Serialesitelenovelet
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

In jos

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 Empty Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Iul 2012, 3:38 pm

AdrianaMatza a scris:feteleeee am suportat io bronzu :|....dar accu ma mananca pieleea intr-un hal fara de hal....si ma decojesc zici k imi schiimb pielea Smile

Saracuta de tine, crema cu factor cat mia inalt de protectie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 Empty Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Lun 09 Iul 2012, 3:41 pm

Fetelor ..m-am distrat copios...

Cum o astfel de poveste de dragoste are menirea de a inspira pe cineva nu pot sa inteleg ?
Mai întâi nu a fost incredere! In prezent, nu există respect!
Nici o "Ploaie de dans" !!!

Inca nu s-a terminat razboiul... 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 09 Iul 2012, 3:43 pm

AdrianaMatza a scris:feteleeee am suportat io bronzu :|....dar accu ma mananca pieleea intr-un hal fara de hal....si ma decojesc zici k imi schiimb pielea Smile

Macar te-ai bronzat. Eu m-am bronzat o tura la strand, m-a usturat putin pielea, dar macar nu o sa am probleme la mare. Hahaha.. eu gandesc si in viitor Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 09 Iul 2012, 3:44 pm

iulianagl a scris:

Saracuta de tine, crema cu factor cat mia inalt de protectie.

deci numai pot ma mananca pielea zici k am raie Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Iul 2012, 3:44 pm

petronela a scris:Fetelor ..m-am distrat copios...

Cum o astfel de poveste de dragoste are menirea de a inspira pe cineva nu pot sa inteleg ?
Mai întâi nu a fost incredere! In prezent, nu există respect!
Nici o "Ploaie de dans" !!!

Inca nu s-a terminat razboiul... 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 3891662330

Nu inteleg ce-ai patit?Unde te-ai distrat copios?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 09 Iul 2012, 3:45 pm

Alexa20 a scris:

Macar te-ai bronzat. Eu m-am bronzat o tura la strand, m-a usturat putin pielea, dar macar nu o sa am probleme la mare. Hahaha.. eu gandesc si in viitor Smile Smile

e na date mare Smile ...io am zis k dak am prins soarele acum sa profit k nu stiu kat o sa il mai prind vara asta Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Iul 2012, 3:45 pm

AdrianaMatza a scris:

Cred. niste fenistil Sau stii ce apa termala daca ai prin casa.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 09 Iul 2012, 3:46 pm

AdrianaMatza a scris:

Ca sa nu te mai manance, hidrateazati pielea tot timpul. Adica da-te cu un ulei de corp sau cu crema hidratanta.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Iul 2012, 3:48 pm

Alexa20 a scris:

Fetelor si eu sunt foarte alba la piele si vreau sa spun cand m-am dus la mare imi era rusine pe plaja de alba ce eram si mi-am luat crema cu fp 50 si apoi 30 si eu m-am inrosit dar cel putin nu m-am ars si nici nu m-am belit am un bronz frumos exact asa cum trebuie daca m-ai stateam sigur ma inegream mai tare deci vreau sa spun ca fara factor mare de protectie nici nu va sfatui sa stati la soare.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 09 Iul 2012, 3:49 pm

iulianagl a scris:

Cred. niste fenistil Sau stii ce apa termala daca ai prin casa.

ok msik frumos kiss
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 09 Iul 2012, 3:55 pm

iulianagl a scris:

Nu inteleg ce-ai patit?Unde te-ai distrat copios?
Faptul ca nu s-a terminat razboiul....si atatea comentarii controversate..nu vor Rabba ve..nu vor secvente in ploaie..nu vor miorlaielile lui Anjali..eu am crezut ca le-a trecut supararea, dar vad ca mai mult s-au incins...cred ca acum sunt bune butoaiele cu apa aduse pentru secventa, poate stinge incendiul comentariilor.. sad
Si pe mine m-a deranjat secventa de vineri, dar pana astazi m-am calmat si sincer..faca ce vor..dar indienii astia sunt tare infocati.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 3891662330 si mistocari.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 09 Iul 2012, 3:55 pm

iulianagl a scris:

Fetelor si eu sunt foarte alba la piele si vreau sa spun cand m-am dus la mare imi era rusine pe plaja de alba ce eram si mi-am luat crema cu fp 50 si apoi 30 si eu m-am inrosit dar cel putin nu m-am ars si nici nu m-am belit am un bronz frumos exact asa cum trebuie daca m-ai stateam sigur ma inegream mai tare deci vreau sa spun ca fara factor mare de protectie nici nu va sfatui sa stati la soare.

Eu nu sunt chiar asa alba, dar am pielea foarte sensibila. Am fost intr-un an la mare, si fara sa ne dam seama am stat la soare, cu gandul sa ne bronzam, fara sa ne dam seama, ca ne prinde soarele foarte rau. Ahhhh deci a fost o vacanta de cosmar atunci. Nici macar nu ne puteam intoarce pffff ... foarte aiurea. Si de atunci tot asa folosesc si eu crema 50, apoi 30 si dupa ma dau cu ulei de bronz si ma fac cioara Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 09 Iul 2012, 3:56 pm

petronela a scris:
Faptul ca nu s-a terminat razboiul....si atatea comentarii controversate..nu vor Rabba ve..nu vor secvente in ploaie..nu vor miorlaielile lui Anjali..eu am crezut ca le-a trecut supararea, dar vad ca mai mult s-au incins...cred ca acum sunt bune butoaiele cu apa aduse pentru secventa, poate stinge incendiul comentariilor.. sad
Si pe mine m-a deranjat secventa de vineri, dar pana astazi m-am calmat si sincer..faca ce vor..dar indienii astia sunt tare infocati.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 3891662330 si mistocari.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 3891662330

Ai citit si tu comentariile ? Smile Smile Eu am ras azi cu lacrimi cand citeam ce idei le venea cu tancurile alea de apa. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 09 Iul 2012, 3:58 pm

Alexa20 a scris:

Ai citit si tu comentariile ? Smile Smile Eu am ras azi cu lacrimi cand citeam ce idei le venea cu tancurile alea de apa. Smile Smile
De asta spuneam ca m-am distrat copios... Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Iul 2012, 4:03 pm

Alexa20 a scris:

Eu nu sunt chiar asa alba, dar am pielea foarte sensibila. Am fost intr-un an la mare, si fara sa ne dam seama am stat la soare, cu gandul sa ne bronzam, fara sa ne dam seama, ca ne prinde soarele foarte rau. Ahhhh deci a fost o vacanta de cosmar atunci. Nici macar nu ne puteam intoarce pffff ... foarte aiurea. Si de atunci tot asa folosesc si eu crema 50, apoi 30 si dupa ma dau cu ulei de bronz si ma fac cioara Smile

Eu m-am dat cu ulei de masline si a fost bine.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 09 Iul 2012, 4:11 pm

Voi ce credeti ? Spune Arnav familiei ca a fortat-o pe Khushi sa se casatoreasca cu el pentru 6 luni ?.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 2743637754
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Iul 2012, 4:13 pm

petronela a scris:Voi ce credeti ? Spune Arnav familiei ca a fortat-o pe Khushi sa se casatoreasca cu el pentru 6 luni ?.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 2743637754

Daca nu spune acum o sa le spuna Shyam mai tarziu si atunci sigur ii desparte. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 09 Iul 2012, 4:19 pm

iulianagl a scris:

Daca nu spune acum o sa le spuna Shyam mai tarziu si atunci sigur ii desparte. Smile
Atunci sa se desparta odata..sa ramana cu mult iubita Di... Smile
Eu cred ca el spune doar ca stia de Shyam ca o iubeste pe Khushi, nu stiu daca recunoaste ca a fortat-o sa se casatoreasca pe 6 luni..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Iul 2012, 4:20 pm

petronela a scris:
Atunci sa se desparta odata..sa ramana cu mult iubita Di... Smile
Eu cred ca el spune doar ca stia de Shyam ca o iubeste pe Khushi, nu stiu daca recunoaste ca a fortat-o sa se casatoreasca pe 6 luni..

Bine, bine, dar ea n-o sa-si dea seama de cele 6 luni?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 09 Iul 2012, 4:25 pm

iulianagl a scris:

Bine, bine, dar ea n-o sa-si dea seama de cele 6 luni?
Asta ma intreb ..daca el nu spune de cele 6 luni..ea ce face ..ramane muta Smile sau spune ca trebuie sa plece si scapa de ea cand expira termenul... Smile
Cred ca cei din fam Raizada cand aud nu asteapta sa mai treaca ce-a mai ramas din cele 6 luni ..o dau afara de-acum..parca-i vad facand calcule cat a trecut si cat mai e... Smile mai ales Manorma... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Iul 2012, 4:28 pm

petronela a scris:
Asta ma intreb ..daca el nu spune de cele 6 luni..ea ce face ..ramane muta Smile sau spune ca trebuie sa plece si scapa de ea cand expira termenul... Smile
Cred ca cei din fam Raizada cand aud nu asteapta sa mai treaca ce-a mai ramas din cele 6 luni ..o dau afara de-acum..parca-i vad facand calcule cat a trecut si cat mai e... Smile mai ales Manorma... Smile

Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Lun 09 Iul 2012, 5:14 pm

Buna! Buna la toata lumea!
Un linck va rog pt 5.30.....L-am pierdut.....nu se deschide..... sad
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Iul 2012, 5:20 pm

tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea!
Un linck va rog pt 5.30.....L-am pierdut.....nu se deschide..... sad

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 9:18 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Lun 09 Iul 2012, 5:21 pm

iulianagl a scris:

SARUT MANA!!!!
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Iul 2012, 5:24 pm

Stiti ce cred eu ca Barun nu vrea sa danseze cu Sanaya ii este teama ca se potriveste prea bine cu ea si nu vrea sa dea curs la discutii.Si am mai spus nu mi-a placut cum ia multumit Sanayaei ca au castigat best jodi mi s-a parut nu nu mi s-a parut chiar a avut sarcasm in vocea lui.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum