3.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+4
petronela
Andreea_Miha
tiberici
iulianagl
8 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 3.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
iulianagl a scris:
O alta versiune Pedro atentie "BOHOT" faina.
Stiu ca ai mai pus dansurile lui Khushi dar nu-mi aduc aminte, sunt traduse undeva ??
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Stiu ca ai mai pus dansurile lui Khushi dar nu-mi aduc aminte, sunt traduse undeva ??
Da cred ca le are traduse Cryss.Eu ma refeream la Bohot.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Pedro uite-le aici.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 08 Noi 2012, 7:52 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Am inteles de bohot... ...seamana ...da mai, mai fain spus de Guru ..si mai enervant..iulianagl a scris:
Da cred ca le are traduse Cryss.Eu ma refeream la Bohot.
petronela- vip
Multumesc muuuult !!!
De cand astept sa inteleg ce canta...
petronela- vip
petronela a scris:Multumesc muuuult !!!
Ultima traducere e beton armat "Sora cumnatul tau e nebun".
iulianagl- moderator
Vizionare placuta eu ma apuc la tradus.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 08 Noi 2012, 7:52 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
[quote="iulianagl"
Vizionare placuta eu ma apuc la tradus. [/quote]
Încep și eu cu minutul 10.
Vizionare placuta eu ma apuc la tradus. [/quote]
Încep și eu cu minutul 10.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Anjali: Khushi, ce s-a întâmplat?
Khushi: Nimic.
Shyam: M-am îngrijorat pentru că am auzit. Certurile între soți sunt obișnuite dar Khushi... ești bine?
Khushi: Da, sunt bine.
Arnav: Nu te îngrijora sora, totul este bine. Sunt sigur că cumnatul a înțeles greșit.
Shyam: Cumnate, am auzit zgomot, de asta m-am speriat.
Arnav: Totul e bine cumnate. Nu voi lăsa nimic rău să se întâmple.
Anjali: Khushi, chiar este totul bine?
Arnav: Sora, eu eram în cameră iar Khushi era aici, de aceea vorbeam tare.
Anjali: Vino.
Shyam: Să mergem.
Anjali, ai încredere în mine, sunt sigur că se certau. Și sigur ascund ceva de noi. Iar felul în care s-au căsătorit, vreau să spun...
Anjali: Știi, acum și eu am început să simt același lucru. Cred că trebuie să vorbesc cu bunica despre asta.
Shyam: Da Anjali, așa e corect. Cei în vârstă trebuie să decidă cum să rezolve problema. Vino Anjali.
Mnaorama: Ce, ai scris discursul ăsta mic pentru competiția de rochii extravagante și încă și în engleză?
Payal: Da, când veți câștiga...
Manorama: Crezi în victoria mea?
Payal: Da, știu că veți câștiga, de aceea...
Manorama: Taci, întreci limita cu vorbele tale. Ce crezi, dacă Bina și Meena te-au salutat din cauza mea, voi asculta vorbele tale mieroase? Ieși afară, afară! Și ia-ți și hârtiile. M-ai deranjat atât de mult că n-am putut să citesc nici revista. Haide ieși! Hello, Hi, Bye bye, pleacă înainte să înceapă să-ți curgă lacrimile de crocodil. Du-te acum, pleacă!
Stop. Acum, dacă tot ai scris pe hârtia asta de calitate de export din casa Raizada, dă-mi să văd discursul.
Payal: Poftim.
Hariprakash: Cumnată Payal, bunica v-a chemat pe amândouă în camera ei.
Payal: Bine.
Manorama: Norocul meu s-a stricat. Pe de o parte e mama soacră care mă deranjează mereu, pe de altă parte e nora care ea însăși e un deranj.
Nani: V-am chemat pe toți să vă spun ceva.
Manorama. Hello, Hi, Bye bye, ce s-a întâmplat mamă soacră de ne-ai chemat pe toți atât de urgent?
Nani: Unde e Arnav?
Anjali: Bunico, Arnav cred că a ieșit să rezolve o treabă.
Nani: Toți am hotărât un lucru. Totuși ar fi trebuit hotărât de mult. Dar nu-i nici o problemă. Mai bine mai târziu decât niciodată. Khushi dragă, vino aici. Ești cea mai mare (cea mai în vârstă) noră în casa asta, deci îți dau ție responsabilitatea asta. Anjali și ginerele mi-au spus ce s-a întâmplat în seara asta.
Khushi: Bunica, de fapt...
Nani: N-am terminat. Și există doar o soluție la problema asta. Ia astea. Sunt pentru tine, Arnav, Payal și Akash.
Anjali: Bilete pentru Bali.
Manorama: Bali? Care Bali? Bali are bilet acum? Dar obișnuaim să-l cumpărăm cu bani dar acum...
Khushi: Bali?!
Nani: Da Khushi. Acestea sunt biletele voastre pentru luna de miere. Mergeți la Bali!
Manorama: Lună de miere? Înseamnă lună și miere. Hello, Hi, Bye bye! Și cine merge? Payal și Khushi!
Anjali: Știți? E un loc foarte frumos. E înconjurat de ocean. Sunt multe plaje. E un loc uimitor.
Nani: Ginere, spune-le tu toate detaliile. Bilete, hoteluri, tu ai aranjat totul.
Shyam: Am aranjat să stați într-un hotel de cinci stele.
Anjali: Spune-le ce îi așteaptă să-i ia.
Shyam: Voiam să spun Anjali. O limuzină vă va aștepta la aeroportul din Bali.
Manorama: O limuzină! Vrei să spui mașina aceea cu multe uși, mai multe decât e nevoie.
Shyam: Apoi a fost aranjată chiar și o cină la lumina lumânărilor pe malul mării.
Anjali: Veți vedea raiul timp de cinci zile.
Manorama: Ginere, n-ai primit un tichet gratis pentru cele patru cumpărate?
Anjali: Khushi, cât privește afacerea ta...
Nani: Nu-i nici o problemă. D-nul Shukla se va descurca în cele cinci zile. Haideți, mergeți și începeți pregătirile. Plecați!
Khushi: Bunica a dat asta.
Arnav: Știu.
Khushi: Nici pe mine nu mă interesează să merg în luna de miere.
Arnav: Ce crezi? Că pe mine mă interesează? Deja am spus o scuză, am refuzat să merg.
Akash: Îmi pare rău Payal. Fratele a anulat această călătorie din cauza unui proiect important. E un client nou. Știu că noi am fi putut să mergem dar...
Payal: Arnav lucrează aici iar noi să mergem în excursie! N-ar fi fost corect. Înțeleg de ce nu te duci. Și sincer vorbind, nici eu nu aș fi vrut să merg fără Khushi. Dacă mergem, mergem împreună, bine?
Khushi: Mulțumesc foarte mult. M-ai salvat de excursie.
Arnav: Ce faci? Khushi, nu ți-am spus că vei dormi pe pat? Du-te și dormi pe pat, în liniște.
Khushi: D-nule Arnav Singh Raizada, tu îmi vei spune de fiecare dată ce ar trebui să fac și ce nu ar trebui să fac?
Arnav: Da.
Shyam: Bunico, dacă nu poate să meargă în excursie, atunci e în regulă. Putem să-l forțăm să plece?
Manorama: Bali! Cea mai frumoasă insulă din lume. Nisipuri albe. Plaje de aur. Gura mea salivează ca o plajă.
Anjali: Cum poate să fie cineva atât de puțin romantic, ca Arnav? Dacă m-ar fi dus cineva la Bali n-aș fi refuzat niciodată. Oricum bunico, ai fost nedreaptă cu mine. Mie de ce nu mi-ai făcut un astfel de cadou?
Shyam: Anjali, nu fi supărată. Să lăsăm la o parte Bali, oriunde vrei să mergi, acolo te voi duce. Dar acum, nu fără drăgălașa noastră fetiță. După ce se naște.
Shyam: Sigur vom merge. Dar sunt surprinsă cum poate cineva să fie atât de indiferent. Arnav nu merge iar acum nu merge nici Akash. Și ai văzut cum a plecat Arnav? Ca și cum în fiecare zi în casa noastră este cineva care refuză să meargă la Bali.
Manorama: Vezi, și unchiul tău e cu mintea la afaceri la fel ca acești oameni. Altfel aș fi plecat cu el în Bali.
Nani: Manorama! Era pentru copii, să meargă în excursie. Nici una din rudele noastre nu se căsătorește în Bali ca să fie important să mergi acolo.
Shyam: Dar, bunico, dacă cumnatul nu e liber să meargă în excursie, atunci...
Nani: Nu într-o excursie. Dar este liber să vină acasă. De ce nu m-am gândit la asta înainte?
Shyam: M-am îngrijorat pentru că am auzit. Certurile între soți sunt obișnuite dar Khushi... ești bine?
Khushi: Da, sunt bine.
Arnav: Nu te îngrijora sora, totul este bine. Sunt sigur că cumnatul a înțeles greșit.
Shyam: Cumnate, am auzit zgomot, de asta m-am speriat.
Arnav: Totul e bine cumnate. Nu voi lăsa nimic rău să se întâmple.
Anjali: Khushi, chiar este totul bine?
Arnav: Sora, eu eram în cameră iar Khushi era aici, de aceea vorbeam tare.
Anjali: Vino.
Shyam: Să mergem.
Anjali, ai încredere în mine, sunt sigur că se certau. Și sigur ascund ceva de noi. Iar felul în care s-au căsătorit, vreau să spun...
Anjali: Știi, acum și eu am început să simt același lucru. Cred că trebuie să vorbesc cu bunica despre asta.
Shyam: Da Anjali, așa e corect. Cei în vârstă trebuie să decidă cum să rezolve problema. Vino Anjali.
Mnaorama: Ce, ai scris discursul ăsta mic pentru competiția de rochii extravagante și încă și în engleză?
Payal: Da, când veți câștiga...
Manorama: Crezi în victoria mea?
Payal: Da, știu că veți câștiga, de aceea...
Manorama: Taci, întreci limita cu vorbele tale. Ce crezi, dacă Bina și Meena te-au salutat din cauza mea, voi asculta vorbele tale mieroase? Ieși afară, afară! Și ia-ți și hârtiile. M-ai deranjat atât de mult că n-am putut să citesc nici revista. Haide ieși! Hello, Hi, Bye bye, pleacă înainte să înceapă să-ți curgă lacrimile de crocodil. Du-te acum, pleacă!
Stop. Acum, dacă tot ai scris pe hârtia asta de calitate de export din casa Raizada, dă-mi să văd discursul.
Payal: Poftim.
Hariprakash: Cumnată Payal, bunica v-a chemat pe amândouă în camera ei.
Payal: Bine.
Manorama: Norocul meu s-a stricat. Pe de o parte e mama soacră care mă deranjează mereu, pe de altă parte e nora care ea însăși e un deranj.
Nani: V-am chemat pe toți să vă spun ceva.
Manorama. Hello, Hi, Bye bye, ce s-a întâmplat mamă soacră de ne-ai chemat pe toți atât de urgent?
Nani: Unde e Arnav?
Anjali: Bunico, Arnav cred că a ieșit să rezolve o treabă.
Nani: Toți am hotărât un lucru. Totuși ar fi trebuit hotărât de mult. Dar nu-i nici o problemă. Mai bine mai târziu decât niciodată. Khushi dragă, vino aici. Ești cea mai mare (cea mai în vârstă) noră în casa asta, deci îți dau ție responsabilitatea asta. Anjali și ginerele mi-au spus ce s-a întâmplat în seara asta.
Khushi: Bunica, de fapt...
Nani: N-am terminat. Și există doar o soluție la problema asta. Ia astea. Sunt pentru tine, Arnav, Payal și Akash.
Anjali: Bilete pentru Bali.
Manorama: Bali? Care Bali? Bali are bilet acum? Dar obișnuaim să-l cumpărăm cu bani dar acum...
Khushi: Bali?!
Nani: Da Khushi. Acestea sunt biletele voastre pentru luna de miere. Mergeți la Bali!
Manorama: Lună de miere? Înseamnă lună și miere. Hello, Hi, Bye bye! Și cine merge? Payal și Khushi!
Anjali: Știți? E un loc foarte frumos. E înconjurat de ocean. Sunt multe plaje. E un loc uimitor.
Nani: Ginere, spune-le tu toate detaliile. Bilete, hoteluri, tu ai aranjat totul.
Shyam: Am aranjat să stați într-un hotel de cinci stele.
Anjali: Spune-le ce îi așteaptă să-i ia.
Shyam: Voiam să spun Anjali. O limuzină vă va aștepta la aeroportul din Bali.
Manorama: O limuzină! Vrei să spui mașina aceea cu multe uși, mai multe decât e nevoie.
Shyam: Apoi a fost aranjată chiar și o cină la lumina lumânărilor pe malul mării.
Anjali: Veți vedea raiul timp de cinci zile.
Manorama: Ginere, n-ai primit un tichet gratis pentru cele patru cumpărate?
Anjali: Khushi, cât privește afacerea ta...
Nani: Nu-i nici o problemă. D-nul Shukla se va descurca în cele cinci zile. Haideți, mergeți și începeți pregătirile. Plecați!
Khushi: Bunica a dat asta.
Arnav: Știu.
Khushi: Nici pe mine nu mă interesează să merg în luna de miere.
Arnav: Ce crezi? Că pe mine mă interesează? Deja am spus o scuză, am refuzat să merg.
Akash: Îmi pare rău Payal. Fratele a anulat această călătorie din cauza unui proiect important. E un client nou. Știu că noi am fi putut să mergem dar...
Payal: Arnav lucrează aici iar noi să mergem în excursie! N-ar fi fost corect. Înțeleg de ce nu te duci. Și sincer vorbind, nici eu nu aș fi vrut să merg fără Khushi. Dacă mergem, mergem împreună, bine?
Khushi: Mulțumesc foarte mult. M-ai salvat de excursie.
Arnav: Ce faci? Khushi, nu ți-am spus că vei dormi pe pat? Du-te și dormi pe pat, în liniște.
Khushi: D-nule Arnav Singh Raizada, tu îmi vei spune de fiecare dată ce ar trebui să fac și ce nu ar trebui să fac?
Arnav: Da.
Shyam: Bunico, dacă nu poate să meargă în excursie, atunci e în regulă. Putem să-l forțăm să plece?
Manorama: Bali! Cea mai frumoasă insulă din lume. Nisipuri albe. Plaje de aur. Gura mea salivează ca o plajă.
Anjali: Cum poate să fie cineva atât de puțin romantic, ca Arnav? Dacă m-ar fi dus cineva la Bali n-aș fi refuzat niciodată. Oricum bunico, ai fost nedreaptă cu mine. Mie de ce nu mi-ai făcut un astfel de cadou?
Shyam: Anjali, nu fi supărată. Să lăsăm la o parte Bali, oriunde vrei să mergi, acolo te voi duce. Dar acum, nu fără drăgălașa noastră fetiță. După ce se naște.
Shyam: Sigur vom merge. Dar sunt surprinsă cum poate cineva să fie atât de indiferent. Arnav nu merge iar acum nu merge nici Akash. Și ai văzut cum a plecat Arnav? Ca și cum în fiecare zi în casa noastră este cineva care refuză să meargă la Bali.
Manorama: Vezi, și unchiul tău e cu mintea la afaceri la fel ca acești oameni. Altfel aș fi plecat cu el în Bali.
Nani: Manorama! Era pentru copii, să meargă în excursie. Nici una din rudele noastre nu se căsătorește în Bali ca să fie important să mergi acolo.
Shyam: Dar, bunico, dacă cumnatul nu e liber să meargă în excursie, atunci...
Nani: Nu într-o excursie. Dar este liber să vină acasă. De ce nu m-am gândit la asta înainte?
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Lun 26 Mar 2012, 11:44 pm, editata de 9 ori
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Anjali: Khushi, ce s-a întâmplat?
Ok iubita.
iulianagl- moderator
Mama ce episod mi s-a incretit pielea pe mine cand s-au certat ei doi.
iulianagl- moderator
Buna fetele ce faceti?
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Bonjourica !Skumpyk86 a scris:Buna fetele ce faceti?
Gata cursurile ?
Te asteptam sa ne dai unele lamuriri ...
petronela- vip
petronela a scris:
Bonjourica !
Gata cursurile ?
Te asteptam sa ne dai unele lamuriri ...
pe ziua de azi gata...unele lamuriri?ce s-a intamplat?
Andreea_Miha- vip
am vazut un promo ..ciudat si nu am inteles nimic...Skumpyk86 a scris:
Ultima editare efectuata de catre petronela in Lun 26 Mar 2012, 10:30 pm, editata de 1 ori
petronela- vip
Fetele pentru traducere...
petronela- vip
petronela a scris:
am vazut un promo ..ciudat si nu am inteles nimic...
dar acest promo e de mult timp ..inainte sa inceapa serialul...vrei sa stii ce spune in el?
Andreea_Miha- vip
Abia acum l-am vazut...Da, daca stii sa ne spui despre ce este vorba...nu mai intelegeam e din trecut.. din viitor...Skumpyk86 a scris:
dar acest promo e de mult timp ..inainte sa inceapa serialul...vrei sa stii ce spune in el?
petronela- vip
deci de fapt era din 26 martie 2011 ????
petronela- vip
petronela a scris:
Abia acum l-am vazut...Da, daca stii sa ne spui despre ce este vorba...nu mai intelegeam e din trecut.. din viitor...
Eu cred ca e de fapt ce se intampla acum...
uite tradus...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Ce s-a intamplat?Multe, foarte multe mie imi pare rau de Khusshi.Cred ca e prea mult, prea mult o raneste si nu merita.Doamne cat de stupid e Chote.Eu as fi plecat mintenas de la o asemenea creatura.Si stai sa vezi ca in viitorul apropiat o sa fie si mai rau pentru ea.
iulianagl- moderator
petronela a scris:deci de fapt era din 26 martie 2011 ????
sunt vro 6 daca imi aduc amite bine...Sunt aparunte pentru promovarea serialului cu ceva inainte sa inceapa..
eu am mai spus pe forum ca e unul in care spune ca Khushi e vinovata de trecutul lui Arnav...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Eu cred ca e de fapt ce se intampla acum...
uite tradus...
Nici nu mai stiu ce sa cred si ce sa zic.Sper sa poata iesi Khushi cu fruntea sus din toata incurcatura asta pe care a creat-o Shyam.
iulianagl- moderator
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum