Serialesitelenovelet
22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
michiper68
victorelalove
Mirela Maria
DENISA
8 participanți

Pagina 34 din 41 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Urmatorul

In jos

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Empty Re: 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de gix Dum 18 Mar 2012, 12:50 pm

Buna Denisa, tu ai mai facut retusuri si eu i-am cautat o partenera sper sa nu se supere Vic.
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Empty Re: 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Dum 18 Mar 2012, 12:55 pm

Gix propun să faci un casting internaţional .

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Engin_cansu_grande

http://telenoveli.com/16281/index/itemId/681/publicationsPage/2

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Post147673_img1_1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 18 Mar 2012, 1:05 pm

Am sa ma gandesc la acest aspect dar cine stie ce surprize ne asteapta in curand.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 18 Mar 2012, 1:29 pm

pai pe facebook cineva o propusese pe tipa din lale devri-selen soyder fosta miss nu stiu care. si selma si selen sunt manechine . nu exceleaza ca actrite. pe selma am vazut-o in asi si in sultan si nu m-a uluit. sigur ei nici nu au nevoie de actrite ca tot serialul Crying or Very sad de mama focului si ofteaza, dar chiar as vrea sa-l vad alaturi de o actrita adevarata. beren , asha pisicita cum e nu pare frigida. doar au reusit scenaristele sa o faca sa arate asha, dar din toate actritele pe care le-am vazut pana acum pe beren am vazut-o in cele mai uluitoare secvente de dragoste si nu arata rau si nici nu a avut greturi. e greu pentru ca noi il vrem pe engin intr-un serial real, si cu dragoste, nu numai terapie si bataturi in palme si actritele din turcia nu accepta toate secvente sexi. in special cele casatorite , cum e sedef avci. si sa-l vad iar cum plange pe la colturi si suspina si-si pune bromura in ceai nu cred ca mai pot.
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 18 Mar 2012, 1:55 pm

Beren cred ca e singura sau cel putin cat am vazut eu din filme si seriale turcesti care a fost deacord cu aceste scene.Cel putin din Durerile Toamnei cu Murat .Sedef Avici a divortat de curand parca .As vrea sa-l vad si eu alaturi de o actrita talentata la fel ca si el si un rol pe masura.Dar de Ayca Varlier iti place a fost scolita in America de la 16 ani s-a intors in Turcia prin 2002.Datorita ei am inceput sa ma uit la seriale turcesti (Son Bahar) mi-a placut impreuna cu Erkan Pettekaya .
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 18 Mar 2012, 2:01 pm

Ayca Varlier pare foarte expresivă , e şi drăguţă ar da bine împreună pe ecran dar şi Berenica dacă ar fi mai aranjată şi nu mereu încordadă, temătoare cred că ar face multe valuri cei doi mie una îmi provoacă repulsie când o văd cu hainele alea de adolescentină octogenară .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 18 Mar 2012, 2:06 pm

Acum joaca intr-un serial pe Startv am inceput sa ma uit pentru ea.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 18 Mar 2012, 2:06 pm

am vazut-o pe ayca in son bahar si mi-a placut. stiam ca e in noul proiect sis yapim, nici nu stiu daca noul proiect a avut succes sau nu. nu cred ca la ele conteaza unde au fost scolite. e o parerea personala . si selma a fost scolita in germania si a jucat doar roluri de femeie docila. astea sunt tipologiile lor, femeia supusa . ce se intampla in fatmagul nu are nimic de-a face cu realitatea din turcia. doar ca un singur aspect. al barfei. sunt barfitori, stiu tot, afla tot, si se uita in gura lumii. cum e la noi la tzara unde nu misti un deget ca te stie tot satul. asha e la ei. sunt putini cei care s-au impotrivit mentalitatilor lor, poate nu au familie sau au spatele asigurat si nu le mai pasa altfel acolo gura lumii te termina.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 18 Mar 2012, 2:11 pm

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Gecce_logo

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 W7SBH

http://www.gecce.com/yazi/suskunlar-mi-fatmagul-mu-186305.html
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 18 Mar 2012, 2:16 pm

DENISA a scris:Ayca Varlier pare foarte expresivă , e şi drăguţă ar da bine împreună pe ecran dar şi Berenica dacă ar fi mai aranjată şi nu mereu încordadă, temătoare cred că ar face multe valuri cei doi mie una îmi provoacă repulsie când o văd cu hainele alea de adolescentină octogenară .

ayca e batrana. are 35 de ani. ar fi iar un fel de murat-nurgul. chiar daca e mai finutza decat nurgul are totusi o varsta. joaca acum in Kalbim 4 Mevsim-productie sis yapim regizor Ilgaz Giritlioğlu. asta e serialul cu care incearca sa se relanseze sis yapim. e si fatma din asi.

DENISA a scris:
22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Gecce_logo

http://www.gecce.com/yazi/suskunlar-mi-fatmagul-mu-186305.html

toata lumea dicuta desprea asta. cat de apreciat e suskunlar pe siteurile de socializare si pe forumuri si cum tot fatmagul iese pe primul loc in rating. eu nu prea inteleg daca e atata de laudat suskunlat de ce murat e inca in urma multora in sondaje. sigur suskunar are o nisha de public mai ciudata. probabil or fi cercetat si ei caror categorii sociale se adreseaza dar sa le anunte si pe ele, pe categorii ,sa fie acasa la tv cand e serialul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 18 Mar 2012, 2:17 pm

Michi nu ştii cum au stat audienţele vineri seara la noi ???

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 423355_252718774818635_152249711532209_561065_1462706480_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 18 Mar 2012, 2:30 pm

DENISA a scris:Michi nu ştii cum au stat audienţele vineri seara la noi ???

luni dupa ora 12 apar. in weekend nu lucreaza. si eu sunt curioasa.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 18 Mar 2012, 3:18 pm

here is something interesting that Esra Dermancıoğlu has confirmed that Firat isn't leaving the show (Sehar
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 18 Mar 2012, 3:42 pm

Bisena tips Translated kindly by Fatma Rose Ilgaz. 18.03.2012

We're gonna find out with flashbacks how Mustafa got cought; Fahrettin will be upset about something that Meryem and Kadir are saying; Meltem will find out something that will be very useful to the Police; Mukaddes will finally be able to have Meryem tell something about the Honeymoon, which will affect FG in a positive way; Erdogan and Selim are making a big mistake while trying to escape; the media is trying to squeeze something out of Kerim regarding FG;
Kerim says: if you have just a little bit respect you will all leave this area, the front of this gate...if you have just a little bit respect and honor people's emotions and their sufferings you'll do this...

FG and Kerim are trying to talk to each other about the infamous night just like Nezihe hanim suggested.

FG says: I want to forget my sufferings while I'm with you;

And obviously this conversation ends in a kiss; And finally the day has arrived for Mustafa's preliminary hearing (don't worry the episode doesn't end there, you will watch and find out the result of this hearing.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 18 Mar 2012, 3:58 pm

buna fetelor !
Michi ..multumim ptr tips kiss

Soie says happy sunday friends ... now the shooting of FGSN episode 67 continues at Istanbul Strait coast
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 18 Mar 2012, 5:01 pm

au tradus si articolul din ayakli

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/beren_saat_fanlari_ne_is_yapar_.htm

This newspaper article talking about " When writer wrote article about actors and actress if fan does not like it they are becoming very personal and attacking to writers who wrote the article. This is what he said about Engin Akyurek fans :

"Engin Akyurek fans making a comment that no he is having any love affair this one or that one . You don`t know about his personal life .You think you know it . Please make comment about his acting and how he present himself to society .Do not make a comment about his personal life .You all know Engin Akyurek never made a comment about his personal life ...Therefor you don`t do it either "
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 18 Mar 2012, 9:01 pm

indicii

They wrote Firat Celik would not be leaving the show. This is not certain yet we really don’t know. We will find out about this. I am trying to not write if anything not certain. But in the past they said he was going to leave the show that’s why we wrote it. We still don’t know. We have to wait and see. I am sorry I might caused this confusing, may be I was little hasty …because I gave you to news Mustafa was going to die . This situation is vague….SOIE

Replica from 67 :
KERIM: I never want him be dead.
Fatmagul: I know
Kerim: I don’t want anybody to die ,I want everyone to suffer what they did for.
Kerim: DON`T BE AFRAD.. I AM HERE
Kerim: If I don’t make eye contact with you ,I am panicking
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 18 Mar 2012, 9:03 pm

a reusit fatmagul sa zica i know!!! s-a intors perioada de te iubesc, stiu. cate emotii in raspunsul ei, cata intensitate. ... ma doare capul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 18 Mar 2012, 9:09 pm

Kenan Doğulu and Beren Saat have decided to go to Los Angels this coming summer. Beren Saat wants to live her private life away from sights and at the same time, force the doors of Hollywood.

Last period's most acclaimed relationship belongs to Beren Saat and Kenan Doğulu, and the couple is fighting to make it work. Both of them don't want to appear too much so they decided to live their love next summer in America.
Kenan Dogulu completed his high degree education in L.A Musician's Institute, and it's there that he found a house where will spend the summer with Saat.
As soon as she finishes "Fatmagul'un suçu ne?" , she will catch her breath in Los Angeles and she'll do some training there.

She will take a chance in Hollywood

Beren has already caught the attention of Hollywood producers. During her stay in Los Angeles, she will work on improving her accent and will take part in acting workshop in the best institutions of the world.
This way, the couple will live peacefully away from the eyes, and Beren will try her luck in Hollywood.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 18 Mar 2012, 9:11 pm

Michi pana la urma nu am inteles, Mustafa moare sau ne bantuie in continuare
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 18 Mar 2012, 9:25 pm

buna seara !

Fatmagül: Loss of language, that night neither can I forget nor you, So I'm not afraid anymore Kerim, we won't live something more serious, nothing I know, I know what I'm feeling very well now. I'm sure of my emotions against you. I want to be a family. I want to forget the experience with you

KERIM: I promise you,i'll make you very happy, I promise ... ENGIN AKYüREK fan page
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 18 Mar 2012, 9:28 pm

Vom avea episoade pline de iubire se pare.Mustafa nu moare, un alt motiv de bucurie ptr. Fatmagul.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 18 Mar 2012, 9:31 pm

gix a scris:Michi pana la urma nu am inteles, Mustafa moare sau ne bantuie in continuare

buna Gix kiss ..eu nu cred ca moare Must asa usor..il vom mai vedea cel putin 10 episoade
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 18 Mar 2012, 9:36 pm

Nici eu nu am crezut ca moare e totusi un personaj principal o fi fost un zvon.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 18 Mar 2012, 9:42 pm

gix a scris:Nici eu nu am crezut ca moare e totusi un personaj principal o fi fost un zvon.

eu cred ca toate zvonurile s-au referit la epis trecut in care Must era ca si mort,dar traducerea din turca in ro mai sufera transformari..nu intotdeauna se traduce ce trebuie
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 34 din 41 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum