12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Alexa20 a scris:
Nu, virusul acela este pe server. Daca tu ai luat virusul acela, atunci in server la net o sa apara ca tu ai calculatorul virusat, si o sa iti blocheze accesul la net pana cand nu se rezolva problema la net. Ei au scanat serverele, nu calculatoarele. Ca nu au voie sa iti scaneze calculatorul fara voia ta
Alex sincer chiar nu ma pricep, you lost me.Pai unde naiba am intrat eu ca sa iau virusul?Ahhh e prea greu pentru mine sa inteleg.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Se numeste descarcare nervoasa..nu relaxare...iulianagl a scris:
Pai asta nu tot relaxare se numeste?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Se numeste descarcare nervoasa..nu relaxare...
Good point!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Alex sincer chiar nu ma pricep, you lost me.Pai unde naiba am intrat eu ca sa iau virusul?Ahhh e prea greu pentru mine sa inteleg.
Baby relaxxxxx .... Ieri a fost asta, nu astazi. Azi ai net nu ? Atunci inseamna, ca tu nu ai avut virusi. Daca ieri nu aveai net, insemna ca ai fost virusata. Take a chill pile, eu doar iti povesteam ce s-a intamplat ieri. Hai ca ne-am inteles ca mutu si surdu, aolo mor de ras
petronela a scris:
Se numeste descarcare nervoasa..nu relaxare...
Daca vrei sa te relaxezi pe creativi, sunt alaturi de tine. Si eu m-as relaxa cu niste Mi-a stricat frumusete de film cu neintelegerile lor
Alexa20 a scris:
Baby relaxxxxx .... Ieri a fost asta, nu astazi. Azi ai net nu ? Atunci inseamna, ca tu nu ai avut virusi. Daca ieri nu aveai net, insemna ca ai fost virusata. Take a chill pile, eu doar iti povesteam ce s-a intamplat ieri. Hai ca ne-am inteles ca mutu si surdu, aolo mor de ras
Hai nu ma inebuni ieri tot imi disparea netul, stii asta cred ca am fost virusata. Si eu dadeam vina pe caldura.Silly!!
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Daca vrei sa te relaxezi pe creativi, sunt alaturi de tine. Si eu m-as relaxa cu niste Mi-a stricat frumusete de film cu neintelegerile lor
Eu zic sa ne calmam ca inca nu stim ce o sa se intample n-a spus Gul ca nu risca creativii sa-i desparta?Asa ca haram se!Am zis bine Alex?
iulianagl- moderator
in fiecare zi primesc ceva de dulce de la mine ... pacat de secventele frumoase dintre ei doi..ne ametesc sufletele putin, dupa care un dus rece..Alexa20 a scris:
petronela- vip
iulianagl a scris:
Hai nu ma inebuni ieri tot imi disparea netul, stii asta cred ca am fost virusata. Si eu dadeam vina pe caldura.Silly!!
Ok fetelor eu va las, ma duc sa cheltuiesc niste bani. Shopping ! Shopping ! Shopping ! Nu ajung la timp sa vad serialul in direct, il vad mai pe seara. Va las pe voi primele, ca sa stiu cum o sa fie filmul
petronela a scris:
in fiecare zi primesc ceva de dulce de la mine ... pacat de secventele frumoase dintre ei doi..ne ametesc sufletele putin, dupa care un dus rece..
Din cauza la caldura, se recomanda dusuri reci Se gandesc la binele nostru
petronela a scris:
in fiecare zi primesc ceva de dulce de la mine ... pacat de secventele frumoase dintre ei doi..ne ametesc sufletele putin, dupa care un dus rece..
Dus Scotian nu degeaba a fost Chote in Scotia, nu?
iulianagl- moderator
Si eu o las pe Iuli prima, imi plac grozav comentariile ei cand se uita live...puncteaza exact ce trebuie sa stiu..pana imi fac curaj si eu sa ma uit..Alexa20 a scris:
Ok fetelor eu va las, ma duc sa cheltuiesc niste bani. Shopping ! Shopping ! Shopping ! Nu ajung la timp sa vad serialul in direct, il vad mai pe seara. Va las pe voi primele, ca sa stiu cum o sa fie filmul
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Din cauza la caldura, se recomanda dusuri reci Se gandesc la binele nostru
Mama ce grijulii sunt.Auzi am citi ceva care sincer nici nu l-am terminat ca de ce o acuzam pe Anjali pe nedrept.De ce o acuzi Alex pe Di pe nedrept chiar nu poti intelege ca nu poate trai fara sotul ei iubit?Chiar nu poti intelege ca ce daca la rapit pe fratele ei e doar sotul ei iubit?Ha, spune?
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Unde pleci pe caldura asta?Stai in casa cu banii in portofel ca e mult mai sanatos.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Si eu o las pe Iuli prima, imi plac grozav comentariile ei cand se uita live...puncteaza exact ce trebuie sa stiu..pana imi fac curaj si eu sa ma uit..
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Mama ce grijulii sunt.Auzi am citi ceva care sincer nici nu l-am terminat ca de ce o acuzam pe Anjali pe nedrept.De ce o acuzi Alex pe Di pe nedrept chiar nu poti intelege ca nu poate trai fara sotul ei iubit?Chiar nu poti intelege ca ce daca la rapit pe fratele ei e doar sotul ei iubit?Ha, spune?
Gresit, eu nu o acuz ca il iubeste prea mult pe sotul ei. Ma enerveaza ca nu vrea sa creada in Chote. Ei au fost nedespartiti pana la incidentul acesta, iar acum deodata este suparat pe el ca l-a dat pe sotul ei mult prea iubit afara din casa. Ea nu sa- gandit ca Chote ii vrea binele, si ca stie el ce stie cand a facut gestul acesta. Daca eram in locul ei, eu ma certam cu Chote, dar ii ceream sa imi spuna de ce e atat de sigur caShyam este vinovat. Adica, in spatele unei actiuni, exista si un motiv. De aceea sunt revoltata pe ea. Varianta ei de aparare, este sa se izoleze si sa planga singura, apoi sa fuga de acasa in templu/ in cazul asta la doctor. Ce vrea sa demonstreze prin actul acesta ? Daca ar sta sa analizeze comportamentul lui Shyam, si-ar da seama ca a mintito tot timpul. Sa ai incredere in sotul tau, nu este un lucru de condamant, un lucru de condamant este ceea ce vrea ea sa faca copilului. Dar in fine sa faca ce vrea, atata timp cat pot sa vad niste Rabba Ve, ea poate sa faca ce vrea. Nu ma intereseaza relatia frate sora. Ma interseaza A&K
iulianagl a scris:
Unde pleci pe caldura asta?Stai in casa cu banii in portofel ca e mult mai sanatos.
Neah, nu are chef mama sa plece singura la cumparaturi si a zis sa o insotesc. Dar am avertizat-o sa isi pregateasca cardul. Eu cand merg cu ea e grav pentru cardul ei Bine, cumpar ce ne trebuie, nu cumpar chestii aiurea.
Daljeet wins! Anjali wins !
Cei mai multi asta cred..
Daca se despart se intampla la fel ca in celelalte seriale..iar acesta este diferit...si ei nu sunt previzibili, pentru ca noi la asta ne asteptam.....deci ce fac ? ramane sa sufere in continuare ?
Daca se supara pe ea inseamna ca a revenit vechiul ASR..si noi ne faceam probleme..
In afara de a pleca de la el si a ramane cu el, mai e vreo varianta ?
Daca se despart se intampla la fel ca in celelalte seriale..iar acesta este diferit...si ei nu sunt previzibili, pentru ca noi la asta ne asteptam.....deci ce fac ? ramane sa sufere in continuare ?
Daca se supara pe ea inseamna ca a revenit vechiul ASR..si noi ne faceam probleme..
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Gresit, eu nu o acuz ca il iubeste prea mult pe sotul ei. Ma enerveaza ca nu vrea sa creada in Chote. Ei au fost nedespartiti pana la incidentul acesta, iar acum deodata este suparat pe el ca l-a dat pe sotul ei mult prea iubit afara din casa. Ea nu sa- gandit ca Chote ii vrea binele, si ca stie el ce stie cand a facut gestul acesta. Daca eram in locul ei, eu ma certam cu Chote, dar ii ceream sa imi spuna de ce e atat de sigur caShyam este vinovat. Adica, in spatele unei actiuni, exista si un motiv. De aceea sunt revoltata pe ea. Varianta ei de aparare, este sa se izoleze si sa planga singura, apoi sa fuga de acasa in templu/ in cazul asta la doctor. Ce vrea sa demonstreze prin actul acesta ? Daca ar sta sa analizeze comportamentul lui Shyam, si-ar da seama ca a mintito tot timpul. Sa ai incredere in sotul tau, nu este un lucru de condamant, un lucru de condamant este ceea ce vrea ea sa faca copilului. Dar in fine sa faca ce vrea, atata timp cat pot sa vad niste Rabba Ve, ea poate sa faca ce vrea. Nu ma intereseaza relatia frate sora. Ma interseaza A&K
Tocmai asta spun si eu de ce o compatimeste pe ea si nu pe ceilalti care au avut de suferit din cauza lui Shyam?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Tocmai asta spun si eu de ce o compatimeste pe ea si nu pe ceilalti care au avut de suferit din cauza lui Shyam?
O compatimeste pe ea, pentru ca vezi doamne asta e tema filmului. Dar serios, eu nu am vazut in viata mea un serial bazat pe relatia frate sora. Si cel putin, daca exista o tema ca aceasta, de ce trebuie sa apara distanta intre ei din cauza lui Shyam ? Serios, cine se desparte de propria familie pentru iubit, sot etc etc ? O fi ea suparata, dar nici chiar asa. Sa mai schimbe creativi, poate vin cu idei noi, ca astia au luat-o razna. Acum ca mi-am descarcat nervi pe Anjali, va spun ....
Alexa20 a scris:
Neah, nu are chef mama sa plece singura la cumparaturi si a zis sa o insotesc. Dar am avertizat-o sa isi pregateasca cardul. Eu cand merg cu ea e grav pentru cardul ei Bine, cumpar ce ne trebuie, nu cumpar chestii aiurea.
O my God inca cineva asa cum e baiatul meu.E mort dupa cumparaturi cand ies cu el la cumparaturi jar iese din card din cash din tot ce am.
iulianagl- moderator
petronela a scris:Daljeet wins! Anjali wins !
Da, sa fuga cu Laxmi!!
iulianagl- moderator
la asta nu m-am gandit... sau sa plece cu NK.. cupidon vad ca sunt mai multe variante, nu stiu de ce ne-am axat doar pe cele doua...iulianagl a scris:
Da, sa fuga cu Laxmi!!
petronela- vip
Alexa20 a scris:
O compatimeste pe ea, pentru ca vezi doamne asta e tema filmului. Dar serios, eu nu am vazut in viata mea un serial bazat pe relatia frate sora. Si cel putin, daca exista o tema ca aceasta, de ce trebuie sa apara distanta intre ei din cauza lui Shyam ? Serios, cine se desparte de propria familie pentru iubit, sot etc etc ? O fi ea suparata, dar nici chiar asa. Sa mai schimbe creativi, poate vin cu idei noi, ca astia au luat-o razna. Acum ca mi-am descarcat nervi pe Anjali, va spun ....
Daca vroiau sa faca un serial bazat pe relatia frate sora atunci nu trebui sa o bage pe Sanaya, Khuhsi intre frate si sora trebuia sa bage o actrita mult mai fada decat Sanaya ca sa nu poata face chimie buna cu actorul principal.Si gata era totul in regula noi tineam toti cu Di dar ce naiba nici nu ma mai uitam la serial.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 10 Iul 2012, 4:04 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
petronela a scris:
la asta nu m-am gandit... sau sa plece cu NK.. cupidon vad ca sunt mai multe variante, nu stiu de ce ne-am axat doar pe cele doua...
Da sau sa fuga cu NK dar asta ar insemna sa iasa din serial ca NK o sa iasa cat de curand.Poate pentru ca noi asta ne dorim sa vedem doar Arhi.
iulianagl- moderator
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum