Serialesitelenovelet
31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

5 participanți

Pagina 37 din 44 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Urmatorul

In jos

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Dum 06 Mai 2012, 2:47 pm

İpek Eroğlu ÇOK İYİ ANLASIOLAR YA DÜN ŞAHİT OLDUMM. KÜSLÜK HABERLERİNİ ÇIKARANLAR UTANSIN

okay this girl was at the set yesterday and she said " I witnessed how wonderful (Engin and Beren) were working together ..people should be shame to say they don`t talk to each other"
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Dum 06 Mai 2012, 2:49 pm

victorelalove a scris:
Pai se vede ca sunt toti obositi rau . Mai este si caldura aia insuportabila . Vad ca Rahmi fumeaza la greu . Pe avocat pare ca-l doare mana ... Si dupa o noapte de nesomn si de dansat ... isi spune cuvantul fiecare miscare . Cred ca-i doare si parul din cap .
Dar cred ca a iesit frumos episodul . A trecut si filmarea asta grea . kiss
Si apoi se vor odihni in patul ala ... cupidon cupidon cupidon

da. inca nu au terminat de filmat ep. dar cred ca vor face o pauza, sa filmeze si cu mustafa. poate vor avea o zi libera.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 06 Mai 2012, 2:50 pm

michiper68 a scris:
okay this girl was at the set yesterday and she said " I witnessed how wonderful (Engin and Beren) were working together ..people should be shame to say they don`t talk to each other"

Acum serios ...de ce se crede ca nu se inteleg bine ? De ce nu s-ar intelege ? Ce au de impartit ? Sunt doi oameni care se cunosc de mult , isi fac treaba si se vede ca merge de minune .
De ce in permanenta trebuie cautat nod in papura ? Nu s-au saturat si fanii astia mereu si mereu ... sa vorbeasca daca se inteleg sau nu BerEnginii ? Treaba lor ce fac ... noi sa ne bucuram de jocul lor .
Oricum pe toti nu ai cum sa-i impaci . kiss

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 06 Mai 2012, 2:51 pm

michiper68 a scris:

da. inca nu au terminat de filmat ep. dar cred ca vor face o pauza, sa filmeze si cu mustafa. poate vor avea o zi libera.

O zi libera pe care sper ca Engin sa o doarma . Vrem POLENIZARE LA COTE MAXIME !!! cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 06 Mai 2012, 2:52 pm

victorelalove a scris:

Acum serios ...de ce se crede ca nu se inteleg bine ? De ce nu s-ar intelege ? Ce au de impartit ? Sunt doi oameni care se cunosc de mult , isi fac treaba si se vede ca merge de minune .
De ce in permanenta trebuie cautat nod in papura ? Nu s-au saturat si fanii astia mereu si mereu ... sa vorbeasca daca se inteleg sau nu BerEnginii ? Treaba lor ce fac ... noi sa ne bucuram de jocul lor .
Oricum pe toti nu ai cum sa-i impaci . kiss

numai asha o tin de cand a fost articolul ala. mai au ca tema de discutie si daca se plac beren si engin. si cum nu au raspuns la nici una din intrebari croseteaza.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 06 Mai 2012, 2:54 pm

michiper68 a scris:

numai asha o tin de cand a fost articolul ala. mai au ca tema de discutie si daca se plac beren si engin. si cum nu au raspuns la nici una din intrebari croseteaza.

De placut sigur se plac ... ca nu recunosc , asta este partea a doua . kiss
Cel putin asa ii vad eu . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 06 Mai 2012, 2:55 pm

victorelalove a scris:

De placut sigur se plac ... ca nu recunosc , asta este partea a doua . kiss
Cel putin asa ii vad eu . kiss

eu nu vad pasiune. nu sunt compatibili. nici nu cred ca au ceva in comun. sunt doar colegi. si e mai bine.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 06 Mai 2012, 2:57 pm

michiper68 a scris:

eu nu vad pasiune. nu sunt compatibili. nici nu cred ca au ceva in comun. sunt doar colegi. si e mai bine.
Nici eu nu-i vad compatibili . Sunt diferiti . kiss
El pare linistit , genul vrea sa aibe si viata privata . Ea este mai mironosita , mai pisicoasa ... vrea sa fie in centrul atentiei .
Dar nu m-ar mira nimic . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 06 Mai 2012, 3:03 pm

victorelalove a scris:
Nici eu nu-i vad compatibili . Sunt diferiti . kiss
El pare linistit , genul vrea sa aibe si viata privata . Ea este mai mironosita , mai pisicoasa ... vrea sa fie in centrul atentiei .
Dar nu m-ar mira nimic . kiss

da. dar el e mai retras, ii place tihna ei ii plac distractiile, nu rateaza nici o petrecere, e si cu ifose si prefacuta.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 06 Mai 2012, 3:07 pm

michiper68 a scris:

da. dar el e mai retras, ii place tihna ei ii plac distractiile, nu rateaza nici o petrecere, e si cu ifose si prefacuta.
Da. Pare prefacuta .

Engin Akyürek - Fatmagül’ün Suçu Ne? 61.18% (12,578 Oylar)

Ali Atay - Leyla ile Mecnun 10.29% (2,115 Oylar)

Kıvanç Tatlıtuğ - Kuzey Güney 6.64% (1,366 Oylar)

Necati Şaşmaz - Kurtlar Vadisi Pusu 4.75% (976 Oylar)

Murat Yıldırım - Suskunlar 4.16% (856 Oylar)

In ritmul asta nu mai pierde Engin primul loc . Primeste cele mai multe voturi pe zi . kiss Are 10.000 de voturi fata de urmatorul .
Beren nu cred ca mai revine pe primul loc .
O sa castige Songul . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 06 Mai 2012, 3:10 pm

victorelalove a scris:
Da. Pare prefacuta .

Engin Akyürek - Fatmagül’ün Suçu Ne? 61.18% (12,578 Oylar)

Ali Atay - Leyla ile Mecnun 10.29% (2,115 Oylar)

Kıvanç Tatlıtuğ - Kuzey Güney 6.64% (1,366 Oylar)

Necati Şaşmaz - Kurtlar Vadisi Pusu 4.75% (976 Oylar)

Murat Yıldırım - Suskunlar 4.16% (856 Oylar)

In ritmul asta nu mai pierde Engin primul loc . Primeste cele mai multe voturi pe zi . kiss Are 10.000 de voturi fata de urmatorul .
Beren nu cred ca mai revine pe primul loc .
O sa castige Songul . kiss

dimineata am votat. la toate categoriile. fatmagul ca serial nu e pe primul loc e serialul ala dupa neveste disperate, fatmagul pe locul 2. la actrite e songul oden. la rol secundar actori insa e in frunte erogan , mult in fatza si undeva pe locul 3 sau 4 rahmi. si la actrita rol secundar e mukko in partea superioara. ceea ce inseamna ca fatmagul e apreciat .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 06 Mai 2012, 3:12 pm

michiper68 a scris: ceea ce inseamna ca fatmagul e apreciat .
Da. Nu m-am uitat la celelalte categorii . Dar pare apreciat serialul .
Votez doar pentru Engin . kiss Si ma mai uit din cand in cand la actrite . kiss

Trailerul cred ca este cu ...DANS . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 06 Mai 2012, 3:15 pm

victorelalove a scris:
Da. Nu m-am uitat la celelalte categorii . Dar pare apreciat serialul .
Votez doar pentru Engin . kiss Si ma mai uit din cand in cand la actrite . kiss

Trailerul cred ca este cu ...DANS . Smile Smile Smile

da. e clar ca tot ep va fi cu nunta. nici bisena nu a dat indiciile.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 06 Mai 2012, 3:18 pm

vic ma duc sa fac ciulama de pui cu ciuperci.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 06 Mai 2012, 3:20 pm

michiper68 a scris:

da. e clar ca tot ep va fi cu nunta. nici bisena nu a dat indiciile.
Si noi care visam polenizare ... Smile Smile Smile
Ramanem iar sa asteptam o saptamana . Daca ...daca se va intampla ceva atunci .
Parca vad ca afla de scrisorile pe care le-a ascuns Mukka ...Kerim doarme de suparare in anexa casei . Gullia plange prin casa cea noua ... stupid
Avocatul va incerca sa afle motivele pentru care toti sunt suparati . Abla cred ca-i va face un ceai de ciubotica cucului ... ca sa-l calmeze . Rahmi cu copii ... stupid Exclamation

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 Michi !!! kiss
Spor la facut mancare !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 06 Mai 2012, 3:46 pm

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 648483 ..din nou kiss

Michi ..te intreci cu gluma la ciulama ,poate iti facem o vizita daca nu te potolesti ....aseara mi-ai facut pofta cu inghetata,de am mancat pana acum 1/2 de cutie ...singura ...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 06 Mai 2012, 3:48 pm

dubaisport a scris: 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 648483 ..din nou kiss

Michi ..te intreci cu gluma la ciulama ,poate iti facem o vizita daca nu te potolesti ....aseara mi-ai facut pofta cu inghetata,de am mancat pana acum 1/2 de cutie ...singura ...

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 648483 din nou .
Sa stii ca si mie mi-a facut pofta Michi aseara de inghetata ...dar am rezistat tentatiei . Smile Smile Smile

L-ai vazut iar pe Enginu' in poza...dansand ? Wowwwwwww ... cred ca va dansa tot episodul . 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516 PENTRU NOI !!!!!!!!!!! cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 06 Mai 2012, 3:51 pm

dubaisport a scris: 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 648483 ..din nou kiss

haideti. ciulama cu mamaligutza. si inghetata mai am.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 06 Mai 2012, 3:52 pm

michiper68 a scris:

vezi ca sunt relativ aproape de tine ..... Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 06 Mai 2012, 3:52 pm

michiper68 a scris:

Acum venim !!!! Smile kiss 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 06 Mai 2012, 3:53 pm

dubaisport a scris:

vezi ca sunt relativ aproape de tine ..... Smile

esti aproape sau esti relativ?

vezi ca fac ciulama delicioasaaa!!!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 06 Mai 2012, 3:53 pm

victorelalove a scris:

31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 648483 din nou .
Sa stii ca si mie mi-a facut pofta Michi aseara de inghetata ...dar am rezistat tentatiei . Smile Smile Smile

L-ai vazut iar pe Enginu' in poza...dansand ? Wowwwwwww ... cred ca va dansa tot episodul . 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516 PENTRU NOI !!!!!!!!!!! cupidon cupidon cupidon

aseara am rezistat si eu Vic ....dar azi nu am mai putut

am vazut pozele ....imi e mila de ei cate indura ptr o secventa de 5 min ....
dar sunt frumosi toti ,pana si Ablu cu mana in gips Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 06 Mai 2012, 3:53 pm

michiper68 a scris:

esti aproape sau esti relativ?

vezi ca fac ciulama delicioasaaa!!!

eu zic ca nu-mi ia mai mult de 10 min sa jung la tine
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 06 Mai 2012, 3:55 pm

dubaisport a scris:
dar sunt frumosi toti ,pana si Ablu cu mana in gips Smile
Da. Cred ca va fi cu mama in ghips pana la final .
Nici nu mai poate sa o treaca pragul in brate pe Abla . Smile Smile Smile

Sunt curioasa daca si Kerim isi va lua soata in brate inainte de a intra in casa ? Smile
Dar la cat de dansat a fost ... cred ca il ia Gullia la spinare pe el . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 06 Mai 2012, 3:57 pm

victorelalove a scris:
Da. Cred ca va fi cu mama in ghips pana la final .
Nici nu mai poate sa o treaca pragul in brate pe Abla . Smile Smile Smile

Sunt curioasa daca si Kerim isi va lua soata in brate inainte de a intra in casa ? Smile
Dar la cat de dansat a fost ... cred ca il ia Gullia la spinare pe el . Smile
pai ce-i mai trebuie Ablei trecutul pragului ?

sunt sigura ca nu va rata momentul Ker si o va trece pragul pe Gulli ..ea si asa e usoara ,nici nu simte Ker
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 44 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum