31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
5 participanți
Pagina 33 din 44
Pagina 33 din 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Re: 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Buna , Denisa !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris:
dar nu e nimic in farfuriile alea. nu au taiat si ei un berbecutz sa-l puna la protzap...ei danseaza pana cad latzi. macar niste pachete de biskrem sa fie pe masa acolo, niste eugenii...nimic..dans si iar dans...
berbecutul lipseste..ceva neobisnuit
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
michiper68 a scris:
imi si imaginez scena. acolo la dansuri e cu strigaturi..ii duce rahmi in shir indian si in padurice striga ...acum repede, nu va uitati la vecin , aveti doua secunde ca vine mukko dupa noi si gata, ii aduce inapoi, care e rapid termina care nu...asta e.
Eu cred ca Ablu ramane totusi la buda din casa . Are mana beteaga ... de cine si de ce se tine ?
Sa nu se uite la Engin vecinii ... ca apare invidia ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu cred ca Ablu ramane tutusi la buda din casa . Are mana beteaga ... de cine si de ce se tine ?
daaa. ei mereu trateaza problema asta in filmele americane. deci pe ablu il lasam acasa ca nu are degete suficiente.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Ablu mai repede rezolva situatia in padure ,acolo gaseste vreun copacel de care sa se tina ..asa in casa ai trebuie insotitorvictorelalove a scris:
Eu cred ca Ablu ramane totusi la buda din casa . Are mana beteaga ... de cine si de ce se tine ?
buna Denisa !!!
dubaisport- vip
Fetelor m-am uitat azi dimineaţă puţintel la partea a 2 a a ep de joi , Mukka la cererea lui Fatmagul stătea pe un scaun în poziţia caracteristică " cu un picior la apus şi unul la răsărit " , vulgară fiinţă.
apropo Kerimel când se îmbrăca cu straiele de ginerică avea un papion negru cu o danteluţă albă iar la final a apărut cu un papion negru simplu
michiper68 a scris:
daaa. ei mereu trateaza problema asta in filmele americane. deci pe ablu il lasam acasa ca nu are degete suficiente.
Da . Ablu a scapat si de dans ...si de condus ...si de padurice .
victorelalove- moderator
pe care îl apucă necesităţile fiziologice la nuntă???
DENISA a scris:
apropo Kerimel când se îmbrăca cu straiele de ginerică avea un papion negru cu o danteluţă albă iar la final a apărut cu un papion negru simplu
Nu am vazut faza . Trebuie sa ma mai uit .
Dar mai au ei astfel de scapari .
Dar ce atenta ai fost .
Kanalistii parca nu ar mai vrea sa achizitioneze niciun serial turcesc . Poate ca sunt scumpe astea cu raiting . Mailuri o sa mai trimitem ... poate , poate ...
victorelalove- moderator
DENISA a scris:pe care îl apucă necesităţile fiziologice la nuntă???
pe toti ..la cata apa baura azi
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
pe toti ..la cata apa baura azi
Se elimina mult si prin transpiratie .
Cat imi place cum rade Engin !!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Nu am vazut faza . Trebuie sa ma mai uit .
Dar mai au ei astfel de scapari .
Dar ce atenta ai fost .
Kanalistii parca nu ar mai vrea sa achizitioneze niciun serial turcesc . Poate ca sunt scumpe astea cu raiting . Mailuri o sa mai trimitem ... poate , poate ...
dar trebuie s ase termine serialul pe care-l dau lunea si martea ..inca nu au anuntat ce vor da in locul lui ?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
dar trebuie s ase termine serialul pe care-l dau lunea si martea ..inca nu au anuntat ce vor da in locul lui ?
Nu stiu .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Se elimina mult si prin transpiratie .
Cat imi place cum rade Engin !!!
daaaaa....asta-i explicatia ptr care nu e coada la buda
Engin e "misto " in orice ipostaza
dubaisport- vip
nici eu nu stiu ,ca nu ma uitvictorelalove a scris:
Nu stiu .
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
Engin e "misto " in orice ipostaza
Vrem sa-l vedem si in ipostaza de polezizat .
victorelalove- moderator
păi am văzut că au achiziţionat o producţie 2012
Pe Kerim sigur nu-l apucă , dănsuieşte mult , transpiră , se deshidratează mai grav e dacă o apucă pe Berenica
Official Admin Kanal D 03 Mai 2012 | la 16:51
Vom lasa mai jos lista viitoarelor productii ce vor intra in grila Kanal D in aceasta vara. Speram astfel sa va lamurim, si sa raspundem intrebarilor dumneavoastra.
* Dupa sfarsitul serialului turcesc "La un pas de fericire" (Melekler Korusun) va incepe productia turceasca de succes "1001 Gece" - 1001 de nopti, serial din anul 2006, avandu-i in distributie pe cunoscutii actori Bergüzar Korel si Halit Ergenç. Serialul va fi difuzat in fiecare zi de Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri de la ora 15:15 - 16:45.
* Dupa sfarsitul serialului turcesc "Inima nu respecta reguli" (Unutulmaz) vom aduce in fata telespectatorilor o super-productie turceasca. IN CURAND, din 18 iunie 2012, productia turceasca "SON", din anul 2012! va va intra la inimi. Un serial cu Engin Altan, Nehir Erdogan si Philip Arditti. Un serial produs de Ay Yapim. Nu pierdeti acest serial, in fiecare zi de Luni si Marti, de la ora 20.00!
* Sfartistul serialului "De pe buze la inima" aduce in loc o alta productie turceasca de succes. In curand, "Gonulceren", un serial din 2010!
* Si pentru ca Kanal D doreste sa ofere telespectatorilor cele mai de succes seriale, din 2 iunie 2012, in fiecare weekend, de la ora 15.00 aducem in atentia dumneavoastra serialul "Kesanli Ali Destani" (2011)
* Dupa telenovela "Floricienta"va aducem un alt serial strain. "Társas játék" (2011) - Un serial unguresc, de succes.
* Dupa despartirea de "Neveste de piloti", Kanal D va ofera "Allein gegen die Zeit 2.0", un serial nemtesc, datat din 2011, cu Ugur Ekeroglu si Janina Fautz.
Speram ca noua grila de programe sa va multumeasca si sa urmariti noile seriale Kanal D! Va asteptam parerile.
Pe Kerim sigur nu-l apucă , dănsuieşte mult , transpiră , se deshidratează mai grav e dacă o apucă pe Berenica
Official Admin Kanal D 03 Mai 2012 | la 16:51
Vom lasa mai jos lista viitoarelor productii ce vor intra in grila Kanal D in aceasta vara. Speram astfel sa va lamurim, si sa raspundem intrebarilor dumneavoastra.
* Dupa sfarsitul serialului turcesc "La un pas de fericire" (Melekler Korusun) va incepe productia turceasca de succes "1001 Gece" - 1001 de nopti, serial din anul 2006, avandu-i in distributie pe cunoscutii actori Bergüzar Korel si Halit Ergenç. Serialul va fi difuzat in fiecare zi de Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri de la ora 15:15 - 16:45.
* Dupa sfarsitul serialului turcesc "Inima nu respecta reguli" (Unutulmaz) vom aduce in fata telespectatorilor o super-productie turceasca. IN CURAND, din 18 iunie 2012, productia turceasca "SON", din anul 2012! va va intra la inimi. Un serial cu Engin Altan, Nehir Erdogan si Philip Arditti. Un serial produs de Ay Yapim. Nu pierdeti acest serial, in fiecare zi de Luni si Marti, de la ora 20.00!
* Sfartistul serialului "De pe buze la inima" aduce in loc o alta productie turceasca de succes. In curand, "Gonulceren", un serial din 2010!
* Si pentru ca Kanal D doreste sa ofere telespectatorilor cele mai de succes seriale, din 2 iunie 2012, in fiecare weekend, de la ora 15.00 aducem in atentia dumneavoastra serialul "Kesanli Ali Destani" (2011)
* Dupa telenovela "Floricienta"va aducem un alt serial strain. "Társas játék" (2011) - Un serial unguresc, de succes.
* Dupa despartirea de "Neveste de piloti", Kanal D va ofera "Allein gegen die Zeit 2.0", un serial nemtesc, datat din 2011, cu Ugur Ekeroglu si Janina Fautz.
Speram ca noua grila de programe sa va multumeasca si sa urmariti noile seriale Kanal D! Va asteptam parerile.
Denisa ," Son " ...are 21 de episoade din cate stiu eu . Ma gandesc ca asteapta sa se termine FGSN de filmat . Si sa-l vedem din toamna si la noi .
victorelalove- moderator
"Kesanli Ali Destani" si Son ..le-a vzt cineva ?
Michi ..tu stii mai bine ,ce-i cu serialele astea ?
Michi ..tu stii mai bine ,ce-i cu serialele astea ?
dubaisport- vip
Vic ...zice ca Son e productie 2012 ..o fi inceput in iarna si pana acum au fost doar 21 ep ..poate nu s-au terminat filmarilevictorelalove a scris:Denisa ," Son " ...are 21 de episoade din cate stiu eu . Ma gandesc ca asteapta sa se termine FGSN de filmat . Si sa-l vedem din toamna si la noi .
dubaisport- vip
numai seriale slabe. son este politist, gen ezel, este cu berrak si pupaciosul, cu cenghiz, un serial dur. celalat Kesanli Ali Destani" are acum ultimul episd este cu belcim erdogan si nejat isler. seriale care nu au fost niciodata pe primul loc.
michiper68- vip
Da . Din iarna a inceput . Si asa am inteles ca are 21 de episoade .dubaisport a scris:
Vic ...zice ca Son e productie 2012 ..o fi inceput in iarna si pana acum au fost doar 21 ep ..poate nu s-au terminat filmarile
Este cu tipa din Ginere ... cea din rolul principal . Si cu doctorul din BBO .
Stiu ca este ciudat ...pentru ca am inteles ca incepe cu sfarsitul actiunea ...si merge catre inceput .
Intortocheala ca la turci . Nu l-am vazut ... dar nu m-a atras din ce trailere am vazut .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da . Din iarna a inceput . Si asa am inteles ca are 21 de episoade .
Este cu tipa din Ginere ... cea din rolul principal . Si cu doctorul din BBO .
Stiu ca este ciudat ...pentru ca am inteles ca incepe cu sfarsitul actiunea ...si merge catre inceput .
Intortocheala ca la turci . Nu l-am vazut ... dar nu m-a atras din ce trailere am vazut .
oribile amandoua.
michiper68- vip
asta e son
http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2012/05/07/son
am vazut primul episod. tot tradari, tot cuplul, ea afla ca el avea alte afaceri si ascundea bani. era bagat in tot felul de afaceri dubioase.
http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2012/05/07/son
am vazut primul episod. tot tradari, tot cuplul, ea afla ca el avea alte afaceri si ascundea bani. era bagat in tot felul de afaceri dubioase.
michiper68- vip
Engin Akyürek - Fatmagül’ün Suçu Ne? 62.75% (11,848 Oylar)
Beren este tot pe locul 2 . Nu stiu daca mai recupereaza .
Beren este tot pe locul 2 . Nu stiu daca mai recupereaza .
victorelalove- moderator
Pagina 33 din 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii