Serialesitelenovelet
28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+5
gix
Mirela Maria
dubaisport
michiper68
DENISA
9 participanți

Pagina 24 din 44 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44  Urmatorul

In jos

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty Re: 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:15 pm

dubaisport a scris:

ooooooooooooo e f f f buna anghinarea , eu numai cand merg in turcia mananc ,ei o gatesc f bine ,e delicioasa.
la noi se gaseste la conserve dar nu e buna ...
nu stiu cum e in Italia ca si astia mananca mult
dar daca ai ocazia sa mananci in Tr ti-o recomand .

am vazut umpluta, o reteta.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty Re: 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:15 pm

michiper68 a scris:

pe berenik o imbraca cu sponsorizarile. nici un om normal nu-si cumpara acelasi model de pulovere dar in culori diferite-6 sau 7 pulovere identice. s-au scos toata iarna. acum au revenit la rochiile alea penibile. nici pt baba nu au gasit ceva mai australian , cred ca tot hainele lui de acasa sunt, cu iz de bazar turcesc.
la berenica e normal ,ea trebuie sa para o fata simpla ,inocenta crescuta la tzara ....nu aveau cum sa o transforme intr-o tipa de bulevard .
cu exceptia lui Beren ,cred ca toti sunt imbracati de acasa... accesoriile Yasarancelor sunt sponsorizari ,clar .
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:16 pm

michiper68 a scris:

am vazut umpluta, o reteta.
exact ..
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:17 pm

dubaisport a scris:
la berenica e normal ,ea trebuie sa para o fata simpla ,inocenta crescuta la tzara ....nu aveau cum sa o transforme intr-o tipa de bulevard .
cu exceptia lui Beren ,cred ca toti sunt imbracati de acasa... accesoriile Yasarancelor sunt sponsorizari ,clar .

dar si abla e crescuta la tzara si totusi se imbraca altfel, are si pantaloni in garderoba. si dupa un an nu a reushit sa o schimbe pe fatmagul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:19 pm

michiper68 a scris:

dar si abla e crescuta la tzara si totusi se imbraca altfel, are si pantaloni in garderoba. si dupa un an nu a reushit sa o schimbe pe fatmagul.
eu pe abla nu am vazut-o in rochie sau fusta ,numai in pantaloni.
Abla e scolita ,chiar daca e crescuta la tzara,dar gulli inafara de oi,capre si Mustafa nu a vazut nimic pana n-a ajuns in Istanbul .
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:21 pm

dubaisport a scris:
eu pe abla nu am vazut-o in rochie sau fusta ,numai in pantaloni.
Abla e scolita ,chiar daca e crescuta la tzara,dar gulli inafara de oi,capre si Mustafa nu a vazut nimic pana n-a ajuns in Istanbul .

ba da. a fost eleganta la cafeanea cu ablu cand a cerut-o.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:22 pm

michiper68 a scris:

ba da. a fost eleganta la cafeanea cu ablu cand a cerut-o.

a daaa si la nunta ei ...ATAT !!!
si gulli a fost eleganta ,la petrecerea lui Kristen ,la nunta Ablilor si in epis trecut
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:23 pm

gata s-au lamurit. nu se muta beren la tmc. nici nu s-a intalnit c u tmc-istii. nu-i mai suport dupa ce au macelarit ask ve ceza. nimic nu le-a mai iesit dupa.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:24 pm

dubaisport a scris:

a daaa si la nunta ei ...ATAT !!!
si gulli a fost eleganta ,la petrecerea lui Kristen ,la nunta Ablilor si in epis trecut

si cred ca o mai vedem intr-o rochie frumoasa pe fatma doar la nunta.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:25 pm

michiper68 a scris:gata s-au lamurit. nu se muta beren la tmc. nici nu s-a intalnit c u tmc-istii. nu-i mai suport dupa ce au macelarit ask ve ceza. nimic nu le-a mai iesit dupa.

inseamna ca isi i-a pauza de refacere Beren , nu va avea proiect din toamna .
dar dupa Ask ce au mai turnat tcm-istii?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:26 pm

michiper68 a scris:

si cred ca o mai vedem intr-o rochie frumoasa pe fatma doar la nunta.
era frumusica rochia ,acum sa vedem si cum sta pe Gulli.

apropos ,mi-a placut rochia lui Luciu de la cununia civila ,cea de mireasa voalul o strica ,era prea umflat ...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:30 pm

dubaisport a scris:

inseamna ca isi i-a pauza de refacere Beren , nu va avea proiect din toamna .
dar dupa Ask ce au mai turnat tcm-istii?

bizin yenge-nu a avut succes,bir cocul sevdim-cu bulent inal, regizor cevdet mercan-nu a avut succes si kanal d l-a scos din grila, acum e la star sau la show, si koyu kirmizi cu tipa din stapana inimii care cred ca l-au terminat ca nu avea audienta. problema cea mare la tmc e ca a pierdut colaboarea cu kanal d. acolo serialele inseamna un parteneriat intre canalul tv si casa de productie. prin care canalul tv daca tot da bani are dreptul sa ceara ce vrea. kanal d are un manager mai destupat la minte si isi promoveaza serialele altfel. cei de la atv sunt incuiati rau. si tmc a pierdut.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:32 pm

dubaisport a scris:
era frumusica rochia ,acum sa vedem si cum sta pe Gulli.

apropos ,mi-a placut rochia lui Luciu de la cununia civila ,cea de mireasa voalul o strica ,era prea umflat ...

amandoua luciurile erau imbracate de la aceeiasi firma. mi s-a parut cam incarcata rochia de la cununie-si dantela si negruu si gri si dungi...si buline pe partea cu alb..rochia de la nunta are ceva lung dupa decolteul generos care trebuia sa se vada.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:35 pm

michiper68 a scris:

amandoua luciurile erau imbracate de la aceeiasi firma. mi s-a parut cam incarcata rochia de la cununie-si dantela si negruu si gri si dungi...si buline pe partea cu alb..rochia de la nunta are ceva lung dupa decolteul generos care trebuia sa se vada.
eu pe iuliana nu am vazut-o, doar pe Nicoleta ; dungile nu le-am vazut.
e drept ca am vazut doar ce au dat la stiri dimineata....dar cred ca maine toate emisiunile gen cancan vor da imagini
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:36 pm

michiper68 a scris:

bizin yenge-nu a avut succes,bir cocul sevdim-cu bulent inal, regizor cevdet mercan-nu a avut succes si kanal d l-a scos din grila, acum e la star sau la show, si koyu kirmizi cu tipa din stapana inimii care cred ca l-au terminat ca nu avea audienta. problema cea mare la tmc e ca a pierdut colaboarea cu kanal d. acolo serialele inseamna un parteneriat intre canalul tv si casa de productie. prin care canalul tv daca tot da bani are dreptul sa ceara ce vrea. kanal d are un manager mai destupat la minte si isi promoveaza serialele altfel. cei de la atv sunt incuiati rau. si tmc a pierdut.

asta este explicatia ratingului scazut al diziurilor de la ATV
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:37 pm

dubaisport a scris:
eu pe iuliana nu am vazut-o, doar pe Nicoleta ; dungile nu le-am vazut.
e drept ca am vazut doar ce au dat la stiri dimineata....dar cred ca maine toate emisiunile gen cancan vor da imagini

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 24 2rpwl5u

e in toata presa. in click, libertatea..
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:39 pm

dubaisport a scris:

asta este explicatia ratingului scazut al diziurilor de la ATV

din cate stiu asta e explicatia plecarii lui kudret de la ask ve ceza. cei de la atv i-au impus cum si ce sa filmeze. si a fost scandal. ask ve ceza a avut probleme de scenariu in primul rand, de carpeceli in distributie in al doliea rand si apoi filmarea .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:40 pm

michiper68 a scris:

e in toata presa. in click, libertatea..
nu am deschis presa ....
mama Nicoletei e aranjata bine .
intr-adevar ,daca rochia Nicoletei nu avea partea cu alb era ok , a iulianei nu-mi place !
dar cine le-a imbracat ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:44 pm

dubaisport a scris:
nu am deschis presa ....
mama Nicoletei e aranjata bine .
intr-adevar ,daca rochia Nicoletei nu avea partea cu alb era ok , a iulianei nu-mi place !
dar cine le-a imbracat ?

am citit dar nu mai caut. ca sunt atatea de multe ca nu mai stiu unde sa caut.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:49 pm

gata ..m-am documentat despre nunta lui Luciu ...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:51 pm

dubaisport a scris:gata ..m-am documentat despre nunta lui Luciu ...

si eu , ca era peste tot. si pe siteul realitatea.net si pe antene. alte stiri nu prea sunt azi dar cu nicoletaaa e peste tot, minut cu minut.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 3:54 pm

michiper68 a scris:

si eu , ca era peste tot. si pe siteul realitatea.net si pe antene. alte stiri nu prea sunt azi dar cu nicoletaaa e peste tot, minut cu minut.
eu am schimbat canalul la tv pe sport ....oricum duminica nu prea ai la ce sa te uiti
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 3:59 pm

dubaisport a scris:
eu am schimbat canalul la tv pe sport ....oricum duminica nu prea ai la ce sa te uiti

nu deschid televizorul. pt ca la servici numai la buda nu e televizor si in lift, in rest peste tot , in orice birou merge cate un televizor si nu mai pot. eu doar pe net citesc si stirile si ziarele.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 4:02 pm

au facut in clip. cu toate saruturile din fatmagul. de unde au plecat si unde au ajuns.

michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 22 Apr 2012, 4:02 pm

michiper68 a scris:

nu deschid televizorul. pt ca la servici numai la buda nu e televizor si in lift, in rest peste tot , in orice birou merge cate un televizor si nu mai pot. eu doar pe net citesc si stirile si ziarele.

Smile Smile
la mine pe sport stau deschise ,stirile le aud dimineata in timp ce ma pregatesc sa plec spre serv
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 24 din 44 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum