14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
Garo
tiberici
petronela
AdrianaMatza
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Uneori ultima persoana cu care ai vrea sa traiesti e singura persoana fara de care nu poti supravietui!
Va prezint o relatie intensa de dragoste si ura intre doua persoane total opuse, luata dintr-o perspectiva diferita de ce ati vazut pana acum evidentiand dilema lor: Nu pot trai unul fara celalalt,dar nici impreuna.
Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) este o poveste de dragoste ce prezinta un contrast de personalitati care se impletesc intr-o relatie, osciland intre iubire si ura. Khushi si Arnav au ideologii opuse total. Daca Khushi crede in viitor, Arnav traieste in trecut. Relatiile sunt cele mai importante pentru Khushi, in timp ce Arnav crede ca relatiile se formeaza numai pentru a manipula oamenii, profitand de orice persoana pentru scopul propriu.
Khushi,o fata simpla din Lucknow, tine extrem de mult la familie, avand valori morale inalte. Sustine ceea ce crede ea si nu se da niciodata batuta, neabandonandu-si principiile in nicio situatie. In polul opus, Arnav este o persoana care se gandeste numai la sine, neiertator,un barbat pentru care "scopul scuza mijloacele". Crede ca totul poate fi cumparat in lume, incluzand iubirea. Nu ia niciodata in consideratie relatiile si nu-l afecteaza deloc felul in care se comporta cu cei din jur si manipularea acestora pentru a-si atinge obiectivul.
In timp ce povestea trece mai departe,situatia lor devine si mai dificila, incepand sa aibe loc conflicte din ce in ce mai dese. Arnav incearca sa-i distruga lui Khushi viziunea sa despre viata doar pentru a dovedi ca poate controla pe oricine; Khushi pe cealalta parte incearca sa-si urmareasca propriile ganduri.
Khushi: Este o fata condusa de valorile morale impuse de familia sa. A suferit mult la o varsta frageda, pierdandu-si ambii parinti, insa fiind apoi adoptata de familia matusii sale , careia i-a spus mama. Nu se va schimba niciodata doar pentru a le face pe plac altor persoana. Este inteligenta si agila,dar in acelasi timp si naiva.
Arnav: Inca putin si ar putea lua si painea cuiva doar ca sa arate ca el este cel care controleaza totul. Niciodata nu a acordat atentie relatiilor din jur, apeland la orice mijloace pentru a-si atince scopul.
///////////////
Alexa20 a scris:
Ar fi tare asta, sa ii faca si el viata imposibila cum i-a facut-o ea, cu chestia aia de spala rufe. Daca ii datea una in cap cu aia, visa numai pasarele Buna idea lui NK : Iss WAR Ko Kyaa Naam Doon ?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
iulianagl a scris:
Trebuie sa munceasca mult mai mult ca sa ajunga la asta, nu crezi?DE ajuns in bratele lui o sa ajunga dar mai mult de frica nicidecum ca vrea ea.
Ba da, desigur ca da ! Cum altfel, doar nu o sa accepte Khushi asa usor. Sa il chinuie si pe el nitel mai mult. Ah ce imi place, de cadn asteptam clipa razbunarii. Iar acum, mai avem parte si de niste flirturi ale lui ASR. Cred ca o sa am si eu probleme cu heartbeats daca mai zambeste mult ASR
Alexa20 a scris:
Ba da, desigur ca da ! Cum altfel, doar nu o sa accepte Khushi asa usor. Sa il chinuie si pe el nitel mai mult. Ah ce imi place, de cadn asteptam clipa razbunarii. Iar acum, mai avem parte si de niste flirturi ale lui ASR. Cred ca o sa am si eu probleme cu heartbeats daca mai zambeste mult ASR
Eu deja am.
iulianagl- moderator
Tocmai acum am aflat si eu ce spun astia in melodia asta.
iulianagl- moderator
buna feteleee eu sunt putin plecata la una din cumnate...o sa ajung diseara acasa.......sper sa va placa ce v-am postat
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:buna feteleee eu sunt putin plecata la una din cumnate...o sa ajung diseara acasa.......sper sa va placa ce v-am postat
Unde e postarea?
iulianagl- moderator
Alex uite o melodie cu versuri dragute.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Unde e postarea?
o gasiti la Geet scrie :SPER CA VA PLACE
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:
o gasiti la Geet scrie :SPER CA VA PLACE
Ok.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Alex uite o melodie cu versuri dragute.
Super, asta este melodia lenta. Foarte frumoasa. Lucrez deja la 2 clipuri momentan. Unul cu Geet, unul cu Khushi. Dupa ce termin cu alea, ma ocup si de restul.
Buna fetelor !
Deci ce inseamna next week...??? abia vinerea viitoare, da vinerea asta ce e ?? si o saptamana ce fac ?? cateva zile dureaza pana se face ziua dupa furtuna de aseara...?? si contractul ala cat mai e din el ??? imi pun prea multe intrebari...
Deci ce inseamna next week...??? abia vinerea viitoare, da vinerea asta ce e ?? si o saptamana ce fac ?? cateva zile dureaza pana se face ziua dupa furtuna de aseara...?? si contractul ala cat mai e din el ??? imi pun prea multe intrebari...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Buna fetelor !
Mai intai o sperie bine iar apoi fac romnta in ploaie.Ce zici?
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Vin 20 Iul 2012, 4:02 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Deja in mintea lui incepuse sa cloceasca ceva.
iulianagl- moderator
Daca scapa teafar, n-am nimic impotriva...dar s-ar putea sa iasa sifonat si cu capul spart..iulianagl a scris:
Mai intai o sperie bine iar apoi fac romnta in ploaie.Ce zici?
Romanta in ploaie..suna tare romantic..da de unde stii ca va fi asa ?? cine stie ce cearta mai trag..si le piere cheful de romanta..si nu sunt sigura ca ala e Arnav...???!!
petronela- vip
petronela a scris:
Daca scapa teafar, n-am nimic impotriva...dar s-ar putea sa iasa sifonat si cu capul spart..
Romanta in ploaie..suna tare romantic..da de unde stii ca va fi asa ?? cine stie ce cearta mai trag..si le piere cheful de romanta..si nu sunt sigura ca ala e Arnav...???!!
Atunci cine crezi ca este?Prakash a venit sa-si ceata iertare de ka KHuhsi ca nu-i mai spune Ji?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Atunci cine crezi ca este?Prakash a venit sa-si ceata iertare de ka KHuhsi ca nu-i mai spune Ji?
petronela- vip
Tot timpul cand s-a ajuns la secvente superbe intre ei am avut surprize neplacute...sper ca de data asta sa schimbe creatorii lor si sa nu ne dea noua cu ..ghiveciul in cap...
Si toata saptamana au fost atat de secretosi..nimic nu a rasuflat de la ei..
petronela- vip
petronela a scris:Tot timpul cand s-a ajuns la secvente superbe intre ei am avut surprize neplacute...sper ca de data asta sa schimbe creatorii lor si sa nu ne dea noua cu ..ghiveciul in cap...
Nu stiu dar parca e mai bine asa ca atunci surpriza e mare.Ai vazut Madhu?
iulianagl- moderator
Chiar acum am terminat vizita la Madhu...iulianagl a scris:
Nu stiu dar parca e mai bine asa ca atunci surpriza e mare.Ai vazut Madhu?
Ep care vine ..sa vedem... cupidon mi-a placut cum o prinde din zbor...
petronela- vip
petronela a scris:
Chiar acum am terminat vizita la Madhu...
Ep care vine ..sa vedem... cupidon mi-a placut cum o prinde din zbor...
Si ce fel se uita Mukund dupa ea.Dar ep. de ieri a fost fine mi-a placut intalnirea lor.
iulianagl- moderator
Intalnirea lor...hmmmm...el e mare si tare..ea se tine pe pozitii...amandoi sunt prea inversunati...inca n-am vazut decat din parte lui ceva sclipiri si chiar mi-au placut privirile lui...imi place actorul...da parca ceva nu se leaga cu Drashti..sau am eu impresia asta.. ..iulianagl a scris:
Si ce fel se uita Mukund dupa ea.Dar ep. de ieri a fost fine mi-a placut intalnirea lor.
petronela- vip
petronela a scris:
Intalnirea lor...hmmmm...el e mare si tare..ea se tine pe pozitii...amandoi sunt prea inversunati...inca n-am vazut decat din parte lui ceva sclipiri si chiar mi-au placut privirile lui...imi place actorul...da parca ceva nu se leaga cu Drashti..sau am eu impresia asta.. ..
La inceput si mie mi s-a parut dar uitandu-ma mai atent sa stii ca nu e cum credem noi deja au inceput sa-si intre rol nu ma asteptam la el sa joace asa de bine, sincer am mai spus ca traducant vezi mult mai atent detaliile.Deci o sa iasa scantei.Si cand am vazut in sbs-ul de azi cum o prinde atat de natural am zis ca gata povestea se repeta.
iulianagl- moderator
Deci imi recomanzi sa ma mai uit odata... ti-am spus ca nu ma asteptam, dar chiar imi place actorul este mai frumos decat Guru...si eu m-am uitat de nu stiu cate ori cum o prinde ..spectaculos... cupidoniulianagl a scris:
La inceput si mie mi s-a parut dar uitandu-ma mai atent sa stii ca nu e cum credem noi deja au inceput sa-si intre rol nu ma asteptam la el sa joace asa de bine, sincer am mai spus ca traducant vezi mult mai atent detaliile.Deci o sa iasa scantei.Si cand am vazut in sbs-ul de azi cum o prinde atat de natural am zis ca gata povestea se repeta.
M-a scos din sarite calc..se blocheaza...
petronela- vip
petronela a scris:
Deci imi recomanzi sa ma mai uit odata... ti-am spus ca nu ma asteptam, dar chiar imi place actorul este mai frumos decat Guru...si eu m-am uitat de nu stiu cate ori cum o prinde ..spectaculos... cupidon
M-a scos din sarite calc..se blocheaza...
Daca ai wireless trebui sa-l deconectez cam 1 minut ca asa mi se intampla si mie.
iulianagl- moderator
Fetelor, la noi daca ploua afara, ne ascundem in casa sa nu ne ploua. Astia cand ploua afara, se duca la romanta. Noi ne punem umbrele, sa nu ne strice parul, sa nu se duca machiaju, sa nu ne udam, iar eiiiiiii cum ploua nitel hop la dans in ploaie. La noi (cel putin la mine in familie) cand tuna si fulgera, mama fuge in camera ei, si nici pe geam nu se uita. La ei cand tuna si fulgera, e love love love Este foarte funny
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum