Serialesitelenovelet
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 Empty Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:01 pm

Alexa20 a scris:

Nu, virusul acela este pe server. Daca tu ai luat virusul acela, atunci in server la net o sa apara ca tu ai calculatorul virusat, si o sa iti blocheze accesul la net pana cand nu se rezolva problema la net. Ei au scanat serverele, nu calculatoarele. Ca nu au voie sa iti scaneze calculatorul fara voia ta

Alex sincer chiar nu ma pricep, you lost me.Pai unde naiba am intrat eu ca sa iau virusul?Ahhh e prea greu pentru mine sa inteleg.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 Empty Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Mar 10 Iul 2012, 3:02 pm

iulianagl a scris:

Smile Smile Pai asta nu tot relaxare se numeste?
Se numeste descarcare nervoasa..nu relaxare... 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 3176764736
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:04 pm

petronela a scris:
Se numeste descarcare nervoasa..nu relaxare... 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 3176764736

Smile Smile Good point!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 10 Iul 2012, 3:16 pm

iulianagl a scris:

Alex sincer chiar nu ma pricep, you lost me.Pai unde naiba am intrat eu ca sa iau virusul?Ahhh e prea greu pentru mine sa inteleg.

Baby relaxxxxx .... Ieri a fost asta, nu astazi. Azi ai net nu ? Atunci inseamna, ca tu nu ai avut virusi. Daca ieri nu aveai net, insemna ca ai fost virusata. Take a chill pile, eu doar iti povesteam ce s-a intamplat ieri. Hai ca ne-am inteles ca mutu si surdu, aolo mor de ras Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 10 Iul 2012, 3:16 pm

petronela a scris:

Daca vrei sa te relaxezi pe creativi, sunt alaturi de tine. Si eu m-as relaxa cu niste Evil or Very Mad Mi-a stricat frumusete de film cu neintelegerile lor Exclamation
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:19 pm

Alexa20 a scris:

Baby relaxxxxx .... Ieri a fost asta, nu astazi. Azi ai net nu ? Atunci inseamna, ca tu nu ai avut virusi. Daca ieri nu aveai net, insemna ca ai fost virusata. Take a chill pile, eu doar iti povesteam ce s-a intamplat ieri. Hai ca ne-am inteles ca mutu si surdu, aolo mor de ras Smile Smile

Hai nu ma inebuni ieri tot imi disparea netul, stii asta cred ca am fost virusata. Smile Smile Si eu dadeam vina pe caldura.Silly!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:20 pm

Alexa20 a scris:

Daca vrei sa te relaxezi pe creativi, sunt alaturi de tine. Si eu m-as relaxa cu niste Evil or Very Mad Mi-a stricat frumusete de film cu neintelegerile lor Exclamation

Eu zic sa ne calmam ca inca nu stim ce o sa se intample n-a spus Gul ca nu risca creativii sa-i desparta?Asa ca haram se!Am zis bine Alex?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 10 Iul 2012, 3:20 pm

Alexa20 a scris:

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 2364036189 in fiecare zi primesc ceva de dulce de la mine ... 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 2743637754 pacat de secventele frumoase dintre ei doi..ne ametesc sufletele putin, dupa care un dus rece.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 2743637754
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 10 Iul 2012, 3:21 pm

iulianagl a scris:

Hai nu ma inebuni ieri tot imi disparea netul, stii asta cred ca am fost virusata. Smile Smile Si eu dadeam vina pe caldura.Silly!!

Smile Smile Smile Ok fetelor eu va las, ma duc sa cheltuiesc niste bani. Shopping ! Shopping ! Shopping ! Nu ajung la timp sa vad serialul in direct, il vad mai pe seara. Va las pe voi primele, ca sa stiu cum o sa fie filmul Smile Smile 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 155656 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 155656
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 10 Iul 2012, 3:22 pm

petronela a scris:
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 2364036189 in fiecare zi primesc ceva de dulce de la mine ... 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 2743637754 pacat de secventele frumoase dintre ei doi..ne ametesc sufletele putin, dupa care un dus rece.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 2743637754

Din cauza la caldura, se recomanda dusuri reci Smile Smile Se gandesc la binele nostru
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:23 pm

petronela a scris:

Dus Scotian nu degeaba a fost Chote in Scotia, nu? Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 10 Iul 2012, 3:24 pm

Alexa20 a scris:

Smile Smile Smile Ok fetelor eu va las, ma duc sa cheltuiesc niste bani. Shopping ! Shopping ! Shopping ! Nu ajung la timp sa vad serialul in direct, il vad mai pe seara. Va las pe voi primele, ca sa stiu cum o sa fie filmul Smile Smile 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 155656 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 155656
Si eu o las pe Iuli prima, imi plac grozav comentariile ei cand se uita live...puncteaza exact ce trebuie sa stiu..pana imi fac curaj si eu sa ma uit.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:26 pm

Alexa20 a scris:

Din cauza la caldura, se recomanda dusuri reci Smile Smile Se gandesc la binele nostru

Mama ce grijulii sunt.Auzi am citi ceva care sincer nici nu l-am terminat ca de ce o acuzam pe Anjali pe nedrept.De ce o acuzi Alex pe Di pe nedrept chiar nu poti intelege ca nu poate trai fara sotul ei iubit?Chiar nu poti intelege ca ce daca la rapit pe fratele ei e doar sotul ei iubit?Ha, spune?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:27 pm

Alexa20 a scris:

Unde pleci pe caldura asta?Stai in casa cu banii in portofel ca e mult mai sanatos. Smile kiss 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:27 pm

petronela a scris:
Si eu o las pe Iuli prima, imi plac grozav comentariile ei cand se uita live...puncteaza exact ce trebuie sa stiu..pana imi fac curaj si eu sa ma uit.. Smile

Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 10 Iul 2012, 3:36 pm

iulianagl a scris:

Mama ce grijulii sunt.Auzi am citi ceva care sincer nici nu l-am terminat ca de ce o acuzam pe Anjali pe nedrept.De ce o acuzi Alex pe Di pe nedrept chiar nu poti intelege ca nu poate trai fara sotul ei iubit?Chiar nu poti intelege ca ce daca la rapit pe fratele ei e doar sotul ei iubit?Ha, spune?

Gresit, eu nu o acuz ca il iubeste prea mult pe sotul ei. Ma enerveaza ca nu vrea sa creada in Chote. Ei au fost nedespartiti pana la incidentul acesta, iar acum deodata este suparat pe el ca l-a dat pe sotul ei mult prea iubit afara din casa. Ea nu sa- gandit ca Chote ii vrea binele, si ca stie el ce stie cand a facut gestul acesta. Daca eram in locul ei, eu ma certam cu Chote, dar ii ceream sa imi spuna de ce e atat de sigur caShyam este vinovat. Adica, in spatele unei actiuni, exista si un motiv. De aceea sunt revoltata pe ea. Varianta ei de aparare, este sa se izoleze si sa planga singura, apoi sa fuga de acasa in templu/ in cazul asta la doctor. Ce vrea sa demonstreze prin actul acesta ? Daca ar sta sa analizeze comportamentul lui Shyam, si-ar da seama ca a mintito tot timpul. Sa ai incredere in sotul tau, nu este un lucru de condamant, un lucru de condamant este ceea ce vrea ea sa faca copilului. Dar in fine sa faca ce vrea, atata timp cat pot sa vad niste Rabba Ve, ea poate sa faca ce vrea. Nu ma intereseaza relatia frate sora. Ma interseaza A&K
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 10 Iul 2012, 3:38 pm

iulianagl a scris:

Unde pleci pe caldura asta?Stai in casa cu banii in portofel ca e mult mai sanatos. Smile kiss 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 155656

Neah, nu are chef mama sa plece singura la cumparaturi si a zis sa o insotesc. Dar am avertizat-o sa isi pregateasca cardul. Eu cand merg cu ea e grav pentru cardul ei Smile Smile Bine, cumpar ce ne trebuie, nu cumpar chestii aiurea.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 10 Iul 2012, 3:41 pm

Daljeet wins! Anjali wins !
Cei mai multi asta cred.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 2743637754
Daca se despart se intampla la fel ca in celelalte seriale..iar acesta este diferit...si ei nu sunt previzibili, pentru ca noi la asta ne asteptam.....deci ce fac ? ramane sa sufere in continuare ?
Daca se supara pe ea inseamna ca a revenit vechiul ASR..si noi ne faceam probleme.. Smile
In afara de a pleca de la el si a ramane cu el, mai e vreo varianta ? stupid
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:44 pm

Alexa20 a scris:

Gresit, eu nu o acuz ca il iubeste prea mult pe sotul ei. Ma enerveaza ca nu vrea sa creada in Chote. Ei au fost nedespartiti pana la incidentul acesta, iar acum deodata este suparat pe el ca l-a dat pe sotul ei mult prea iubit afara din casa. Ea nu sa- gandit ca Chote ii vrea binele, si ca stie el ce stie cand a facut gestul acesta. Daca eram in locul ei, eu ma certam cu Chote, dar ii ceream sa imi spuna de ce e atat de sigur caShyam este vinovat. Adica, in spatele unei actiuni, exista si un motiv. De aceea sunt revoltata pe ea. Varianta ei de aparare, este sa se izoleze si sa planga singura, apoi sa fuga de acasa in templu/ in cazul asta la doctor. Ce vrea sa demonstreze prin actul acesta ? Daca ar sta sa analizeze comportamentul lui Shyam, si-ar da seama ca a mintito tot timpul. Sa ai incredere in sotul tau, nu este un lucru de condamant, un lucru de condamant este ceea ce vrea ea sa faca copilului. Dar in fine sa faca ce vrea, atata timp cat pot sa vad niste Rabba Ve, ea poate sa faca ce vrea. Nu ma intereseaza relatia frate sora. Ma interseaza A&K

Tocmai asta spun si eu de ce o compatimeste pe ea si nu pe ceilalti care au avut de suferit din cauza lui Shyam?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 10 Iul 2012, 3:54 pm

iulianagl a scris:

Tocmai asta spun si eu de ce o compatimeste pe ea si nu pe ceilalti care au avut de suferit din cauza lui Shyam?

O compatimeste pe ea, pentru ca vezi doamne asta e tema filmului. Dar serios, eu nu am vazut in viata mea un serial bazat pe relatia frate sora. Si cel putin, daca exista o tema ca aceasta, de ce trebuie sa apara distanta intre ei din cauza lui Shyam ? Serios, cine se desparte de propria familie pentru iubit, sot etc etc ? O fi ea suparata, dar nici chiar asa. Sa mai schimbe creativi, poate vin cu idei noi, ca astia au luat-o razna. Acum ca mi-am descarcat nervi pe Anjali, va spun 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 155656 ....
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:58 pm

Alexa20 a scris:

Neah, nu are chef mama sa plece singura la cumparaturi si a zis sa o insotesc. Dar am avertizat-o sa isi pregateasca cardul. Eu cand merg cu ea e grav pentru cardul ei Smile Smile Bine, cumpar ce ne trebuie, nu cumpar chestii aiurea.

O my God inca cineva asa cum e baiatul meu.E mort dupa cumparaturi cand ies cu el la cumparaturi jar iese din card din cash din tot ce am. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 3:59 pm

petronela a scris:Daljeet wins! Anjali wins !
Cei mai multi asta cred.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 2743637754
Daca se despart se intampla la fel ca in celelalte seriale..iar acesta este diferit...si ei nu sunt previzibili, pentru ca noi la asta ne asteptam.....deci ce fac ? ramane sa sufere in continuare ?
Daca se supara pe ea inseamna ca a revenit vechiul ASR..si noi ne faceam probleme.. Smile
In afara de a pleca de la el si a ramane cu el, mai e vreo varianta ? stupid

Da, sa fuga cu Laxmi!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 10 Iul 2012, 4:01 pm

iulianagl a scris:

Da, sa fuga cu Laxmi!!
Smile Smile la asta nu m-am gandit... stupid sau sa plece cu NK.. cupidon vad ca sunt mai multe variante, nu stiu de ce ne-am axat doar pe cele doua... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 4:02 pm

Alexa20 a scris:

O compatimeste pe ea, pentru ca vezi doamne asta e tema filmului. Dar serios, eu nu am vazut in viata mea un serial bazat pe relatia frate sora. Si cel putin, daca exista o tema ca aceasta, de ce trebuie sa apara distanta intre ei din cauza lui Shyam ? Serios, cine se desparte de propria familie pentru iubit, sot etc etc ? O fi ea suparata, dar nici chiar asa. Sa mai schimbe creativi, poate vin cu idei noi, ca astia au luat-o razna. Acum ca mi-am descarcat nervi pe Anjali, va spun 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 36 155656 ....

Daca vroiau sa faca un serial bazat pe relatia frate sora atunci nu trebui sa o bage pe Sanaya, Khuhsi intre frate si sora trebuia sa bage o actrita mult mai fada decat Sanaya ca sa nu poata face chimie buna cu actorul principal.Si gata era totul in regula noi tineam toti cu Di dar ce naiba nici nu ma mai uitam la serial.

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 10 Iul 2012, 4:04 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Iul 2012, 4:03 pm

petronela a scris:
Smile Smile la asta nu m-am gandit... stupid sau sa plece cu NK.. cupidon vad ca sunt mai multe variante, nu stiu de ce ne-am axat doar pe cele doua... Smile

Da sau sa fuga cu NK dar asta ar insemna sa iasa din serial ca NK o sa iasa cat de curand.Poate pentru ca noi asta ne dorim sa vedem doar Arhi. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum