14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
Garo
tiberici
petronela
AdrianaMatza
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Ma uit pe twitter faptul ca Sanaya il imbratiseaza pe Karan in acea poza o fac in tot felul pana si pe Karan il fac pervers..am vazut ca si pe if se discuta..doamne nu ai voie nici sa te imbratisezi cu prieteni ca uni interpreteaza aiurea...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Skumpyk86 a scris:
Exact..nici una nu e sigura...dar ei asa spuneau ca din surse sigure de acum incolo o sa se intample asa si asa si nimic nu a fost asa...pana si unele articole au dat gres!
Pana mai ieri(vorba vine) ma inebunise cu o acea scena in ploaie tancuri de apa pe platori ca sa citesc dupa aia la cateva minute pe o pg de fb ca n-o sa se intample asta ca nu vrea barun ca-i este teama sa nu se imbolnaveasca.Deci???
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Skumpyk86 a scris:Ma uit pe twitter faptul ca Sanaya il imbratiseaza pe Karan in acea poza o fac in tot felul pana si pe Karan il fac pervers..am vazut ca si pe if se discuta..doamne nu ai voie nici sa te imbratisezi cu prieteni ca uni interpreteaza aiurea...
Unde tu ca si eu am tweet dar n-am vazut nimic de genul.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pana mai ieri(vorba vine) ma inebunise cu o acea scena in ploaie tancuri de apa pe platori ca sa citesc dupa aia la cateva minute pe o pg de fb ca n-o sa se intample asta ca nu vrea barun ca-i este teama sa nu se imbolnaveasca.Deci???
asta e tare..de dans in ploaie citisem dar faza cu Barun nu..
Andreea_Miha- vip
Chiar si pe lockerz unde are NK pg toti ii felicita si spun ca arata bine impreuna a mai fost asa odata un zvon cu Shyam cand era Barun plecat in turneu ca daca radea si glumea cu Abash era lipsita de caracter adica cred ca chestiile astea sunt poate numai if ca pe alte pagini n-am vazut iar ei if nu intru ca sunt numai copilasi din astia care inca se mai uita la BEN10 si alti backugani.
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:
asta e tare..de dans in ploaie citisem dar faza cu Barun nu..
Da asa e ca am pus si aici dar numai stiu cand.Mai e Mishti aia, aia cred ca e copila inca la scoala care se uita la Barbie ca din cate spoilere a pus ea nimic nu s-a adeverit.Iar acum pe tweet o intreaba toti unde sunt spoilerele numai are nici unul de pus.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Unde tu ca si eu am tweet dar n-am vazut nimic de genul.
Pe pe profilul lui Karan ...la comentarile lui la rasp mai gasesti cate un ametit care vb prosti..am vazut ca la unele si el i-a raspuns..dar nu prea le baga in seama...
Uite una care am gasit-o acum..aici vb de Barun..ca trebuie sa mai invete ca vb bine etc...
sunt multe comentari si nergative dar trebuie sa le cauti intre celelante..nu o mai gasesc pe aia cu Karan..
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Pe pe profilul lui Karan ...la comentarile lui la rasp mai gasesti cate un ametit care vb prosti..am vazut ca la unele si el i-a raspuns..dar nu prea le baga in seama...
Uite una care am gasit-o acum..aici vb de Barun..ca trebuie sa mai invete ca vb bine etc...
sunt multe comentari si nergative dar trebuie sa le cauti intre celelante..nu o mai gasesc pe aia cu Karan..
Asta are ceva impotriva lui ca vezi numai de el sa ia ca nu stie sa vorbeasca ca din cauza lui a scazut ratingul la serial.E o nebuna eu nu stiu cum de o baga in seama Karan.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 13 Noi 2012, 9:33 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Asta are ceva impotriva lui ca vezi numai de el sa ia ca nu stie sa vorbeasca ca din cauza lui a scazut ratingul la serial.E o nebuna eu nu stiu cum de o baga in seama Karan.
da dar mai e si de Sanaya si de karan...dar nu tot ea/el..sa vezi ce ii duce capul pe uni...
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Da asa e ca am pus si aici dar numai stiu cand.Mai e Mishti aia, aia cred ca e copila inca la scoala care se uita la Barbie ca din cate spoilere a pus ea nimic nu s-a adeverit.Iar acum pe tweet o intreaba toti unde sunt spoilerele numai are nici unul de pus.
Imi e greu a crede ca nu a vrut Barun dar mai sti...Mishti habar nu am cat are..stiu ca uni la un moment dat zicea ca e nevasta lui Barun ca cum a fost plecat el cu filmarile la film si a fost plecat dar ea a negat total si a zis ca ii place mai mult "Maan"..
Nu stiu nici uni ce va fi ca nici producatori nu stiu ce vor face mai departe
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Imi e greu a crede ca nu a vrut Barun dar mai sti...Mishti habar nu am cat are..stiu ca uni la un moment dat zicea ca e nevasta lui Barun ca cum a fost plecat el cu filmarile la film si a fost plecat dar ea a negat total si a zis ca ii place mai mult "Maan"..
Nu stiu nici uni ce va fi ca nici producatori nu stiu ce vor face mai departe
Pai ia cica ar avea o ruda de a ei care lucreaza acolo.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Chiar si pe lockerz unde are NK pg toti ii felicita si spun ca arata bine impreuna a mai fost asa odata un zvon cu Shyam cand era Barun plecat in turneu ca daca radea si glumea cu Abash era lipsita de caracter adica cred ca chestiile astea sunt poate numai if ca pe alte pagini n-am vazut iar ei if nu intru ca sunt numai copilasi din astia care inca se mai uita la BEN10 si alti backugani.
pe lockerz nu am pagina asa ca nu stiu..dar nu sunt comentari negative numai pe if sunt pe mai multe situri inclusiv pe paginile lor oficiale..da stiu cu Abhaas..dar mie sincer imi placea ca era apropiata de toti ...eu intru si pe if si toate forumurile in general despre iss sunt la zi cu aproape tot...pe if nu imi place ca nu poti vb deschis..e interzis total sa discuti despre viata personala a actorilor,sau sa pui dubla tema (desi se mai intampla)..daca zici ceva de Barun Sanaya mai mult decat prietenie i-a foc aia..am vazut ca si pe youtube daca lasi un comentariu cu asa ceva ei zece cu reprosuri parca nu ai avea voie sa te gandesti si la altceva...
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Pai ia cica ar avea o ruda de a ei care lucreaza acolo.
da la fel ca alea care zic ce se intampla mai departe si nu se intampla..mai era una de avea o matusa ...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
pe lockerz nu am pagina asa ca nu stiu..dar nu sunt comentari negative numai pe if sunt pe mai multe situri inclusiv pe paginile lor oficiale..da stiu cu Abhaas..dar mie sincer imi placea ca era apropiata de toti ...eu intru si pe if si toate forumurile in general despre iss sunt la zi cu aproape tot...pe if nu imi place ca nu poti vb deschis..e interzis total sa discuti despre viata personala a actorilor,sau sa pui dubla tema (desi se mai intampla)..daca zici ceva de Barun Sanaya mai mult decat prietenie i-a foc aia..am vazut ca si pe youtube daca lasi un comentariu cu asa ceva ei zece cu reprosuri parca nu ai avea voie sa te gandesti si la altceva...
iulianagl- moderator
Gezzz ia uitati-va la fetele spectatorilor. :drunken:
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=559
iulianagl- moderator
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum