Serialesitelenovelet
22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
michiper68
victorelalove
Mirela Maria
DENISA
8 participanți

Pagina 36 din 41 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Urmatorul

In jos

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de gix Dum 18 Mar 2012, 11:48 pm

Mi-a placut Dragostea indrageste coincidentele de Mutluluc(Fericire) cred ca ti-am mai spus.Acum ma mai uit la turci la Eve Dusen Yildirim si la Hayat Devam Edyior sunt pe YT.Se va termina Fatmagulun trebuie sa continuam cu suferinta nu renuntam asa usor desi uneori imi propun mai descopar intre timp cate ceva.Da si eu am revazut de mai multe ori anumite seriale dar si din dorinta de a invata mai multe cuvinte.

Noapte buna !
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Mirela Maria Dum 18 Mar 2012, 11:57 pm

multumesc gix....dar le putem vedea si live,cand si unde?
noapte buna
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 19 Mar 2012, 12:03 am

indiciu

Some one is going punch someone really good ...who do you think punching who ?
SOIE EAHS

gix a scris:Mi-a placut Dragostea indrageste coincidentele de Mutluluc(Fericire) cred ca ti-am mai spus.Acum ma mai uit la turci la Eve Dusen Yildirim si la Hayat Devam Edyior sunt pe YT.Se va termina Fatmagulun trebuie sa continuam cu suferinta nu renuntam asa usor desi uneori imi propun mai descopar intre timp cate ceva.Da si eu am revazut de mai multe ori anumite seriale dar si din dorinta de a invata mai multe cuvinte.

si eu am vazut hayat devam. l-am abandonat. prea dur. o amestecatura de duritate maxima. si asha nu intelegeam de ce se tot plimba nenea ala cu doua femei dupa el, una e nevasta cealalta cine e, are copii cu amandoua, de ce unii is mai amarati ca altii...doar actorul mi-a placut , onur tuna, frumusel.

filmuletz facut ieri la filmari.

https://www.facebook.com/photo.php?v=3532806567935

asta au filmat norocosi fanii

si inca un filmuletz

https://www.facebook.com/photo.php?v=3533639428756
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 19 Mar 2012, 10:42 am

buna dimineata tuturor !

suntem in asteptarea promou-lui.....sper s anu ne lasa turcii sa asteptam prea mult

dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Lun 19 Mar 2012, 11:54 am

Buna fetelor!
Michi in HDY ambele femei sunt sotiile lui.Eu ma uit ca sunt curioasa sa vad ce vor sa transmita, o familie din est adusa in Istanbul cu traditiile lor cum se vor integra in societate.Regizorul provine dintr-o asemenea familie asa a afirmat si a vrut sa arate cat este de greu si in primul rand cat au copii de suferit.Copiii sunt din ambele casatorii dar cei mari erau plecati mai demult la Istanbul
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Lun 19 Mar 2012, 1:22 pm

O saptamana minunata domnitelor sa aveti! 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 136358 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 3008458866
multumiri michi pentru filmulete....acela e mustti care coboara din duba cu catuse?
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Mar 2012, 1:36 pm

Buna ziua , dragi copii !! kiss kiss kiss
Ce mai faceti ?
PROMO ?????????????

O saptamana frumoasa va doresc !! kiss

Multumesc ,Denisa !! 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 283516
Eram sigura cu nu pleaca Mustrafa ... au facut asta ca un fel de joc ... nu cred eu ca nu mai puteau astia de dragul la ce scrie presa . Mustafa nu trebuia sa plece ... punct .
Nu-mi place cum ii cerseste Kerim dragoste Gulliei ... si nu-mi place ca in permanenta ii spune ca totul va fi bine si ca o va face fericita .
Are totul limita ... si aici s-a intrecut de mult . Crying or Very sad

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 34i33mw
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Mar 2012, 3:13 pm

Sexy baiat !! 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 283516

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 14uwef
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 19 Mar 2012, 4:20 pm

indicii ep 67

Erdogan punches Selim; Mechul watches with glee. (Engin Akyurek Hayran Sayfasi)

Kerim will be acquitted in Vural's murder case. Mustafa is going to get what he deserves. Will Erdogan be wounded? I am not upset about that, says Mechul. I like that girl (came knocking on the door of the lighthouse) says Mechul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Mar 2012, 4:22 pm

Multumim , Michi !! kiss

Mai , ce va primi Mustafa ? Ca parca intelesei ca o operatie salvatoare de viata ??????? Deci asta merita ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 19 Mar 2012, 4:25 pm

gix a scris:Buna fetelor!
Michi in HDY ambele femei sunt sotiile lui.Eu ma uit ca sunt curioasa sa vad ce vor sa transmita, o familie din est adusa in Istanbul cu traditiile lor cum se vor integra in societate.Regizorul provine dintr-o asemenea familie asa a afirmat si a vrut sa arate cat este de greu si in primul rand cat au copii de suferit.Copiii sunt din ambele casatorii dar cei mari erau plecati mai demult la Istanbul

dar una e mai clontoasa. eu am crezut ca aia mai urata e sotia lui legitima caci cealalata nu avea aceleiasi drepturi. intelesesem ca regizorul a facut acest serial pt mama lui, care, ca si in serial a fost casatorita de copila cu un barbat in varsta. pentru ca serialul a tratat si aceasta problema, a casatoriilor aranjate intre copile si bosorogi, a fost bine realizata partea aceea -foarte realista.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 19 Mar 2012, 4:27 pm

victorelalove a scris:Multumim , Michi !! kiss

Mai , ce va primi Mustafa ? Ca parca intelesei ca o operatie salvatoare de viata ??????? Deci asta merita ?

mustafa era ala care cobora din duba. repede l-au pus pe picioare. pe kerim l-au tinult 3 ep prin spital si mustafa e bine-mersi dupa cate a patit, plus febra plus abandonare in padure.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Mar 2012, 4:30 pm

michiper68 a scris:

mustafa era ala care cobora din duba. repede l-au pus pe picioare. pe kerim l-au tinult 3 ep prin spital si mustafa e bine-mersi dupa cate a patit, plus febra plus abandonare in padure.
Da ... dar la Kerim trebuia sa stea mai mult soata langa el . Plus ca totul se trage de la sezonul intai ... facea baie si apoi se ducea prin curte ( la bojdeuca lui ) cu parul ud . sad sad sad sad sad Normal ca nu mai putea sa respire . Smile
Mustafa are calire ... mergea pe mare si pe frig si pe soare ... mai treceau si prin tzunami . Smile
Deci nu mai moare Mustafa ... eeeeeeeeee ... cred ca el ramane cu Gullia .

Nu stiu de ce ne amagesc si episodul viitor cu un sarut . Cica se saruta pe ... PLAJA . Eu as vrea pe buze . sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 19 Mar 2012, 4:41 pm

victorelalove a scris:
Da ... dar la Kerim trebuia sa stea mai mult soata langa el . Plus ca totul se trage de la sezonul intai ... facea baie si apoi se ducea prin curte ( la bojdeuca lui ) cu parul ud . sad sad sad sad sad Normal ca nu mai putea sa respire . Smile
Mustafa are calire ... mergea pe mare si pe frig si pe soare ... mai treceau si prin tzunami . Smile
Deci nu mai moare Mustafa ... eeeeeeeeee ... cred ca el ramane cu Gullia .

Nu stiu de ce ne amagesc si episodul viitor cu un sarut . Cica se saruta pe ... PLAJA . Eu as vrea pe buze . sad sad sad

pai poate au scris cifrat. la ei buzele se numesc cifrat plaja. dar cand a sarutat-o sub nas cum or fi zis? pupat piata universitatii...

Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Lun 19 Mar 2012, 4:45 pm, editata de 1 ori
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Mar 2012, 4:43 pm

michiper68 a scris:

pai poate au scris cifrat. la ei buzele se numeste cifrat plaja. dar cand a sarutat-o sub nas cum or fi zis? pupat piata universitatii...

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 539466 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 539466 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 539466

Simpatic interviul cu Engin ... dar de unde este ? Inspiratie divina ? Nu au scris si ei revista/ emisiunea ??? Crying or Very sad
Eu sunt fericita ca a spus ca ...ne iubeste !!!!!! 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 19 Mar 2012, 4:47 pm

nu au scris de unde l-au pescuit. putea fi de oricand dupa septembrie cand a inceput sezonul 2. nu a vrut sa spuna daca e cu cineva , a evitat raspunsul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Mar 2012, 4:50 pm

Hai ca mai avem putin si scapam . 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 244732
Abia astept . Sunt la limita cu toate indiciile astea despre cat de frumos va fi ... si cand colo . Crying or Very sad
Trebuie sa-mi iau gandul de la dragoste ... sa ma axez pe social . Si pe speranta ca vor avea bunavointa sa scrie in scenariu despre un dush facut de Kerim . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Mar 2012, 4:53 pm

Ai idee pana la ce ora se mai poate vota la astia la Ayakli ?
Vad ca Enginu' conduce iar detasat ... 26% si 33% .
Dar nu-mi place ca nu ne arata numarul de voturi ... prea se schimba procentele prea mult de la o ora la alta .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 19 Mar 2012, 4:56 pm

azi e ultima zi.de maine incep reportajele despre castigatori.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 19 Mar 2012, 4:58 pm

beren nu mai e pe primul loc. e hazal kaya sau meryem uzerly. fatmagul insa a revenit pe primul loc la serial.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Mar 2012, 4:58 pm

michiper68 a scris:azi e ultima zi.de maine incep reportajele despre castigatori.
O fi vreuna sa piarda Engin pe ultima suta de metri . sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 19 Mar 2012, 4:59 pm

nu cred ca mai pierde. si bugra gulsoy e pe primul loc la rol secundar.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Mar 2012, 4:59 pm

michiper68 a scris:beren nu mai e pe primul loc. e hazal kaya sau meryem uzerly. fatmagul insa a revenit pe primul loc la serial.
Beren oricum nu a condus niciodata detasat .
Hazal Kaya are pustanii de partea ei ... vom vedea cum se va termina . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Mar 2012, 5:00 pm

michiper68 a scris:nu cred ca mai pierde.
Pai si sa castiga ambele categorii ?
Si vad ca mai este pe primul loc la nu stiu ce ... cu 45% . Sau nu vad eu bine ? kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 19 Mar 2012, 5:01 pm

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 6f7137

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 20qhpno

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Sx0gtg

Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Lun 19 Mar 2012, 5:09 pm, editata de 1 ori
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 41 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum