6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
+11
pufy2010
Admin_dea05
simi
axxa246
michiper68
Mirela Maria
lica54
victorelalove
andradamaria
Camelia_Monica
DENISA
15 participanți
Pagina 5 din 43
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Re: 6.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
Mirela Maria a scris:gata nu mai rezist la inca o lalaiala
noapte buna fetelor.
Mirela !!
Noapte buna !!!
Ciudat popor . Eu nu inteleg cum de imi place un turc ?????
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
DENISA a scris:ăstora le e teamă că nu ne vine somnul de tot ne cântă de adormit??
Denisaaaaaaaa ?
Mai esti treaza ?
victorelalove- moderator
DENISA a scris: da , i-am dat pe mute
Imi vine si sa rad si sa .
Nici nu este de mirare ca au serialele asa cum le au .
O melodie mai cu viata ...daca au cantat si ei . Totul o jale si un suspin .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:ăştia oare doar bocesc pe casă??
Se pare ca da .
Asta este esenta lor , Denisa . Au avut doar jale . Melodii de jale , seriale de jale ... totul o jale .
Asta este viata ?
victorelalove- moderator
bine că s-a terminat începuse să mă doară mansarda de la lălăiturile ăstora
nu a fost pe placul meu ,nenea ce vorbea non stop putea da clipul făcut de Motzi
mâine o să întreb dacă Muri a avut însoţitoare în platou , acum trag cortina că mi-au bruiat neuronii.
Somn uşor Vic !! mulţam că mi-ai ţinut compania la minunata emisiune
nu a fost pe placul meu ,nenea ce vorbea non stop putea da clipul făcut de Motzi
mâine o să întreb dacă Muri a avut însoţitoare în platou , acum trag cortina că mi-au bruiat neuronii.
Somn uşor Vic !! mulţam că mi-ai ţinut compania la minunata emisiune
Noapte buna , Denisa !!!
Si pe mine ma doare capul . Mai multa muzica . Daca poate fi numita asa ... ca ar trebui sa fie ceva care gadila timpanul in mod placut .
Si eu sunt curioasa daca a fost diva pe acolo .
Puteau sa dea si clipul lui Motzisor .
Si pe mine ma doare capul . Mai multa muzica . Daca poate fi numita asa ... ca ar trebui sa fie ceva care gadila timpanul in mod placut .
Si eu sunt curioasa daca a fost diva pe acolo .
Puteau sa dea si clipul lui Motzisor .
victorelalove- moderator
O zi frumoasa incepe cu o cafea tare!!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
salut, ladies.
de cand nu v-am mai vazut au curs multe ...pagini si s-a schimbat si capitolul!
Vic, s-a terminat FGSN? e tradusa si partea a II-a? parca l-aș vedea la vară, în concediu.
de cand nu v-am mai vazut au curs multe ...pagini si s-a schimbat si capitolul!
Vic, s-a terminat FGSN? e tradusa si partea a II-a? parca l-aș vedea la vară, în concediu.
Buna fetelor
Mi-a placut emisiunea de aseara,frumos de pica Muri,l-am vazut relaxat si razand de nu l-am mai vazut niciodata sa rada asa mult.
Sexos rau s-a prezentat pana si casca de la urechi mi se parea sexoasa..
Nu mi-a placut de nenea prezentatorul ca a vb prea mult si nu i-a lasat pe ei sa vorbeasca si m-a enervat ca nu a dat video lui Motzi din partea fanilor romani.
Mi-a placut mult admosfera pe care au creeat-o,se simteau foarte bine toti acolo impreuna.
L-am vazut pe Murat atingand-o tot timpul pe Asli soptindu-i la ureche cine stie ce...
Nu mai e asa timorat in prezenta unei femei,cred ca s-a distantat de pitica lui,nici verigheta nu o mai poarta de mult timp.
Ati vazut la sfarsit cum o tinea de umeri pe Asli,foarte protector?V-am zis ca se potrivesc si nu m-ati crezut
Na,ca am scris o intreaga poveste,mai am putin si o public
Mi-a placut emisiunea de aseara,frumos de pica Muri,l-am vazut relaxat si razand de nu l-am mai vazut niciodata sa rada asa mult.
Sexos rau s-a prezentat pana si casca de la urechi mi se parea sexoasa..
Nu mi-a placut de nenea prezentatorul ca a vb prea mult si nu i-a lasat pe ei sa vorbeasca si m-a enervat ca nu a dat video lui Motzi din partea fanilor romani.
Mi-a placut mult admosfera pe care au creeat-o,se simteau foarte bine toti acolo impreuna.
L-am vazut pe Murat atingand-o tot timpul pe Asli soptindu-i la ureche cine stie ce...
Nu mai e asa timorat in prezenta unei femei,cred ca s-a distantat de pitica lui,nici verigheta nu o mai poarta de mult timp.
Ati vazut la sfarsit cum o tinea de umeri pe Asli,foarte protector?V-am zis ca se potrivesc si nu m-ati crezut
Na,ca am scris o intreaga poveste,mai am putin si o public
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Nu stiu daca ati postat promo la ep 13,dar il mai pun eu o data
Si o poza din culise de aseara,de fapt doua...
Si pt cine a ratat emisiunea o poate vedea aici.
http://www.dizi-izle.com/beyaz-show-izle-25-mayis-2012-izle
O zi superba va doresc
Si o poza din culise de aseara,de fapt doua...
Si pt cine a ratat emisiunea o poate vedea aici.
http://www.dizi-izle.com/beyaz-show-izle-25-mayis-2012-izle
O zi superba va doresc
Ultima editare efectuata de catre simi in Sam 26 Mai 2012, 12:50 pm, editata de 1 ori
simi- vip
Pozeeeeeeeeee
simi- vip
Video de la emisiune
simi- vip
bună fetelor !!
Simi eu nu sunt atât de entuziasmată de emisiunea de aseară, m-au obosit cumplit bocetele acelui cântăcios , emisiunea cred că a fost făcută ptr acel cântăcios iar actorii au fost de umplutură , poliţistul din serial sau ce o fi el cel care stătea lângă Sarp abia a deschis gura , Murat a zâmbit , a fost vesel dar avea momente când punea privirea în pâmânt ca şi când se ferea să-i fie văzuţi ochii , asta oare că e conştient că trăirile lui interioare se citesc foarte bine în privirea lui ? look-ul lui mie nu-mi place , ţinuta lui nu mi-a plăcut putea veni în costum sau putea folosi o cămaşa deschisă la culoare , avea acei pantaloni cam strâmţi de îi păreau picioarele ca nişte grisine , mi-ar fi plăcut să văd un Murat mai rotunjor, mai tuns şi care să vorbească mai mult despre el , despre implicaţiile personajului Ecevit , îi dau un că a pomenit de ASI după mesajele de la fani , a realizat că majoritatea fanilor îi are datorită personajului Demir.
Nu mai spun de logorea prezentatorului , nimeni nu mai putea vorbi de el..prea mult promo nu au făcut serialului , bine că-i învăţa să cânte , probabil vroia să descopere noi talente
mi-a plăcut cum a cântat Ibo deşi a fost tot un bocet , de jale mi-a plăcut.
Mi-a părut rău că nu au dat şi clipul lui Motzi , e adevărat că managera lui şi Gonul au spus că producătorul show-lui decide ce intră mi-ar fi plăcut să-l dea oricum linkul cu clipul a ajuns la Murat .
Simi eu nu sunt atât de entuziasmată de emisiunea de aseară, m-au obosit cumplit bocetele acelui cântăcios , emisiunea cred că a fost făcută ptr acel cântăcios iar actorii au fost de umplutură , poliţistul din serial sau ce o fi el cel care stătea lângă Sarp abia a deschis gura , Murat a zâmbit , a fost vesel dar avea momente când punea privirea în pâmânt ca şi când se ferea să-i fie văzuţi ochii , asta oare că e conştient că trăirile lui interioare se citesc foarte bine în privirea lui ? look-ul lui mie nu-mi place , ţinuta lui nu mi-a plăcut putea veni în costum sau putea folosi o cămaşa deschisă la culoare , avea acei pantaloni cam strâmţi de îi păreau picioarele ca nişte grisine , mi-ar fi plăcut să văd un Murat mai rotunjor, mai tuns şi care să vorbească mai mult despre el , despre implicaţiile personajului Ecevit , îi dau un că a pomenit de ASI după mesajele de la fani , a realizat că majoritatea fanilor îi are datorită personajului Demir.
Nu mai spun de logorea prezentatorului , nimeni nu mai putea vorbi de el..prea mult promo nu au făcut serialului , bine că-i învăţa să cânte , probabil vroia să descopere noi talente
mi-a plăcut cum a cântat Ibo deşi a fost tot un bocet , de jale mi-a plăcut.
Mi-a părut rău că nu au dat şi clipul lui Motzi , e adevărat că managera lui şi Gonul au spus că producătorul show-lui decide ce intră mi-ar fi plăcut să-l dea oricum linkul cu clipul a ajuns la Murat .
Buna ziua , dragi copii !!!
Multumim , Simi , monica , denisa .
Axxa , mai sunt 4 episode din FGSN .
Multumim , Simi , monica , denisa .
Axxa , mai sunt 4 episode din FGSN .
victorelalove- moderator
fetelor.
se pare ca n-am pierdut mare lucru aseara, oricum mi-au picat jucarelele si romtelecomul a promis ca va fi bine si soare na! natura este vinovata!
dupa poze, eu zic ca Muri nu arata rau, de fapt n-a FOST CHIAR NEGRU-ELEGANTA SUPREMA, din punctul lor de vedere este slabanog , si mie imi place mai mult cand poarta culori deschise, nu-l fac cu 10 ani mai batran si se vede mai bine..acel ceva bine definit in inimile milioanelor de fani
se pare ca n-am pierdut mare lucru aseara, oricum mi-au picat jucarelele si romtelecomul a promis ca va fi bine si soare na! natura este vinovata!
dupa poze, eu zic ca Muri nu arata rau, de fapt n-a FOST CHIAR NEGRU-ELEGANTA SUPREMA, din punctul lor de vedere este slabanog , si mie imi place mai mult cand poarta culori deschise, nu-l fac cu 10 ani mai batran si se vede mai bine..acel ceva bine definit in inimile milioanelor de fani
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Sam 26 Mai 2012, 6:47 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna , Andrada !
victorelalove- moderator
buna Vic,victorelalove a scris:Buna , Andrada !
vad ca n-ai spor cu negarea negatiei incearca alta tactica cu Denisa ca acusi se deschid portile bazelor NATO, ca sa nu mai vorbim de tinute care de care mai fara textile
andradamaria- vip
Eeee . este un moft de-al ei . Uita ea . Pana acum cateva saptamani nu spunea nimic . Si s-a trezit peste noapte ca vrea Engin .andradamaria a scris:buna Vic,
vad ca n-ai spor cu negarea negatiei incearca alta tactica cu Denisa ca acusi se deschid portile bazelor NATO, ca sa nu mai vorbim de tinute care de care mai fara textile
Ne-a arat si tinute mai fara material . Pe frigurile astea o sa raceasca teribil .
victorelalove- moderator
nu-i pasa de frig, si nu te baza pe memorie scurta, n-o caracterizeaza si moftul poate deveni tenace eu il vreau pe muri ce rol teribil si-a putut alege, serialul este pentru cei cu -inima tare-, dar ASLI, ...tot mi se pare nepotrivita actrita..am vazut 6 ep subtr merita tot efortul, chiar este un efort pshic,.. asa ca reantoarce-o pe Deni la dragostea dintai n-a parasit-o ..dar pare cumva estompata..si pe urma noi ce-am mai vorbi pe acivictorelalove a scris:
Eeee . este un moft de-al ei . Uita ea . Pana acum cateva saptamani nu spunea nimic . Si s-a trezit peste noapte ca vrea Engin .
Ne-a arat si tinute mai fara material . Pe frigurile astea o sa raceasca teribil .
andradamaria- vip
: )andradamaria a scris:nu-i pasa de frig, si nu te baza pe memorie scurta, n-o caracterizeaza si moftul poate deveni tenace
Da . Eu tot sper sa fie o gluma de-a ei .
victorelalove- moderator
spera..nu te costa nimic sau nuvictorelalove a scris:
: )
Da . Eu tot sper sa fie o gluma de-a ei .
cum e vremea pe la voi, mie imi vine rau de atata ploaie!!
andradamaria- vip
Este si la noi un frig ...de zici ca a venit toamna . Ploua in fiecare zi .andradamaria a scris:
cum e vremea pe la voi, mie imi vine rau de atata ploaie!!
victorelalove- moderator
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» 10.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 7.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 1.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 7.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii