38.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+5
victorelalove
Mirela Maria
dubaisport
michiper68
DENISA
9 participanți
Pagina 3 din 43
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Re: 38.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
michiper68 a scris:
este explicatia lor pt aceasta propozitie data de bisena
A surprise awaits Fatmagul and Kerim at their hotel room. They bump into someone they know.
am citit si eu unele comm ale fanilor,dar nu cred ca e Kristen
mai repede turisti care-i recunosc
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
dubaisport a scris:
am citit si eu unele comm ale fanilor,dar nu cred ca e Kristen
mai repede turisti care-i recunosc
pai si ce reactie va avea fatma ca e recunoscuta de turisti? se va inchide in camera?
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
poate o incurajeaza si-o asigura ca va castiga procesul ,iar lucrul asta o face mai puternica ,o face sa se simta si mai bine .michiper68 a scris:
pai si ce reactie va avea fatma ca e recunoscuta de turisti? se va inchide in camera?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
poate o incurajeaza si-o asigura ca va castiga procesul ,iar lucrul asta o face mai puternica ,o face sa se simta si mai bine .
pai ea se simte bine. am crezut ca va face ceva iesit din comun , sa sara pe kerim. de fapt de kerim nu zice nimic in indicii, el inca e confuz.
michiper68- vip
sper sa se deblocheze si Kerim .....ce naiba se apropie sfarsitul filmului si el tot blocat e ?michiper68 a scris:
pai ea se simte bine. am crezut ca va face ceva iesit din comun , sa sara pe kerim. de fapt de kerim nu zice nimic in indicii, el inca e confuz.
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
sper sa se deblocheze si Kerim .....ce naiba se apropie sfarsitul filmului si el tot blocat e ?
si soie s-a suparat, a zis ca nu ne mai da indicii. eu nu cred ca daca au filmat nu vor mai da. in masina era relaxat, cred ca e claustrofob la dormitoare mici cu pat mare. sa incerce in mashina, o deblocare scurta, ca-si ridicase picioarele pe acolo.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
si soie s-a suparat, a zis ca nu ne mai da indicii. eu nu cred ca daca au filmat nu vor mai da. in masina era relaxat, cred ca e claustrofob la dormitoare mici cu pat mare. sa incerce in mashina, o deblocare scurta, ca-si ridicase picioarele pe acolo.
la cat e de lung in picioare si le scoate pe geam,noroc ca gulli e mai marunta
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
la cat e de lung in picioare si le scoate pe geam,noroc ca gulli e mai marunta
am crezut ca le va atarna pe bord, dar se cracanase sa stea comod si sa admire peisajul. putine indicii, promo deloc, bine ca ne anunta ca e gata scenariul. cred ca l-a incuiat cu 7 lacate sa nu afle nimeni marea surpriza.
michiper68- vip
cred ca au obosit cu totii ,de la geniala,hilara si actori pana la Mechul si Soie,toti astepata vacanta .michiper68 a scris:
am crezut ca le va atarna pe bord, dar se cracanase sa stea comod si sa admire peisajul. putine indicii, promo deloc, bine ca ne anunta ca e gata scenariul. cred ca l-a incuiat cu 7 lacate sa nu afle nimeni marea surpriza.
despre epis de joi nu stiu ce asteptari sa am,sper s anu fie asa de plicticos ca cel de sapt trecuta.
vad ca Ablu nu a crezut-o pe Mukk ca l-a denuntat ea pe Selim ,cred ca Rahmi se decide sa divorteze.
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
cred ca au obosit cu totii ,de la geniala,hilara si actori pana la Mechul si Soie,toti astepata vacanta .
despre epis de joi nu stiu ce asteptari sa am,sper s anu fie asa de plicticos ca cel de sapt trecuta.
vad ca Ablu nu a crezut-o pe Mukk ca l-a denuntat ea pe Selim ,cred ca Rahmi se decide sa divorteze.
oricum au tras de personajul mukko prea mult.trebuia rezolvat atunci cu scrisorile, daca atunci cu salih nu au rezolvat-o.poate pleca ea singura , cu banii de la yasarani. in final o vom vedea pe mukko intr-o croziera, in sezlong pe puntea unei nave si paiul de la limonada in gura.
michiper68- vip
ia uiteee!!!
Episode 78 Hints:
Aykut Alimanoglu@AlimanogluAykut- Aykut just revealed that he plays a small role in FGSN? this week, that of Kristin's boyfriend/fiance, and that yes, the person whom FG and Kerim come face to face with is Kristin, and this scene will be the last scene of episode 78.
Episode 78 Hints:
Aykut Alimanoglu@AlimanogluAykut- Aykut just revealed that he plays a small role in FGSN? this week, that of Kristin's boyfriend/fiance, and that yes, the person whom FG and Kerim come face to face with is Kristin, and this scene will be the last scene of episode 78.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
oricum au tras de personajul mukko prea mult.trebuia rezolvat atunci cu scrisorile, daca atunci cu salih nu au rezolvat-o.poate pleca ea singura , cu banii de la yasarani. in final o vom vedea pe mukko intr-o croziera, in sezlong pe puntea unei nave si paiul de la limonada in gura.
ar fi culmea sa aiba asemenea final Mukk,normal ar fi sa plateasca ptr toate rautatile ,dar de la turci te astepti la orice.
dubaisport- vip
michiper68 a scris:ia uiteee!!!
Episode 78 Hints:
au facut din serialul asta o varza ..
ce rost mai avea acum aparitia ei ?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
au facut din serialul asta o varza ..
ce rost mai avea acum aparitia ei ?
nu vine cu mana goala!!! vine cu logodnicul. deci va face o criza de gelozie fatmagul. poate se uita pe geam la kristen fatmagulik si o vede cum mananca toate bananele si sare si ea pe singura banana adevarata din camera ei.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
nu vine cu mana goala!!! vine cu logodnicul. deci va face o criza de gelozie fatmagul. poate se uita pe geam la kristen fatmagulik si o vede cum mananca toate bananele si sare si ea pe singura banana adevarata din camera ei.
banana adevarata cu cat o tine mai mult in mana cu atat se umfla mai mult
deh,pofta vine mancand !!
dubaisport- vip
sigur o vede pe kristinik cum se giugiuleste cu logodnicul si o data se va incorda fatmagul si-si pune si corsetul , ca sa fie sigura.
michiper68- vip
poate Gulli se gandeste ca Kerim stia ca acolo va fi si Kristen si de aceea a vrut sa o aduca si ea,de asta devine geloasa .
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
banana adevarata cu cat o tine mai mult in mana cu atat se umfla mai mult
deh,pofta vine mancand !!
e gata umflata, saraca de ea. daca o tine in mana explodeaza. fanii ziceau ca i-a spus ablei ca ea nu pleca cu kerim ca acum daca ablu si-a scos ghipsul si are doua maini valabile poate vor si ei sa faca te miri ce...si va fi abla ocupata. totusi cred ca doar mana a avut-o in ghips, altceva atatade util nu a avut, poate nu ma prind eu cum e sexul la varste inaintate cand are nevoie de amandoua mainile...
michiper68- vip
michiper68 a scris:sigur o vede pe kristinik cum se giugiuleste cu logodnicul si o data se va incorda fatmagul si-si pune si corsetul , ca sa fie sigura.
noroc ca langa cabana e lacul ,altfel greu isi revenea Kerim
dubaisport- vip
dubaisport a scris:poate Gulli se gandeste ca Kerim stia ca acolo va fi si Kristen si de aceea a vrut sa o aduca si ea,de asta devine geloasa .
mai bine s-ar gandi ca-l pierde. ca e dornica rau kristinik. si cu logodnicul langa ea.
michiper68- vip
dubaisport a scris:
noroc ca langa cabana e lacul ,altfel greu isi revenea Kerim
daaa. de aia dormea el cu cana de apa langa el? mai face aburi noaptea, cand se incinge. era paharul cu gura larga cred ca-si vara... degetele fierbinti direct in pahar, e mai romantic cu aburi .
michiper68- vip
michiper68 a scris:
e gata umflata, saraca de ea. daca o tine in mana explodeaza. fanii ziceau ca i-a spus ablei ca ea nu pleca cu kerim ca acum daca ablu si-a scos ghipsul si are doua maini valabile poate vor si ei sa faca te miri ce...si va fi abla ocupata. totusi cred ca doar mana a avut-o in ghips, altceva atatade util nu a avut, poate nu ma prind eu cum e sexul la varste inaintate cand are nevoie de amandoua mainile...
poate are nevoie ablu de baston
dubaisport- vip
am descoperit si utilitatea paharului de pe noptieramichiper68 a scris:
daaa. de aia dormea el cu cana de apa langa el? mai face aburi noaptea, cand se incinge. era paharul cu gura larga cred ca-si vara... degetele fierbinti direct in pahar, e mai romantic cu aburi .
daca nu plecau in luna de miere aveam sansa sa-l vedem pe Ker cu galeata in dormitor
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
am descoperit si utilitatea paharului de pe noptiera
daca nu plecau in luna de miere aveam sansa sa-l vedem pe Ker cu galeata in dormitor
are furtunul sub pat. de aia nu inchide usha niciodata, are racordat furtunul la baie . si a doua zi spala fatmagul cearceafurile.
michiper68- vip
dubaisport a scris:
poate are nevoie ablu de baston
eu ii recomand sexul cu ce are el in dotare, cu bastonul e mai greu.
michiper68- vip
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii