Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți

Pagina 39 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Joi 19 Iul 2012, 11:10 pm

Deci ce am dedus eu ca Nanav a ales semnificatia cuvantului woo- a face curte unei fete.Deci el incearca sa o curteze pe sotia lui, legal casatorit.
Acum eu va spun noapte buna si ne auzim maine la coffee. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 2074734341
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Joi 19 Iul 2012, 11:10 pm

Nu stiu cum se simt...dar apropierea asta nu prea le face bine la nici unul... Smile sa nu devina incordati cand trebuie sa mai faca asemenea secvente... Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 19 Iul 2012, 11:14 pm

petronela a scris:Nu stiu cum se simt...dar apropierea asta nu prea le face bine la nici unul... Smile sa nu devina incordati cand trebuie sa mai faca asemenea secvente... Smile Smile

Pai de ce?Nu sunt prieteni? Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 19 Iul 2012, 11:16 pm

iulianagl a scris:

Pai de ce?Nu sunt prieteni? Smile
Prietenie platonica .... stupid stupid
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Joi 19 Iul 2012, 11:18 pm

Iuli!
Multumesc din suflet pt traducere 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 517793
Mi-a prins excelent sa-l vad cu taducere cu tot...l-am pierdut la 5.30 si l-am vazut acum....
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 19 Iul 2012, 11:20 pm

petronela a scris:
Prietenie platonica .... stupid stupid

Oh yes!! Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 19 Iul 2012, 11:20 pm

tiberici a scris:Iuli!
Multumesc din suflet pt traducere 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 517793
Mi-a prins excelent sa-l vad cu taducere cu tot...l-am pierdut la 5.30 si l-am vazut acum....

kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 19 Iul 2012, 11:23 pm

Ok v-am pupat dragelor.Pe maine.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 19 Iul 2012, 11:26 pm

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 517793 si eu de noapte buna !
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 20 Iul 2012, 7:49 am

Buna dimi. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 1064687750
Oare de ce o parte din casa avea lumina iar cealalta nu?NK?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 20 Iul 2012, 9:25 am

iulianagl a scris:Buna dimi. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 1064687750
Oare de ce o parte din casa avea lumina iar cealalta nu?NK?

Neata, am vazut si eu episodul de ieri azi de dimineata. Ieri dragul meu net, era cam obosit si s-a gandit sa se odihneasca si el. A fost foarte tare episodul de ieri Smile Smile Ce fata a facut Khushi cand l-a vazut pe ASR in dulap Smile Dar e misto lupta asta dintre ei doi, Arnav incearca sa o sarute, iar ea il da la o parte. Smile Nu am inteles partea cu cafeaua si cu ceaiul, ca defapt era doar apa Smile Smile A fost foarte tare 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 Tumblr_m7f2g4XCXr1ry8c13o4_250 Aici am crezut ca o sa ii desfaca rochia Smile, iar aici 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 Tumblr_m7f2g4XCXr1ry8c13o6_250 cand a tras-o spre el, am avut impresia ca ii ramane capul in mana Smile Smile A fost tare episodul. Iar au inceput cu pariurile lor Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 20 Iul 2012, 9:34 am

Alexa20 a scris:

Neata, am vazut si eu episodul de ieri azi de dimineata. Ieri dragul meu net, era cam obosit si s-a gandit sa se odihneasca si el. A fost foarte tare episodul de ieri Smile Smile Ce fata a facut Khushi cand l-a vazut pe ASR in dulap Smile Dar e misto lupta asta dintre ei doi, Arnav incearca sa o sarute, iar ea il da la o parte. Smile Nu am inteles partea cu cafeaua si cu ceaiul, ca defapt era doar apa Smile Smile A fost foarte tare 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 Tumblr_m7f2g4XCXr1ry8c13o4_250 Aici am crezut ca o sa ii desfaca rochia Smile, iar aici 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 Tumblr_m7f2g4XCXr1ry8c13o6_250 cand a tras-o spre el, am avut impresia ca ii ramane capul in mana Smile Smile A fost tare episodul. Iar au inceput cu pariurile lor Smile Smile

Buna iubita.El stie ca numai asa poate sa o scoata din carapacea ei. Smile Iar astazi sigur o sa ajunga in bratele lui..lesinata de frica. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 20 Iul 2012, 9:41 am

iulianagl a scris:

Buna iubita.El stie ca numai asa poate sa o scoata din carapacea ei. Smile Iar astazi sigur o sa ajunga in bratele lui..lesinata de frica. Smile

Sincer mie cam teama de episodul de azi. Ori se alege ASR cu un ghiveci in cap, ori lesina biata fata de frica Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 20 Iul 2012, 9:43 am

Alexa20 a scris:

Sincer mie cam teama de episodul de azi. Ori se alege ASR cu un ghiveci in cap, ori lesina biata fata de frica Smile Smile

Mie imi convine si una si alta. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 20 Iul 2012, 9:52 am

iulianagl a scris:

Mie imi convine si una si alta. Smile

Smile Smile azi e vineri, deci e posibil sa avem un episod super. In general asa se intampla vinerea. S dupa tunetele si fulgerele de aseara, cred ca vom avea si rain sequence Smile Smile Sper ... Pe mine ma amuza teribil noul ASR. Smile Smile Parca e Khushi la inceput, pus pe sotii. Ce diferenta de ASR de al inceput Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 20 Iul 2012, 9:55 am

Alexa20 a scris:

Smile Smile azi e vineri, deci e posibil sa avem un episod super. In general asa se intampla vinerea. S dupa tunetele si fulgerele de aseara, cred ca vom avea si rain sequence Smile Smile Sper ... Pe mine ma amuza teribil noul ASR. Smile Smile Parca e Khushi la inceput, pus pe sotii. Ce diferenta de ASR de al inceput Smile

Au inversat rolurile.Mi-a placut faza cand au aparut in fata bunicii amandoi uzi pe fata. Smile Smile Ca si bunicii ia placut.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 20 Iul 2012, 10:51 am

iulianagl a scris:

Au inversat rolurile.Mi-a placut faza cand au aparut in fata bunicii amandoi uzi pe fata. Smile Smile Ca si bunicii ia placut.

Da, a fost haioasa faza. Saraca bunica se uita la ei, si nu ii venea sa creada. Amandoi uzi cu cafea si ceai. Ce modalitate de a bea ceaiul. Dar sincer, m-a socat cand i-a trantit ASR apa in fata Smile Smile Daca eram in locul lui Khushi ii uneam o galeata intreaga in cap Smile Smile Defapt, asa ma asteptam sa reactioneze. Dar e bine, cand a vazut ca incearca el sa o sarute, l-a racorit cu putin ceai. Iar dupa, am avut impresia ca ii rupe gatul. Dar ce replici ii datea ASR .... OMG 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 283516 Cik K : Esti obraznic, iar ASR: Inca nici nu am inceput. Tu esti sotia mea, iar eu pot face mult mai multe. OMG am ramas cu gura cascata cand am auzit. Deci dl. ASR vrea love love love, kiss kiss kiss 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 283516 Ah si ce zambet de satisfactie avea pe fata 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 283516 So sweet ... Vreau si eu un ASR asa dulce 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 283516 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 20 Iul 2012, 11:05 am

Alexa20 a scris:

Da, a fost haioasa faza. Saraca bunica se uita la ei, si nu ii venea sa creada. Amandoi uzi cu cafea si ceai. Ce modalitate de a bea ceaiul. Dar sincer, m-a socat cand i-a trantit ASR apa in fata Smile Smile Daca eram in locul lui Khushi ii uneam o galeata intreaga in cap Smile Smile Defapt, asa ma asteptam sa reactioneze. Dar e bine, cand a vazut ca incearca el sa o sarute, l-a racorit cu putin ceai. Iar dupa, am avut impresia ca ii rupe gatul. Dar ce replici ii datea ASR .... OMG 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 283516 Cik K : Esti obraznic, iar ASR: Inca nici nu am inceput. Tu esti sotia mea, iar eu pot face mult mai multe. OMG am ramas cu gura cascata cand am auzit. Deci dl. ASR vrea love love love, kiss kiss kiss 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 283516 Ah si ce zambet de satisfactie avea pe fata 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 283516 So sweet ... Vreau si eu un ASR asa dulce 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 283516 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 283516

Si o voce sexi cand ii spune Khushi Kumari Gupta Singh Raizada te voi convinge.Deci e foarte hotarat.Numai ca este o roblema Di se va baga intre ei ca e invidioasa ca Chote s-a apropiat foarte mult de Khushi.Asa spunea ieri un reportaj.Deci cu asta o sa aibe un rating si mai negativ decat pana acum.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 20 Iul 2012, 11:30 am

iulianagl a scris:

Si o voce sexi cand ii spune Khushi Kumari Gupta Singh Raizada te voi convinge.Deci e foarte hotarat.Numai ca este o roblema Di se va baga intre ei ca e invidioasa ca Chote s-a apropiat foarte mult de Khushi.Asa spunea ieri un reportaj.Deci cu asta o sa aibe un rating si mai negativ decat pana acum.

Am citit si asta. Foarte interesanta combinatia. Abia astept ... sa ii dau niste bate in cap lui Di.
Se alege praful de ratingul lor si de tot, daca o baga pe Di intre ei. Deja Khushi se simte ca o intrusa, pe deasupra mami ji ii face viata imposibila, Di nici macar nu vrea sa o vada, Akash nici nu ii mai spune Khushi Ji. In fine, sa faca ce vor ei. O sa le pice ratingu rau, si cand o sa le pice ratingul, o sa le para foarte rau. Pacat de frumusete de actori, si de cat de bine joaca 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 39 2743637754 Si mai vine Anjali si Akash in reportaj sa justifice personajul lui Anjali. Hai ma lasi, cu justificatul tau. Daca mie nu imi place cum actioneaza ea, poate sa imi spuna 1000 de persoane nu o invinuiti, nu o vorbiti de rau, bla bla bla, eu tot ca mine fac. Fiecare om are parerea lui, si nu se schimba asa de usor. Iar mie, mi s-a parut o tampenie sa spuna in interviu, ca la 2 zile dupa incident sa vada ca cineva isi sarbatoreste ziua. Dar ce era muzica, era dans, era lume in jur ? Era doar A&K, care taia un biet tort, si ala fortat. Ce era asa mare festivitate. Iar Di trebuie sa fie fericita, iar Khushi nu ? De ce nu ? Ea s-a sacrificat cel mai mult pentru familia aia. Ea nu a spus nimanui despre Shyam, si a trebuit sa suporte privirile lui, si santajele lui. Din cauza lui, a fost fortata sa se casatoreasca, si cu toate astea nu a spus la nimeni ce avea pe suflet. Ea a fost cea care era ingrijjorata si care il cauta pe Chote disperata cand l-a rapit. Si nu a spus nimic nimanui, sa nu pateasca ceva biata Di. Si acum ce ? Toata lumea e impotriva ei. Nimeni nu i-a multumit macar odata ca l-a salvat pe Chote.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 20 Iul 2012, 11:31 am

Iar acum ca stau si ma gandesc, mai a disparut un personja din film Smile Fratele lui Manu Smile Aolo, au disparut toti. Iar ieri Khushi striga de zor, Laxmi, tu esti ? Poate fantoma lui Laxmi, ca eu nu i-am mai vazut nici macar coada Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 20 Iul 2012, 11:36 am

Si sa stii ca mai sunt ca noi care nu au apreciat gestul lor.Multi spun ca ea isi justifica interpretarea ca doar isi face meseria dar este o chestie eu nu cred ca trebuia sa accepte stai ca mai am si eu ceva de zis auzind ce se tot vuieste pe net.Ca dovada ca deja au inceput sa piarda sper ca CV-ul lor sa nu faca una ca asta si sa-si indrepte atentia catre caracterul lui Nani adica sa faca majoritatea ce a facut si Nani deja simt ca Akash incepe sa-i dea dreptate lui Nani iar de Mami n-am ce sa spun ca ea mereu a fost GIGI CONTRA si la mintea ei de gaina pana si curcile gandesc mai bine ca ea.Si ma astept ca Nani sa-i bage mintile in cap lui Di.Deci creativii lor au multe de indreptat daca vor sa le creasca ratingul altfel inseamna ca nu le pasa.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 20 Iul 2012, 11:40 am

Alexa20 a scris:Iar acum ca stau si ma gandesc, mai a disparut un personja din film Smile Fratele lui Manu Smile Aolo, au disparut toti. Iar ieri Khushi striga de zor, Laxmi, tu esti ? Poate fantoma lui Laxmi, ca eu nu i-am mai vazut nici macar coada Smile

Pai Masala a iesit din poza si probabil o sa apara mai tarziu pe motiv ca el deja era din ala care uita pe mine ma ingrijoreaza Mamaji ca nimeni nu mai spune nimic de el.Iar de Payal cum am spus si ieri ca vorbeam cu Pedro chiar mi-a placut cum a jucat poate ca mult mai bine decat Di care a cerut sa-si arate talentul actoricesc si sincer pe Dolly nu o prinde rolul de a fi rautacioasa sincer mie nu-mi place cum ii sta in a fi rea si invidioasa daca creativii lor s-au gandit sa-i schimbe rolul trebuia sa schimbe si actrita.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 20 Iul 2012, 11:44 am

Uite ce am gasit.

Misleading TRP Problems- IPKKND
Wednesdays for the Indian Television industry are like that of Fridays for the Bollywood film industry, as Wednesday is the day when the Television Rating Points, in short the TRPs are out. Fans all over the media portals wait impatiently till Wednesday to know how well their shows are performing in the TRP ladder. Today is yet another Wednesday, but it seems that the TRP charts released are confusing the fans by not giving them an accurate information, leaving the audience in bewilderment.

This is what seems to have irked one of the Topmost show’s fanbase and probably the most internationally acclaimed show Iss Pyar Ko Kya Naam Doon?.The fanbase of the show is currently facing this puzzling situation because of the misrepresentation of TRPs. Today, in the morning when the TRP chart was out, there was an uproar among the IPKKND fans regarding their favorite show’s TRP wondering about the drop from ‘3.4’ to ‘2’ suddenly.This probably marked the biggest drop of the show in the TRP charts especially when the show is giving the audience what they want, with Shyam’s exit & Arnav Khushi’s relationship growing steadily.

Moreover, some online sites stated that the show gained a TRP of 2.0 chagrin the fans to further aggression. The Script writer Gautam Hegde and Actor Karan Goddwani (NK in Iss Pyar Ko Kya Naam Doo?) confirmed on twitter that the show has been able to acquire an Average TRP of 3.0 for the week. Script writer Gautam Hegde tweeted in the morning saying, “Avg TRP is 3 for the week. It becomes 2.8 if we count Maha Episode that scored 2. Chalo bk to work now! “. In spite of the repeated confirmations, the concerned sites are unwilling to change the related TRP figure.

It is very shocking and alarming that even a popular show like IPKKND is facing the baffling TRP reports. It is high time that the TRP reporting sites should give authenticated information & give the readers credible news from reliable and confirmed sources without misleading the viewers of any show.

We at Fuze stand by IPKKND Lovers & hope that such kind of misrepresentation does not happen again.

Stay Tuned To Fuze For More Updates!!!!
Author Saheli Goswami. Editor Surya Ravi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 20 Iul 2012, 11:47 am

Deci pana la urma TRP-ul este o mare pacaleala.Nu dau informatii corecte.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 20 Iul 2012, 11:58 am

iulianagl a scris:Deci pana la urma TRP-ul este o mare pacaleala.Nu dau informatii corecte.

Da, dar stiu ca a fost o agitatie foarte mare cu ratingul la TRP. oricum, sa fim seriosi, dupa ce a salvat-o Arnav pe Khushi si tot ce s-a intamplat in celelalte saptamani dupa. Cu noul Rabba ve etc etc, au ridicat ratingul la 3.4, dupa cand au bagat-o pe di rautacioasa, si cand a bagat mult prea multe imagini cu Di, ratingul a scazut. Nu inteleg acum, de ce e asa scazut ratingul la Maha, ca a fost frumos episodul. Mie una mi-a placut, si m-am distrat teribil la el. Dar bine, toata lumea se astepta sa fie ceva mai special. Dar a fost bunicel cat de cat. Dar cred ca a scazut ratingul si mai tare cu episodul de luni. Cand i-a vazut Di .... Au multe de remediat la film, dar cred ca o sa omita mult elucruri asa cum au mai facut.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 39 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum