Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 19 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 19 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
Alexa20
Admin_dea05
petronela
iulianagl
tiberici
narcisa
11 participanți

Pagina 19 din 40 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Urmatorul

In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 19 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 12:03 am

iulianagl a scris:Iubita te las de noapte daca vrei sa mai stai, eu ma duc la culcare, noapte buna. kiss

Nb...mai stau si eu 5 min si trec si eu la culcare...Noapte buna! kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 19 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 12:03 am

iulianagl a scris:

Si aici cu cine s-a luptat? Smile Smile Ce frumos ca ai observat. kiss 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 19 155656

asta ma intreb si eu..dar poate a uitat-o... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 11 Iun 2012, 12:05 am

fetelorrr ce de scenarii va face-ti Smile Smile stiti vorba aia:Iti faci planu k tiganu si te ineci la mal!....asa suntem si noi Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 12:08 am

AdrianaMatza a scris:fetelorrr ce de scenarii va face-ti Smile Smile stiti vorba aia:Iti faci planu k tiganu si te ineci la mal!....asa suntem si noi Smile

nici un scenariu..ma astept la orice sincer..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 7:28 am

Skumpyk86 a scris:

nici un scenariu..ma astept la orice sincer..

Buna dimineata.Discutii doar!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 11 Iun 2012, 7:44 am

Dragalaselor buna dimineata!O zi frumoasa de iunie cu multa iubire si multe bucurii.. kiss kiss kiss kiss

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 19 FormyFriends-1GLv0-15x-normal
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 8:08 am

Buna dimi.Sa va povestesc ceva inainte de a pleca.Casa mea e langa un zavoi iar la aerul conditionat furtunul e scos mai in afara din cauza ca e pus le etaj si ca apa sa nu se prelinga pe perete iar anul asta in fiecare dimineata am o pupaza care vine si se aseaza pe furtun si canta, frate iar vrabiutele sunt atat de rele incat vin si o iau la bataie si saraca sa vedeti ce fel se apara si face incat in fiecare dimineata programul asta il am deschide fereastra si cu coada de la mop le gonesc s-o lase in pace acum ca o bate nu e nimic dar sa vina sa cante pupaza chiar la fereasta mea nu s-a mai intamplat in vecii vecilor de la Nica incoace in care pupaza canta in tei, acum stau si ma gandesc oare vrea sa-mi spuna ceva?Sa-mi dea de veste ceva?In mintea mea umbla mii si mii de intrebari.Acum sa aveti o zi cat mai frumoasa si cu spor.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 11:40 am

Buna...

Akshay Dogra referitor la Daljeet...

"People, people, people! Can't comment on whether dolly is quitting or not.But, I promise, wen I get word from her, i shall let u all know :) "
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 11 Iun 2012, 12:14 pm

Skumpyk86 a scris:Buna...

Akshay Dogra referitor la Daljeet...

"People, people, people! Can't comment on whether dolly is quitting or not.But, I promise, wen I get word from her, i shall let u all know :) "

Ce aiurea ca o sa iasa din film Daljeet. Juca un rol foarte bun. Dar asta este, ce putem sa ii facem ? Daca ea numai vrea sa joace rolul asta, cine o poate obliga ? Asta este sngurul lucru care ma enerveaza la un film. Ca si DMG, unde au schimbat actrita principala de 3 ori. Sper doar sa vina o actrita la fel de bun si de placuta ca si Daljeet.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 12:18 pm

Alexa20 a scris:

Ce aiurea ca o sa iasa din film Daljeet. Juca un rol foarte bun. Dar asta este, ce putem sa ii facem ? Daca ea numai vrea sa joace rolul asta, cine o poate obliga ? Asta este sngurul lucru care ma enerveaza la un film. Ca si DMG, unde au schimbat actrita principala de 3 ori. Sper doar sa vina o actrita la fel de bun si de placuta ca si Daljeet.

De ea inca nu e confirmat dar vad ca peste tot in presa este.Plus ca nici colegi ei nu spun un nu....Sincer mie imi place de ea si cum intrepreta rolul.Imi pare rau daca pleaca..Nici mie nu mi-a placut ca au schimbat actrita la dmg mai ales actrita principala...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 12:19 pm

si ep de azi se anunta destul de dur sad ..Khushi ii gaseste sange lui Shyam pe pantofi... sad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 12:21 pm

Skumpyk86 a scris:si ep de azi se anunta destul de dur sad ..Khushi ii gaseste sange lui Shyam pe pantofi... sad

Hai nu ma inebuni?Ce naspa abia astept sa vad sper ca nu e de la Chote. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 12:21 pm

Khushi Shyam... 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 19 283516
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 19 2z8ntbt
Credit:-SILPA-
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 12:22 pm

iulianagl a scris:

Hai nu ma inebuni?Ce naspa abia astept sa vad sper ca nu e de la Chote. kiss

Nu stiu..se pare ca da..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 12:22 pm

Skumpyk86 a scris:Khushi Shyam... 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 19 283516

Credit:-SILPA-

Ce face ii da piciorul sa-l pupe? Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 12:23 pm

Skumpyk86 a scris:

Nu stiu..se pare ca da..

Valeu!!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 12:23 pm

Dar Chote oare stie cine e in spatele rapirii lui?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 12:24 pm

iulianagl a scris:

Ce face ii da piciorul sa-l pupe? Smile

Smile sa o vezi toata da click open pe ea...

" Kushi returns from temple and Shyam and anjali are standing near the temple… when she goes near them the chunni from the pooja thali falls down near Shyam's feet and Kushi sees blood stains on Shyams shoes when she bends down to pick it up…It's Devi mayya helping her..."
credit:asrcraze
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 12:25 pm

iulianagl a scris:Dar Chote oare stie cine e in spatele rapirii lui?

nu stiu ce sa zic..daca l-ar fii vazut de ce in promo care e pentru ep de azi ii mai pune aia pe cap cand il bat?

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Lun 11 Iun 2012, 12:28 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 12:25 pm

Skumpyk86 a scris:

Smile sa o vezi toata da click open pe ea...

" Kushi returns from temple and Shyam and anjali are standing near the temple… when she goes near them the chunni from the pooja thali falls down near Shyam's feet and Kushi sees blood stains on Shyams shoes when she bends down to pick it up…It's Devi mayya helping her..."
credit:asrcraze

sad sad Plec acum sa-mi iau copilul! kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 4:40 pm

din ultimul articol...

"Khushi will decide to follow Shyam but Shyam is just one step ahead Khushi’s thinking. He will come to know about Khushi’s plan to trap him.
To save himself, Shyam will try to shoot Arnav. But, Khushi will save Arnav. In the process of saving her husband Arnav, Khushi will get shot.
The good thing will be that Arnav will save Khushi from Shyam’s clutches."

Crying or Very sad eu vroiam un pic de romantism..dar sa vedem cat de real e ce spun ei..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 4:43 pm

Skumpyk86 a scris:din ultimul articol...

"Khushi will decide to follow Shyam but Shyam is just one step ahead Khushi’s thinking. He will come to know about Khushi’s plan to trap him.
To save himself, Shyam will try to shoot Arnav. But, Khushi will save Arnav. In the process of saving her husband Arnav, Khushi will get shot.
The good thing will be that Arnav will save Khushi from Shyam’s clutches."

Crying or Very sad eu vroiam un pic de romantism..dar sa vedem cat de real e ce spun ei..

Pai dupa ce o scapa si se mai indreapta Khushi o sa vedem un pic de romantism.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 11 Iun 2012, 4:45 pm

iulianagl a scris:

Pai dupa ce o scapa si se mai indreapta Khushi o sa vedem un pic de romantism.

sa vedem ...daca se intampla asa mai dureaza pana isi revine..
dar sa vedem cat de real e ce spun acolo ca cea ce zic ei e unul din scenarile care le-am citit eu in urma cu cateva de la fani ca ar fii auzit ei...sunt exact aceleasi cuvinte..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 4:50 pm

Skumpyk86 a scris:

sa vedem ...daca se intampla asa mai dureaza pana isi revine..
dar sa vedem cat de real e ce spun acolo ca cea ce zic ei e unul din scenarile care le-am citit eu in urma cu cateva de la fani ca ar fii auzit ei...sunt exact aceleasi cuvinte..

Tot ce e posibil sa nu fie adevarat.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 11 Iun 2012, 4:55 pm

Oy Miha am vazut ce face Khushi cu piciorul si-l odihneste pe Shyam. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 19 din 40 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum