3.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+4
petronela
Andreea_Miha
tiberici
iulianagl
8 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 3.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Mai rezisti..???
Cred ca ..incet...incet...merg spre pat...
inca putin si te pupic !
inca putin si te pupic !
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Au un an in mai de cand au inceput ...adica va ma fi un an ...?? nu stiu ce sa zic, dar nu cred ca va mai fi inca un an...ma gandesc ca pana la sfarsitul anului au dezbatut toate subiectele, termina si cu certurile...daca o lungesc prea mult se pierde firul actiunii si interesul scade...cum s-a intamplat si la Geet ,nu mai aveau ce sa mai inventeze spre final..mai mult au lungit-o de dragul fanilor...
pe 6 iunie au inceput la tv serialul.....
eu deasta am spus ca daca lungesc prea mult interesul publicului scade..te saturi de atata cearta...pe mine nu ma mai trage inima sa ma uit..dupa ep de azi fara cuvinte.....
In comparatie cu Geet e altceva acolo era comedie romantism..in schimb aici e drama..nici nu apuci bine sa te bucuri de cateva ep de comedie sa zic asa ca mai primesti un ep de cazi dupa norisor....
Eu ma mai astept la mai bine de un an la cum evolueaza serialul....tind sa cred ca va mai fii un an si ceva..cine stie...sau poate se termina anul acesta la sfarsit..cum scriitori aceia habar nu au ce face mai departe....pe mine ma descurajeaza total...
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Mar 27 Mar 2012, 1:06 am, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
petronela a scris:Mai rezisti..???
inca putin si te pupic !
cam asa si eu..ca maine dor pe banca...
Andreea_Miha- vip
acum m-am si pe cei de la SPA!!!!!!!
Andreea_Miha- vip
De ce ???Skumpyk86 a scris:acum m-am si pe cei de la SPA!!!!!!!
petronela- vip
petronela a scris:
De ce ???
au facut foarte multe editari...si eu care eram foarte bucuroasa de apropierea Barun Sanaya...pe langa greselile la editare unele zambetse au fost false...de fapt nu erau atunci cum aratau ei...sa explic...
Editare proasta...ca de exemplu acest clip...in min 2:41..Sanaya Barunsunt pe scena pentru premiu dar in min 2:41 cine trece prin spatele soacrei Aksharei?Sanaya cu rochita ei alb cu rosu!!!Nu se vede capu dar se vede clar rochita...
Andreea_Miha- vip
alta care m-a dejamagit tare mult...era tare bucuroasa de zambestul lui Arnav (Barun) cand a aparut Khushi (Sanaya) sa danseza...
Dar daca ne uitam atent in min 9:44 Khushi se afla langa el se vede clar umarul cu rochita verde....asa ca acel ambet era fals...nu ca era fals...vroiam sa spun ca nu era pentru faptul ca i vedea pe ea pe scena.....offffff.
si au fost multe..si cu manorma era parca cand era pe scena aparea si in sala...
sau acel semn care il face Khushi cu mana cand "cade " acela/acea in bratele lui Arnav e acelasi semn care il face cand spune Arnav ca ii ia foarte mult lu Khushi sa se aranjeze.de fapt e aceiasi scena pusa de doua ori ...si sunt multe editari..
Dar daca ne uitam atent in min 9:44 Khushi se afla langa el se vede clar umarul cu rochita verde....asa ca acel ambet era fals...nu ca era fals...vroiam sa spun ca nu era pentru faptul ca i vedea pe ea pe scena.....offffff.
si au fost multe..si cu manorma era parca cand era pe scena aparea si in sala...
sau acel semn care il face Khushi cu mana cand "cade " acela/acea in bratele lui Arnav e acelasi semn care il face cand spune Arnav ca ii ia foarte mult lu Khushi sa se aranjeze.de fapt e aceiasi scena pusa de doua ori ...si sunt multe editari..
Andreea_Miha- vip
Vrei sa spui ca ce-am vazut noi zilele trecute a fost...pacaleala....
nuuuu...acea imbratisare care mie imi place atat de mult e....reala..
petronela- vip
petronela a scris:Vrei sa spui ca ce-am vazut noi zilele trecute a fost...pacaleala....
Imbratisarea a fost....dar sunt multe editate..eu nu am observat pana nu am descrcat si am vazut in imagine mare pe calc....ma gandeam eu "vai ce frumos o priveste Barun pe Sanaya dansand .." (mie mi-a placut tare mult acel zambet) dupa care am observat ca Sanaya era langa el...atunci acel zambet nu a existat..sau nu a fost pentru ea ca era cu sapatele la ea...si sunt sigura ca era ea ca sanaya era in spatele lui barun la spa si avea rochita acea.
Si mie mi-a mai zis o fata si am si citit pe diferite saituri ca pe langa faptul ca are multe editari sunt multe care nu s-au dat...
de exemplu era la un moment dat cand erau pe scena pentru premiu si Khushi il intreaba pe Arnav "Arnav ai ceva sa ii zici sotiei tale?" (sotiei din serial) iar aceasta scena NU a fost!!!!
plus ca Sanaya cand au dat multumirile pentru premiu a zis mult mai mult de cat a aparut (cum e ea vb) dar au taiat...
Ps: la cate scene arata cu ei la spa ma gandeam eu ce apropiati sunt..ce prieteni (speram si altceva)dupa ce am vazut...
Andreea_Miha- vip
Prieteni sigur sunt..imbratisarea aceea a fost speciala...eu nu mai sper de mult la ...mai mult...Skumpyk86 a scris:
Imbratisarea a fost....dar sunt multe editate..eu nu am observat pana nu am descrcat si am vazut in imagine mare pe calc....ma gandeam eu "vai ce frumos o priveste Barun pe Sanaya dansand .." (mie mi-a placut tare mult acel zambet) dupa care am observat ca Sanaya era langa el...atunci acel zambet nu a existat..sau nu a fost pentru ea ca era cu sapatele la ea...si sunt sigura ca era ea ca sanaya era in spatele lui barun la spa si avea rochita acea.
Si mie mi-a mai zis o fata si am si citit pe diferite saituri ca pe langa faptul ca are multe editari sunt multe care nu s-au dat...
de exemplu era la un moment dat cand erau pe scena pentru premiu si Khushi il intreaba pe Arnav "Arnav ai ceva sa ii zici sotiei tale?" (sotiei din serial) iar aceasta scena NU a fost!!!!
plus ca Sanaya cand au dat multumirile pentru premiu a zis mult mai mult de cat a aparut (cum e ea vb) dar au taiat...
Ps: la cate scene arata cu ei la spa ma gandeam eu ce apropiati sunt..ce prieteni (speram si altceva)dupa ce am vazut...
De data asta chiar plec la nani !
Te pupic de noapte buna !
petronela- vip
petronela a scris:
Prieteni sigur sunt..imbratisarea aceea a fost speciala...eu nu mai sper de mult la ...mai mult...
De data asta chiar plec la nani !
Te pupic de noapte buna !
de prieteni sunt si eu sigura...dar am mai sperat sincer cate 1%...
Dar dupa toate interviurile vazute din ultima vreme nu mai cred...a dat un interviu si azi (ieri luni) si tot de nevasta zice....
Trec si eu la culcare...te pup..noapte buna.
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Se va intoace odata rota....nb
Andreea_Miha- vip
Buna dimineata.Am vazut si eu greselile de laa editari dar asta e.Iar pe Barun daca tot vorbeste de nevastasa "da-l in puiii mei"(pardon de expresie) sa stea cu nevastasa ca iti spun eu daca nu era Sanaya langa el nu avea faarmec sserialul cu toata interpretarea lui extraordinara.Frate parca din nou se repeta povestea cel putin bine ca nevastasa nu e tele.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Mi-ar fi placut ca la faza cu cearta lor si cand vine Anjali cu Shyam sa fie si NK el era singurul care o sustinea pe Khushi se vedea pe fata lui placerea de a o apara si a fi langa ea.
iulianagl- moderator
THE TOP 10 SERIAL OF LAST WEEK...............
1. ISS PYAR KO KYA NAAM DOON -PT: 1277
2. PUNAR VIVAH - PT: 471
3. HITLER DIDI - PT: 385
4. Saath Nibhana Saathiya - PT: 348
... 5.Bade Acche Laggte Hai - PT : 329
6. Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hain - PT : 327
7. Navya - PT : 315
8.Na Bole Tum Na Maine Kuch Kaha - PT : 291
9.Dance India Dance Season 3 - PT : 288
10.Ye Rishta Kya Kehlata Hai -PT:282
1. ISS PYAR KO KYA NAAM DOON -PT: 1277
2. PUNAR VIVAH - PT: 471
3. HITLER DIDI - PT: 385
4. Saath Nibhana Saathiya - PT: 348
... 5.Bade Acche Laggte Hai - PT : 329
6. Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hain - PT : 327
7. Navya - PT : 315
8.Na Bole Tum Na Maine Kuch Kaha - PT : 291
9.Dance India Dance Season 3 - PT : 288
10.Ye Rishta Kya Kehlata Hai -PT:282
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Stiu ca am mai pus vm-ul asta dar melodia este atat de.... iti merge direct la .
iulianagl- moderator
Melodia asta mi-a placut cu Geet si Maan dar imi place si cu ei.
E una dintre melodiile speciale.Sa aveti o zi cat mai placuta.
E una dintre melodiile speciale.Sa aveti o zi cat mai placuta.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 08 Noi 2012, 8:02 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Buna dimineata.Am vazut si eu greselile de laa editari dar asta e.Iar pe Barun daca tot vorbeste de nevastasa "da-l in puiii mei"(pardon de expresie) sa stea cu nevastasa ca iti spun eu daca nu era Sanaya langa el nu avea faarmec sserialul cu toata interpretarea lui extraordinara.Frate parca din nou se repeta povestea cel putin bine ca nevastasa nu e tele.
dar sunt editari si prea naspa...acelasi zambest cu sanaya langa el e si cand danseaza sanaya pe scena dar si cand apare sanaya de da acel premiu lui Viren...e aceiasi imagine...naspa...
Eu cred ca serialul nu ar fii avut acelasi efect daca lipsea Sanaya din el sau Barun..pentru ca chimia lor atrage.Numai ca de multe ori prea multe editari si nici scenele romantice nu prea le face ca nu poate..ba inchide ochi Barun ba are dublura..nu stiu de ce nu a bagat-o pe nevastasa in locul lu Sanaya,ca poate asa putea...
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Mar 27 Mar 2012, 12:34 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
sa vad diseara dar reusesc sa nu ma uit...
Andreea_Miha- vip
L-am mai pus si atunci cand am pus spa...
acesta e noul promo...imi e teama de ce va face Khushi il va infuria mai tare pe Arnav...
acesta e noul promo...imi e teama de ce va face Khushi il va infuria mai tare pe Arnav...
Andreea_Miha- vip
Who is the Real Hero?
A story about two opposite individuals, who, even though are in love with each other cannot declare their feelings and yet are married to each other. Arnav tries to hurt Khushi while the latter tries to irritate the former because of the misunderstandings. But still they cannot stop their feelings for one another; every time they are close to one another their heart does dhak dhak.In this story ,where the script was initially strong has now plunged into a non sensical romcom. The actors however have made up for it with their vibrant and intense acting.
A story about two opposite individuals, who, even though are in love with each other cannot declare their feelings and yet are married to each other. Arnav tries to hurt Khushi while the latter tries to irritate the former because of the misunderstandings. But still they cannot stop their feelings for one another; every time they are close to one another their heart does dhak dhak.In this story ,where the script was initially strong has now plunged into a non sensical romcom. The actors however have made up for it with their vibrant and intense acting.
Andreea_Miha- vip
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 08 Noi 2012, 8:02 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum