15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+9
Ioana Style
costina
petronela
Admin_dea05
Alexa20
lica54
tiberici
narcisa
iulianagl
13 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
The intense romantic love saga of Bollywood’s two famous actors – living legend Dilip Kumar alias Yusus and the tinsel town’s prettiest (late) Madhubala – will form the subject of a television serial. The TV serial apparently will focus on the personal relationship of Dilip Kumar and Madhubala -- especially her torn state between her love and her father Ataullah Khan -- which led her to part ways with him. Saurabh Tewari who is producing the show will throw light how ever smiling Madhubala chose to leave her love Dilip after he asked her to severe all ties with her father after their marriage.
Thus, the actress patiently suffered pain until she married with actor Kishore Kumar. The latter didn’t take enough care of Madhubala who continued to suffer even after her wedding with Kishore. Vivian Dsena of ‘Pyaar Kii Ye Ek Kahaani’ has been finalized to play the male lead and Raj Zutshi will play villain in the show. The production house is reportedly talking with Drashti Dhami of the ‘Geet’ fame to play the role supposedly inspired Madhubala. When Dilip Kumar’s actress wife Saira Banu was asked to comment on the forthcoming TV serial of her hubby’s romance with late Madhubala, she was unfazed though she was completely aware of it.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
am descarcat 205 episoade din Geet alexa sa nu ma uiti cu restu subtitartile si ep alea dupa Teava si Daly:D...daca vrei
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Admin_dea05 a scris: La capitolul Kritik..ridica busteni..
Pai daca ai observat a fost o secventa in care el o ducea in brate intr-o incapere sa isi lege fusta. A aratat doar cand a ridicat-o, tot drumul pe care l-a facut cu ea in brate a fost trucat. Se vedea ca ea nu statea in bratele lui defapt. Cred ca o plimba cu remorca
Admin_dea05 a scris: La capitolul Kritik..ridica busteni..
In ultimul ep. din Punar ei i se face rau la templu, pe scari, iar Guru(Yash) doar simuleaza ca ar ridica-o in brate ...
Ea o tipa osoasa, inalta, cu o constructie robusta..... nu poate s-o plimbe pe brate cum facea cu DD.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
AdrianaMatza a scris:am descarcat 205 episoade din Geet alexa sa nu ma uiti cu restu subtitartile si ep alea dupa Teava si Daly:D...daca vrei
Nu te uit iubita, dar sincer in seara asta nu am timp. M-am ocupat ieri de videoclipuri si nu am mai subtitrat nimic din Geet. Acum trebuie sa stau sa subtitrez.
inca nu am avut timp sa ma uit la serial.si oricum..nu m-a prins, parca ii lipseste ceva...Alexa20 a scris:
Pai daca ai observat a fost o secventa in care el o ducea in brate intr-o incapere sa isi lege fusta. A aratat doar cand a ridicat-o, tot drumul pe care l-a facut cu ea in brate a fost trucat. Se vedea ca ea nu statea in bratele lui defapt. Cred ca o plimba cu remorca
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Alexa20 a scris:
Nu te uit iubita, dar sincer in seara asta nu am timp. M-am ocupat ieri de videoclipuri si nu am mai subtitrat nimic din Geet. Acum trebuie sa stau sa subtitrez.
stai linistita kand poti...dar tot asa pe maill:)
pai cum sa ridice Yash ditamai muntele pe Geet intr-o mana o ridica
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
stai linistita kand poti...dar tot asa pe maill:)
pai cum sa ridice Yash ditamai muntele pe Geet intr-o mana o ridica
La ce bombonica de fata este Drashti nici nu ma mir ca o ridica in brate cu atata drag. Se plangea el ca il doare spatele, dar cred ca il durea slitul
Alexa20 a scris:
La ce bombonica de fata este Drashti nici nu ma mir ca o ridica in brate cu atata drag. Se plangea el ca il doare spatele, dar cred ca il durea slitul
dar acum sa lasam mistourile....dar ei chiar sau potrivit in filmu acesta.......Geet si Maan se potrivesc k si Shahrukh Khan si Kajol Mukherjee au ceva al lor care te atrage
AdrianaMatza- vip
Admin_dea05- Admin
AdrianaMatza a scris:
dar acum sa lasam mistourile....dar ei chiar sau potrivit in filmu acesta.......Geet si Maan se potrivesc k si Shahrukh Khan si Kajol Mukherjee au ceva al lor care te atrage
Bine spus A fost un cuplu memorabil. Nu stiu daca va mai exista inca un cuplu la fel de frumos ca ei doi.
Shahrukh Khan si Kajol Mukherjee sunt fenomenali. Impreuna este o placere sa te uiti la ei
Admin_dea05 a scris:ceva dulce...
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p100-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#208479
Super super super de 1000000 de ori super. Ahhh nu vrei sa stii ce ochi mari am facut cand am vazut poza Parca eram in desenele cu Tom si Jerry Super
Esti un geniu cand vine vorba de poze, de videoclipuri etc. Se vede ca iti place ce faci. Felicitari din toata inima
Alexa20 a scris:
Bine spus A fost un cuplu memorabil. Nu stiu daca va mai exista inca un cuplu la fel de frumos ca ei doi.
Shahrukh Khan si Kajol Mukherjee sunt fenomenali. Impreuna este o placere sa te uiti la ei
asa este......si cu Rani a jucat dar parca cu Kajol a fost altfel......iar Gauri nu a facut asa urat kand Shahrukh Khan a jucat cu ele si ink joaca cu ele.....asa k io sper k si DD si GC or sa mai joace impreuna
AdrianaMatza- vip
...Alexa20 a scris:
Super super super de 1000000 de ori super. Ahhh nu vrei sa stii ce ochi mari am facut cand am vazut poza Parca eram in desenele cu Tom si Jerry Super
Esti un geniu cand vine vorba de poze, de videoclipuri etc. Se vede ca iti place ce faci. Felicitari din toata inima
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Noapte buna va spun aici.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Anda, felicitări pentru poze, ca de obicei sunt superbe, mai ales ultima.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte buna!...plec si eu la somnic....
Narcisa multumesc....
Narcisa multumesc....
Admin_dea05- Admin
Vă spun și eu noapte bună. Pe mâine
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Admin_dea05- Admin
aseara parca am inebunit..dupa ce v-am zis noapte buna m-am apucat din nou sa revad geet ...toate intalnirile cu cei doi frumosi...si asa m-a prins din nou 4 dimineata....
Admin_dea05- Admin
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
AdrianaMatza- vip
Buna fetele va spun si eu V-am postat filmul asa ca puteti sa il vizionati linistite.
Alexa20 a scris:Buna fetele va spun si eu V-am postat filmul asa ca puteti sa il vizionati linistite.
multumimmmmm
AdrianaMatza- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum