23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+4
michiper68
victorelalove
dubaisport
DENISA
8 participanți
Pagina 37 din 43
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Re: 23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
michiper68 a scris:
bigamia se pedepseste. mai bine il iau eu si ti-l imprumut. ...ma mai gandesc , nu stiu cat sunt de generoasa.
Pai nu stii cat de generoasa ai fi dupa ce l-ai avea pe Engin acasa ?
Sau nu stii ...punct ?????
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Pai nu stii cat de generoasa ai fi dupa ce l-ai avea pe Engin acasa ?
Sau nu stii ...punct ?????
nu sunt generoasa. daca-l las si vine ciufulit? sau cu suvitza rebela rebelizata? sau fara vulcan?
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Pai este un risc ... tot ce este posibil ca el sa fie in " pericol " in orice moment . Cine stie ca fane il pandesc la orice coltisor de strada ?michiper68 a scris:
nu sunt generoasa. daca-l las si vine ciufulit? sau cu suvitza rebela rebelizata? sau fara vulcan?
victorelalove- moderator
daaa. cine stie ce fana ii pandeste fiecare coltzishor... e mai aproape de realitate.
michiper68- vip
michiper68 a scris:daaa. cine stie ce fana ii pandeste fiecare coltzishor... e mai aproape de realitate.
Sau forma de relief ...
Eu m-as sacrifica !!!!!!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Sau forma de relief ...
Eu m-as sacrifica !!!!!!!!
noi oricum ii pandim fiecare forma de relief. doar pt ca suntem pasionate de geografie, geofizica , geo geo dar mai mult de engin decat de geo.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
noi oricum ii pandim fiecare forma de relief. doar pt ca suntem pasionate de geografie, geofizica , geo geo dar mai mult de engin decat de geo.
Cum se leaga toate ... cate avem in comun cu el ?!
Pai a facut facultatea de Geografie si Istorie .
Stie si el cum este cu formele de relief ... Uite ca am avea despre ce sa discutam . El in turca si noi in romana . Dar mai conteaza ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Cum se leaga toate ... cate avem in comun cu el ?!
Pai a facut facultatea de Geografie si Istorie .
Stie si el cum este cu formele de relief ... Uite ca am avea despre ce sa discutam . El in turca si noi in romana . Dar mai conteaza ?
dar cum e facultatea de geografie si istorie? istorie geografica sai geografie istorica? adica a studiat platuol continental la suleiman? si dunele de la cadane?
michiper68- vip
michiper68 a scris:
dar cum e facultatea de geografie si istorie? istorie geografica sai geografie istorica? adica a studiat platuol continental la suleiman? si dunele de la cadane?
Nu stiu . Probabil "forma si istoria" locului .
Cadanele nu cred ca mureau dupa el cand ii erau colege ... Asa ca el chiar se axa pe invatat . Ca tanti reporterita l-a si laudat ca stia istoria Greciei .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Nu stiu . Probabil "forma si istoria" locului .
Cadanele nu cred ca mureau dupa el cand ii erau colege ... Asa ca el chiar se axa pe invatat . Ca tanti reporterita l-a si laudat ca stia istoria Greciei .
pai stia a greciei ca ei studiau statuetele alea fara sutiene , afrodia fata push-up si tanga si ce au mai descoperit ei pe acolo. in turcia nu au gasit statuete dezbracate, la ei si statuetele aveau basmale .
michiper68- vip
michiper68 a scris:
pai stia a greciei ca ei studiau statuetele alea fara sutiene , afrodia fata push-up si tanga si ce au mai descoperit ei pe acolo. in turcia nu au gasit statuete dezbracate, la ei si statuetele aveau basmale .
Mai da' a-nvatat baiatul . Acum ca o fi fost atras de lipsa sutienelor ... treaba lui .
Atunci s-o fi hotarat sa se faca actor .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mai da' a-nvatat baiatul . Acum ca o fi fost atras de lipsa sutienelor ... treaba lui .
Atunci s-o fi hatarat sa se faca actor .
dar a avut ghinion ca a dat tocmai peste mukko care e nelinistita rau. nu cred ca il ajuta cu ceva geografia istorica invatata pana acum. mukko cred ca e din neam latino cu sange fierbinte. mai bine invata istoria imperiului roman poate gasea antidotul. eu stiu doar ca mancau in pat si participau la orgii. mukko nu pare ca a participat la vreo orgie cam de mutishor dar sigur mananca in pat.
michiper68- vip
Si se pare ca mananca mult .michiper68 a scris:... mukko nu pare ca a participat la vreo orgie cam de mutishor dar sigur mananca in pat.
Mukka langa Kerim in episodul de joi nu-mi place deloc . O fi Mukka din serial ...sau Mukka dni afara platourilor ( de filmare ... nu cu mancare ) ? Ca daca asa se gandesc scenaristele ca sta cumnata langa cumnatul prin alianta ... durere !!!!
victorelalove- moderator
joi aflam. ea vroia sa prinda doi dintr-o lovitura. si pe kerim si pe baba. dar parca vine jenny. poate vine jenny si o pune la punct pe mukko.
michiper68- vip
Jennyca ????????? O fi vreo mami sexy rau ... sa aibe si Kerim probleme .michiper68 a scris:joi aflam. ea vroia sa prinda doi dintr-o lovitura. si pe kerim si pe baba. dar parca vine jenny. poate vine jenny si o pune la punct pe mukko.
Mai bine sta in Australia .
Dar ar fi bine sa o puna la punct pe Mukka .
Si Deniz nu mai vine ... trebuie sa dea la orataniile din ograda sa manace ?????
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Jennyca ????????? O fi vreo mami sexy rau ... sa aibe si Kerim probleme .
Mai bine sta in Australia .
Dar ar fi bine sa o puna la punct pe Mukka .
Si Deniz nu mai vine ... trecuie sa dea la pasari sa manace ?????
adapa cangurii deniz. asha i-a obisnuit. nici nu mananca decat daca le vorbeste ea. era atata de curioasa sa-l vada pe abiii si i-a trecut asha repede...
michiper68- vip
vic ma duc la culcare ca nu mai am mult timp si-mi scurtez visul cu engin. si pe kenan si pe murat in cada ii visez. sunt nehotarata. noapte buna!!!
ps ii visez pe rand nu pe toti odata....
michiper68- vip
Da ... si cat de emotionanta a fost scene cu ea si Kerim la prima intalnire . De a fugit Gullia , credeam ca va lua si scara cu ea ... credea ca-l agata pe sot vreo duduie .michiper68 a scris:
adapa cangurii deniz. asha i-a obisnuit. nici nu mananca decat daca le vorbeste ea. era atata de curioasa sa-l vada pe abiii si i-a trecut asha repede...
Offfffffff ...
Sa-l mai impuste odata Mustafa pe Kerim ... ca sa mai fie si soata putin atenta cu el .
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:vic ma duc la culcare ca nu mai am mult timp si-mi scurtez visul cu engin. si pe kenan si pe murat in cada ii visez. sunt nehotarata. noapte buna!!!
victorelalove- moderator
BUNA DIMINEATA TUTUROR !
Vic ,Michi ...am ras cu lacrimi despre lectiile de geografie si biologie prestate de voi
....va astept sa bem o cafea impreuna
Vic ,Michi ...am ras cu lacrimi despre lectiile de geografie si biologie prestate de voi
....va astept sa bem o cafea impreuna
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
se moa!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150734570160339&set=p.10150734570160339&type=1&theater
buna dimineata! degraba merg spre ibric,multumesc Dubai s-au distrat ceva fetele aseara ,deh pe vremurile noastre altfel se facea scoala,de-aia stim si biologie si geografie ,bine c-am prins ceva ca niciodata nu se stie cand ai nevoie [url][/url]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150734570160339&set=p.10150734570160339&type=1&theater
buna dimineata! degraba merg spre ibric,multumesc Dubai s-au distrat ceva fetele aseara ,deh pe vremurile noastre altfel se facea scoala,de-aia stim si biologie si geografie ,bine c-am prins ceva ca niciodata nu se stie cand ai nevoie [url][/url]
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
mita baston a scris:
Buna Mita...eiiiiiiii ce scoala faceam noi in copilarie....norocul nostru
am ramas shocata ieri cand multi liceeni nu stiau capitala Bulgariei
dubaisport- vip
Buna dimineata , dragi copii !!
O zi frumoasa va doresc .
Afara este cam frigutz .
Buna , Dubai !!
Buna , Mita !!
Sa nu-mi spuneti ca si voi tot la ...VULCAN v-ati gandit ?????
Multumim pentru cafea !!
Disera urmeaza ora de educatie ... fizica .
Studiem fizica lui Engin .
500 de pagini de facebook intr-o luna ??????????? Wowwww ...
Engin Akyurek USA Fans
http://www.emaratalyoum.com/life/four-sides/2012-03-27-1.471579
Turkish Kerim is like a treatment phenomenon.... Engin Akyurek the one who plays Kerim in Fatma series, he took the carpet of fame & attractiveness from Kivanic, and he took awards of best actors of the year, and he gained the fame when his series "Fatma" started to be aired, and people compassionate with him because he didn't participate in the rape, plus his attractiveness & charm, and it made him to take the carpet from Kivanic :)) 500 pages on Facebook has made it for him in a less than month, then they mentioned the report about rapping girls who watched FGSN, and get influenced by Engin, that Turkish doctor in USA SHOWED FGSN, and her patients were affected by Engin, and they get better because of Kerim's character, and that what made him as phenomenon character who helped them to get better :)) Then they mentioned his biography, and the he & Beren saat took few awards as best couple for six times
http://t.co/EbtOV761
Translated by:We love Engin Akyürek
O zi frumoasa va doresc .
Afara este cam frigutz .
Buna , Dubai !!
Buna , Mita !!
Sa nu-mi spuneti ca si voi tot la ...VULCAN v-ati gandit ?????
Multumim pentru cafea !!
Disera urmeaza ora de educatie ... fizica .
Studiem fizica lui Engin .
500 de pagini de facebook intr-o luna ??????????? Wowwww ...
Engin Akyurek USA Fans
http://www.emaratalyoum.com/life/four-sides/2012-03-27-1.471579
Turkish Kerim is like a treatment phenomenon.... Engin Akyurek the one who plays Kerim in Fatma series, he took the carpet of fame & attractiveness from Kivanic, and he took awards of best actors of the year, and he gained the fame when his series "Fatma" started to be aired, and people compassionate with him because he didn't participate in the rape, plus his attractiveness & charm, and it made him to take the carpet from Kivanic :)) 500 pages on Facebook has made it for him in a less than month, then they mentioned the report about rapping girls who watched FGSN, and get influenced by Engin, that Turkish doctor in USA SHOWED FGSN, and her patients were affected by Engin, and they get better because of Kerim's character, and that what made him as phenomenon character who helped them to get better :)) Then they mentioned his biography, and the he & Beren saat took few awards as best couple for six times
http://t.co/EbtOV761
Translated by:We love Engin Akyürek
victorelalove- moderator
buna Vic ....
asa e...s-a racit vremea afara....
tot la Vulcan ne-am gandit si noi ....
vad ca arabii l-au pus pe Engin pe prima pagina
asa e...s-a racit vremea afara....
tot la Vulcan ne-am gandit si noi ....
vad ca arabii l-au pus pe Engin pe prima pagina
dubaisport- vip
neaţa !!!!
As you know guys, Beren is working very hard and so she can’t meet with her boyfriend Kenan Doğulu because of this beautiful actress visited him in the studio.
After the shootings of Fatmagülün Suçu Ne? series, she went to the Arnavutköy where Kenan is working there for his new album. When they saw the media on the door, lovers told bye to each others behind of the door and she left.. Beren Saat didnt give answer the questions..
să vedeţi cum se apucă Berenica de cântat
As you know guys, Beren is working very hard and so she can’t meet with her boyfriend Kenan Doğulu because of this beautiful actress visited him in the studio.
After the shootings of Fatmagülün Suçu Ne? series, she went to the Arnavutköy where Kenan is working there for his new album. When they saw the media on the door, lovers told bye to each others behind of the door and she left.. Beren Saat didnt give answer the questions..
să vedeţi cum se apucă Berenica de cântat
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Subiecte similare
» 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii