Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
Alexa20
Admin_dea05
petronela
iulianagl
tiberici
narcisa
11 participanți

Pagina 35 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul

In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 20 Iun 2012, 8:32 pm

petronela a scris:
Faceti si cursuri de pregatire pentru licenta ? Bravo lor ! La ce universitate fac asta ?
Se da si scris si oral acum, asa am inteles , nu ? Ai reusit sa termini lucrarea ? Bafta ! Sa iei 10 cu felicitari ! 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 3967563086
Deci vrea si ea un premiu pentru cea mai buna ..dusmanca ? 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 3891662330 Daca tot l-a pierdut pentru cea mai ..dulce !! 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 3891662330

Da,am doua probe la licenta...pe 5 iulie am examen scris grila cu intrebari din materile pentru care am optat fiecare din noi (sunt 1200 de intrebari dar trebuie sa invat 600 iar din acestea sunt la examen 20) ...Si cea dea a doua proba 6-8 iulie se sustine lucrarea de licenta..

Sunt Universitatea Ecologica Bucuresti la finante banci si da fac pregatire pentru examen de licenta cu noi..In fiecare an au facut cu studenti.Fiecare profesor de la fiecare materie de licenta face pregatire cu studenti care da la materia respectiva plus ca avem cartea cu intrebarile..

De cel scris nu imi e asa teama mari emoti am la lucrare.Cel scris cu pregatirea invatat si plus ca sunt materi studiate din timpul anilor in mare parte le stiu deja..dar emotile incurca 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 2743637754 ...

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Mier 20 Iun 2012, 8:38 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 20 Iun 2012, 8:36 pm

petronela a scris:
E actorul de care spuneau fetele ca a jucat cu Nurgul din Ask ..si ca ar fi fost ceva mai mult decat actorie.. cupidon

Actorul a jucat in serialul "Havin" care a fost mai inainte pe Kanal d.E vorba de Özcan Deniz.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 20 Iun 2012, 8:42 pm

Skumpyk86 a scris:

Actorul a jucat in serialul "Havin" care a fost mai inainte pe Kanal d.E vorba de Özcan Deniz.
N-am vazut nici un film cu el.Merita vazut serialul care e acum ?
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 20 Iun 2012, 9:00 pm

petronela a scris:
N-am vazut nici un film cu el.Merita vazut serialul care e acum ?

Eu am vazut Havin si acolo mi-a placut...Nu stiu ce sa zic ..povestea e interesanta dar la film nu prea m-am uitat decat la cateva secvente pe youtube...nu prea "m-a atras asa tare chimia" lor dar poate ca urmarint serialul poate e altfel...

Povestea e aceasta:
"Nejat şi Zulal sunt copiii a două surori care au crescut în aceeaşi casă de mici, purtându-se unul cu altul ca frate şi soră. Toată copilăria şi-au petrecut-o împreună. Nejat şi Zulal au crescut şi s-au îndrăgostit nebuneşte unul de altul. Ştiind că sunt veri, cei doi s-au îndepărtat unul de altul, de frică să nu aibă de suferit cei dragi lor. Le-a fost sortit să fie împreună pentru o singură noapte, iar când buzele lor s-au atins, au simţit că plutesc. Sărutul lor i-a condamnat pe cei doi tineri la despărţire.
Nejat este hotărât să îngroape adânc în sufletul lui această iubire imposibilă şi merge mai departe, lăsând-o în urmă pe Zulal. Părăseşte locul copilăriei şi pleacă în Anglia unde îşi continuă studiile. Cu toate acestea, memoria acelui sărut adânceşte mai mult suferinţa, cu fiecare an ce trece. "

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 20 Iun 2012, 9:03 pm

Skumpyk86 a scris:

Eu am vazut Havin si acolo mi-a placut...Nu stiu ce sa zic ..povestea e interesanta dar la film nu prea m-am uitat decat la cateva secvente pe youtube...nu prea "m-a atras asa tare chimia" lor dar poate ca urmarint serialul poate e altfel...

Povestea e aceasta:
"Nejat şi Zulal sunt copiii a două surori care au crescut în aceeaşi casă de mici, purtându-se unul cu altul ca frate şi soră. Toată copilăria şi-au petrecut-o împreună. Nejat şi Zulal au crescut şi s-au îndrăgostit nebuneşte unul de altul. Ştiind că sunt veri, cei doi s-au îndepărtat unul de altul, de frică să nu aibă de suferit cei dragi lor. Le-a fost sortit să fie împreună pentru o singură noapte, iar când buzele lor s-au atins, au simţit că plutesc. Sărutul lor i-a condamnat pe cei doi tineri la despărţire.
Nejat este hotărât să îngroape adânc în sufletul lui această iubire imposibilă şi merge mai departe, lăsând-o în urmă pe Zulal. Părăseşte locul copilăriei şi pleacă în Anglia unde îşi continuă studiile. Cu toate acestea, memoria acelui sărut adânceşte mai mult suferinţa, cu fiecare an ce trece. "

Multumesc ! Pana in prezent e interesanta povestea,ce urmeaza ..daca e o mare ameteala de suferinta..ma las pagubasa.. 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 20 Iun 2012, 9:06 pm

petronela a scris:
Multumesc ! Pana in prezent e interesanta povestea,ce urmeaza ..daca e o mare ameteala de suferinta..ma las pagubasa.. 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 3891662330
nu stiu ce sa zic ca nu am vazut..dar cred ca are si suferinta ca spune desi se iubesc se despart ca se cred veri...El pleaca si o lasa singura dar amandoi pastreaza in suflet iubirea...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 20 Iun 2012, 9:10 pm

A venit vara fac pauza la seriale...apropo,cei din Iss nu au vacanta vara ?
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 20 Iun 2012, 9:18 pm

petronela a scris:A venit vara fac pauza la seriale...apropo,cei din Iss nu au vacanta vara ?

Hehe..si eu la fel Smile
La iss nu stiu daca au nu cred,..ei au inceput pe 6 iunie anul trecut si nu au avut pauza dar la cum dau actiunea nici nu au nevoie de pauza..
Eu mai am cateva serial e indiene la care sa ma uit...vreau sa ma uit si la culoarea fericiri ca tot am plans o zi intreaga la el si vreau sa il vad complet..am mai multe dar dupa licenta vacanta si apoi intre job si seriale Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 20 Iun 2012, 9:21 pm

Skumpyk86 a scris:

Hehe..si eu la fel Smile
La iss nu stiu daca au nu cred,..ei au inceput pe 6 iunie anul trecut si nu au avut pauza dar la cum dau actiunea nici nu au nevoie de pauza..
Eu mai am cateva serial e indiene la care sa ma uit...vreau sa ma uit si la culoarea fericiri ca tot am plans o zi intreaga la el si vreau sa il vad complet..am mai multe dar dupa licenta vacanta si apoi intre job si seriale Smile
Ai dreptate ca nu au nevoie de pauza...in ultimul timp serialul e o mare relaxare... Smile
Nu te inscrii si la master ?
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 20 Iun 2012, 9:29 pm

petronela a scris:
Ai dreptate ca nu au nevoie de pauza...in ultimul timp serialul e o mare relaxare... Smile
Nu te inscrii si la master ?

Asa as vrea ..prima data sa imi iau acesta piatra de pe inima cu licenta..eu vreau sa continui mai departe si cred ca o sa ma inscriu si la master.

Nu mai am rabdare sa astept..ca poate se intampla sa afle adevarul azi maine sau luna care vine ..sau sa se apropie si ei.Cred ca sunt constienti ca asa se satura oamnei sa priveasca in primul rand vad ratingul si apoi deasta au si bagat scenele cu "paiele" etc ca scazuse rau ratingul serialului dar interesul lor e mai mult sa faca ep...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 20 Iun 2012, 9:37 pm

Skumpyk86 a scris:

Asa as vrea ..prima data sa imi iau acesta piatra de pe inima cu licenta..eu vreau sa continui mai departe si cred ca o sa ma inscriu si la master.

Nu mai am rabdare sa astept..ca poate se intampla sa afle adevarul azi maine sau luna care vine ..sau sa se apropie si ei.Cred ca sunt constienti ca asa se satura oamnei sa priveasca in primul rand vad ratingul si apoi deasta au si bagat scenele cu "paiele" etc ca scazuse rau ratingul serialului dar interesul lor e mai mult sa faca ep...
Eu mi-am luat gandul de la a afla adevarul... Smile cred ca au uitat ce trebuie sa afle.. Smile acu sa termine odata cu rapirea si daca mai afla ceva bine, daca nu gasesc altceva de aflat..si cu paiele ???..au pus paie pe foc sa ne ameteasca..cu fumul...dar n-a tinut prea mult ca iar au facut umplutura,,si tot asa..si trece inca un an ..si inca unul..iar noi astepta adevarul..care o fi ala ??? stupid ca sunt mai multe acum..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 20 Iun 2012, 10:48 pm

Noapte buna. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 20 Iun 2012, 10:56 pm

iulianagl a scris:Noapte buna. kiss
Noapte buna si 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 517793 pentru traducere !
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 20 Iun 2012, 11:10 pm

petronela a scris:
Eu mi-am luat gandul de la a afla adevarul... Smile cred ca au uitat ce trebuie sa afle.. Smile acu sa termine odata cu rapirea si daca mai afla ceva bine, daca nu gasesc altceva de aflat..si cu paiele ???..au pus paie pe foc sa ne ameteasca..cu fumul...dar n-a tinut prea mult ca iar au facut umplutura,,si tot asa..si trece inca un an ..si inca unul..iar noi astepta adevarul..care o fi ala ??? stupid ca sunt mai multe acum..

Acum nu mai stiu nici eu care e adevarul.... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 21 Iun 2012, 12:09 am

petronela a scris:Anda In primele gifuri ce a gasit Sanaya ? Inelul lui Barun ? 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 3891662330
Si in urmatoarele zici ca e din epoca de piatra .. 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 3891662330
Mie imi place asa mai ciufulit Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 21 Iun 2012, 12:10 am

petronela a scris:Eu mi-am luat gandul de la a afla adevarul... Smile cred ca au uitat ce trebuie sa afle.. Smile acu sa termine odata cu rapirea si daca mai afla ceva bine, daca nu gasesc altceva de aflat..si cu paiele ???..au pus paie pe foc sa ne ameteasca..cu fumul...dar n-a tinut prea mult ca iar au facut umplutura,,si tot asa..si trece inca un an ..si inca unul..iar noi astepta adevarul..care o fi ala ??? stupid ca sunt mai multe acum..
Dar cate sunt???? 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 2743637754 stupid 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 1667763765
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 21 Iun 2012, 1:54 am

Pupici fetelor!Noapte buna! 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 1742856061
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 21 Iun 2012, 8:06 am

Dragalaselor buna dimineata la o cafea!O zi frumoasa si cu multa racoare kiss kiss kiss

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 Friend-1GLv0-16P-normal[/quote]
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 21 Iun 2012, 9:01 am

iulianagl a scris:10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 Tumblr_m1oe68ZWuq1rsgvido1_25010.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 Tumblr_m1oe68ZWuq1rsgvido2_250
Ce simpatica este aici. 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 3891662330 Multumesc Anda mi-am inceput ziua cu bine acum sa trec la treaba in cealalta parte. 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 2321791705
A gasit inelul!!!!!! 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 745790 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 2364036189
Buna dimi! 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 701711266
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 21 Iun 2012, 9:34 am

Buna...
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 5UJ8w
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 Q9WRS 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 2743637754
Credit:jenny1000
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 21 Iun 2012, 9:57 am

Skumpyk86 a scris:Buna...
0
Buna! 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 1064687750
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 21 Iun 2012, 10:22 am

Admin_dea05 a scris:Buna! 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 1064687750

ehe..cu cafeluta...si eu la fel Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Iun 2012, 10:36 am

Admin_dea05 a scris: A gasit inelul!!!!!! 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 745790 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 2364036189
Buna dimi! 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 35 701711266

Da stiu ca e de la premiera aia cand i-au pe toti sa caute inelul, nu-i asa? Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Iun 2012, 10:38 am

Mama Miha ce ma enerveaza ce tot vrea Shyam de la ea?ba o pune sa-l hraneasac, ba o ii aduce o lumanare acum vad ca o pune sa-i puna la gat ceva.De ce nu-i trece prin cap lui Khushi sa-l stranga oleaca de gat asa cum a facut cu ea insa-si la casatorie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Iun 2012, 10:41 am

Acum ies si ne auzim mai tarzior un piculet. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum