Serialesitelenovelet
31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

5 participanți

Pagina 8 din 44 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44  Urmatorul

In jos

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 3:36 pm

victorelalove a scris:
Da . Dar la Engin este altceva . Poate ca ma insel eu ... dar este o incantare sa-l vezi cum joaca . kiss

toti au jucat EXCELENT aseara ....
a fost un episod f bun ,emotionant dar si comic pe alocuri
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 3:38 pm

dubaisport a scris:

a fost un episod f bun ,emotionant dar si comic pe alocuri
Am ras cu lacrimi .
Cand era Mukka sa-i fie si ei pupata mana . Apoi cand dadea si ea din decolteu la dans . Smile

Cred ca pana la urma Deniz i-a cumparat Gulliei corsetul ala sexy . Am vazut ca i-a spus vanzatoarei ca-l cumpara . kiss

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 2925oq8
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 3:46 pm

victorelalove a scris:
Am ras cu lacrimi .
Cand era Mukka sa-i fie si ei pupata mana . Apoi cand dadea si ea din decolteu la dans . Smile

Cred ca pana la urma Deniz i-a cumparat Gulliei corsetul ala sexy . Am vazut ca i-a spus vanzatoarei ca-l cumpara . kiss

eu cand am vazut-o pe Mukk asa hotarata,am crezut ca le strica petrecerea fetelor ...cand colo ea bause limonada ca sa poata da mai bine din tzatze Smile Smile

cred ca Gulli nu avrut sa-si cumpere corsetul ca-i amintea de noaptea neagra ,nu de rusine
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 3:49 pm

dubaisport a scris:
eu cand am vazut-o pe Mukk asa hotarata,am crezut ca le strica petrecerea fetelor ...cand colo ea bause limonada ca sa poata da mai bine din tzatze Smile Smile

cred ca Gulli nu avrut sa-si cumpere corsetul ca-i amintea de noaptea neagra ,nu de rusine

Da. Cand s-a dus Mukka pe ringul de dans ...am crezut ca rupe podeaua . Smile Pacat ca nu era Kerim pe acolo ...sa vezi ce dansa pe langa el . Pariu ... ca nu pierde momentul la nunta . Smile
Poate ca i-a amintit de noaptea aia . Desi nu mi se pare ca ar fi fost afectata .
Dar cand ii arata Deniz ceva mai decoltat ... se fastaceste Gullia , de zici ca cine stie ce s-ar intampla . Pai ea cum crede ? Ca va sta prea mult imbracata ? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 3:53 pm

victorelalove a scris:

Dar cand ii arata Deniz ceva mai decoltat ... se fastaceste Gullia , de zici ca cine stie ce s-ar intampla . Pai ea cum crede ? Ca va sta prea mult imbracata ? Smile Smile Smile

poate crede ca se va imbraca cu rochiile ei de pana acum ,alea cu floricele si broderii Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 3:55 pm

dubaisport a scris:

poate crede ca se va imbraca cu rochiile ei de pana acum ,alea cu floricele si broderii Smile
Smile Smile Smile
Cred ca va fi de vis sa-i vedem in prima noapte impreuna . Cred ca ne vor emotiona rau de tot ... cu tot ce vor face .
Cum va fie el fastacit ...ea aiurita . Cred ca ne vor lasa cu capul in nori o saptamana .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 3:58 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile
Cred ca va fi de vis sa-i vedem in prima noapte impreuna . Cred ca ne vor emotiona rau de tot ... cu tot ce vor face .
Cum va fie el fastacit ...ea aiurita . Cred ca ne vor lasa cu capul in nori o saptamana .

Gulli deja de aseara era emotionata ,abia respira..dara-mi-te in noaptea nuntii

Mukk ca de obicei indiscreta ,o punea pe Abla sa o intrepe pe Gulli daca e pregatita
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 3:59 pm

dubaisport a scris:

Gulli deja de aseara era emotionata ,abia respira..dara-mi-te in noaptea nuntii

Mukk ca de obicei indiscreta ,o punea pe Abla sa o intrepe pe Gulli daca e pregatita
Pai dupa ce i-a pus mana pe gat ...cred si eu . cupidon cupidon cupidon

Mukka ... mukka . Smile
O sa-l intrebe si pe Kerim daca este pregatit . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 4:00 pm

dupa nunta cred ca-si vor da toti seama de gelozia si invidia lui Mukk ,pana acum nu a observat-o nimeni ,toti erau ocupati cu pregatirile de nunta ,dar dupa petrecere Ablii vor fi primii care vad...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 4:01 pm

victorelalove a scris:
Pai dupa ce i-a pus mana pe gat ...cred si eu . cupidon cupidon cupidon

dar cum a mangaiat-o Ker pe gat 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 248946 ....cred ca in momentul ala nu mai era Ker era Engin Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 4:02 pm

dubaisport a scris:dupa nunta cred ca-si vor da toti seama de gelozia si invidia lui Mukk ,pana acum nu a observat-o nimeni ,toti erau ocupati cu pregatirile de nunta ,dar dupa petrecere Ablii vor fi primii care vad...

Vreau doar ca Kerim sa o ia de mana pe Gullie ...si sa plece la casa lor dupa nunta .
FARA ...hai sa mergem si noi , familia , ca poate aveti nevoie de ceva . Vrem sa vedem si noi cum este aranjata casa ... Nuuuuuuuuuuuu , ei au nevoie de singuratate . Trebuie sa se obisnuiasca unul cu altul 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 4:04 pm

dubaisport a scris:

dar cum a mangaiat-o Ker pe gat 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 248946 ....cred ca in momentul ala nu mai era Ker era Engin Smile

Smile Smile Smile Smile
Norocoasa Beren : 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Vf Ce-mi place !!! Ce maini are !! 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 4:06 pm

victorelalove a scris:

Vreau doar ca Kerim sa o ia de mana pe Gullie ...si sa plece la casa lor dupa nunta .
FARA ...hai sa mergem si noi , familia , ca poate aveti nevoie de ceva . Vrem sa vedem si noi cum este aranjata casa ... Nuuuuuuuuuuuu , ei au nevoie de singuratate . Trebuie sa se obisnuiasca unul cu altul 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 244732

cred ac au mai pomenit ei in discutiile de aseara ,pana nu avem toata traducerea nu stim exact .
mai e si discutia din bucatarie dintre Gulli si sora lui Ker,cand asculta Mukk la usa
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 4:08 pm

dubaisport a scris:

cred ac au mai pomenit ei in discutiile de aseara ,pana nu avem toata traducerea nu stim exact .
mai e si discutia din bucatarie dintre Gulli si sora lui Ker,cand asculta Mukk la usa

Mie cel mai mult mi-a placut cand i-a spus Gullia la terapie , cum Kerim vroia sa plece , ca sa ramana ... CA SI ASA IN NOAPTEA AIA O SA FIE SINGURI . cupidon cupidon cupidon
Sa-i vedem ce fac singuri ??????????????
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 4:10 pm

New tips for Episode 74 said " Unknown "
سيضرب بالرصاص حين يحاول الهرب ، سيحاولون انقاذة ، ولكن مصطفى سيموت فى الحلقة ٧٤ ، يقول مجهول
" ترجمة Merna Magdy "

Shot , he will trying to escape ,
here they will try to rescue him , But.. mustafa will dies at 74
source : EAHS
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 4:13 pm

victorelalove a scris:

Mie cel mai mult mi-a placut cand i-a spus Gullia la terapie , cum Kerim vroia sa plece , ca sa ramana ... CA SI ASA IN NOAPTEA AIA O SA FIE SINGURI . cupidon cupidon cupidon
Sa-i vedem ce fac singuri ??????????????

dar ai vazut ce baiat simtit este Ker ..s-a ridicat sa paraseasca cabinetul ,sa o lase sa -si descarce sufletul linistita kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 4:14 pm

dubaisport a scris:
Shot , he will trying to escape ,
here they will try to rescue him , But.. mustafa will dies at 74

Inseamna ca moare .
S-ar putea sa se intampe asa . Copii se muta in casa noua ... Mustafa a pierdut tot .
O sa incepem sa vedem si cum o victima reuste sa aibe o viata normala . kiss
Mai sunt Yasaranii ... se va rezolva si asta . kiss

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 04 Mai 2012, 4:15 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 4:15 pm

dubaisport a scris:

dar ai vazut ce baiat simtit este Ker ..s-a ridicat sa paraseasca cabinetul ,sa o lase sa -si descarce sufletul linistita kiss
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa .... Gullia parca i-a spus : " Hei ... hai sa nu ne mai ascundem dupa deget . Lenjerie sexy ...de ce crezi ca mi-am luat ? " Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 4:17 pm

victorelalove a scris:

Inseamna ca moare .
S-ar putea sa se intampe asa . Copii se muta in casa noua ... Mustafa a pierdut tot .
O sa incepem sa vedem si cum o victima reuste sa aibe o viata normala . kiss
Mai sunt Yasaranii ... se va rezolva si asta . kiss

yasaranii nu sunt un pericol ptr copii..ei sunt terminati inca de pe acum
mai lipseste triumful procesului..asta va fi cireasa de pe tortul yasaranilor.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 4:19 pm

dubaisport a scris:

yasaranii nu sunt un pericol ptr copii..ei sunt terminati inca de pe acum
mai lipseste triumful procesului..asta va fi cireasa de pe tortul yasaranilor.

Eu ma gandesc ca vor incepe sa ne arate ca o victima poate fi fericita . Este si timpul .
Probabil ca ne-o va arata mult pe Gullie cum se impaca cu viata de femeie maritata ... si indragostita .
Da . Procesul va fi TRIUMFUL . Si apoi cum ai spus si tu ... cred ca avem LUNA DE MIERE . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 4:22 pm

victorelalove a scris:

Eu ma gandesc ca vor incepe sa ne arate ca o victima poate fi fericita . Este si timpul .
Probabil ca ne-o va arata mult pe Gullie cum se impaca cu viata de femeie maritata ... si indragostita .
Da . Procesul va fi TRIUMFUL . Si apoi cum ai spus si tu ... cred ca avem LUNA DE MIERE . kiss

trebuie sa o vedem pe gulli fericita ...asta e mesajul filmului .
se va impaca si cu vecinii,cred ca dupa ce va castiga procesul ..atunci vor scrie toate ziarele de ei si vor realiza si astia ca au acuzat-o pe nedrept .

din luna de miere se vor intoarece 3... Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 4:24 pm

dubaisport a scris:

din luna de miere se vor intoarece 3... Smile
Da. Pana la proces nu cred ca va ramane insarcinata . kiss
Atunci cred ca se intorc pe putin 4 . Astia fac mai multi odata . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 4:25 pm

victorelalove a scris:
Da. Pana la proces nu cred ca va ramane insarcinata . kiss
Atunci cred ca se intorc pe putin 4 . Astia fac mai multi odata . Smile Smile Smile

fac gemeni ..sa recupereze timpul pierdut din ultimii 2 ani Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 04 Mai 2012, 4:27 pm

dubaisport a scris:

fac gemeni ..sa recupereze timpul pierdut din ultimii 2 ani Smile

Le manaca ficatii ... Smile Smile Smile
Se satura .

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 2dpgky
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 04 Mai 2012, 4:28 pm

victorelalove a scris:

Le manaca ficatii ... Smile Smile Smile
Se satura .

lasa ca o ajuta abla .....ca si asa ea nu are copii Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 44 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum