17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+14
DENISA
andrushka
costina
alitheea
anyta
Alexa20
tiberici
denta
AdrianaMatza
petronela
lica54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
18 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
succes se va ruga si Maan pt tineAdrianaMatza a scris:nb fetelee ma bag la somn k maine am un interviu
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
denta a scris:
succes se va ruga si Maan pt tine
msik msik ....dar nu mi-a convenit vroiau sa muncesc cu 2 libere pe luna pe 6 milioane si program de dimi pana seara asa k lasa-o balta :D
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Buna fetelor, astazi voi posta episoadele mai tarziua. Azi am colindat tot bucurestiul. Am vazut si eu cat este de lung. Pupici, ne auzim mai tarziu la comentat
Alexa20 a scris:Buna fetelor, astazi voi posta episoadele mai tarziua. Azi am colindat tot bucurestiul. Am vazut si eu cat este de lung. Pupici, ne auzim mai tarziu la comentat
Did you have fun or just boring day?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Alexa20 a scris:Buna fetelor, astazi voi posta episoadele mai tarziua. Azi am colindat tot bucurestiul. Am vazut si eu cat este de lung. Pupici, ne auzim mai tarziu la comentat
pffff...nasol iubyta :-s ....por la treaba
AdrianaMatza- vip
iulianagl a scris:
Did you have fun or just boring day?
A fost ceva de genul What the ... ? A trebuit sa merg pe undeva prin Rahova, iar de la mine de acasa pana acolo e caleeeee lungaaaaaaaaaaaaa. Am taiat Bucurestiul in 2, iar de acolo a trebuia sa trec pe la facultate sa las niste acte, dupa fuga acasa. Strazi aglomerate, intersectii blocate ca doar avem meci astazi, la cateva strazi distanta de mine are loc meciul. Superrr sa vezi diseara nebunie Deci ziua mea a fost what theeeeeeeeeeeeee
Alexa20 a scris:
A fost ceva de genul What the ... ? A trebuit sa merg pe undeva prin Rahova, iar de la mine de acasa pana acolo e caleeeee lungaaaaaaaaaaaaa. Am taiat Bucurestiul in 2, iar de acolo a trebuia sa trec pe la facultate sa las niste acte, dupa fuga acasa. Strazi aglomerate, intersectii blocate ca doar avem meci astazi, la cateva strazi distanta de mine are loc meciul. Superrr sa vezi diseara nebunie Deci ziua mea a fost what theeeeeeeeeeeeee
Sorry!
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
ai fost pe la mn prin zona k eu stau la 3 stati de Rahova
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
ai fost pe la mn prin zona k eu stau la 3 stati de Rahova
Si nu m-ai invitat la o cafea.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Si nu m-ai invitat la o cafea.
dak nu ai anuntat eu de unde a stiu k aterizezi pe aici ....What theeeeee
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
dak nu ai anuntat eu de unde a stiu k aterizezi pe aici ....What theeeeee
Parca eram Alice in tara minunilor. Deci sa fiu sincera nu am fost in viata mea in Rahova, a trebuit sa ajung astazi sa iau niste acte de la o fata ... Insa nu imi place zona deloc, nu ca eu as sta intr-un cartier prezidential sau ceva de genul, dar nu stiu cum de s-a facut astazi sa ma intalnesc numai cu oameni care sufla in pungi Deci what the a fost asta ?
Alexa20 a scris:
Parca eram Alice in tara minunilor. Deci sa fiu sincera nu am fost in viata mea in Rahova, a trebuit sa ajung astazi sa iau niste acte de la o fata ... Insa nu imi place zona deloc, nu ca eu as sta intr-un cartier prezidential sau ceva de genul, dar nu stiu cum de s-a facut astazi sa ma intalnesc numai cu oameni care sufla in pungi Deci what the a fost asta ?
eu stau intr-o zona linistita....nu am parte de daia cu pungi dar data viitoare sa anunti....k sa vi la mn la un Chico:D ,,,,dar app momentan nu mai e linistita...uni demoleaza casa de langa noi ...si altu de peste drum isi ridica casa azi dimi am sarit din pat am zis k e cutremur kand au bagat aia ditamai masinaria k sa demoleze casa
AdrianaMatza- vip
feteleeee am fujit sa ma bucataresc ...ma duc sa fac clatite:D
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:feteleeee am fujit sa ma bucataresc ...ma duc sa fac clatite:D
Si mie una, ca mie lene sa fac eu. Prea multa munca, si prea repede se termina. Nici bine nu le pun pe farfurie, ca dispare.
Alexa20 a scris:
Si mie una, ca mie lene sa fac eu. Prea multa munca, si prea repede se termina. Nici bine nu le pun pe farfurie, ca dispare.
si la mn la fel eu puneam pe farfurie nu ma intorceam bn k dipareau le fura nepotamiu si cumnatu mic
AdrianaMatza- vip
Geet este postat. In 10 minute, este gata si iss pyaar
feteleee a postat Alexa Geet ....spor la vizionat
Alexa multumim
Alexa multumim
AdrianaMatza- vip
Alexa20 a scris:Geet este postat. In 10 minute, este gata si iss pyaar
amandoua in acelasi timp:D
AdrianaMatza- vip
a naibi scorpie
AdrianaMatza- vip
Noapte bună fetele. Alexa mulțumesc pentru Geet. Atât de puțin au stat în noua lor căsuță? Am crezut că stau mai multe episoade.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
iulianagl- moderator
Buna dimi!
Geet Khurana are 51% din actiunile firmei am ramas cu gura cascata.Nu ma asteptam sa o faca proprietara pe ea Maan Cred ca de aici vor aparea si suspiciunile lui Maan acum ca a ramas fara memorie Abia astept sa-i vad reactia
Geet Khurana are 51% din actiunile firmei am ramas cu gura cascata.Nu ma asteptam sa o faca proprietara pe ea Maan Cred ca de aici vor aparea si suspiciunile lui Maan acum ca a ramas fara memorie Abia astept sa-i vad reactia
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!
Neata. Da si eu am fost surprinsa. A zis odata inainte de casatorie ca o sa o faca pe ea proprietarul firmei si ca o sa ii dea 51% din actiunile firmei, dar chiar atunci a venit Geet si a spus ca numai vrea sa se casatoreasca. Eu am crezut ca a uitat, dar el e o bombonica si nu uita de Geet a lui
Acum ce se va intampla cu mama lor ,va fi inchisa sau va reusi sa scape? :nh8:Alexa20 a scris:
Neata. Da si eu am fost surprinsa. A zis odata inainte de casatorie ca o sa o faca pe ea proprietarul firmei si ca o sa ii dea 51% din actiunile firmei, dar chiar atunci a venit Geet si a spus ca numai vrea sa se casatoreasca. Eu am crezut ca a uitat, dar el e o bombonica si nu uita de Geet a lui
Ai reusit sa afli daca Maan isi va recapata memoria?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum