23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+4
michiper68
victorelalove
dubaisport
DENISA
8 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Re: 23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:
Mama ... ce-mi place .
De ce nu scrii tu scenariul ????? Dar rana este can ...JOS ... din cate imi amintesc .
Ea abia l-a pupat timid si anemic pe gura ...
nu foarte jos. este pe plaja . lla intersectia dintre far si ponton pe plaja plata a abdomenului lui kerim. pe buze s-a rushinat ...sa-l pupe la ceafa . desi am vazut-o eu cand s-a pupat cu mustafa langa barca si nu era deloc jenata.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Atunci era o " fata normala " ...acum este vesnica victima .michiper68 a scris:
nu foarte jos. este pe plaja . lla intersectia dintre far si ponton pe plaja plata a abdomenului lui kerim. pe buze s-a rushinat ...sa-l pupe la ceafa . desi am vazut-o eu cand s-a pupat cu mustafa langa barca si nu era deloc jenata.
Nuuuuuu ... plaja este pe fata ca asa au spus episodul trecut ... se vor pupa pe plaja .
Deci logic este ca daca il pupa unde a fost impuscat , este mai spre ...VULCAN !!!!
Tot un ...RELIEF .
Cat este ceasul ? Hai ca merge o lectie de ...GEOGRAFIE .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
tanti de la terapie e de vina. isi tot ia notite si pune postere cu copiii...sa deseneze o guraaa sa o atarne pe perete si sa-i arate si lui fatmagul unde tre sa nimereasca, nu la ureche, nu pe nas, nu sub nas.. ca mukko e ocupata si nu are timp sa-i faca educatie fetei iar abla ii povesteste despre romantisme si cum e sa dormi cu altcineva in pat..fatmagul stie ca si ea a dormit langa kerim si a facut entorse la palme baiatul.
michiper68- vip
michiper68 a scris:..fatmagul stie ca si ea a dormit langa kerim si a facut entorse la palme baiatul.
El cred ca nici nu a dormit ... Gullia cred ca a sforait . Si cica nu are incredere in el .
Acum cateva saptamani se incuia in camera ... si cand fuse cu dormitul langa el ... zisei ca o musca musta tze-tze .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Atunci era o " fata normala " ...acum este vesnica victima .
Nuuuuuu ... plaja este pe fata ca asa au spus episodul trecut ... se vor pupa pe plaja .
Deci logic este ca daca il pupa unde a fost impuscat , este mai spre ...VULCAN !!!!
Tot un ...RELIEF .
Cat este ceasul ? Hai ca merge o lectie de ...GEOGRAFIE .
nu ca e periculos. vulcanii erup brusc. tanti melek si tanti ece nu au vazut vulcani adevarati in viata lor de unde sa stie ele cum sa faca scenariu.nici noroiosi, nici activi, nici lava ... au vazut banci-cred ca fugeau de acasa si se pupau pe banci sa nu le vada mama sau soacra si au ramas cu ideea ca asta e maxim de romantism, pupatul pe slow , in vant...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
nu ca e periculos. vulcanii erup brusc. tanti melek si tanti ece nu au vazut vulcani adevarati in viata lor de unde sa stie ele cum sa faca scenariu.nici noroiosi, nici activi, nici lava ... au vazut banci-cred ca fugeau de acasa si se pupau pe banci sa nu le vada mama sau soacra si au ramas cu ideea ca asta e maxim de romantism, pupatul pe slow , in vant...
Si deci sa-mi iau gandul de la ...VULCAN ???????
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
El cred ca nici nu a dormit ... Gullia cred ca a sforait . Si cica nu are incredere in el .
Acum cateva saptamani se incuia in camera ... si cand fuse cu dormitul langa el ... zisei ca o musca musta tze-tze .
le ia baba casa noua. ai vazut ca statea cu planul casei in mana. studiau paturile de la oferta . le ia baba pat matrimonial sa nu mai doarma chinuit baiatul. si hidrofor le ia, si banca de 2 persoane cu prelungire. saliva mukko de ciuda.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Si deci sa-mi iau gandul de la ...VULCAN ???????
n-avem vulcani saptamana asta. iese vulcanicul yasaran daca asta te incalzeste cu ceva. saptamana asta avem sfaturi arheologoce si despre copaci, un pupat dupa ureche mai spre ceafa si umplutura multa ...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
le ia baba casa noua. ai vazut ca statea cu planul casei in mana. studiau paturile de la oferta . le ia baba pat matrimonial sa nu mai doarma chinuit baiatul. si hidrofor le ia, si banca de 2 persoane cu prelungire. saliva mukko de ciuda.
Si mai avea putin si-si punea pieptul generos in capul lui Kerim .
Era ea la entuziasmata decat Gullia .
Sa o intrebe ce nu mai foloseste si poate lua ea ...dupa ce se muta fata in casa noua .
Primul nefolosit de Gullie este oricum Kerim ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Si mai avea putin si-si punea pieptul generos in capul lui Kerim .
Era ea la entuziasmata decat Gullia .
Sa o intrebe ce nu mai foloseste si poate lua ea ...dupa ce se muta fata in casa noua .
Primul nefolosit de Gullie este oricum Kerim ...
daaa. statea putin oblic mukko si din cauza gravitatiei i-au luat-o dunele spre engin. dunele e compliment. balcoanele, dealurile scofalcite e cel mai aproape de realitate. noroc cu geografia asta.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
n-avem vulcani saptamana asta. iese vulcanicul yasaran daca asta te incalzeste cu ceva. saptamana asta avem sfaturi arheologoce si despre copaci, un pupat dupa ureche mai spre ceafa si umplutura multa ...
Michi , nu ma impiedic eu de un scenariu ... am imaginatia .
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
daaa. statea putin oblic mukko si din cauza gravitatiei i-au luat-o dunele spre engin. dunele e compliment. balcoanele, dealurile scofalcite e cel mai aproape de realitate. noroc cu geografia asta.
Eeeeeeeeeeeee ,,,, dar cum se facu ca se duse pe partea cu cumnatul ???
Tine si ea la "feng shui" ? Langa plantele alea ( si aici sunt rea ca o includ si pe Gullie ) pierdea din energie ?
Langa cumnat se incarca pozitiv ?
victorelalove- moderator
daca e sa vorbim geografic total..mukko are o mare problema cu cur bura carpatico-dunareano a lui engin. rahni nu are forme de relief , e plat si la creier, asha ca varful cel mai inalt la ei in vilau tot kerim este. avocatul nu mai are varf de mult s-a si vindecat locul.
michiper68- vip
Ahaaaaaaaaaaa .. deci zona cea mai activa tot pe "harta' Kerim este . Plus ca se acumuleaza multa energie sub "placile tectonice" ... sa vezi ce "cutremur" va fi cand se va pati ...michiper68 a scris:daca e sa vorbim geografic total..mukko are o mare problema cu cur bura carpatico-dunareano a lui engin. rahni nu are forme de relief , e plat si la creier, asha ca varful cel mai inalt la ei in vilau tot kerim este. avocatul nu mai are varf de mult s-a si vindecat locul.
Epicentrul ... este problema .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Ahaaaaaaaaaaa .. deci zona cea mai activa tot pe "harta' Kerim este . Plus ca se acumuleaza multa energie sub "placile tectonice" ... sa vezi ce "cutremur" va fi cand se va pati ...
Epicentrul ... este problema .
vor fi multe grade pe toate scarile. va fi zguduitor. kerim este baza vilaului ala, acum arata a centru de geriatrie acolo..abla, ablu si baba sunt trecuti de adolescenta de mult. rahmi e doar ambidextru dar asexuat. mukko e nelinistita. fatmagul isi plange sigura de mila si e frigida de la atata plans. kerim saracul de el mai are putin si ii explodeaza stamina.
michiper68- vip
michiper68 a scris:... kerim saracul de el mai are putin si ii explodeaza stamina.
Pai ce vrea el sa polemizeze ... inca nu si-a deschis petalele ( ca sa sa zic asa ).
Ete ... ca trecuram si la biologie .
Ce am pregatit pentru astazi ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai ce vrea el sa polemizeze ... inca nu si-a deschis petalele ( ca sa sa zic asa ).
Ete ... ca trecuram si la biologie .
Ce am pregatit pentru astazi ?
lasa petalele. pistilul lui fatmagul e nedezvoltat. polen are ea din cand in cand si fluturasul sau albinutza vine bine, se aseaza pe banca si ea hop...strange pistilul si nu mai iese polenizarea. la cat sta de crispata fatmagul am impresia ca au asezat-o pe cuie .
michiper68- vip
Pai chiar pe cuie o fi ...michiper68 a scris:...strange pistilul si nu mai iese polenizarea. la cat sta de crispata fatmagul am impresia ca au asezat-o pe cuie .
Toate ca toate dar trebuie sa treaca si la practica ... ca asa de vorbit ...toti putem .
Unul sa-si ia stamina , unul pistilul ... si sa studieze .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai chiar pe cuie o fi ...
Toate ca toate dar trebuie sa treaca si la practica ... ca asa de vorbit ...toti putem .
Unul sa-si ia stamina , unul pistilul ... si sa studieze .
daaa. ar fi cazul. macar sa vada daca fluturasul se aseaza bine pe floare. ca pana acum numai in gard a nimerit fluturasul, ba sub nas, ba in cuier, ba in banca, ba la ceafa. e dezorientat,, fluturasul ''lui kerim. sa-i cumpere gps.
michiper68- vip
michiper68 a scris:,, fluturasul ''lui kerim. sa-i cumpere gps.
Da mai ... si apoi sa nu-i mai vina ....clorofila .
Eu cred ca ar sa aibe nevoie de multe incercari pana sa reuseasca ... asta este . Dar macar sa ne arate tot procesul . cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da mai ... si apoi sa nu-i mai vina ....clorofila .
Eu cred ca ar sa aibe nevoie de multe incercari pana sa reuseasca ... asta este . Dar macar sa ne arate tot procesul . cupidon cupidon cupidon
a fost pajistea mica. data viitoare o sa le iasa. in fiecare ep au evoluat cu pasi mici. ep viitor mai fac un pas, spre ceafa lui fatmagul.
michiper68- vip
Mai dar sa stii ca pe mine faza aia ma duce spre ceva sexul .michiper68 a scris:
spre ceafa lui fatmagul.
Am innebunit ? Adica ... asa ceva ... nu se face cu Gullia . Pai o trec fiori pe toata coloana . Serios acum .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mai dar sa stii ca pe mine faza aia ma duce spre ceva sexul .
Am innebunit ? Adica ... asa ceva ... nu se face cu Gullia . Pai o trec siori pe toata coloana . Serios acum .
ea nu simte nimic. strange picioarele doar. nu vibreaza. s-a chinuit engin , i s-a zguduit omushorul in gat si ea nimic.
michiper68- vip
Crezi ca este asa de ...NESIMTITOARE ?michiper68 a scris:
ea nu simte nimic. strange picioarele doar. nu vibreaza. s-a chinuit engin , i s-a zguduit omushorul in gat si ea nimic.
Eu cred ca ne induc ei in eroare cu fragmanul .
Cred ca va fi putin mai diferit . Dar ceva , ceva tot s-o intampla si in sufletul ei .
Vad ca in fiecare zi fanele il cer pe Enginu' in casatorie .
Eu oi putea ????? Nu de alta ... dar daca accepta cererea mea ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Crezi ca este asa de ...NESIMTITOARE ?
Eu cred ca ne induc ei in eroare cu fragmanul .
Cred ca va fi putin mai diferit . Dar ceva , ceva tot s-o intampla si in sufletul ei .
Vad ca in fiecare zi fanele il cer pe Enginu' in casatorie .
Eu oi putea ????? Nu de alta ... dar daca accepta cererea mea ?
bigamia se pedepseste. mai bine il iau eu si ti-l imprumut. ...ma mai gandesc , nu stiu cat sunt de generoasa.
michiper68- vip
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii