31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
5 participanți
Pagina 25 din 44
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Re: 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:
Tu stii de anul trecut ? Trece greu timpul fara Engin ?
Eu l-am descoperit pe Engin acum un an . Exact in mai . Dar m-am uitat la serial in vara . Abia asteptam sa treaca timpul si sa vina septembrie . Dar mi-a fost bine . Acum insa ... fara el , va fi greu , greu ...
eu stiu din verile lungi cand il cautam pe murat yildirim. si nu aveam nimic despre el. nici anuntz de proiect nici poze. vara trecuta nu a aparut nimic de engin. spre septembrie am avut promo pt sezonul 2. si tot spre septembrie au inceput sa apara stiri despre noul promo al celor de la kanal d , cel in care au dansat toti. pozele au aparut dupa promoul difuzat la kanal d.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris: cel in care au dansat toti. pozele au aparut dupa promoul difuzat la kanal d.
Offfffffffffff ... de ce a trebuit sa-l vad eu pe Engin ?
Imi era bine inainte . Acum uite cum am ajuns !!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
dar parca trebuia sa ne dea promo de final ? nu l-au mai filmat ?
nu se mai aude nmk de asta
nu se mai aude nmk de asta
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
si pe blog au scris ca e poza cu kerim si baba facuta de cineva din echipa.
Ok someone on the crew or the cast is taking these photos!!!
They should know by now who is that person!!!
Anyway they said to us once that the Mechul of the spoilers will be known :P
It's about time now!!!!!
Ok someone on the crew or the cast is taking these photos!!!
They should know by now who is that person!!!
Anyway they said to us once that the Mechul of the spoilers will be known :P
It's about time now!!!!!
michiper68- vip
michiper68 a scris:si pe blog au scris ca e poza cu kerim si baba facuta de cineva din echipa.
Femeia de serviciu .
Ce dor o sa-mi fie de ea ... de la ea aveam si noi poza cu Engin de la filmari .
Acum ...
Vreau sa aiba proiect !!
Daca nu are ... nu o sa-l mai vedem . Pentru ca nu vrea sa apara in presa .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Offfffffffffff ... de ce a trebuit sa-l vad eu pe Engin ?
Imi era bine inainte . Acum uite cum am ajuns !!!
]
vic eu am trecut prin asta cu murat!! mi-am revenit. acum cand cennet se zbate sa faca poze cu el si fanii si sa-l apropie de fani ma lasa rece. cautam poze cu el si stiri din 10 in 10 minte, luam forumurile la rand ptr orice mica informatie cu murat. acum cand le am nu le mai vreau. l-am inlocuit cu engin. si daca si engin va face la fel, se va ascunde sau se va insura cu vreo vipa nesuferita..voi gasi alt actor.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Femeia de serviciu .
Ce dor o sa-mi fie de ea ... de la ea aveam si noi poza cu Engin de la filmari .
Acum ...
Vreau sa aiba proiect !!
Daca nu are ... nu o sa-l mai vedem . Pentru ca nu vrea sa apara in presa .
nu au. e baiatul de la cabluri sau lumini. sunetistul era exclus sa stea langa masa, e cineva de la tehnic sigur. actorii daca nu filmeaza in secventa respectiva stau pe undeva ascunsi, asculta muzica, dau telefoane, trag un pui de somn.
Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Sam 05 Mai 2012, 4:44 pm, editata de 1 ori
michiper68- vip
Ma bucur pentru tine .michiper68 a scris:
vic eu am trecut prin asta cu murat!! mi-am revenit.
Dar eu ma stiu . Nu sunt asa ...
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
vic eu am trecut prin asta cu murat!! mi-am revenit. acum cand cennet se zbate sa faca poze cu el si fanii si sa-l apropie de fani ma lasa rece. cautam poze cu el si stiri din 10 in 10 minte, luam forumurile la rand ptr orice mica informatie cu murat. acum cand le am nu le mai vreau. l-am inlocuit cu engin. si daca si engin va face la fel, se va ascunde sau se va insura cu vreo vipa nesuferita..voi gasi alt actor.
parca ma vad pe mine in descrierae ta ....
eu sper ca engin sa nu-l imite pe Murat, in plus mai are pana la insuratoare,sa mai stea ,sa mai faca filme ..copii poate sa faca si la 40 de ani ,dar cu atentia de acum nu se mai intilnerste ,iar el e baiat destept si stie asta !!!
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Ma bucur pentru tine .
Dar eu ma stiu . Nu sunt asa ...
o sa vezi. o sa te superi un timp si iti va trece. totul trece. actori o sa tot apara. si murat a reaparut dar intr-un film atata de sadic incat nici macar pt el nu ma pot uita. o sa caut subiectele filmelor nu mai caut actorii. ca m-am pacalit si cu ask ve ceza la fel. m-a salvat serialul coreean pe care ti l-am recomandat. a fost un shoc si atunci mi-am revenit.
michiper68- vip
dubaisport a scris:
parca ma vad pe mine in descrierae ta ....
eu sper ca engin sa nu-l imite pe Murat, in plus mai are pana la insuratoare,sa mai stea ,sa mai faca filme ..copii poate sa faca si la 40 de ani ,dar cu atentia de acum nu se mai intilnerste ,iar el e baiat destept si stie asta !!!
eu nu recomand copiii facuti la 40 de ani. never never. cine si-a pierdut parintii, ca au fost facuti la 40 de ani, stie. copiii se fac la 20-24 de ani sa-i poti creste, face mari, ajuta, indruma, sa aiba un umar in viatza.
michiper68- vip
Eu voi face in felul urmator . Voi renunta sa ma uit la turcesti si seriale .michiper68 a scris:
o sa vezi. o sa te superi un timp si iti va trece. totul trece. actori o sa tot apara. si murat a reaparut dar intr-un film atata de sadic incat nici macar pt el nu ma pot uita. o sa caut subiectele filmelor nu mai caut actorii. ca m-am pacalit si cu ask ve ceza la fel. m-a salvat serialul coreean pe care ti l-am recomandat. a fost un shoc si atunci mi-am revenit.
De fapt ... v-am mai spus eu nu prea ma uit la seriale . Cred ca am vazut 10 seriale maxim la viata mea .
Nu ma uit ... nu am rabdare sa stau si sa ma uit la 70 de episoade ca sa vad ce se intampla. La Ask m-am mai uitat ...dar eram linistita
La FGSN m-am uitat si ma uit ... pentru ca-mi place Engin cum nu mi-a placut nimeni niciodata . Recunosc ... SUNT SUPERFICIALA !!!
Nu as mai sta pentru nimeni sa pierd un an de zile serile de joi .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Sam 05 Mai 2012, 4:52 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
mie mi-a placut Ask ,pentru ca nu am vazut asi cap-coada ,doar pe sarite ,rarut...nu m-a atras subiectul si locatia .michiper68 a scris:
in schimb Ask-ul m-a atras ,era ceva nou ca tema ,am vrut s avad cum rezolva pers princ masc razboiul dintre clanuri......Nurgul mi-a placut , am mai spus-o Tuba nu era potrivita ptr rolul Yasemin ,Nurgulei i-a venit manusa
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
mie mi-a placut Ask ,pentru ca nu am vazut asi cap-coada ,doar pe sarite ,rarut...nu m-a atras subiectul si locatia .
in schimb Ask-ul m-a atras ,era ceva nou ca tema ,am vrut s avad cum rezolva pers princ masc razboiul dintre clanuri......Nurgul mi-a placut , am mai spus-o Tuba nu era potrivita ptr rolul Yasemin ,Nurgulei i-a venit manusa
vazusem asi unde interpretarea tuturor a fost impecabila. de fapt asi si fatmagul sunt pana acum singurele seriale unde toti au fost foarte buni. la ask ve ceza erau actori care se chinuiau sa transmita ceva, pareau plictisiti, erau de decor acolo.
michiper68- vip
intr-un fel ai dreptate ,dar nu uita ca tatii nu prea stau pe acasa,de copii mai mult mamele se ocupa , iar Engin plecand dimi si venind seara acasa cu ce ar ajuta copilul ? doar sa-l pupe de noapte buna ?michiper68 a scris:
eu nu recomand copiii facuti la 40 de ani. never never. cine si-a pierdut parintii, ca au fost facuti la 40 de ani, stie. copiii se fac la 20-24 de ani sa-i poti creste, face mari, ajuta, indruma, sa aiba un umar in viatza.
mai bn ptr el sa-l faca mai tarziu sa se poata ocupa de el ...acum trevuie sa se focusese pe meserie
dubaisport- vip
pai si ce faci daca din toamna va aparea Engin cu o noua productie ? nu te uiti ?victorelalove a scris:
eu ma uit ..macar cu asta sa ma aleg
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Eu voi face in felul urmator . Voi renunta sa ma uit la turcesti si seriale .
De fapt ... v-am mai spus eu nu prea ma uit la seriale . Cred ca am vazut 10 seriale maxim la viata mea .
Nu ma uit ... nu am rabdare sa stau si sa ma uit la 70 de episoade ca sa vad ce se intampla. La Ask m-am mai uitat ...dar eram linistita
La FGSN m-am uitat si ma uit ... pentru ca-mi place Engin cum nu mi-a placut nimeni niciodata . Recunosc ... SUNT SUPERFICIALA !!!
tocmai asta o sa-ti lipseasca!! adrenalina. vizionatul online, comentariile, cautarea indiciilor, asteptarea unui promo, atmosfera...eu am pierdut 2 ani si pana la ep 9 nu traducea nimeni, mai intrebau fanii cate ceva pe hunily, inceputul a fost greu, oamenii o opreau pe strada pe beren si o criticau, apoi a fost petrecerea aceea cu ei toti , a fost ceva contra abuzului asupra femeii si presa a inceput sa scrie favorabil despre ei. ca ce fac ei ajuta.
michiper68- vip
Am impresia ca pe Engin il si indruma bine cineva de la un timp . Pentru ca este mai diferit cu presa . Are alta atitudine in fata camerelor de luat vederi . Se imbraca foarte bine ...dubaisport a scris: ...acum trevuie sa se focusese pe meserie
Sper sa primeasca aceeasi indrumare si pentru a avea proiect din toamna .
Daca nu ... am si eu pauza cat are el .
victorelalove- moderator
Da ...sunt convinsa ca da .michiper68 a scris:
tocmai asta o sa-ti lipseasca!! adrenalina. vizionatul online
Dar nu am rabdare . Si sa ma uit doar de dragul de a mai uita . Nu .
Il astept pe Engin . Daca asta simt eu ... ce pot sa fac ?
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:
intr-un fel ai dreptate ,dar nu uita ca tatii nu prea stau pe acasa,de copii mai mult mamele se ocupa , iar Engin plecand dimi si venind seara acasa cu ce ar ajuta copilul ? doar sa-l pupe de noapte buna ?
mai bn ptr el sa-l faca mai tarziu sa se poata ocupa de el ...acum trevuie sa se focusese pe meserie
copilul are etape. este etapa cand e mic si mama e mai apropiata de el, e etapa cand constientizeaza si are nevoie de un model, de obicei baietii se mandresc cu tatici lor. si sigur are etapa cand nu mai are nevoie de nici unul din parintii lui si daca relatie copil-parinte a fost dificila se alege praful. apoi isi revin, ii coplesec grijile si vad ca a fost doar teribism.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Da ...sunt convinsa ca da .
Dar nu am rabdare . Si sa ma uit doar de dragul de a mai uita . Nu .
Il astept pe Engin . Daca asta simt eu ... ce pot sa fac ?
eu m-am uitat la fatmagul fara sa-l stiu pe engin. si m-a prins rau. primul sezon nu prea aveam cu cine discuta. apoi ati inceput si voi sa va uitati. nu stiam pe nimeni in fatmagul dar mi-a placut poza cu baietii , aratau toti 4 a actori de seriale americane si citisem ca au fimat 4 zile scena violului , s-au chinuit mult cu ea..si am ras ca nu le mai iesea violul. am vrut sa vad ce mare chestie au avut de filmat de nu le iesea si era presa impacientata. si primul ep a fost wawww superb.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
copilul are etape. este etapa cand e mic si mama e mai apropiata de el, e etapa cand constientizeaza si are nevoie de un model, de obicei baietii se mandresc cu tatici lor. si sigur are etapa cand nu mai are nevoie de nici unul din parintii lui si daca relatie copil-parinte a fost dificila se alege praful. apoi isi revin, ii coplesec grijile si vad ca a fost doar teribism.
fiecare etapa a copilului e interesanta si nu trebuie ratata.....ambii parinti trebuie sa se implice in educatia si cresterea copilului ,nu doar mama sau tata
dubaisport- vip
michiper68 a scris:
eu m-am uitat la fatmagul fara sa-l stiu pe engin. si m-a prins rau.
Da . Dar eu tocmai pentru ca l-am vazut pe Engin m-am uitat . Aceeasi latura superficiala .
Asa sunt eu .
Nu ma omor cu serialele si cu filmele .
Eu mai mult cu documentare . Nu ma pasioneaza actorii ...
victorelalove- moderator
eu m-am uitat ca o stiam pe Beren , o vazusem si pe Abla in Ginere,de subiect nu stiam nimic ..am vzt primele 2 epis traduse si m-a prins .michiper68 a scris:
eu m-am uitat la fatmagul fara sa-l stiu pe engin. si m-a prins rau. primul sezon nu prea aveam cu cine discuta. apoi ati inceput si voi sa va uitati. nu stiam pe nimeni in fatmagul dar mi-a placut poza cu baietii , aratau toti 4 a actori de seriale americane si citisem ca au fimat 4 zile scena violului , s-au chinuit mult cu ea..si am ras ca nu le mai iesea violul. am vrut sa vad ce mare chestie au avut de filmat de nu le iesea si era presa impacientata. si primul ep a fost wawww superb.
dubaisport- vip
michiper68 a scris:
eu m-am uitat la fatmagul fara sa-l stiu pe engin. si m-a prins rau.
eu il vazusem si in Ginere dar nu -l remarcasem acolo
dubaisport- vip
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii