15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+9
Ioana Style
costina
petronela
Admin_dea05
Alexa20
lica54
tiberici
narcisa
iulianagl
13 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
toamneeee de comaaaa au fost episoadele..mai ales 308 ce fata are Dev
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
iupiii sunt la zi cu descarcarile Geet....mai imi trebuie alea de la Alexa dupa Teava...si sunt la zi:X:X:X:X:X:X
AdrianaMatza- vip
Buna.Maan o pandeste pe Geet pe la toate colturile il mananca rau de tot.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna.Maan o pandeste pe Geet pe la toate colturile il mananca rau de tot.
pai ce sa faca si el trebuia sa ii vada Hena dupa maini
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
pai ce sa faca si el trebuia sa ii vada Hena dupa maini
Pai numai hena?Nu vezi ca nu-i scapa nimic e mai rau ca Mama Ji. Decand sade aici cu ei s-a molipsit si el.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai numai hena?Nu vezi ca nu-i scapa nimic e mai rau ca Mama Ji. Decand sade aici cu ei s-a molipsit si el.
m-am molipsit eu k doar ma uit la film....dar aminte ei kare joaca acolo
AdrianaMatza- vip
Bună ziua drăgălașelor. Alexa, mulțumim pentru episoade.Alexa20 a scris:Buna fetele va spun si eu V-am postat filmul asa ca puteti sa il vizionati linistite.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Mama ce a sarit cand a vazut ca-i ia croitorul masura. Mai raue ca prima data.
iulianagl- moderator
Cu placere. App Am o veste buna pentru voi, de maine o sa incep sa subtitrez si iss pyaar. Mai multe detalii o sa va dau maine, acum ma ocup de el. Cele care inteleg engleza au vazut si au inteles filmul, insa cred ca v-ar place sa il vedeti si in romana, ce ziceti ?
Alexa20 a scris:Cu placere. App Am o veste buna pentru voi, de maine o sa incep sa subtitrez si iss pyaar. Mai multe detalii o sa va dau maine, acum ma ocup de el. Cele care inteleg engleza au vazut si au inteles filmul, insa cred ca v-ar place sa il vedeti si in romana, ce ziceti ?
daaaaaaaaaaaaaaaa
AdrianaMatza- vip
Bonjourica !Alexa20 a scris:Cu placere. App Am o veste buna pentru voi, de maine o sa incep sa subtitrez si iss pyaar. Mai multe detalii o sa va dau maine, acum ma ocup de el. Cele care inteleg engleza au vazut si au inteles filmul, insa cred ca v-ar place sa il vedeti si in romana, ce ziceti ?
Alexa pentru episoade..si multi pentru ca incepi si iss pyaar...chiar daca l-am vazut in engleza ne faci o mare bucurie ca il traduci in romana ...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Alexa20 a scris:Cu placere. App Am o veste buna pentru voi, de maine o sa incep sa subtitrez si iss pyaar. Mai multe detalii o sa va dau maine, acum ma ocup de el. Cele care inteleg engleza au vazut si au inteles filmul, insa cred ca v-ar place sa il vedeti si in romana, ce ziceti ?
Alex tu chiar vorbesti serios?Si spune-mi de unde incepi cu traducerea?Waauuu!!! :drunken:
iulianagl- moderator
Bonjurica dragalaselor!!Alexa ne faci o mare bucurie noua celor cara nu stim engleza...
Ca bonus primeste din partea mea un buchet de drandafari prajituri un tort de inghetata si mmmmulti
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl a scris:
Alex tu chiar vorbesti serios?Si spune-mi de unde incepi cu traducerea?Waauuu!!! :drunken:
Vorbesc foarte foarte serios. O sa incep de la episodul 11, pentru ca restul este deja postat. Oricum este bine ca majoritatea filmului are subtitrare in engleza. Deci este perfect. Imi este foarte usor sa fac asta.
lica54 a scris:
Bonjurica dragalaselor!!Alexa ne faci o mare bucurie noua celor cara nu stim engleza...
Ca bonus primeste din partea mea un buchet de drandafari prajituri un tort de inghetata si mmmmulti
- Spoiler:
Stiu Dadi, ma enerveaza cand cineva incepe un lucru si nu il duce pana la capat. Doar sa aveti putinica rabdare ca sa imi fac rezerva de subtitrari si sa incep sa subtitrez linistita. Din Geet veti avea 2 episaode, iar din iss pyaar veti avea 1 episod.
Alexa cate unul pe zi este suficient ne multumim si cu atat...eu una sincer iti sunt foarte recunosca toare pentru munca pe care o depui sa ne faci pe noi fericite....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
multumim Alexa....eram sigura k vei reusi sa il traduci si pe ala....acum pot sa incep linistita sa ma uit...pt k voi avea in fiecare zi postat cate un episod la sigur:X:X:X:X:X
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:multumim Alexa....eram sigura k vei reusi sa il traduci si pe ala....acum pot sa incep linistita sa ma uit...pt k voi avea in fiecare zi postat cate un episod la sigur:X:X:X:X:X
ALEX!
Multumim!!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
ALEX!
Multumim!!
cu placereeee
domnisoara draga,imi scot palaria...esti minunata!!!!!!sarut-mina,Alexa20 a scris:Cu placere. App Am o veste buna pentru voi, de maine o sa incep sa subtitrez si iss pyaar. Mai multe detalii o sa va dau maine, acum ma ocup de el. Cele care inteleg engleza au vazut si au inteles filmul, insa cred ca v-ar place sa il vedeti si in romana, ce ziceti ?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Bineinteles asa ma corupeti si pe mine sa ma uit dar vreau mai mult noul proiect a lui Drashti , cu el ce facem?Alexa20 a scris:Cu placere. App Am o veste buna pentru voi, de maine o sa incep sa subtitrez si iss pyaar. Mai multe detalii o sa va dau maine, acum ma ocup de el. Cele care inteleg engleza au vazut si au inteles filmul, insa cred ca v-ar place sa il vedeti si in romana, ce ziceti ?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Asta e o veste foarte bună. Și da, chiar vreau să-l văd în română deși l-am văzut de nu știu câte ori până acum.Alexa20 a scris:Cu placere. App Am o veste buna pentru voi, de maine o sa incep sa subtitrez si iss pyaar. Mai multe detalii o sa va dau maine, acum ma ocup de el. Cele care inteleg engleza au vazut si au inteles filmul, insa cred ca v-ar place sa il vedeti si in romana, ce ziceti ?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Ii arata pe toti 3 la sfarsit ca la Dallas.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Bineinteles asa ma corupeti si pe mine sa ma uit dar vreau mai mult noul proiect a lui Drashti , cu el ce facem?
Noul proiect a lui Drashti sa inceapa odata ca-l vedem cum o fi in hindi si egheza.... numai sa inceapa sa o vedem iar pe sticla....
Din cand in cand votati nu uitati .... ca merita http://www.whopopular.com/Drashti-Dhami#
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum