Serialesitelenovelet
4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
Alexa20
tiberici
lica54
narcisa
Andreea_Miha
petronela
iulianagl
11 participanți

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

In jos

4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 Empty Re: 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de narcisa Joi 05 Apr 2012, 11:46 pm

Skumpyk86 a scris:

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
dar aproape la fiecare ep am observat cate ceva.....dar pe acea cu rochia lu Heer cand a intrat la apa...ai vazut-o? Smile Smile Smile
Am văzut-o ieri, dar mă gândeam că poate stă Khushi în genunchi și de asta pare lungă în prima poză. Smile Am glumit.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 Empty Re: 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 05 Apr 2012, 11:48 pm

narcisa a scris:
Am văzut-o ieri, dar mă gândeam că poate stă Khushi în genunchi și de asta pare lungă în prima poză. Smile Am glumit.

Smile Smile Smile
din pacate fac multe greseli si unele sunt destul de sesizabile..
Inca ceva ...cele 6 luni numai scad deloc????
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 05 Apr 2012, 11:50 pm

Skumpyk86 a scris:

eu sincer nu vreau sa ii zica ea....dupa cum reactioneaza Arnav..poate va sta un ep doua pe ganduri si apoi iar incepe cu ideile lui...ca de obicei...
Miha, eu nu mă plictisesc de ei de loc, din partea mea să facă așa cum cred, mi-s atât de dragi că mă mulțumesc să-i văd în orice ipostază. Din păcate mâine e vineri și iar vine week-endul fără episoade.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 05 Apr 2012, 11:52 pm

Skumpyk86 a scris:

Smile Smile Smile
din pacate fac multe greseli si unele sunt destul de sesizabile..
Inca ceva ...cele 6 luni numai scad deloc????
Le-a prelungit Arnav. Pentru fiecare zi în care Khushi nu se poartă frumos el mai adaugă o zi. Și până acum Khushi nu s-a purtat deloc frumos cu el. Să văd cum o să-l sâcâie cerându-i răspunsuri la fiecare întrebare pe care o primește Khushi de la familie.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 05 Apr 2012, 11:54 pm

narcisa a scris:
Miha, eu nu mă plictisesc de ei de loc, din partea mea să facă așa cum cred, mi-s atât de dragi că mă mulțumesc să-i văd în orice ipostază. Din păcate mâine e vineri și iar vine week-endul fără episoade.

Si mie imi spunt dragi...dar ma satur de atat cearta uneori...ma uitam azi cand a vazut el motivul de ce a raspins Khushi premiul...cand s-a dus a intrebat de Khushi SR...frumos..dar apoi cand am vazut ca o vede cu Shyam am zis..."oh Doamne o luam de la capat"...

Desi se pare ca oricat as vrae nu pot sa stau departe de ei..si sa rezist sa nu ii vad....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 05 Apr 2012, 11:56 pm

narcisa a scris:
Le-a prelungit Arnav. Pentru fiecare zi în care Khushi nu se poartă frumos el mai adaugă o zi. Și până acum Khushi nu s-a purtat deloc frumos cu el. Să văd cum o să-l sâcâie cerându-i răspunsuri la fiecare întrebare pe care o primește Khushi de la familie.

eu i-as fii zis cand spune el mereu 6 luni...as fii zis 5 luni si x zile... Smile Smile Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 06 Apr 2012, 12:00 am

Skumpyk86 a scris:

eu i-as fii zis cand spune el mereu 6 luni...as fii zis 5 luni si x zile... Smile Smile Smile
Îmi place de Khushi că-i răspunde mereu. Mai ales când o amenință el că i-ar face nu știu ce. Știi vorba ce ți-aș face de te-aș prinde . De fiecare dată când îi răspunde îmi imaginez o tigroaică sărind la gâtul prăzii.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Vin 06 Apr 2012, 12:02 am

abea ast sa se apuce de film Alexa.....sa il pot vedea si eu:X:X:X
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Apr 2012, 12:05 am

AdrianaMatza a scris:abea ast sa se apuce de film Alexa.....sa il pot vedea si eu:X:X:X

4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 165638 are alt farmec cu traducerea completa in romana... 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 165638
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 06 Apr 2012, 12:05 am

Dragele mele din azi s-a făcut deja mâine așa că e cazul să mă duc la culcare altfel iar mă trezesc poimâine. Noapte bună. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Apr 2012, 12:06 am

narcisa a scris:
Îmi place de Khushi că-i răspunde mereu. Mai ales când o amenință el că i-ar face nu știu ce. Știi vorba ce ți-aș face de te-aș prinde . De fiecare dată când îi răspunde îmi imaginez o tigroaică sărind la gâtul prăzii.

asta da si mie...cand ii da replica e super...ce mi-a placut azi ca nu i-a zis unde a fost....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Apr 2012, 12:07 am

narcisa a scris:Dragele mele din azi s-a făcut deja mâine așa că e cazul să mă duc la culcare altfel iar mă trezesc poimâine. Noapte bună. kiss

Smile Smile Smile mai stau si eu un pic si ies...nb
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 06 Apr 2012, 12:12 am

Skumpyk86 a scris:

Smile Smile Smile mai stau si eu un pic si ies...nb
Nu râde că am luat odată o pastilă pentru dureri de cap și pe urmă am constatat că era un fel de drog pentru dureri puternice și am dormit două zile și două nopți. Mă trezeam din când în când dar când voiam să mă ridic din pat mă simțeam atât de amețită și de rău că mă culcam la loc. Dar când dormeam, dormeam foarte bine.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Apr 2012, 12:28 am

narcisa a scris:
Nu râde că am luat odată o pastilă pentru dureri de cap și pe urmă am constatat că era un fel de drog pentru dureri puternice și am dormit două zile și două nopți. Mă trezeam din când în când dar când voiam să mă ridic din pat mă simțeam atât de amețită și de rău că mă culcam la loc. Dar când dormeam, dormeam foarte bine.

Gata nu mai rad... kiss
..eu mai am probleme dureri de cap uneori..din cauza ca servici calculator..acasa la fel ....si statul pana tarziu...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Vin 06 Apr 2012, 12:36 am

nb pt cele care se baga la nani 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 517793
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 06 Apr 2012, 9:30 am

Alexa20 a scris:Fetelor eu cand am inceput sa traduc Geet, nu am vrut recompense. Nimic ... Vreiam filmul cu subtitrare si atat. Am facut tot posibilul sa nu imi pun munca in pericol de cate alte persoane, dar am facut asta prin munca, nu prin vorbe. Filmul va fi subtitrat, dar trebuie sa o iau de la 0. Daca va intrebati de ce, pentru ca vreau sa ii demonstrez ca nu vreau sa continui ce a inceput ea. Multumesc pentru sustinerea voastra stiu ca vreti filmul si stiu cata dezamagire ati avut ieri. Eu stiu ca aveti incredere in mine, asa ca fi-ti sigure ca veti avea filmul.
yupiiii!!! deci e sansa sa ma uit si eu.. 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 283516 ..pt mine numai cu subtitrare in lb romana are farmec filmul...
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Vin 06 Apr 2012, 1:29 pm

asa este Deea.....are alt farmec subtitrat:X:X:X
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 06 Apr 2012, 2:05 pm

4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 Aa
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 06 Apr 2012, 2:14 pm

Ce frumusete Anda ! kiss
Felicitari pentru inspiratie ! 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 283516
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Apr 2012, 3:03 pm

Arnav va afla TOT adevarul si ca nu a avut nimic de a face cu Shyam,in momentul in care se apropie sa se termine cele 6 luni...
Vom vedea un Arnav regretand ( regretting madly 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 283516 )..isi Va cere scuze lu Khushi va incerca din rasputeri dar Khushi nu il va ierta asa unsor...

dar cele 6 luni nu scad deloc....si iar sa astept... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

IPKKND E24+SBB
http://tvmasti.in/online/dm/?url=xpxy0s

http://tvmasti.in/online/dm/?url=xpxzmt
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 06 Apr 2012, 4:28 pm

Skumpyk86 a scris:Arnav va afla TOT adevarul si ca nu a avut nimic de a face cu Shyam,in momentul in care se apropie sa se termine cele 6 luni...
Vom vedea un Arnav regretand ( regretting madly 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 283516 )..isi Va cere scuze lu Khushi va incerca din rasputeri dar Khushi nu il va ierta asa unsor...

dar cele 6 luni nu scad deloc....si iar sa astept... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

IPKKND E24+SBB
http://tvmasti.in/online/dm/?url=xpxy0s

http://tvmasti.in/online/dm/?url=xpxzmt

Aoleeeeeuu inseamna ca nu se termina asa usor cearta lor ? OMG Crying or Very sad Ma ia durerea de cap. Dar imi palc certurile lor. Sunt asa pasionale ca nici nu clipesti in timpul secventeiei. Asa ca lasa-i sa se mai certe 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 283516 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Apr 2012, 4:31 pm

Buna ziua ladies.Care-i treaba?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Apr 2012, 4:35 pm

Alexa20 a scris:

Aoleeeeeuu inseamna ca nu se termina asa usor cearta lor ? OMG Crying or Very sad Ma ia durerea de cap. Dar imi palc certurile lor. Sunt asa pasionale ca nici nu clipesti in timpul secventeiei. Asa ca lasa-i sa se mai certe 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 283516 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 283516

Asta a scris una din fete care lucreaza acolo...dar nu am putut aduce mesajul scris de ea din cauza ca apartine unui forum si a interzis copierea pe orice alt site..dar am tradus ce a zis ea....

Cand au auzit de cele 6 luni multi s-au "panicat" (ca si mine Smile ) numai ca a zis sa stam linistiti ca 6 luni in serial nu inseamna luni reale....sper totusi sa nu insemne 5 luni si 3 saptamani reale... Smile

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Vin 06 Apr 2012, 4:38 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Apr 2012, 4:36 pm

Ce tanara si frumusica foc era aici.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Apr 2012, 4:56 pm

"I wrote poetry to woo my wife" - Barun Sobti
4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 11542

Barun sobtiBarun Sobti is diametrically opposite to the character he essays on screen – Arnav Singh Raizada of 'Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon' on Star Plus. His humility and candor catches you off guard. Despite his round the clock work hours, he spared time to answer our questions with aplomb.

Firstly, congratulations on a stellar performance at Star Parivar Awards 2012. So, how does it feel to be tagged as a phenomenon on Television?
Thank you. It is always very satisfying when you are acknowledged for your work on such a platform. Phenomenon or not -I'm not sure. It is just reassuring that fans like your work and appreciate you for it. I'm just lucky to have such ardent fans!

At Star Parivar Awards, there was a moment when you blanked out. Did that really happen?
(Promptly) Oh yes! I was perfectly fine anchoring the awards and then they announce my name, I was not expecting that award. So, I walked on to the stage and had so many people to thank that I kind of lost track and forgot from where to start.

Do you lie to the media?
No, I don't lie to the media. I might hide as few things, but I don't lie.

You must have been on gazillion dates. How was the experience of your first date?
God! That was a long time back. One thing that has been constant in my dates has been my date – My wife (smiles). I think it was in the 9th grade. We did the usual stuff – Go out for a drive, talk, have lunch and then probably go for coffee!

IPL 5 has just commenced. So, who is this Delhi boy cheering for?

I know the obvious answer for me to say is 'Delhi Daredevils', but then I'm an Indian and Sachin Tendulkar is a demi god. So, I guess an extra iota percent loyalties are pledged to Mumbai Indians!

Of all the characters that you have played , who comes closest to you in real life?
I don't relate to Arnav Singh Raizada. A number of times when I'm reading the script I wonder –' Really, this is how he is going to react'. Shravan from 'Baat Humari Paki hai' is someone I can relate to an extent. He was laid back and easy going.

How have the fan experiences been so far? Any specific experience you would like to share?
A lot of them! Generally, it just catches you off guard! I would be out with my family for a dinner or may be just coffee and someone asks for an autograph or a picture and you are taken aback. You are engrossed in some conversation and it takes you a second to snap out and realize why you are being asked for an autograph. I have no issues signing autographs or getting my pictures clicked. It is the least I can do for fans that so passionately follow the show.

How does your wife react to all the adulation?

Barun: She is very supportive. On numerous occasions, people walk up to her and ask if it ok for them to ask me for autographs instead of asking me directly. She just smiles and she tells them – 'Go ahead and ask him! He will not say no'.

You have made clear then you cannot relate to Arnav Singh Raizada's character. But, is there any trait that you guys have in common?
(Thinks really hard!) Easier question would have been – List the traits where you guys differ. I don't water plants; I don't travel in helicopters (laughs). This is hard, but I think the common factor will be that we both love our families a lot.

We learnt recently that you love writing. What do you write?

I used to write poetry to woo my wife. It could be related to anything life, death anything abstract. These days with long shooting hours, I don't have the time to devote to writing. However, I do try and share my ideas in scripts and stories.

Do you have any phobias?
Sky diving ! I'm reasonably into adventure and related activities but I'm not sure if I could go ahead with sky diving!

Do you take life as it comes or do you plan a lot?
Plans don't really work for me. I generally go with the flow. Actually, I'm very moody. I don't think I can predict myself. So, if I'm on a week long holiday I could do nothing the entire duration and just relax or I could try and pack week long activities in just two days.

Any message for the fans on IF?
I really don't know why you guys love me, but I'm just very thankful for your constant support and love (Smiles!). You are the best ever!

Medha Parashar (Tellybuzz in talks with Barun Sobti)
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum