult pentru traducere nu am cuvinte,esti o scumpa...
lica54- vip
Buna seara.Ce mai faceti?
Mi-ar placea sa vad un clip cu Geet si Maan dupa o melodie romaneasca cum ar fi cea de sus.Alex oare se poate face?
Mi-ar placea sa vad un clip cu Geet si Maan dupa o melodie romaneasca cum ar fi cea de sus.Alex oare se poate face?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna seara.Ce mai faceti?
Desigur ca se poate face. Cu cea mai mare placere. Vreau sa termin cu niste videoclipuri cu Armaa si Ridhima. Am 2 fete care astepta de foarteeee mult timp, iar apoi ma ocup de Geet.
Alexa20 a scris:
Desigur ca se poate face. Cu cea mai mare placere. Vreau sa termin cu niste videoclipuri cu Armaa si Ridhima. Am 2 fete care astepta de foarteeee mult timp, iar apoi ma ocup de Geet.
Saru'mana.
iulianagl- moderator
Ma apuc sa vd si ep. de ieri si alaltaieri ca sincer n-am avut timp sa le vad.
iulianagl- moderator
Mama eu credeam ca Biji o sparge in doua pe Geet asa de incruntat ce se uita la ea.
iulianagl- moderator
Sa inteleg ca Pammi e sotia lui Tiji?E frumusica si Lachie e simpatica n-au putut-o baga in locul lui Dopulet?Sau lui Lucky ii plac plinutele!
iulianagl- moderator
Ai avut dreptate Alex ca famili asta se poarta frumos cu Geet si o respecta.Iar nebunul ala de Lucky a mancat un castron de oua.
iulianagl- moderator
Alexa mai postez ep in seara asta?
lica54- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum