Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
Alexa20
Admin_dea05
petronela
iulianagl
tiberici
narcisa
11 participanți

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 10:57 pm

Skumpyk86 a scris:

Buna...
te surprinde?pe mine nu ..

Buna.Nici pe mine dar aam zis asa intr-o doara. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 10 Iun 2012, 10:58 pm

Skumpyk86 a scris:
Admin_dea05 a scris: pACAT DECI CRED CA IMEDIAT DUPA CE PIERDE COPILUL DISPARE SI DIN PEISAJ.

sau poate vine alta actrita in rolul ei..din ce am inteles mai demult e ca ea nu era multumita de rolul "Anjali" si ca vrea altceva...poate ea pleaca si vine altcineva in locul ei..
sau poate o face plecata peste hotare ca sa se linisteasca pt toate suferintele stupid
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 10:58 pm

Skumpyk86 a scris:

sau poate vine alta actrita in rolul ei..din ce am inteles mai demult e ca ea nu era multumita de rolul "Anjali" si ca vrea altceva...poate ea pleaca si vine altcineva in locul ei..

Miha daca o inlocuieste altcineva atunci cu Shyam ce se intampla?Ca nu cred ca Anjali o sa suporte ce ia facut el lui Chote.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 10 Iun 2012, 11:02 pm

Shyam la inchisoare, Anjali va pleca pt linistea sufleteasca, Arnav da vina pe Khushi si se despart, NK va fi alaturi de Khushi ca sa crape Arnav de ciuda..... Smile etc etc..cam asa vad eu continuarea serialului... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 10 Iun 2012, 11:07 pm

Admin_dea05 a scris:sau poate o face plecata peste hotare ca sa se linisteasca pt toate suferintele stupid

Nu stiu ce sa zic e posibil orice..dar ma gandesc ca personajul "Anjali" ar avea viata lunga in serial...ca intr-un interviu G Khan directorul de acolo a spus ca de fapt cam asta e baza serialului celalanta femeie din viata surori..spunea ceva de genul...cum un barbat se indragosteste si pers iubita devine cealanta femeie din viata surori...din cate stiu si unul dintre nume pentru serial a fost ceva cu cealanta femeie din viata surori sau ceva de genul si pana la urma a ramas iss.

Dar cum e cu schimbarile de la o zi la alta orice e posibil ...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 11:10 pm

Admin_dea05 a scris:Shyam la inchisoare, Anjali va pleca pt linistea sufleteasca, Arnav da vina pe Khushi si se despart, NK va fi alaturi de Khushi ca sa crape Arnav de ciuda..... Smile etc etc..cam asa vad eu continuarea serialului... Smile

Ce frumos e scenariul tau mai ale NK alaturi de Khushi. 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 283516
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 11:13 pm

Skumpyk86 a scris:

Nu stiu ce sa zic e posibil orice..dar ma gandesc ca personajul "Anjali" ar avea viata lunga in serial...ca intr-un interviu G Khan directorul de acolo a spus ca de fapt cam asta e baza serialului celalanta femeie din viata surori..spunea ceva de genul...cum un barbat se indragosteste si pers iubita devine cealanta femeie din viata surori...din cate stiu si unul dintre nume pentru serial a fost ceva cu cealanta femeie din viata surori sau ceva de genul si pana la urma a ramas iss.

Dar cum e cu schimbarile de la o zi la alta orice e posibil ...

Da poate asa era la inceput dar cand au vazut ce priza are la public Arnav si Khushi si ce mult il detesta pe Shyam au schimbat stiu ca spunea odatata intr-un interviu George Clooney ca nu mereu scenariul e batut in cuie uneori poate arata bine pe hartie si in platou nu si vede cum merge priza la public deci daca au facut schimbarea inseamna ca tine cont de fani.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 10 Iun 2012, 11:13 pm

iulianagl a scris:

Miha daca o inlocuieste altcineva atunci cu Shyam ce se intampla?Ca nu cred ca Anjali o sa suporte ce ia facut el lui Chote.

Depinde pe cine va crede Anjali..ca iubirea ei pt Shyam "e cam oarba"..dar iuli crezi ca dupa ce a castigat premi si a devenit asa de cunoscut il vor scoate repede din serial pe Shyam??

Ar fii prea frumos ca sa dispara si Anjali si Shyam sincer ma indoiesc...sau poate nu pleaca daljeet ca ea nu a comentat(desi pare cam confirmata inlocuirea)...

Vad ca a inceput sa apara info si de inlocuitoare "Poonam joshi(mehek of kahin to hoga) is seleced for anjali's role.i got this news from reliable source."
Dar NU e confirmat..doar zvonuri momentan de inlocuitoare..
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 56897-poonam-joshi
Credit:_arnav_
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 10 Iun 2012, 11:16 pm

iulianagl a scris:

Da poate asa era la inceput dar cand au vazut ce priza are la public Arnav si Khushi si ce mult il detesta pe Shyam au schimbat stiu ca spunea odatata intr-un interviu George Clooney ca nu mereu scenariul e batut in cuie uneori poate arata bine pe hartie si in platou nu si vede cum merge priza la public deci daca au facut schimbarea inseamna ca tine cont de fani.

Interviul e de anul acesta...si tocmai ce spuneam ca se schimba de la o zi la alta...dar ma indoiesc iesirea celor doi ceea ce mi-as dori ...daca conta pentru ei priza la public AK nu lungeau atat..faceau mai multe momente intre ei...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 10 Iun 2012, 11:22 pm

"1- Is IPKKND ending on July?
There is no such news at all, don't believe rumours, as far only two shows r ending very soon on Star Plus, first Sajda Tere Pyar Main and it's getting replaced by Rajshri's new show, u can read more about this show in the this article...
http://fuzionproductions.com/index.php/all-news/indian-television/item/278-star-plus-and-rajshri-productions-presents-pyar-ka-dard-hai-meetha-meetha-pyara-pyara
And the other show ending is Navya, it's ending on 29th June...

2- Is Daljeet leaving IPKKND?...

Yes, as far I got to know, she is leaving the show...

3- I am interviewing Daljeet tomorrow morning IN SHAA ALLAH, so I need to collect one question from each and of course, the questions should not only based on IPKKND, I don't promise that all questions can be selected, but some of them... If possible, one of you collect the questions and PM it to me, before tomorrow..."

Sursa:ZN
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 11:22 pm

Skumpyk86 a scris:

Depinde pe cine va crede Anjali..ca iubirea ei pt Shyam "e cam oarba"..dar iuli crezi ca dupa ce a castigat premi si a devenit asa de cunoscut il vor scoate repede din serial pe Shyam??

Ar fii prea frumos ca sa dispara si Anjali si Shyam sincer ma indoiesc...sau poate nu pleaca daljeet ca ea nu a comentat(desi pare cam confirmata inlocuirea)...

Vad ca a inceput sa apara info si de inlocuitoare "Poonam joshi(mehek of kahin to hoga) is seleced for anjali's role.i got this news from reliable source."
Dar NU e confirmat..doar zvonuri momentan de inlocuitoare..
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 56897-poonam-joshi
Credit:_arnav_

Pai tocmai asta-mi vine greu de crezut sa iasa Shyam ca totusi o fi el personaj negativ dar face treaba buna, nu crezi?Iar ca o schimba pe Anjali n-am nicio problema dar sa nu strice relatia Khushi-Chote.Ca am ajuns atat de departe cu inatmplarile dintre ei incat chiar mi-ar parea rau sa schimbe macazul iar din punctul meu de vedere ca fan si devorator de Khushi si Arnav asta mi-am dorit de cand am vazut primul ep. ei doi impreuna.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 11:23 pm

CE???
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 10 Iun 2012, 11:31 pm

iulianagl a scris:

Pai tocmai asta-mi vine greu de crezut sa iasa Shyam ca totusi o fi el personaj negativ dar face treaba buna, nu crezi?Iar ca o schimba pe Anjali n-am nicio problema dar sa nu strice relatia Khushi-Chote.Ca am ajuns atat de departe cu inatmplarile dintre ei incat chiar mi-ar parea rau sa schimbe macazul iar din punctul meu de vedere ca fan si devorator de Khushi si Arnav asta mi-am dorit de cand am vazut primul ep. ei doi impreuna.

asa spun si eu ca nu cred ca nici Anjali si nici Shyam nu vor iesi prea curand din serial..mie imi pare rau ca schimba actrita care o intrepreta pe Anjali ca e frumusica si imi placea de ea dar poate doreste altceva...
Asa si eu mi-am dorit si pana acum am ramas cu doritul Smile ca atunci cand sunt aproape si zic gata de acum imoreuna se intampla ceva de schimba tot...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 11:33 pm

Skumpyk86 a scris:

asa spun si eu ca nu cred ca nici Anjali si nici Shyam nu vor iesi prea curand din serial..mie imi pare rau ca schimba actrita care o intrepreta pe Anjali ca e frumusica si imi placea de ea dar poate doreste altceva...
Asa si eu mi-am dorit si pana acum am ramas cu doritul Smile ca atunci cand sunt aproape si zic gata de acum imoreuna se intampla ceva de schimba tot...

Pai cam asa o sa ramane cu doritul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 10 Iun 2012, 11:38 pm

iulianagl a scris:

Pai cam asa o sa ramane cu doritul.

Eu era m asa de bucuroasa atunci cand a ajutat-o cu alegerea sari pt ea pregatirea nunti payal etc...si ma gandeam sa vezi acum ep de 14 feb cand "m-a traznit" cu ep acela cand a vazut-o cu shyam de m-a lasat fara cuvinte...asa ca nu am mari astseptari...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 11:42 pm

Skumpyk86 a scris:

Eu era m asa de bucuroasa atunci cand a ajutat-o cu alegerea sari pt ea pregatirea nunti payal etc...si ma gandeam sa vezi acum ep de 14 feb cand "m-a traznit" cu ep acela cand a vazut-o cu shyam de m-a lasat fara cuvinte...asa ca nu am mari astseptari...

Si eu aceleasi asteptari aveam ce frumos filtrau si cum era unul dupa altul si cand pacostea ne-a trasnit din toate unghiurile.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 10 Iun 2012, 11:46 pm

iulianagl a scris:

Si eu aceleasi asteptari aveam ce frumos filtrau si cum era unul dupa altul si cand pacostea ne-a trasnit din toate unghiurile.

si deasta nu am asteptari mari de la ei...desi au fost frumoase ultimile ep si atunci "in paie" daram senzatia ca cand va reveni acasa lucrurile iar vor incepe de la capat..certuri etc..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 11:48 pm

Skumpyk86 a scris:

si deasta nu am asteptari mari de la ei...desi au fost frumoase ultimile ep si atunci "in paie" daram senzatia ca cand va reveni acasa lucrurile iar vor incepe de la capat..certuri etc..

Curiozitatea mea este ce o sa mai nascoceasca. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 10 Iun 2012, 11:51 pm

iulianagl a scris:

Curiozitatea mea este ce o sa mai nascoceasca. Smile

si eu ma intreb dar sunt asa de experti la inventi la care nu ne asteptam..eu vreau doar cateva ep de liniste si iubire intre arnav si khushi si apoi sa faca ce vor dar vreau si eu sa ma bucur de ei ca sot si sotie sa ii vad..ca pana acum a fost ca soarecele si pisica..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 11:51 pm

Frumoasa si buna analizare chiar mi-a placut dar are si nu prea dreptate ca el cand au inceput sa filtreze cu ea el nu stia de Shyam.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 10 Iun 2012, 11:54 pm

iulianagl a scris:Frumoasa si buna analizare chiar mi-a placut dar are si nu prea dreptate ca el cand au inceput sa filtreze cu ea el nu stia de Shyam.

eu inca nu l-am citit ..imediat ma apuc si eu dar mai am ceva de facut inainte...am mai obesrvat la pozele puse de la petrecerea de un an Barun nu are verigheta...of unde ma uit su eu... stupid
paote a uitat-o..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 10 Iun 2012, 11:59 pm

Skumpyk86 a scris:

eu inca nu l-am citit ..imediat ma apuc si eu dar mai am ceva de facut inainte...am mai obesrvat la pozele puse de la petrecerea de un an Barun nu are verigheta...of unde ma uit su eu... stupid
paote a uitat-o..

Ce?Ce?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 12:01 am

iulianagl a scris:

Ce?Ce?

da nu o are...am vazut ca si in ep nu o are tot timpul dar poate pentru ca unuele scene sunt de lupta si acolo nu o are dar la petrecerea de un an....
poate a uitat-o..dar eu m-am bucurat..vai ce rea sunt...uite el purta verigheta pe mana drepata...
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 2705570
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 12:01 am

Iubita te las de noapte daca vrei sa mai stai, eu ma duc la culcare, noapte buna. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 12:02 am

Skumpyk86 a scris:

da nu o are...am vazut ca si in ep nu o are tot timpul dar poate pentru ca unuele scene sunt de lupta si acolo nu o are dar la petrecerea de un an....
poate a uitat-o..dar eu m-am bucurat..vai ce rea sunt...uite el purta verigheta pe mana drepata...
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 2705570

Si aici cu cine s-a luptat? Smile Smile Ce frumos ca ai observat. kiss 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 18 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum