31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
5 participanți
Pagina 11 din 44
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
De ce ?michiper68 a scris:... totusi fanii lui engin nu il mai vor la ay yapim. nu stiu de ce, dar nu sunt multum iti.
Ar vrea sa apara mai mult intr-un episod ?
Sa vedem ce alege baitul .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
victorelalove a scris:
De ce ?
Ar vrea sa apara mai mult intr-un episod ?
Sa vedem ce alege baitul .
nu au o parere buna despre ay yapim. n-am stat sa le studiez argumentele. dar si sub pozele lui kerem catay au comentarii negative.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
Deci nu va fi impuscat Kerim ...daca ne-au dat poza cu ei la nunta ( cu spatele) ...si Gullia pare ca zambeste , totul va fi bine .
Ceea ce ii ingrijoreaza pe fani este ca daca moare Mustafa joia viitoare ...sa nu de a imagini cu el murind ...si copii in pat .
Dar nu m-ar mira .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Deci nu va fi impuscat Kerim ...daca ne-au dat poza cu ei la nunta ( cu spatele) ...si Gullia pare ca zambeste , totul va fi bine .
Ceea ce ii ingrijoreaza pe fani este ca daca moare Mustafa joia viitoare ...sa nu de a imagini cu el murind ...si copii in pat .
Dar nu m-ar mira .
ar fi agonie si extaz. copiii fericiti fara blocaje si mustafa in agonie. sadic. nu cred ca le va strica noaptea nuntii cu detalii morbide.
michiper68- vip
Asa cred si eu .michiper68 a scris:
ar fi agonie si extaz. copiii fericiti fara blocaje si mustafa in agonie. sadic. nu cred ca le va strica noaptea nuntii cu detalii morbide.
Sa-i lase sa polenizeze in pace .
Dar se aude ceva despre noaptea nuntii joia viitoare ? Ca eu nu am gasit nimic .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Asa cred si eu .
Sa-i lase sa polenizeze in pace .
Dar se aude ceva despre noaptea nuntii joia viitoare ? Ca eu nu am gasit nimic .
nimic. totul e la secret. nici bisena nu mai spune nimic. mechul a rarit-o cu intrebarile ca nu le mai intelege nici el, sunt prea profunde si a renuntat.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
nimic. totul e la secret. nici bisena nu mai spune nimic. mechul a rarit-o cu intrebarile ca nu le mai intelege nici el, sunt prea profunde si a renuntat.
Poate ca vor sa fie surpriza . Nu ne spun cand si cum .
Dar am auzit ca mai repede in episodul 75 se intampla toata treaba .
In 74 il lasa pe Mustafa sa-si dea duhul in pace .
S-a lipit Berenica ca o ventruza .
victorelalove- moderator
vic nu ma prind cum sta cu picioarele egin sub masa? sta cu ele incrucisate? nu mai are lloc de picioare. saracu de el ce haituit e!!! poate vroia sa-i faca un semn discret lui beren cu piciorul si nu a putut ca sunt fanii cu obiectivul pe el...
michiper68- vip
michiper68- vip
Mie asa mi se pare ...ca sta cu ele incrucisate . Oricum are picioare lungiiiiiii .michiper68 a scris:vic nu ma prind cum sta cu picioarele egin sub masa? sta cu ele incrucisate? nu mai are lloc de picioare. saracu de el ce haituit e!!! poate vroia sa-i faca un semn discret lui beren cu piciorul si nu a putut ca sunt fanii cu obiectivul pe el...
Voia sa-i faca un semn Berenei ca sunt fotografiati ... si ea rade , din cate vad eu .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mie asa mi se pare ...ca sta cu ele incrucisate . Oricum are picioare lungiiiiiii .
Voia sa-i faca un semn Berenei ca sunt fotografiati ... si ea rade , din cate vad eu .
oricum suntem norocoase. o fi ciineva de la tehnic ca fanii ori le fac neclare , ori pozau iarba, ori doar scaunele...spatarul scaunului si ceva gazon.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
oricum suntem norocoase. o fi ciineva de la tehnic ca fanii ori le fac neclare , ori pozau iarba, ori doar scaunele...spatarul scaunului si ceva gazon.
Si le-a facut pe furis ? Macar dintr-o parte putea sa le faca . Oricum este bine ... ii vedem ca sunt la masa ...vor spune Evet ...si apoi sa vezi dans . Uita ei ca urmeaza noaptea nuntii , dar si cand si-or aminti ...
Ooooooooooooooo , da . Zambaret !!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Si le-a facut pe furis ? Macar dintr-o parte putea sa le faca . Oricum este bine ... ii vedem ca sunt la masa ...vor spune Evet ...si apoi sa vezi dans . Uita ei ca urmeaza noaptea nuntii , dar si cand si-or aminti ...
Ooooooooooooooo , da . Zambaret !!!
vor dansa pe o melodie tematica. din nou. si la henna tot pe melodie tematica au dansat.
asta a fost aseara.
The meaning of the Kina Türkü (Song) "Yüksek yüksek tepelere":
Don't let them build a home in the high hills
Don't let them give girls (as bride) to faraway countries
Don't let them to disdain the mother's one and only
Let the flying birds sense this,I miss my mother
Both my mother and my father,I miss my village
I wish my father had a horse so he would ride it to come to me
I wish my mother had a sail so she'd set it to come to me
cum danseaza ei la nunti, la ei nu e cu nashu, cu ochii negrii i-am iubit nici macar cu pusca si cureaua lata pe care daca e nunta de fitze il putem auzi de 5-6 ori, la ei e cu mama mea si tatal meu si calul meu si offf offff. si ei chiar danseaza.
michiper68- vip
si pentru polenizare inca nu au ales cantecul. trebuie sa fie ceva , o jelanieeee, si vaiete, ...
michiper68- vip
Da . Cred ca-i vom vedea cum danseaza si ca in trailerul de la inceputul sezonului .michiper68 a scris:
cum danseaza ei la nunti, la ei nu e cu nashu, cu ochii negrii i-am iubit nici macar cu pusca si cureaua lata pe care daca e nunta de fitze il putem auzi de 5-6 ori, la ei e cu mama mea si tatal meu si calul meu si offf offff. si ei chiar danseaza.
Dar sa danseze ... poate bafa si ceva mai topait , ca aseara .
Fii atenta ce am gasit . Interesant . Gigantic pine trees ???????? cupidon cupidon cupidon
Acolo are Enginu' radacinile ...sigur . cupidon
Greek music and cousine are one of cornerstones of current culture in turkey. While Turkish soul has tendency to suffering, pain and melodrama, greek spirit, full of life energy, smile, is beautiful and contributed to our life here. Engin is also descended from another culture who loves life, dancing and life energy, North Circassian -Avar-Cherkess Origins he has (thats why he is so tall, from the land of cold mountains with gigantic pine trees, hairy big horses and men with furs!)
victorelalove- moderator
While Turkish soul has tendency to suffering, pain and melodrama
asta am inteles de mult. restul... cine stie ce stramosi a avut engin, or fi fost luptatori agitati, e din rasa pura cu gene bune.
asta am inteles de mult. restul... cine stie ce stramosi a avut engin, or fi fost luptatori agitati, e din rasa pura cu gene bune.
michiper68- vip
michiper68 a scris:While Turkish soul has tendency to suffering, pain and melodrama
Agitati rau . Cotropitori inascuti .
Vreau sa-l vad cum se duce el spre Gullia cand este de polenizat . Are astampar ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Agitati rau . Cotropitori inascuti .
Vreau sa-l vad cum se duce el spre Gullia cand este de polenizat . Are astampar ?
oricum a zis la terapie ca nu ii mai e frica. deci s-a deblocat. ea e mai curajoasa, astept sa o vad pe ea cum se duce spre el. chiiar parea deblocat el cand i-a cerut un pupic sub tocul ushii si inca unul sub scara, nu pare ca ar fi inhibat...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
oricum a zis la terapie ca nu ii mai e frica. deci s-a deblocat. ea e mai curajoasa, astept sa o vad pe ea cum se duce spre el. chiiar parea deblocat el cand i-a cerut un pupic sub tocul ushii si inca unul sub scara, nu pare ca ar fi inhibat...
Pai si cu flashurile ? Si mie mi s-a parut ca vrea ...de fapt amandoi vor . Au si spus ca in noaptea aia oricum trebuie sa se intample .
Stai sa fie pus in fata faptului implinit ...poate ca atunci iar este tentat sa renunte . Dar de data asta nu cred ca-l mai lasa Gullia . Si eu cred ca ea va fi cea care se va duca inspre el . Acum sa vedem ce lenjerie si-a ales Gullia ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai si cu flashurile ? Si mie mi s-a parut ca vrea ...de fapt amandoi vor . Au si spus ca in noaptea aia oricum trebuie sa se intample .
Stai sa fie pus in fata faptului implinit ...poate ca atunci iar este tentat sa renunte . Dar de data asta nu cred ca-l mai lasa Gullia . Si eu cred ca ea va fi cea care se va duca inspre el . Acum sa vedem ce lenjerie si-a ales Gullia ...
]
si-a luat-o pe aia prima , ca o prelata, o chestie lungaaaa, ca se va satura kerim sa ridice poalele. mai bine ii dezveleste bustul. cred ca in ep 76 vedem noaptea nuntii, ca dupa nunta si dans vor fi epuizati, inca cu musafiri, ...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
si-a luat-o pe aia prima , ca o prelata, o chestie lungaaaa, ca se va satura kerim sa ridice poalele. mai bine ii dezveleste bustul. cred ca in ep 76 vedem noaptea nuntii, ca dupa nunta si dans vor fi epuizati, inca cu musafiri, ...
Ai auzit ca in 76 ? Deci mai sunt 3 episoade . Prea mult . Asa de osteniti vor fi ????????
Astia nu vor sa ramana singuri ... sa vezi tu .
victorelalove- moderator
ma duc sa fac o salata de varza. ca friptura a facut-o ficamea dar la salata nu are chef sa o taie.
michiper68- vip
Pofta buna , Michi !!
Spor la treaba !!
Spor la treaba !!
victorelalove- moderator
By : EA USA Admins
5/4/12
You did not understand what I am trying to say ..Mustafa will be dying he will get shot when trying to escape ..that's it no more Mustafa
Said Unknown EAHS
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 04 Mai 2012, 10:14 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii