Serialesitelenovelet
6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
petronela
tiberici
Andreea_Miha
iulianagl
Admin_dea05
narcisa
11 participanți

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 Empty Re: 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:11 pm

Skumpyk86 a scris:

Vom vedea...el a uitat sa le mai scada...sper sa uite pana in ziua in care se fac 6 luni sa aiba mai amre socul..

Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 Empty Re: 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:15 pm

iulianagl a scris:

Smile Smile Smile

vreau sa aibe socul ca o va pierde...astea imi plac mie cel mai mult...ador si comedia dar cel mai mult cand ii e teama ca o pierde..sau sa il vad singur in camera si ea sa fii plecat..astept clipele astea sa ii simta lipsa...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:17 pm

Skumpyk86 a scris:

vreau sa aibe socul ca o va pierde...astea imi plac mie cel mai mult...ador si comedia dar cel mai mult cand ii e teama ca o pierde..sau sa il vad singur in camera si ea sa fii plecat..astept clipele astea sa ii simta lipsa...

Doamne ce spui tu Miha eu astept socul asta decand a inceput cearta asta as Tom si Jerry.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:19 pm

iulianagl a scris:

Doamne ce spui tu Miha eu astept socul asta decand a inceput cearta asta as Tom si Jerry.

hehe..inseamna ca nu sunt singura...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:21 pm

Au aparut scenari multe iar...multi spunand ca au auzit ei etc..din surselor lor..ce se va intampla mai departe..si uni au scris si cu reantaorcerea lui Nk ..numai ca Nk a negat ca se va reantoarce in serial...

Rasp lui pus in urma cu cateva ore...
"I have no idea of comming.back guyz as ive not got.any calls from ISPKkNd team... Wil keep u guyz updated.if derz any news : )"

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:24 pm

Skumpyk86 a scris:Au aparut scenari multe iar...multi spunand ca au auzit ei etc..din surselor lor..ce se va intampla mai departe..si uni au scris si cu reantaorcerea lui Nk ..numai ca Nk a negat ca se va reantoarce in serial...

"I have no idea of comming.back guyz as ive not got.any calls from ISPKkNd team... Wil keep u guyz updated.if derz any news : )"

Poate apare dupa ce se termina cele 6 luni.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:25 pm

Skumpyk86 a scris:Au aparut scenari multe iar...multi spunand ca au auzit ei etc..din surselor lor..ce se va intampla mai departe..si uni au scris si cu reantaorcerea lui Nk ..numai ca Nk a negat ca se va reantoarce in serial...

"CVS nvr reviled out so much abt upcuming track and i thnk u knw CVS vry well they wll change d track in a last moment also...

Dnt get hyper frm d spoilers or rumors whch cums daily on IF, FB etc etc...

Plzzz guysss njoy d shw... Whtevr track wll cum up, CVS wll shw gud & according to d viewrs choice..."
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:26 pm

iulianagl a scris:

Poate apare dupa ce se termina cele 6 luni.

Nu imi fac mari sperante..lui iar place dar eu cred ca mai degraba ar face o noua intrare scenaristi iss pyaar...cred eu.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:26 pm

Skumpyk86 a scris:

"CVS nvr reviled out so much abt upcuming track and i thnk u knw CVS vry well they wll change d track in a last moment also...

Dnt get hyper frm d spoilers or rumors whch cums daily on IF, FB etc etc...

Plzzz guysss njoy d shw... Whtevr track wll cum up, CVS wll shw gud & according to d viewrs choice..."

Ok am inteles tot.6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 3D_emoticon_58
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:27 pm

Skumpyk86 a scris:

Nu imi fac mari sperante..lui iar place dar eu cred ca mai degraba ar face o noua intrare scenaristi iss pyaar...cred eu.

Da si asta ar fi ceva.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 29 Apr 2012, 9:29 pm

iulianagl a scris:

Ok am inteles tot.6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 3D_emoticon_58
6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 37853 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 539466 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 539466 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 539466 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 539466
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:32 pm

petronela a scris:
6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 37853 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 539466 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 539466 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 539466 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 539466

6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 Compuetr2iy8
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:34 pm

iulianagl a scris:

ala era un comentariu de la fata care a adus si faptul ca a negat Nk o noua intrare in serial...si apoi am cautat si eu pe pagina lui si am vazut ca intradevar are mesajele respective...

iar ce spune ea se stia..
....tot se face in ultimul moment...si nervi mei la fel... 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 37 2743637754

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Dum 29 Apr 2012, 9:35 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:35 pm

iulianagl a scris:

Da si asta ar fi ceva.

e doar parerea mea..nu neaparat adevarata..ce cred eu.

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:36 pm

Skumpyk86 a scris:

e doar parerea mea..nu neaparat adevarata..ce cred eu.

Si eu as fi tot de aceasi parere.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:38 pm

Home TV Gossip IPKKND: Shyam’s evil plan trouble or patch-up for Arnav, Khushi!

It seems like a lot of drama is stored in the upcoming episodes of Star Plus Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon. Present track shows that Arnav (Barun Sobti) and Khushi’s love hate fight continues where Arnav has spoiled Khushi’s all tricks to make him irritate with his egoistic ASR style.

Meanwhile, this fight also showed a glimpse of their romance like golgappe feeding, AC scene, the ladder scene where Khushi fell on Arnav smiling at each other.

On one side Arnav and Khushi’s love hate fight slowly turned soft while on the other side, Shyam (Abhaas Mehta) makes plans to get Khushi and Arnav’s property. The recent track shows that Shyam made a duplicate key of Arnav’s locker and got to know that all property is in Anjali’s name. Now, Shyam has decided to take revenge on Arnav.

What will be Shyam’s next plan? Will his plan bring Arnav and Khushi close or it will again create misunderstanding between them. Let’s see what happens.

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:39 pm

iulianagl a scris:

Si eu as fi tot de aceasi parere.

am crezut ca tu crezi ca se va reantoarce Nk...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:41 pm

Skumpyk86 a scris:Home TV Gossip IPKKND: Shyam’s evil plan trouble or patch-up for Arnav, Khushi!

It seems like a lot of drama is stored in the upcoming episodes of Star Plus Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon. Present track shows that Arnav (Barun Sobti) and Khushi’s love hate fight continues where Arnav has spoiled Khushi’s all tricks to make him irritate with his egoistic ASR style.

Meanwhile, this fight also showed a glimpse of their romance like golgappe feeding, AC scene, the ladder scene where Khushi fell on Arnav smiling at each other.

On one side Arnav and Khushi’s love hate fight slowly turned soft while on the other side, Shyam (Abhaas Mehta) makes plans to get Khushi and Arnav’s property. The recent track shows that Shyam made a duplicate key of Arnav’s locker and got to know that all property is in Anjali’s name. Now, Shyam has decided to take revenge on Arnav.

What will be Shyam’s next plan? Will his plan bring Arnav and Khushi close or it will again create misunderstanding between them. Let’s see what happens.

Eu as vrea sa-i aduca si m-ai aproape dar tare mi-e teama ca iar o sa fie o neintelegere. Crying or Very sad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 29 Apr 2012, 9:41 pm

Astia inca se intreaba ce vor face ...si noi facem tot felul de scenarii.. Smile .de rasul lumii..
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:42 pm

Skumpyk86 a scris:

am crezut ca tu crezi ca se va reantoarce Nk...

Am zis doar ca ar fi frumos ca totusi in serial s-a mentionat ca a plecat sa-si vada prietenii sau alti relativi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:43 pm

petronela a scris:Astia inca se intreaba ce vor face ...si noi facem tot felul de scenarii.. Smile .de rasul lumii..

Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:45 pm

iulianagl a scris:

Eu as vrea sa-i aduca si m-ai aproape dar tare mi-e teama ca iar o sa fie o neintelegere. Crying or Very sad

si eu cred la fel ca tine ca va fii neantelegeri...dar nu cred in articole astea...in marea parte nu s-au indeplinit..eu ma bucur de noul promo care a zis inseamna ca desi a zis sa plece inapoi acasa nu vor pleca inca...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:48 pm

petronela a scris:Astia inca se intreaba ce vor face ...si noi facem tot felul de scenarii.. Smile .de rasul lumii..

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Asta cam asa e! Crying or Very sad
Eu deabia astept cu aflarea adevarului....si ei nici nu stiu cum sa faca...eu astept ep de ep poate ceva ceva si lor nu le trece prin cap cum sa faca... Evil or Very Mad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 29 Apr 2012, 9:49 pm

iulianagl a scris:

Am zis doar ca ar fi frumos ca totusi in serial s-a mentionat ca a plecat sa-si vada prietenii sau alti relativi.

aha..eu intelesesem pentru un alt proiect...imi place tipul e simpatic si super de treaba ..il urmarec pe paginile lui e de treaba si eu as vrea sa revina in serial..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Apr 2012, 9:52 pm

Skumpyk86 a scris:

si eu cred la fel ca tine ca va fii neantelegeri...dar nu cred in articole astea...in marea parte nu s-au indeplinit..eu ma bucur de noul promo care a zis inseamna ca desi a zis sa plece inapoi acasa nu vor pleca inca...

Eu una nu vreau sa plece asa curand de la Gupta house Smile chestia asta cu Arnav la casa Gupta am patit-o si eu odata in viata Doamne a fost o experienta de milioana cu toate ca la inceput cand am vazut unde am ajuns am zis parintilor nu stiu cum ce dar eu plec acasa Smile Smile dar usor usor exact ca lui Arnav incepuse din ce in ce mai bine si dupa ce m-am obisnuit stiti ce rau mi-a parut ca plecam. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum