41. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+3
gix
victorelalove
DENISA
7 participanți
Pagina 35 din 43
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Re: 41. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Buna , Denisa !!!
Bine ai revenit !!!
S-au intalnit fanii cu el . Era cu gasca ...la Kas . Si noi care-l credeam in Bodrum .
Bine ai revenit !!!
S-au intalnit fanii cu el . Era cu gasca ...la Kas . Si noi care-l credeam in Bodrum .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
şi ce dudui erau în gaşcă???? sau erau doar masculi???
fetelor aşteptam sugestii legate de noua faţă
DENISA a scris:şi ce dudui erau în gaşcă???? sau erau doar masculi???
Pai cica erau 7-8 persoane . Dintre care 2 fete . Norocoasa fana .
Mai postez o data impresiile ei .A fost asa de sigura ca-l va vedea .
Sengul's description of her meeting with Engin Akyurek- alinti On 7/06/2012, after finally convincing my husband, we went out around 11:00 pm. I work 45 kilometers away from Kas, I went just to see if I could run into Engin Akyurek. When we arrived in Kas, we went to the place that he used to frequent last time he was here. No one was there. My husband said, “just your luck.” I said, “No worries, let’s wait a little bit.” We started walking towards the beach, I bought my son an ice cream cone. But, I was on the constant look-out. And, when I focused on the distance, what did I see???? A group of 7-8 people coming towards us; one, or two girls were in the group, everyone else was male. Perhaps, it was a bigger group. One of the men looked like Engin from the side but he was saying something to one of his friends. I asked my husband if it was Engin, and he said yes, go to talk to him! He is very different from on screen and much thinner, so I didn’t recognize him right away. I went to him, asked if I could take a picture? He said yes, and I took one with my son, then I had one taken by myself with Engin. My son had ice-cream all over himself! I told Engin that I came to Kas just to see if I could see him. He said, “oh, really?” Just then, another person came to ask for pictures, and while he was getting his picture taken, I asked if I could ask him some questions. He said his friends were waiting. I thought, let them wait, so what, you are always with them. I asked about Cevdet Bey ve Ogullari, if he was going to be in that show, and he said, it is not certain. Note, he didn’t say no! I asked him how long he was going to stay, and he said he didn’t know; I told him that I had been there for a week, and he smiled and walked quickly towards his friends, who had walked ahead of him. If his friends had not moved along, I would have asked him a ton of other questions. This whole exchange took only a couple of minutes. I tried to find him the rest of the evening, but didn’t run into him again. He really is very thin, I don’t know how the camera adds so much weight and shows him the way it does on screen. (translated by Engin Akyurek Universal Fans Club)
victorelalove- moderator
aoleu mai bine ne spunea a ce mirosea Engin , nu de îngheţata fiului, păcat că era soţul lângă ea .
dacă va juca cu Kenan îi va cam lua faţa lui Kenan, momentan Engin e pe val dar Kenan e mai copt , emană mai multă masculinitate şi mai multă siguranţă de sine .
dacă va juca cu Kenan îi va cam lua faţa lui Kenan, momentan Engin e pe val dar Kenan e mai copt , emană mai multă masculinitate şi mai multă siguranţă de sine .
Pai era sotul langa . Nu mai avea miros saraca femeie . Bine ca macar a inteles-o ...si a dus-o sa-l vada pe Engin .DENISA a scris: aoleu mai bine ne spunea a ce mirosea Engin , nu de îngheţata fiului, păcat că era soţul lângă ea .
Pai cica Kenan nu mai joaca in serialul cu Cevet ...
S-a schimbat iar schimbarea ...pentru a "n"-a oara . Cine stie cum vor sta de fapt lucrurile in toamna .
victorelalove- moderator
am citit la turcoaice că nici Tuba nu ar mai juca , dar Kenan de ce nu mai joacă ?? îi e teamă să nu fie eclipsat?
DENISA a scris: am citit la turcoaice că nici Tuba nu ar mai juca , dar Kenan de ce nu mai joacă ?? îi e teamă să nu fie eclipsat?
Nu stiu ce planuri au . O fi si asta ... Crezi ca l-ar eclipsa Engin pe Kenan ? Eu as spune ca este loc pentru amandoi . Fiecare cu fanii lui .
Da. Cica Tuba nu joaca nici anul asta . Mai sta cu fetitele .
victorelalove- moderator
e cam strâmt spaţiu pentru două sex simboluri în aceeaşi peliculă, Kenan sigur vrea să fie number one .
Tuba va mai sta mult timp pe tuşă , veniturile din reclame sunt destul de consistente şi nu necesită timp mult, lucrează probabil o săptămână şi trăieşte jumătate de an dar să nu vină vremea în care va dori să joace şi nu va mai zice nimeni ham , apar destule actriţe tinere dornice de ascensiune.
cum vi se pare acum dimensiunea scrisului ?? e prea mare ???
Tuba va mai sta mult timp pe tuşă , veniturile din reclame sunt destul de consistente şi nu necesită timp mult, lucrează probabil o săptămână şi trăieşte jumătate de an dar să nu vină vremea în care va dori să joace şi nu va mai zice nimeni ham , apar destule actriţe tinere dornice de ascensiune.
cum vi se pare acum dimensiunea scrisului ?? e prea mare ???
Da . Cred ca vrea sa fie number one . De asta nici nu cred ca-i vom vedea in acelasi dizi . Si nici Ay Yapim nu cred ca vrea . Gnadeste-te ca i-ar costa mult . multi bani . Si asa ... vor face 2 seriale . Unul Kenan . Unul Engin . Fiecare sa duca bani .DENISA a scris: e cam strâmt spaţiu pentru două sex simboluri în aceeaşi peliculă, Kenan sigur vrea să fie number one .
Si eu cred ca Tuba va mai sta acasa cu cele mici .
victorelalove- moderator
dacă nu vor avea scenarii bune nu vor aduce venituri consistente casei producătoare, contează foarte mult şi restul distribuţiei.
DENISA a scris:dacă nu vor avea scenarii bune nu vor aduce venituri consistente casei producătoare, contează foarte mult şi restul distribuţiei.
Da. Dar cred ca mai conteaza mult si subiectul . Sa fie ceva mai soft . Fara plansete si jale . Desi ... cred ca visez eu asa ceva la turci .
victorelalove- moderator
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 09 Iul 2012, 12:41 am, editata de 1 ori
Vaiiiiiiiii !!!DENISA a scris:
Cat de scumpic este !!! A transpirat . Este si la el cald .
NOAPTE BUNA !!!
victorelalove- moderator
Buna , Denisa !!
S-au apucat fanii sa-i vada pe Tuba si pe Engin unul langa altul . Si ei nici nu cred ca s-au vavut vreodata .
S-au apucat fanii sa-i vada pe Tuba si pe Engin unul langa altul . Si ei nici nu cred ca s-au vavut vreodata .
victorelalove- moderator
Vic fiind acum Engin pe val e posibil ca Onur sa facă orice efort ca cei doi sa nu joace împreună.
DENISA a scris: Vic fiind acum Engin pe val e posibil ca Onur sa facă orice efort ca cei doi sa nu joace împreună.
M-ai facut sa rad cu lacrimi .
Pai si ce ar putea sa faca Onur ? Scandal ?
O inchide pe Tuba in casa ?
victorelalove- moderator
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
poza de mai sus e noua. dar au facut fanii cercetari
michiper68- vip
asta e noua? vic tu sti poza asta?
michiper68- vip
Multumim , Michi !!!
Eu credeam si cand am vazut poza aia cu Beren ca Engin este langa ea . Parea el . Era si telefonul si ceaiul .
Ultima poza o stiu . Este de vara trecuta . Apare si intr-un clip . Eu acolo am vazut-o .
Wawww ... cred ca am ajuns la un nivel ridicat de obsesie .
Eu credeam si cand am vazut poza aia cu Beren ca Engin este langa ea . Parea el . Era si telefonul si ceaiul .
Ultima poza o stiu . Este de vara trecuta . Apare si intr-un clip . Eu acolo am vazut-o .
Wawww ... cred ca am ajuns la un nivel ridicat de obsesie .
victorelalove- moderator
tu il vezi cum sta de cracanat? i se vede tot piciorul. frumoasa vacanta. terase si ceaiuri...
michiper68- vip
Am vazut . Pozitia banca . Preferata lui ... si a noastra . cupidonmichiper68 a scris:tu il vezi cum sta de cracanat? i se vede tot piciorul. frumoasa vacanta. terase si ceaiuri...
Dar unde isi tine piciorul ? In continuarea lui de ...picior ? Pe scaunul ala de langa ?
victorelalove- moderator
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Am vazut . Pozitia banca . Preferata lui ... si a noastra . cupidon
Dar unde isi tine piciorul ? In continuarea lui de ...picior ? Pe scaunul ala de langa ?
da mai. i-au dat aia un scaunel de gradinitza. si nu incape. e ravasit cu picioarele peste tot.
michiper68- vip
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii