13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
V-am zis ca aseara am vazut un film pe bollytv cu Akshay Kumar doamne niste efecte speciale drama si comedie
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Iar melodia care mi-a placut cel mai mult a fost asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Deci singura care a inteles este Nani si ea a acceptat ce s-a intamplat de ce ceilalti nu-i urmeaza exemplu.Dar oricum KHushi se simte intr-un frl tradata chiar de omul care mai daunezi ii spune ca re toatala incredere in ea si din momentul ce aude de sora-sa sare la gatul ei zicandui cuvinte care nici prin visele ei poate nu treceau.Deja scenariul mi se pare compromis Alex cum de naiba celalalt serial care il da dupa Iss a castigat a fi cel mai bun si actorii principali nici macar nu sunt pe placul meu iar asta oscileaza intre rank-uri.Iar acum imi iese Akshay si Dolly si sa-mi spuna ca-si face doar munca dar ei nu au nimic de spus de asta nu se vad pe ecrane nu vad ce spun fanii din intreaga lume.SUnt foarte dezamagita si ca mine cred ca sunt cu miile.
Pentru ca mammi Ji e si asa batuta in cap. Ea parca este o tata de la tara, care nu are altceva de facut decat sa se bage in seama. Are si sufletul bun uneori, dar o strica prea mult prostia. Akash deja e un personaj gen om prakash. E atat de incuiat la minte in acest moment, ca imi vine sa parg calculatorul cand il vad. Payal e o victima a familiei. De cand s-a casatorit nimeni nu a fost langa ea, nici macar Khushi. Pentru ca si Khushi a avut problemele ei. Iar Anjali ... nici nu astept sa inteleaga ceea ce face Khushi acum.
Iar reportajul lor, lasa de dorit. Degeaba imi explici, si spui nu o ura pe Anjali, nu o invinui. Eu o invinuiesc, pentru ca nu reactioneaza intr-un fel. Du-te si vorbeste si intreaba, motivele de ce au facut asa cu Shyam. De ce l-a dat afara.
iulianagl a scris:Iar melodia care mi-a placut cel mai mult a fost asta.
l-am vazut am ras cu lacrimi
iar cat despre Arnav si Kushi nu stiu ce sa mai zic ...k ma gandesc la ceva si kand vine ziua si astept sa vad la ce am visat sunt trantita de pamant de ma ia toti draci
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Alexa20 a scris:
Pentru ca mammi Ji e si asa batuta in cap. Ea parca este o tata de la tara, care nu are altceva de facut decat sa se bage in seama. Are si sufletul bun uneori, dar o strica prea mult prostia. Akash deja e un personaj gen om prakash. E atat de incuiat la minte in acest moment, ca imi vine sa parg calculatorul cand il vad. Payal e o victima a familiei. De cand s-a casatorit nimeni nu a fost langa ea, nici macar Khushi. Pentru ca si Khushi a avut problemele ei. Iar Anjali ... nici nu astept sa inteleaga ceea ce face Khushi acum.
Iar reportajul lor, lasa de dorit. Degeaba imi explici, si spui nu o ura pe Anjali, nu o invinui. Eu o invinuiesc, pentru ca nu reactioneaza intr-un fel. Du-te si vorbeste si intreaba, motivele de ce au facut asa cu Shyam. De ce l-a dat afara.
Exact deci idei si sugestii sa faci ceva sa devina interesant sunt dar nu inteleg de ce nu vor creativii lor sa faca asa ceva, potential este hat, hat.Dar...parca le-ar fi teama de ceva.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mier 18 Iul 2012, 5:04 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
AdrianaMatza a scris:
iar cat despre Arnav si Kushi nu stiu ce sa mai zic ...k ma gandesc la ceva si kand vine ziua si astept sa vad la ce am visat sunt trantita de pamant de ma ia toti draci
Sa visezi nu costa nimic, mai rau este de realitate
AdrianaMatza a scris:
Stiu.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Exact deci idei si sugestii sa faci ceva sa devina interesant sunt dar nu inteleg de ce nu cor creativii lor sa faca asa ceva potential este hat, hat.Dar...parca le-ar fi teama de ceva.
Ma gandesc, ca poate vor acum sa arate o Anjali distrusa si sa ne faca noua nervi inc ontinuare cu drama asta. Apoi sa reintre Shyam, iar dupa sa fie chiar Anjali care sa il dea afara. Sa renasca ca pasarea Phonix (nu stiu daca e bine scris). Apoi din cate am inteles o sa se axeze toata lumea, pe recasatoria lui Arhi. Care parca vad, ca iar os a fie o cacealma
Alexa20 a scris:
Sa visezi nu costa nimic, mai rau este de realitate
daaaaaaaaaaaaaa
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Alexa20 a scris:
Ma gandesc, ca poate vor acum sa arate o Anjali distrusa si sa ne faca noua nervi inc ontinuare cu drama asta. Apoi sa reintre Shyam, iar dupa sa fie chiar Anjali care sa il dea afara. Sa renasca ca pasarea Phonix (nu stiu daca e bine scris). Apoi din cate am inteles o sa se axeze toata lumea, pe recasatoria lui Arhi. Care parca vad, ca iar os a fie o cacealma
Da am inteles asta dar ce a patit ea acum nu este un motiv de atata drama cand le-au murot parintii atunci ce s-a mai intamplat daca la aceasta minoritate face atata tam tam.Sincer sa-ti spun ce a spus Dolly in clip cu Akasahy mi se pare un pic cam invindie asa mi-a sunat mie ca tin-tin-ul lui Barun in urechi.Mai vizioneaza-l odata si fiia atenta cand spune ea numele lor adica Akash, bla bla bla..
iulianagl- moderator
Da e putina invidie, dar incearca sa o mascheze. Cik in a doua zi dupa ce i-a dat sotula fara, sa aibe loc o celebrare. Hai ma lasi .... Acum toata lumea sa stea trista ca esti tu trista. Si care toata lumea ? Adica era doar Chote si Khushi, cu o camera decorata si un tort in fata. Nu era muzica, nu dansa nimeni nu era mare branza ceea ce a vazut ea. Dar fie .... Ea e fericita ca are importanta rolul ei.
Alexa20 a scris:Da e putina invidie, dar incearca sa o mascheze. Cik in a doua zi dupa ce i-a dat sotula fara, sa aibe loc o celebrare. Hai ma lasi .... Acum toata lumea sa stea trista ca esti tu trista. Si care toata lumea ? Adica era doar Chote si Khushi, cu o camera decorata si un tort in fata. Nu era muzica, nu dansa nimeni nu era mare branza ceea ce a vazut ea. Dar fie .... Ea e fericita ca are importanta rolul ei.
Ai vazut ce ti-am spus!!
iulianagl- moderator
Ce fain e creat clipul dansul indian pe melodie araba. :drunken:
iulianagl- moderator
Bonjur dragalaselor!Am gasit un sait unde te invita sa vezi seriale indiene traduse am alergat cu limba scoasa afara cand in colo ce sa vezi toate serialele care sunt traduse de alte fete ei leau copiat si leau pus pe pagina lor....am fost tare dezamagita se folosesc de munca altuia....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pana acum n-am cuvinte Chote s-a purtat necontrolat.
iulianagl- moderator
Bravo KKGSR : tu poti sa imi cumperi lucruri scumpe, dar nu imi poti cumapra zambetul . Daaaaaaaaaaaaaaaaa ce frumos bien zis Khushi
Iar NK : Ai imbracat sariul ? Nu, tu ... Khushi a imbracat sariul ?
A sosit si Prakash.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Bravo KKGSR : tu poti sa imi cumperi lucruri scumpe, dar nu imi poti cumapra zambetul . Daaaaaaaaaaaaaaaaa ce frumos bien zis Khushi
iulianagl- moderator
Ce naiba mai vrea si Prakash asta.
iulianagl- moderator
Acum s-a suparat si Payal pe ea.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Nanav mere bhi in dulap morrrrrr
Eram sigura ca-l gaseste in dulap doar ca s-o faca sa rada.
iulianagl- moderator
e superb ..nici la maha ep nu am ras atat
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum