17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+17
narcisa
DENISA
nutzi
victorelalove
tiberici
Andreea_Miha
costina
anyta
Lucica10
Garo
petronela
Alexa20
Admin_dea05
denta
lica54
AdrianaMatza
iulianagl
21 participanți
Pagina 29 din 38
Pagina 29 din 38 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38
Re: 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Da, azi au fost postate ultimele episoade din Geet. Si mie imi pare rau ca se termina, dar ma simt mai usurata acum, ca pot sa imi fac si eu restul treburilor linistita. Am avut mult de lucru la episoadele astea. Ultimele 30 de episoade, au fost cele mai grele.
Mi-am dus treaba pana la capat, si sunt foarte mandra de mine. Si foarte fericita, ca am putut sa va incant inimile cu un astfel de film.
Mi-am dus treaba pana la capat, si sunt foarte mandra de mine. Si foarte fericita, ca am putut sa va incant inimile cu un astfel de film.
Multumim Alexa ! Ai fost minunata si ti-a ajutat D-zeu sa duci munca pana la capat. Cu ajutorul tau am ajuns sa urmaresc primul meu serial indian de care m-am si indragostit! Geet si Maan /Gurti va ramane vesnic in sufletul meu ca cel mai reusit cuplu indian pe ecrane , sti cum e prima dragoste nu se uita niciodata!....
PS: Sa nu le uit si pe Iuliana si Narcisa care mi-au facut capul calendar pana ce am zis ia sa vad ce-i asa de frumos la acest serial care pe deasupra e si indian ..iar apoi mi-am pierdut noptile cu el.....
PS: Sa nu le uit si pe Iuliana si Narcisa care mi-au facut capul calendar pana ce am zis ia sa vad ce-i asa de frumos la acest serial care pe deasupra e si indian ..iar apoi mi-am pierdut noptile cu el.....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
sa terminattttttttt Geet .....Alexa sa imi trimiti subtitrarile
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
AdrianaMatza- vip
ceea ce a spus este perfect adevaratAdmin_dea05 a scris:
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
anyta- vip
anyta- vip
dak mai trebuie sa trimit la cineva ultimele sub de la Geet sa ma anuntati
AdrianaMatza- vip
le vreau si euAdrianaMatza a scris:dak mai trebuie sa trimit la cineva ultimele sub de la Geet sa ma anuntati
anyta- vip
anyta a scris: le vreau si eu
de la ce episod le vrei??
AdrianaMatza- vip
poi im primul rand le vreau de la episodul de unde am scapat de Vikram, daca le aiAdrianaMatza a scris:
de la ce episod le vrei??
anyta- vip
anyta a scris: poi im primul rand le vreau de la episodul de unde am scapat de Vikram, daca le ai
iubyta eu am de la ep 1 la ep 470 u sa spui de la ce episod vrei.....o sa ti le trimit imediat...dar acum mi le pun si eu pe dvd...o sa ti le trimit pe privat mai incolo putin
AdrianaMatza- vip
poi intai mi le trimiti pe cele de la episodul de unde scapam de vikramAdrianaMatza a scris:
iubyta eu am de la ep 1 la ep 470 u sa spui de la ce episod vrei.....o sa ti le trimit imediat...dar acum mi le pun si eu pe dvd...o sa ti le trimit pe privat mai incolo putin
anyta- vip
bn iubyta umpicutz mai tarziu ti le trimit
AdrianaMatza- vip
multumesc mult,Alexa pt.bucuria daruita prin acest serial!...sa ai atita noroc in viata cita bucarie si fericire ne/ai daruit noua tuturor prin munca titanica pe care ai facut/o pt.noi...multumesc si pt.ceea ce faci cu Iss....trebuie sa/i multumesc Andei pt.ca a scris despre G+M pe forum la Gonulcelen si asa am devenit curioasa(este primul serial indian vazut de mine) si apoi Narcisa + Iuliana care au povestit(tradus)episoadele ca sa inteleaga toti...MULTUMESC DOAMNELOR!!!!!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Bonjur dragalaselor!Am ajuns si la final...o spun cu durerein suflet,imi pare extrem de rau ca s-a terminat Geet...Ma obisnuiseram sa astept in fiecare seara sa posteze Alexa noi ep...A fost este si va fi serialul meu de suflet.Un serial care contine ura,drama,iubire romantism si dragoste cat cuprinde..Am ras si am plans alaturi de ei.Doi actori de exceptie Drashiti si Gurmeet care neau adus bucurie in suflet,care neau facut zilele mai frumoase care neau tinut cu sufletul la gura pana la urmatoru ep sa vedem ce ne mai ofera...Dar si echipa cu restul de actori care au jucat in acest serial au fost minunati bravo lor ca au reusit sa puna pe ecran un asemenea serial.Ultimele ep sunt asa de romantice ca sa ne faca pe noi sa nu-i uitam asa de usor.Dar cred ca nici Drashiti si Gurmeet nu vor uita prea curand de spectacolul ce lau facut in GEET.Si totodata cu acest serial am avut ocazia sa cunosc fete minunate cu care am legat prietenii fie ele si virtuale in prezenta carora mam simtit si ma simt foarte bine...Pe Narcisa, Iuliana Alitheea si Dea leam cunoscut de la Gonulcelen...Iar fata de Alexa am un mare respect pe care o pupacesc dulce si o imbratisez cu mare drag ii multumesc pentru bucuria imensa pe care ne-a daruit-o cu acest serial pentru munca titanica pe care a depus-o pentru noi...Si datorita ei neam cunoscut pe aceasta pagina...Dar cel mai tare ma doare ca aceasta pagina va ramane de domeniul trecutului cat de curand o sa ne aducem vag aminte de ea...Eu va pup pe toate si va imbratisez cu multa dragoste...Voi o sa ramaneti pentru totdeauna dragalasele lu bunicuta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Si eu te pupacesc Dadi, si de fiecare data cand vorbesc cu tine, am impresia ca esti ca si bunica mea. Si mie imi pare rau ca s-a terminat Geet, pentru ca o sa imi lipseasca povestea lor de dragoste. Care a fost mai frumoasa, decat povestea lui Romeoo si Julieta.
Dar intr-un fel, ma bucur ca am terminat de tradus, pentru ca am timp sa ma ocup si de mine acum. Am muncit la serialul acesta foarte mult, mai ales ca nu a avut subtitrare in engleza, decat foarte putin. Am avut aproape 150 de episoade, de tradus fara subtitrare in engleza. Acum, ma simt usurata ca am scapat de o grija. Pagina asta, sper sa nu ramana de domentiul trecutlui. Eu o sa va mai postez videoclipuri cu Maan si Geet pe pagina asta, ca sa nu ii uitati niciodata. Dupa cum au spus sii ei, orice cuplu o sa isi doreasca o poveste ca a lui Maan si a lui Geet.
ACum ca am terminat cu tradusul, am impresia ca filmul asta a fost precum un copil, pe care l-am crescut de mic, iar acum cand s-a facut mare a plecat de langa mine.
Dar intr-un fel, ma bucur ca am terminat de tradus, pentru ca am timp sa ma ocup si de mine acum. Am muncit la serialul acesta foarte mult, mai ales ca nu a avut subtitrare in engleza, decat foarte putin. Am avut aproape 150 de episoade, de tradus fara subtitrare in engleza. Acum, ma simt usurata ca am scapat de o grija. Pagina asta, sper sa nu ramana de domentiul trecutlui. Eu o sa va mai postez videoclipuri cu Maan si Geet pe pagina asta, ca sa nu ii uitati niciodata. Dupa cum au spus sii ei, orice cuplu o sa isi doreasca o poveste ca a lui Maan si a lui Geet.
ACum ca am terminat cu tradusul, am impresia ca filmul asta a fost precum un copil, pe care l-am crescut de mic, iar acum cand s-a facut mare a plecat de langa mine.
Buna! Buna la toata lumea!
Alexa draga ma alatur si eu fetelor si-ti multumesc sincer pt munca depusa si pt faptul la existi printre noi
Ne-am delecdat de atatea ori cu ep. traduse de tine, uneori am plans, alteori ne-am enervat.... ai facut o munca minunata (si faci in continuare)....
Si la mine Geet a fost primul serial indian pe care l-am vazut si care m-a vrajit precum Asi la turci...
Datoita acestui film mi-am cumparat papuci indieni, kurte(2) si o geanta facuta manual in India.... De curand in concediu mi-am dus familia si am mancat la un restaurat cu specific indian.... si mai nou gatesc cu mirodeniii indiene ...... si asta datorita serialului Geet si Iss.... Ai adus ceva nou in viata mea prin munca ta....
Jos palaria in fata ta si a efortului facut de tine!
Alexa draga ma alatur si eu fetelor si-ti multumesc sincer pt munca depusa si pt faptul la existi printre noi
Ne-am delecdat de atatea ori cu ep. traduse de tine, uneori am plans, alteori ne-am enervat.... ai facut o munca minunata (si faci in continuare)....
Si la mine Geet a fost primul serial indian pe care l-am vazut si care m-a vrajit precum Asi la turci...
Datoita acestui film mi-am cumparat papuci indieni, kurte(2) si o geanta facuta manual in India.... De curand in concediu mi-am dus familia si am mancat la un restaurat cu specific indian.... si mai nou gatesc cu mirodeniii indiene ...... si asta datorita serialului Geet si Iss.... Ai adus ceva nou in viata mea prin munca ta....
Jos palaria in fata ta si a efortului facut de tine!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
feteleee sper k aceasta pagina sa nu intre in domeniul trecutului....eu am dat de film kand cautam un film indian sa ma uit si eu cu Shurkhuan .....si pe situl respectiv erau si seriale de pe National Tv cat si seriale pe care nu le vazusem niciodata si asa am dat de Geet...am dat sa ma uit la primul episod si m-a fermecat din prima mai ales k o vazusem pe Drashti .....am dat de film pe 5 martie 2012 si pe atunci erau postate 253 de episoade....in nici o sapt le-am terminat de vizionat pe toate253...ma duceam la munk cu niste ochi umflati k stateam pana noaptea tarziu sa ma uit la film poate pana dimi mai erau zile in care stateam.....pe situl respectiv era o admina pe nume Diana si pe care o streseam k nu stiam dc nu mai posteaza Geet....si am zis sa dau si eu click unde scrie Ispitutza20 ...si m-a dus pe profilul Alexei de youtube....si de acolo am legat o prietenie frumoasa spuna eu cu ea.....si de la ea v-am intalnit si pe voi fetelor...si ma bucur nespus de mult pt k v-am cunoscut....aceste serial va ramane in inim si sufletele noastre ....au fost superbi....va rog sa ma crede-ti k am plans o groaza k sa terminat...parca ink astept continuarea filmului
AdrianaMatza- vip
va rog sa ma scuzati k am mai mancat din lietere
AdrianaMatza- vip
Dragalaselor va doresc o noapte linistita un somn usor cu vise frumoase
lica54- vip
ce ma fac eu fara Geettttttttttttt si Maaaannnn ....vreau continuarea......vreau sa ii vad non stop
AdrianaMatza- vip
Buna dimineata dragalaselor!Va invit la o cafea...O zi buna si un inceput fain de saptamana
lica54- vip
cine nu ar vrea sa-i vada non stopAdrianaMatza a scris:ce ma fac eu fara Geettttttttttttt si Maaaannnn ....vreau continuarea......vreau sa ii vad non stop
anyta- vip
Pagina 29 din 38 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Pagina 29 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum