28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+5
gix
Mirela Maria
dubaisport
michiper68
DENISA
9 participanți
Pagina 30 din 44
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
la el şi Mukka s-ar băga să-l trateze să vezi că până acum se ruga Kerim de Fatmagul acum o să se roage Fatmagul
DENISA a scris: să vezi că până acum se ruga Kerim de Fatmagul acum o să se roage Fatmagul
Acum ma uitam la faza de la hotel cu cheile .
Gullia a tot sperat ca Kerim sa o invite in camera . Credeam la un moment dat ca ii va spune ca HAI ODATA !!! S-a suparat Gullia ... ca a trimis-o sa doarma cu Abla .
Cred ca asa va fi . Gullia se va ruga de el .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
eu mă aşteptam ca noaptea de după ziua lui Kerim să rămâna în acasa lor fie şi ptr a se privi toată noaptea în ochi .
DENISA a scris: eu mă aşteptam ca noaptea de după ziua lui Kerim să rămâna în acasa lor fie şi ptr a se privi toată noaptea în ochi .
Pai si este sigur ca nu raman ?
Au spus ceva ca va fi prapad ?
Ca episodul s-a termint cu ei doi dansand ... si nu au dat mari indicii pentru episodul de joi .
victorelalove- moderator
nu cred că vor râmâne ne readuc scenaristele cu picioarele pe pământ ce atâta visare ?? şi dacă cumva încearcă ei să rămână să vezi cum o păleşte somnul brusc pe Mukka şi rămâne şi ea precum o căpuşă pe capul lor , asta de adoarme trebuie ridicată cu macaraua.
DENISA a scris: şi dacă cumva încearcă ei să rămână să vezi cum o păleşte somnul brusc pe Mukka şi rămâne şi ea precum o căpuşă pe capul lor , asta de adoarme trebuie ridicată cu macaraua.
Pai inca nu au "fornitura" ... cica episodul viitoar se duc sa o cumpere . Asa ca Mukka nu cred eu sa ramana sa doarma pe podea .
victorelalove- moderator
lasă că ea are destul" burete " nu simte podeaua
http://www.bilgiyasam.com/haber_detay.asp?haberID=1479
http://www.bilgiyasam.com/haber_detay.asp?haberID=1479
DENISA a scris:lasă că ea are destul" burete " nu simte podeaua
Corect !!!
Poate ca l-ar invita si pe Kerim sa profite de "bureteala" ei confortabila .
Antipatica femeie . Moare de gelozie .
Cat de simpatici sunt cand se gandesc sa ia amandoi geanta .
victorelalove- moderator
Nu o stiu prea bine pe tanti sultana .DENISA a scris:lumea insistă cu tanti sultana
Decat de la teledonul cu Van si cateva secvente din serial .
victorelalove- moderator
E cam " multă" dar urâţică nu este .
Vic eu trag cortina că este deja dimineaţă
LA MULŢI ANI ! TUTUROR care îşi sărbătoresc ziua de Sf . Gheorghe
Vic eu trag cortina că este deja dimineaţă
LA MULŢI ANI ! TUTUROR care îşi sărbătoresc ziua de Sf . Gheorghe
Nici mie nu mi se pare uratica tanti .
Noapte buna , Denisa !!!
Foarte bun comentariul asta . Si cred ca este aproape de adevar .
Mi-a placut cum explica tot .
Kerim stoped because he realised that she wants him just as much he wants her…her first and only expirience was the one he witnessed that night when they raped her …he didn't want to hurt her in any way...if they continued she might got scared and changed her mind ,the beach was not the right place for their first time.
Fatmagul felt a little confused at first and probably didn't understand why he stopped.Maybe she even thought ,for a second,that he didn't want her.But he understood how she felt,he is so emotional and she always comes first in his thoughts.So he kissed her,twice,to show her that he didn't retreat because of that.On the contrary,he stopped exactly because he wanted her and loved her.So he said „you're my everything“-meaning,you deserve more than this…
I only wish they got to talk about it instead of this silence.If only he gathered a courage to come after her and took her to his room for a talk…could be nice…even spend a night holding hands and talking instead of sleepless night for both of them ,each one in his own chair !
She became aware of her feelings and passion and she needs some time to get used to those feelings.I think she was a bit dissapointed when he took her to her door,it was obvious, but also it was good…might be too much for one night.She already took big steps and made a huge progress in her emotional life…
Noapte buna , Denisa !!!
Foarte bun comentariul asta . Si cred ca este aproape de adevar .
Mi-a placut cum explica tot .
Kerim stoped because he realised that she wants him just as much he wants her…her first and only expirience was the one he witnessed that night when they raped her …he didn't want to hurt her in any way...if they continued she might got scared and changed her mind ,the beach was not the right place for their first time.
Fatmagul felt a little confused at first and probably didn't understand why he stopped.Maybe she even thought ,for a second,that he didn't want her.But he understood how she felt,he is so emotional and she always comes first in his thoughts.So he kissed her,twice,to show her that he didn't retreat because of that.On the contrary,he stopped exactly because he wanted her and loved her.So he said „you're my everything“-meaning,you deserve more than this…
I only wish they got to talk about it instead of this silence.If only he gathered a courage to come after her and took her to his room for a talk…could be nice…even spend a night holding hands and talking instead of sleepless night for both of them ,each one in his own chair !
She became aware of her feelings and passion and she needs some time to get used to those feelings.I think she was a bit dissapointed when he took her to her door,it was obvious, but also it was good…might be too much for one night.She already took big steps and made a huge progress in her emotional life…
victorelalove- moderator
BUNA DIMINEATA DRAGELOR !
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI ANIVERSEAZA ZIUA NUMELUI , sanatate ,fericire ,noroc si numai bucurii !
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI ANIVERSEAZA ZIUA NUMELUI , sanatate ,fericire ,noroc si numai bucurii !
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
victorelalove a scris:
Gullia mi s-a parut rusinata de situatie dupa ce el si-a amintit noaptea teribila . Parea ca se simte aiurea ...gandindu-se ca el crede ca ea a cedat usor . Cel putin asa mi se pare mie in prima instanta .
Dar imi place de el ... cum o saruta dupa si ii tot spune ca o iubeste .
VIc ....Gulli nu stie de ce s-a oprit Kerim ,oricum ei vor avea in epis de joi (cred ) sedinta la terapeuta si acolo vor discuta tot.
dar oricum ,oricat de mult s-ar fi dorit unul pe altul nu era locul potrivit pentru eveniment;sunt convinsa ca acesta va avea loc in noaptea nuntii si va fi altfel decat ce am vazut noi in promoul de inceput sez 2...vom vedea o Gulli dornica si nerusinoasa ( ea chiar i-a replicat lui mukk in bucatarie cand a intrebat-o asta daca au petrecut noaptea impreuna in Bodrum ,ca ei sunt casatoriti si nu era nimic iesit din comun daca faceau asta ) si un ker plin de pasiune si fara flashuri .
plecarea lui Mukk din casa Ablilor e f aproape,deja Abla va banui ceva joi cand apar alte scrisori de la Must ,cred ca va ciripi si Mehmet ,care a vazut-o pe Mukk scriind o scrisoarea la restaurant .
dubaisport- vip
Dragalaselor buna dimineata!si LA MULTI ANI!celor ce poarta numele SF GHIORGHE si derivatele acestuia..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata , dragi copii !!!
O zi frumoasa si o saptamana plina de bucurii va doresc .
LA MULTI ANI PENTRU CEI CE POARTA NUME DE SF . GHEORGHE.
Multumesc , Dubai !! Asa cred ca va fi . Diferiti de promo .
Da ... nu era locul potrivit . Si apoi Kerim si-a dat seama ca si ea il doreste la fel de mult . Din cate am inteles Gulllia i-a si spus Ablei ca daca Kerim ar fi vrut ea s-ar fi culcat cu el .
LA MULTI ANI PENTRU CEI CE POARTA NUME DE SF . GHEORGHE.
Da ... nu era locul potrivit . Si apoi Kerim si-a dat seama ca si ea il doreste la fel de mult . Din cate am inteles Gulllia i-a si spus Ablei ca daca Kerim ar fi vrut ea s-ar fi culcat cu el .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 23 Apr 2012, 2:28 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna dimineata , dragi copii !!!
LA MULTI ANI PENTRU CEI CE POARTA NUME DE SF . GHEARGHE.
Buna Vic ....
asa este ..Gulli ar fi acceptat o eventuala propunere a lui Ker
interesant e acum daca Erdogan va accepta propunerea lui Munir ,de a lua totul asupra sa sau il va trage si pe Selim dupa el...oricum Yasaranii se vor sfasia intre ei
dubaisport- vip
Buna dimineata !
LA MULTI ANI pentru persoanele ce isi sarbatoresc ziua de Sf.Gheorghe.
LA MULTI ANI pentru persoanele ce isi sarbatoresc ziua de Sf.Gheorghe.
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
Vic , chiar de rămânea Fatmagul în camera lui Kerim nu cred că se întâmpla ceva, Kerim e temător , poate îi e teamă să nu-i trezească amintiri triste din acea noapte ., nici Fatmagul cred că nu-şi dorea ceva mai mult , ea se mulţumea doar să stea împreună indiferent de locaţie.
pregătim laţul Mukkăi
ENGIN LA PREMIILE AYAKLI-pe fox tv
http://tvarsivi.com/player.php?y=304&z=2012-04-22+23%3A59%3A00
http://tvarsivi.com/player.php?y=304&z=2012-04-22+23%3A59%3A00
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
L-AU NAUCIT PE ABLU PE TWITTER. si el le raspunde .
michiper68- vip
Buna harnicutelor!
La Multi Ani sarbatoritelor!
Nu v-am mai vizitat de mult,cred ca era timpul
La Multi Ani sarbatoritelor!
Nu v-am mai vizitat de mult,cred ca era timpul
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna ziua !! Din nou ...
Scuze pentru disparitie . Treburi .
A mai aparut ceva nou ?
Scuze pentru disparitie . Treburi .
A mai aparut ceva nou ?
victorelalove- moderator
Gata !!!!!!!!!!!!!!!!!
Am terminat de recuperat ce aveam de recuperat . Am stat azi noapte pana la 4:00 . Am dormit 3 ore ... dar Engin tine si de foame si de somn si de sete ...
Mult ati mai scris . Multtttttttttttttttttttttttttt ... am ras cu lacrimi . Multumesc ca v-ati gandit si la mine .
In semn de recunostiinta am pus la avatar poza cu cusatura .
Si daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...pentru ca nu am fost prezenta la episodul de joi . S-au gandit si la mine ... si nu au pus-o pe plaja .
Joi insa nu mai scapa Kerim de Gullia ...
Am terminat de recuperat ce aveam de recuperat . Am stat azi noapte pana la 4:00 . Am dormit 3 ore ... dar Engin tine si de foame si de somn si de sete ...
Mult ati mai scris . Multtttttttttttttttttttttttttt ... am ras cu lacrimi . Multumesc ca v-ati gandit si la mine .
In semn de recunostiinta am pus la avatar poza cu cusatura .
Si daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...pentru ca nu am fost prezenta la episodul de joi . S-au gandit si la mine ... si nu au pus-o pe plaja .
Joi insa nu mai scapa Kerim de Gullia ...
victorelalove- moderator
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/20397391.asp
Esra Dermancioglu was sitting alone for a long time in a café in Bebek, then she wanted to take a taxi and noticed that she ran out of cash. So she headed to the ATM machine.
michiper68- vip
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii