10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
lica54
Alexa20
Admin_dea05
petronela
iulianagl
tiberici
narcisa
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Gifurile astea imi aduce aminte de Asi
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Fetelor am facut capturi din cel mai frumos episod de pana acum (asa il consider eu)
Pentru mine toate au fost frumoase.Mai ales Barun.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Barun e mai frumos decat Gurmeet doar ca Gurmeet mi se pare mai expresiv probabil din cauza ochilor asa ca ii ador pe amandoi.iulianagl a scris:
Pentru mine toate au fost frumoase.Mai ales Barun.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Admin_dea05 a scris:Barun e mai frumos decat Gurmeet doar ca Gurmeet mi se pare mai expresiv probabil din cauza ochilor asa ca ii ador pe amandoi.
Eu pe Barun l-as alege daca ar fi de ales dintre cineva.
iulianagl- moderator
AdrianaMatza a scris:buna feteleeee
iulianagl- moderator
Uite asa sta si copilul meu ca Barun. Ce o sa se faca al meu copilas cand o sa schimb canapelele?
iulianagl- moderator
In sfarsit a a prticipat si el la implinirea anului.
iulianagl- moderator
"Romance track will be on air on 15 june ... solid pakki news hai confirmed by gautum hedge of prod. supervisor of IPKNND :)"
vom vedea cat de real e sau nu...
vom vedea cat de real e sau nu...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
'iulianagl a scris:
Uite asa sta si copilul meu ca Barun. Ce o sa se faca al meu copilas cand o sa schimb canapelele?
So funny Ce bine le sta impreuna Unul parca e mort, si unul parca e o maimuta in pom foarte tareee
Alexa20 a scris:'
So funny Ce bine le sta impreuna Unul parca e mort, si unul parca e o maimuta in pom foarte tareee
Era bine daca in locul lui Shyam era Khushi.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Barun e mai frumos decat Gurmeet doar ca Gurmeet mi se pare mai expresiv probabil din cauza ochilor asa ca ii ador pe amandoi.
si mie imi place de amandoi dar sincer mai mult Barun..eu de cand am vazut primul ep mi-a placut la nebunie acest serial dar mai ales cuplu format de Barun Sanaya ..si in fiecare zi i-am urmarit...dupa ce a aflat Arnav de Shyam mai sunt scene la care nu m-am uitat ca au fost prea triste dar de luni pana vineri am asteptat cate un ep..iar miercuri fac si eu un an de cand astept apropierea dintre Arnav Khushi..
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
si mie imi place de amandoi dar sincer mai mult Barun..eu de cand am vazut primul ep mi-a placut la nebunie acest serial dar mai ales cuplu format de Barun Sanaya ..si in fiecare zi i-am urmarit...dupa ce a aflat Arnav de Shyam mai sunt scene la care nu m-am uitat ca au fost prea triste dar de luni pana vineri am asteptat cate un ep..iar miercuri fac si eu un an de cand astept apropierea dintre Arnav Khushi..
O dedicatie pentru tine.
Ce simpatic este Akshay aici.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
O dedicatie pentru tine.
Ce simpatic este Akshay aici.
ms...
Comentarile lui Akshay la poze:
Okay so here's a little something for you guys- our one year journey... So here goes:
1)"The producers once told Barun to rise up with his performance.. He took it literally"
2)"Sanaya has worked so hard for the past 1 year..Unfortunately she had to cancel an appointment with the beautician for the millionth time"
3)"The one who kept us all together. Anjali, Daljeet Bhanot aka dolly for us :)"
4)"We worked so hard to bring you the show, Arnav and Shyam let bygones be bygones for a cozy nap"
5)"Payal laughing... A first for all the fans who've only seen her cry... Maybe her salary came in that day .. Hmmm "
6)hello hi and mrs nandkishore sharing a happy moment, considering they are always clawing at each other
7)Nani/dadi chatting up with her kitty party sakhiya... As Mami looks on
And these pics have been okayed by everyone... So they are not just from me :) this is our way of saying THANK YOU for loving us so much :)
Andreea_Miha- vip
Un scorpion din ala n-are tatuat si Shyam pe mana?
iulianagl- moderator
Ce cadou frumos ia dat NK, inca-i pasa de ea.
iulianagl- moderator
Frumusel episodul de astazi.Mami tatuata? Hello.Hi.Bye bye!
iulianagl- moderator
iuliana iubita sper sa iti placa surpriza mea pt tine
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
denta a scris:iuliana iubita sper sa iti placa surpriza mea pt tine
Draga Denta jos palaria.
iulianagl- moderator
din ultimul articol de la noutati...
"In the upcoming episodes, Khushi (Sanaya Irani) with the help of Nandkishore (Karan Godwan) and Manorama will finally hunt down Arnav who is kidnapped. They will also come to know that the real culprit behind Arnav's kidnapping is Shyam (Abbhas Mehta).
However, Shyam will do what he best knows and that is to put all the blame on Khushi. Anjali (Daljeet Bhanot) who is expecting at the moment will also get to know about Shyam's evil plans and will suffer a miscarriage."
da vina pe Khushi,iar Anjali avort spontan..sincer cred ca va iesi urata treaba asta..sper sa nu fie adevarat...dar am senzatia ca Khushi va avea de suferit..
"In the upcoming episodes, Khushi (Sanaya Irani) with the help of Nandkishore (Karan Godwan) and Manorama will finally hunt down Arnav who is kidnapped. They will also come to know that the real culprit behind Arnav's kidnapping is Shyam (Abbhas Mehta).
However, Shyam will do what he best knows and that is to put all the blame on Khushi. Anjali (Daljeet Bhanot) who is expecting at the moment will also get to know about Shyam's evil plans and will suffer a miscarriage."
da vina pe Khushi,iar Anjali avort spontan..sincer cred ca va iesi urata treaba asta..sper sa nu fie adevarat...dar am senzatia ca Khushi va avea de suferit..
Andreea_Miha- vip
Deci pana la urma Anjali o sa piarda sarcina. Urattttt .... Dar macar afla adevarul despre Shyam. Intr-un fel ma bucur ca afla tot adevarul, dar imi pare rau de copil. Bine asta se poate intampla doar in filme. Cum a fost si in Geet, a fost alergata de frasu prin padure, a trecut prin o groaza de socuri pana s-a maritat cu Maan, iar apoi a pierdut copilul. Abia astept sa apara Arnav in film mai mult timp.
Alexa20 a scris:Deci pana la urma Anjali o sa piarda sarcina. Urattttt .... Dar macar afla adevarul despre Shyam. Intr-un fel ma bucur ca afla tot adevarul, dar imi pare rau de copil. Bine asta se poate intampla doar in filme. Cum a fost si in Geet, a fost alergata de frasu prin padure, a trecut prin o groaza de socuri pana s-a maritat cu Maan, iar apoi a pierdut copilul. Abia astept sa apara Arnav in film mai mult timp.
da si eu la fel ma bucur ca afla adevarul si imi pare rau de copil...dar ma gandesc ca cu aflarea adevarul poate o va acuza si pe Khushi...ca din cate spune Shyam va da vina pe Khushi..iar cum Arnav l-a crezut din prima ma astept si la Anjai bunica etc..si imi e teama ca dupa asta o va da afara pe Khushi din casa...
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Mier 06 Iun 2012, 6:17 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Curios acum daca e adevarat oare din cauza cui o sa piarda sarcina Anajali?A lui Shyam ca la rapit pe Chote sau a lui Khushi ca a fost logodita cu Shyam.
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:din ultimul articol de la noutati...
Pai sa vedem daca Chote o sa-i vina in ajutor lui Khushi, acum.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai sa vedem daca Chote o sa-i vina in ajutor lui Khushi, acum.
Sa vadem..nu cred ca asa de simplu..mai ales cand va auzi si de actele semnate..
Eu in general nu prea cred ce spun articolele pentru ca nu au cum sa stie tinand cont ca ei filmeaza cu o zi doua inainte si scenaristi schimba mereu..presupun ca ultimul articol e un scenariu din mai multe de ce ar putea sa urmeze...tousi din articol cred ca chestia ca Anjali nu va naste copilul e adevarata...
Andreea_Miha- vip
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum