8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
AdrianaMatza
Andreea_Miha
tiberici
narcisa
petronela
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
What The ce kauta Shyam in birou la Arnav nu mai pot de nervi
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Ce copil prost si enervant.Iar Akash e si mai prost de se ia dupa ea si ma enerveaza ca nu-i da nicio sansa lui Payal macar sa-i explice, si el devine un Chote 2.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
AdrianaMatza a scris:What The ce kauta Shyam in birou la Arnav nu mai pot de nervi
Asta ne intrebam toti. :nh8:
iulianagl- moderator
Eu cred ca Shyam era acolo ca sa falsifice semnatura lui Arnav.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Ce copil prost si enervant.Iar Akash e si mai prost de se ia dupa ea si ma enerveaza ca nu-i da nicio sansa lui Payal macar sa-i explice, si el devine un Chote 2.
Sunt de acord cu tine. Ma enerveaza tare rau Babbly. Nu inteleg de ce e geloasa pe Payal ? Ce bataie ar merita
Sau chiar s-o obtina si plicul ala care i la adus delivery man oare nu era pus de Shyam?
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Sunt de acord cu tine. Ma enerveaza tare rau Babbly. Nu inteleg de ce e geloasa pe Payal ? Ce bataie ar merita
E geloasa ca-l vrea pe Akash numai pentru ea si crede ca daca e Payal ea numai primeste aceeasi atentie ca si cand nu era Payal.mai bine baga un baietel mai mare adica asa ca NK.
iulianagl- moderator
Ia auzi poate sa-i ruineze viata lui Khushi?De parca nu e deja ruinata.Ce mama naibii vorbeste asta in dodii.O fi el dracu dar nici chiar asa de negru.Fiecare pasare moare pe glasul ei.Asa ca watch out Jijaji!E posibil sa cazi tu in ceea ce sapi.
iulianagl- moderator
babli aia e drac impielitat
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:babli aia e drac impielitat
Eu nu am vrut sa spun asta, dar cred ca mi-ai citit gandurile Ea si Shyam, fac o pereche minunata
AdrianaMatza a scris:babli aia e drac impielitat
Daca stai bine si te gandesti e doar un copil dar nu trebuie sa se bage intre cei mari mai ales facand rau ca si cum ar dar de fapt baga intriga.Si ce ma enerveaza totusi Payal pe ea o preocupa prasta de Bubbli cand Khushi se lupta cu Shyam Nebunul care acum si pe ea o ameninta nu o mai iubeste deci a trecut la extrema cealalta deci toti o urasc pe Khushi.Si ea saraca mi-e mila de ea cand o intreaba toti daca s-a intamplat ceva sau ca s-au certat ea mereu spune ca-i este dor de parintii ei.Eii vorba asta ar trebui sa le ridice un semn de intrebare celor care zic ca tin la ea si o iubesc.Ca ceva nu e in regula si ca ea se lupta de una singura cu morile de vant.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Eu nu am vrut sa spun asta, dar cred ca mi-ai citit gandurile Ea si Shyam, fac o pereche minunata
Sunt din acelasi aluat.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Ia auzi poate sa-i ruineze viata lui Khushi?De parca nu e deja ruinata.Ce mama naibii vorbeste asta in dodii.O fi el dracu dar nici chiar asa de negru.Fiecare pasare moare pe glasul ei.Asa ca watch out Jijaji!E posibil sa cazi tu in ceea ce sapi.
Eram atat de sigura cand a intrat Khushi in birou, ca ii spune adevarul lui Arnav, si cand l-am vazut pe demonul ala acolo, mi s-a ridicat parul pe mine. Imi venea Era prea usor, ca sa lase povestea asa
iulianagl a scris:
Daca stai bine si te gandesti e doar un copil dar nu trebuie sa se bage intre cei mari mai ales facand rau ca si cum ar dar de fapt baga intriga.Si ce ma enerveaza totusi Payal pe ea o preocupa prasta de Bubbli cand Khushi se lupta cu Shyam Nebunul care acum si pe ea o ameninta nu o mai iubeste deci a trecut la extrema cealalta deci toti o urasc pe Khushi.Si ea saraca mi-e mila de ea cand o intreaba toti daca s-a intamplat ceva sau ca s-au certat ea mereu spune ca-i este dor de parintii ei.Eii vorba asta ar trebui sa le ridice un semn de intrebare celor care zic ca tin la ea si o iubesc.Ca ceva nu e in regula si ca ea se lupta de una singura cu morile de vant.
Nu o invinuiesc pe Payal, pentru ca si ea duce o lupta cu Babbly, cu sotul ei care nici nu vrea sa o asculte, si cu mama soacra care o iubeste foarte mult fiindca este de vita nobila. Si ea este prinsa la mijloc in acest triunghi al "dragostei". Ea incearca sa ii castige afectia si lui Babbly si lu soacrasa, datorita lui Akash, dar el este atat de fraier ca prefera sa creada o mucoasa, decat pe Payal. O bulina neagraaaaaaaa pentru Akash
iulianagl a scris:
hai ma nene ma lasi copil k copil dar asa rol sa dai la un copil de varsta ei ......o fi fiisa lu Shyam ....iar Mister A ....park o iubea dc nu o intreaba ce s-a intamplat.....a dar stai putin k doar e frate cu ArnavJi
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
hai ma nene ma lasi copil k copil dar asa rol sa dai la un copil de varsta ei ......o fi fiisa lu Shyam ....iar Mister A ....park o iubea dc nu o intreaba ce s-a intamplat.....a dar stai putin k doar e frate cu ArnavJi
Filmul asta ne baga in ceata rau de tot. Ba e Babbly, ba e Shyam. offffffffff ce nervi imi face.
Alexa20 a scris:
Eram atat de sigura cand a intrat Khushi in birou, ca ii spune adevarul lui Arnav, si cand l-am vazut pe demonul ala acolo, mi s-a ridicat parul pe mine. Imi venea Era prea usor, ca sa lase povestea asa
Eu m-am speriat cand l-am vazut pe Arnav atat de si mi-am zis gata iar a pus-o Khushi stii ca este vorba aceea oamenii disperati fac lucruri disperate cam asa a fost si in mintea mea cu Khushi si cand am vazut ca se tipa la altcineva si apoi am vazut cine era in scaunul din biroul lui Chote am fost foarte dezamagita sincer nu m-am speriat dar am fost dezamagita ca mi-ar fi placut cu toata cearta pe care o primea dupa asta Khushi, Arnav sa auda ce-i spune ea asa acum chiar ca e singura duce batalia pe doua fronturi si cred ca Khushi si-a dat seama ca Shyam este disperat daca nu obtine semnatura lui Arnav de aceea a si amenintat-o si mai cred ca atunci cand alearga ea la aeroport dupa el este ca vrea sa-i spuna despre Shyam dar numai apuca sa-i spuna si nici el sa se urce in avion vorba lui Pedro ramane incontinuare la cumparaturi.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 11 Noi 2012, 7:33 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Filmul asta ne baga in ceata rau de tot. Ba e Babbly, ba e Shyam. offffffffff ce nervi imi face.
si in Geet sunt momente tensionate acum....in Iss la fel.....in curand o sa ma dau cu capul de pereti am zis bn k imi chem un tir cu servetele
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
Da aici au dat-o in bara CV-ul lor nu trebuia sa bage un copil sa joace rolul asta cu toate ca vrea sa ne arate ca ea crede ca e mare.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 11 Noi 2012, 7:34 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Nu o invinuiesc pe Payal, pentru ca si ea duce o lupta cu Babbly, cu sotul ei care nici nu vrea sa o asculte, si cu mama soacra care o iubeste foarte mult fiindca este de vita nobila. Si ea este prinsa la mijloc in acest triunghi al "dragostei". Ea incearca sa ii castige afectia si lui Babbly si lu soacrasa, datorita lui Akash, dar el este atat de fraier ca prefera sa creada o mucoasa, decat pe Payal. O bulina neagraaaaaaaa pentru Akash
Si o palma peste ochi.
iulianagl- moderator
AdrianaMatza a scris:
si in Geet sunt momente tensionate acum....in Iss la fel.....in curand o sa ma dau cu capul de pereti am zis bn k imi chem un tir cu servetele
Exact, eu vreau niste episaode frumaose in Iss pyaar ca sa compenseze cu Geet.
Acolo stau si sufar cu Geet, aici stau si sufar cu Khushi. Adriana, da-mi si mie niste baxuri de servetele ca s-ar putea sa fac rau la mine in camera. Si fa-mi rost de un pistol sa il impusc pe Shyam
Alexa20 a scris:
Acolo stau si sufar cu Geet, aici stau si sufar cu Khushi. Adriana, da-mi si mie niste baxuri de servetele ca s-ar putea sa fac rau la mine in camera. Si fa-mi rost de un pistol sa il impusc pe Shyam
iti dau iubyta nu degeaba fac comanda la un tir pistol nu am...dar am pusca e buna???
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
iti dau iubyta nu degeaba fac comanda la un tir pistol nu am...dar am pusca e buna???
Buna si aia
Alexa20 a scris:
Buna si aia
bn atunci sa facut
AdrianaMatza- vip
Alexa20 a scris:
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum