22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+4
michiper68
victorelalove
Mirela Maria
DENISA
8 participanți
Pagina 36 din 41
Pagina 36 din 41 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41
Re: 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Mi-a placut Dragostea indrageste coincidentele de Mutluluc(Fericire) cred ca ti-am mai spus.Acum ma mai uit la turci la Eve Dusen Yildirim si la Hayat Devam Edyior sunt pe YT.Se va termina Fatmagulun trebuie sa continuam cu suferinta nu renuntam asa usor desi uneori imi propun mai descopar intre timp cate ceva.Da si eu am revazut de mai multe ori anumite seriale dar si din dorinta de a invata mai multe cuvinte.
Noapte buna !
Noapte buna !
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
multumesc gix....dar le putem vedea si live,cand si unde?
noapte buna
noapte buna
Mirela Maria- vip
Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53
indiciu
Some one is going punch someone really good ...who do you think punching who ?
SOIE EAHS
si eu am vazut hayat devam. l-am abandonat. prea dur. o amestecatura de duritate maxima. si asha nu intelegeam de ce se tot plimba nenea ala cu doua femei dupa el, una e nevasta cealalta cine e, are copii cu amandoua, de ce unii is mai amarati ca altii...doar actorul mi-a placut , onur tuna, frumusel.
filmuletz facut ieri la filmari.
https://www.facebook.com/photo.php?v=3532806567935
asta au filmat norocosi fanii
si inca un filmuletz
https://www.facebook.com/photo.php?v=3533639428756
Some one is going punch someone really good ...who do you think punching who ?
SOIE EAHS
gix a scris:Mi-a placut Dragostea indrageste coincidentele de Mutluluc(Fericire) cred ca ti-am mai spus.Acum ma mai uit la turci la Eve Dusen Yildirim si la Hayat Devam Edyior sunt pe YT.Se va termina Fatmagulun trebuie sa continuam cu suferinta nu renuntam asa usor desi uneori imi propun mai descopar intre timp cate ceva.Da si eu am revazut de mai multe ori anumite seriale dar si din dorinta de a invata mai multe cuvinte.
si eu am vazut hayat devam. l-am abandonat. prea dur. o amestecatura de duritate maxima. si asha nu intelegeam de ce se tot plimba nenea ala cu doua femei dupa el, una e nevasta cealalta cine e, are copii cu amandoua, de ce unii is mai amarati ca altii...doar actorul mi-a placut , onur tuna, frumusel.
filmuletz facut ieri la filmari.
https://www.facebook.com/photo.php?v=3532806567935
asta au filmat norocosi fanii
si inca un filmuletz
https://www.facebook.com/photo.php?v=3533639428756
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
buna dimineata tuturor !
suntem in asteptarea promou-lui.....sper s anu ne lasa turcii sa asteptam prea mult
suntem in asteptarea promou-lui.....sper s anu ne lasa turcii sa asteptam prea mult
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna fetelor!
Michi in HDY ambele femei sunt sotiile lui.Eu ma uit ca sunt curioasa sa vad ce vor sa transmita, o familie din est adusa in Istanbul cu traditiile lor cum se vor integra in societate.Regizorul provine dintr-o asemenea familie asa a afirmat si a vrut sa arate cat este de greu si in primul rand cat au copii de suferit.Copiii sunt din ambele casatorii dar cei mari erau plecati mai demult la Istanbul
Michi in HDY ambele femei sunt sotiile lui.Eu ma uit ca sunt curioasa sa vad ce vor sa transmita, o familie din est adusa in Istanbul cu traditiile lor cum se vor integra in societate.Regizorul provine dintr-o asemenea familie asa a afirmat si a vrut sa arate cat este de greu si in primul rand cat au copii de suferit.Copiii sunt din ambele casatorii dar cei mari erau plecati mai demult la Istanbul
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
O saptamana minunata domnitelor sa aveti!
multumiri michi pentru filmulete....acela e mustti care coboara din duba cu catuse?
multumiri michi pentru filmulete....acela e mustti care coboara din duba cu catuse?
Mirela Maria- vip
Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53
Buna ziua , dragi copii !!
Ce mai faceti ?
PROMO ?????????????
O saptamana frumoasa va doresc !!
Multumesc ,Denisa !!
Eram sigura cu nu pleaca Mustrafa ... au facut asta ca un fel de joc ... nu cred eu ca nu mai puteau astia de dragul la ce scrie presa . Mustafa nu trebuia sa plece ... punct .
Nu-mi place cum ii cerseste Kerim dragoste Gulliei ... si nu-mi place ca in permanenta ii spune ca totul va fi bine si ca o va face fericita .
Are totul limita ... si aici s-a intrecut de mult .
Ce mai faceti ?
PROMO ?????????????
O saptamana frumoasa va doresc !!
Multumesc ,Denisa !!
Eram sigura cu nu pleaca Mustrafa ... au facut asta ca un fel de joc ... nu cred eu ca nu mai puteau astia de dragul la ce scrie presa . Mustafa nu trebuia sa plece ... punct .
Nu-mi place cum ii cerseste Kerim dragoste Gulliei ... si nu-mi place ca in permanenta ii spune ca totul va fi bine si ca o va face fericita .
Are totul limita ... si aici s-a intrecut de mult .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
victorelalove- moderator
indicii ep 67
Erdogan punches Selim; Mechul watches with glee. (Engin Akyurek Hayran Sayfasi)
Kerim will be acquitted in Vural's murder case. Mustafa is going to get what he deserves. Will Erdogan be wounded? I am not upset about that, says Mechul. I like that girl (came knocking on the door of the lighthouse) says Mechul.
Erdogan punches Selim; Mechul watches with glee. (Engin Akyurek Hayran Sayfasi)
Kerim will be acquitted in Vural's murder case. Mustafa is going to get what he deserves. Will Erdogan be wounded? I am not upset about that, says Mechul. I like that girl (came knocking on the door of the lighthouse) says Mechul.
michiper68- vip
Multumim , Michi !!
Mai , ce va primi Mustafa ? Ca parca intelesei ca o operatie salvatoare de viata ??????? Deci asta merita ?
Mai , ce va primi Mustafa ? Ca parca intelesei ca o operatie salvatoare de viata ??????? Deci asta merita ?
victorelalove- moderator
gix a scris:Buna fetelor!
dar una e mai clontoasa. eu am crezut ca aia mai urata e sotia lui legitima caci cealalata nu avea aceleiasi drepturi. intelesesem ca regizorul a facut acest serial pt mama lui, care, ca si in serial a fost casatorita de copila cu un barbat in varsta. pentru ca serialul a tratat si aceasta problema, a casatoriilor aranjate intre copile si bosorogi, a fost bine realizata partea aceea -foarte realista.
michiper68- vip
victorelalove a scris:Multumim , Michi !!
mustafa era ala care cobora din duba. repede l-au pus pe picioare. pe kerim l-au tinult 3 ep prin spital si mustafa e bine-mersi dupa cate a patit, plus febra plus abandonare in padure.
michiper68- vip
Da ... dar la Kerim trebuia sa stea mai mult soata langa el . Plus ca totul se trage de la sezonul intai ... facea baie si apoi se ducea prin curte ( la bojdeuca lui ) cu parul ud . Normal ca nu mai putea sa respire .michiper68 a scris:
mustafa era ala care cobora din duba. repede l-au pus pe picioare. pe kerim l-au tinult 3 ep prin spital si mustafa e bine-mersi dupa cate a patit, plus febra plus abandonare in padure.
Mustafa are calire ... mergea pe mare si pe frig si pe soare ... mai treceau si prin tzunami .
Deci nu mai moare Mustafa ... eeeeeeeeee ... cred ca el ramane cu Gullia .
Nu stiu de ce ne amagesc si episodul viitor cu un sarut . Cica se saruta pe ... PLAJA . Eu as vrea pe buze .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da ... dar la Kerim trebuia sa stea mai mult soata langa el . Plus ca totul se trage de la sezonul intai ... facea baie si apoi se ducea prin curte ( la bojdeuca lui ) cu parul ud . Normal ca nu mai putea sa respire .
Mustafa are calire ... mergea pe mare si pe frig si pe soare ... mai treceau si prin tzunami .
Deci nu mai moare Mustafa ... eeeeeeeeee ... cred ca el ramane cu Gullia .
Nu stiu de ce ne amagesc si episodul viitor cu un sarut . Cica se saruta pe ... PLAJA . Eu as vrea pe buze .
pai poate au scris cifrat. la ei buzele se numesc cifrat plaja. dar cand a sarutat-o sub nas cum or fi zis? pupat piata universitatii...
Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Lun 19 Mar 2012, 4:45 pm, editata de 1 ori
michiper68- vip
michiper68 a scris:
pai poate au scris cifrat. la ei buzele se numeste cifrat plaja. dar cand a sarutat-o sub nas cum or fi zis? pupat piata universitatii...
Simpatic interviul cu Engin ... dar de unde este ? Inspiratie divina ? Nu au scris si ei revista/ emisiunea ???
Eu sunt fericita ca a spus ca ...ne iubeste !!!!!!
victorelalove- moderator
nu au scris de unde l-au pescuit. putea fi de oricand dupa septembrie cand a inceput sezonul 2. nu a vrut sa spuna daca e cu cineva , a evitat raspunsul.
michiper68- vip
Hai ca mai avem putin si scapam .
Abia astept . Sunt la limita cu toate indiciile astea despre cat de frumos va fi ... si cand colo .
Trebuie sa-mi iau gandul de la dragoste ... sa ma axez pe social . Si pe speranta ca vor avea bunavointa sa scrie in scenariu despre un dush facut de Kerim .
Abia astept . Sunt la limita cu toate indiciile astea despre cat de frumos va fi ... si cand colo .
Trebuie sa-mi iau gandul de la dragoste ... sa ma axez pe social . Si pe speranta ca vor avea bunavointa sa scrie in scenariu despre un dush facut de Kerim .
victorelalove- moderator
Ai idee pana la ce ora se mai poate vota la astia la Ayakli ?
Vad ca Enginu' conduce iar detasat ... 26% si 33% .
Dar nu-mi place ca nu ne arata numarul de voturi ... prea se schimba procentele prea mult de la o ora la alta .
Vad ca Enginu' conduce iar detasat ... 26% si 33% .
Dar nu-mi place ca nu ne arata numarul de voturi ... prea se schimba procentele prea mult de la o ora la alta .
victorelalove- moderator
azi e ultima zi.de maine incep reportajele despre castigatori.
michiper68- vip
beren nu mai e pe primul loc. e hazal kaya sau meryem uzerly. fatmagul insa a revenit pe primul loc la serial.
michiper68- vip
O fi vreuna sa piarda Engin pe ultima suta de metri .michiper68 a scris:azi e ultima zi.de maine incep reportajele despre castigatori.
victorelalove- moderator
nu cred ca mai pierde. si bugra gulsoy e pe primul loc la rol secundar.
michiper68- vip
Beren oricum nu a condus niciodata detasat .michiper68 a scris:beren nu mai e pe primul loc. e hazal kaya sau meryem uzerly. fatmagul insa a revenit pe primul loc la serial.
Hazal Kaya are pustanii de partea ei ... vom vedea cum se va termina .
victorelalove- moderator
Pai si sa castiga ambele categorii ?michiper68 a scris:nu cred ca mai pierde.
Si vad ca mai este pe primul loc la nu stiu ce ... cu 45% . Sau nu vad eu bine ?
victorelalove- moderator
Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Lun 19 Mar 2012, 5:09 pm, editata de 1 ori
michiper68- vip
Pagina 36 din 41 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii