14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
Garo
tiberici
petronela
AdrianaMatza
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Pe mine ma enerveaza ca etaleaza foarte mult faptul ca daca e bogat poate sa taie si sa spanzure pana la urma fiecare pasare moare pe limba ei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Exact cred ca inca nu stie ce vrea sau nu-si da seama ce vrea ba pe Khushi ba pe Di sa se hotarasca odata si sa avem si noi putina liniste.
Dar va sti vrodata?Si sora si Khushi sunt importante dar sa sti sa le delimitezi relatile...sotia e sotie sora e sora...nu una sa fie in rai si alta in iad...exagerez un pic dar lui Anjali mereu ii face pe plac desi nu si-a riscat viata pt el etc..dar Khushi cate a facut a uitat tot..Imi place joaca lor de acum desi Arnav e dur si se joaca cu fam in comparatie cu drama..el poate ameninta ca da fam afara si recurge si la sora ei Payal dar Khushi doar ca a intraznit s aintre in camera cand nu avea voie de la ei ia facut o morala si cate i-a zis...nu avem sanse de liniste...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Skumpyk86 a scris:
Dar va sti vrodata?Si sora si Khushi sunt importante dar sa sti sa le delimitezi relatile...sotia e sotie sora e sora...nu una sa fie in rai si alta in iad...exagerez un pic dar lui Anjali mereu ii face pe plac desi nu si-a riscat viata pt el etc..dar Khushi cate a facut a uitat tot..Imi place joaca lor de acum desi Arnav e dur si se joaca cu fam in comparatie cu drama..el poate ameninta ca da fam afara si recurge si la sora ei Payal dar Khushi doar ca a intraznit s aintre in camera cand nu avea voie de la ei ia facut o morala si cate i-a zis...nu avem sanse de liniste...
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Pe mine ma enerveaza ca etaleaza foarte mult faptul ca daca e bogat poate sa taie si sa spanzure pana la urma fiecare pasare moare pe limba ei.
pentru mine nu ar fi o problema asta (desi exagereaza uneori cu bogatia lui) daca nu toate aceste lucruri s-ar revasa asupra lu Khushi...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
pentru mine nu ar fi o problema asta (desi exagereaza uneori cu bogatia lui) daca nu toate aceste lucruri s-ar revasa asupra lu Khushi...
Da asa este.Si ma enerveaza ca profita de slabiciunea ei.
iulianagl- moderator
Bai dar ce ma enerveaza ca numai apare traducerea la Madhubala.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da asa este.Si ma enerveaza ca profita de slabiciunea ei.
dap...scuze vad ca mananc la litere..foame mare..
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:Bai dar ce ma enerveaza ca numai apare traducerea la Madhubala.
da?Eu habar nu am ca nu am mai vazut Madhubala deloc si nici la iss nu am vazut ep in engleza..ca din cauza unei probleme am stricat toate dvd care le aveam facut cu sub de la Alexa de la iss si lucrez la ele de cateva zile ca sa ajung cand mai repede la zi...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
da?Eu habar nu am ca nu am mai vazut Madhubala deloc si nici la iss nu am vazut ep in engleza..ca din cauza unei probleme am stricat toate dvd care le aveam facut cu sub de la Alexa de la iss si lucrez la ele de cateva zile ca sa ajung cand mai repede la zi...
E fain si Madhubala mai ales acum.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
E fain si Madhubala mai ales acum.
Am mai citit si eu un pic pe la stiri dar las sa se adune mai multe ep..ca altfel patesc ca la iss...
Andreea_Miha- vip
ma tem ca Di dupa sarbatoarea asta sa nu devina din nou la starea aia de zombi si rautacioasa.Parca ar fi un deja-vu imi aduce aminte de Gonulcelen.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:ma tem ca Di dupa sarbatoarea asta sa nu devina din nou la starea aia de zombi si rautacioasa.Parca ar fi un deja-vu imi aduce aminte de Gonulcelen.
daca apare si Shyam...
Deasta ma si bucur de ep de acum mai bine asa desi Arnav e rautacios decat sa vad pe Anjali Shyam...
Andreea_Miha- vip
Arata asa de bine Arnav ieri la birou..
Credit poze:Barundeewani19
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
daca apare si Shyam...
Deasta ma si bucur de ep de acum mai bine asa desi Arnav e rautacios decat sa vad pe Anjali Shyam...
E rautacios rau si chiar merge pana in panzele albe sa o faca sa se intoarca la el dar totusi cum ramane cu contractul?Iar dupa cum am spus si aseara inainte de a pleca la culcare acum mai este fortata si de parinti sa se intoarca in Shantivan deci as vrea ca Khushi sa nu fie fericita acolo si sa inceapa si ea o actiune din asta agresiva ca Arnav cel mai bine ar fi sa nu-l bage in seama si sa-si aduca Khushi aminte de tot ce ia spus el mai ales cand a urlat la ea ca mai bine n-o mai intalnea.
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:Arata asa de bine Arnav ieri la birou..
Arata scarba naibii. Miha sincer imi pare rau ca ea trebuie sa se intoarca in Shantivan parca numai am nici un chef sa ma mai uit.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Arata scarba naibii. Miha sincer imi pare rau ca ea trebuie sa se intoarca in Shantivan parca numai am nici un chef sa ma mai uit.
eu vroiam sa plece in orasul ei natal..sa vad pe Arnav dupa ea acolo...sa o caute etc..
"Arata scarba naibii. "
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
eu vroiam sa plece in orasul ei natal..sa vad pe Arnav dupa ea acolo...sa o caute etc..
"Arata scarba naibii. "
Si eu tot la fel.Dar se pare ca n-avem parte de asa ceva.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
E rautacios rau si chiar merge pana in panzele albe sa o faca sa se intoarca la el dar totusi cum ramane cu contractul?Iar dupa cum am spus si aseara inainte de a pleca la culcare acum mai este fortata si de parinti sa se intoarca in Shantivan deci as vrea ca Khushi sa nu fie fericita acolo si sa inceapa si ea o actiune din asta agresiva ca Arnav cel mai bine ar fi sa nu-l bage in seama si sa-si aduca Khushi aminte de tot ce ia spus el mai ales cand a urlat la ea ca mai bine n-o mai intalnea.
Parinti normal ca o forteaza oarecum ca e maritata ei nu stiu de contract si nici ce s-a intamplat acasa..iar cum e traditia la ei o fata maritata nu trebuie sa stea prea mult in casa parintilor si mai ales fara sot..
Visezi si tu ca si mine ..da si eu as vrea sa ii readuca aminet Khushi ce i-a zis ultima data ca mai bine nu o intalnea etc..dar sa ii readuca amninte ca si-a riscat viata pentru el si cate i-a facut el dupa casatorie..cum a dormit la piscina ..sau multe altele..
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Si eu tot la fel.Dar se pare ca n-avem parte de asa ceva.
Ce vrem noi nu
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Parinti normal ca o forteaza oarecum ca e maritata ei nu stiu de contract si nici ce s-a intamplat acasa..iar cum e traditia la ei o fata maritata nu trebuie sa stea prea mult in casa parintilor si mai ales fara sot..
Visezi si tu ca si mine ..da si eu as vrea sa ii readuca aminet Khushi ce i-a zis ultima data ca mai bine nu o intalnea etc..dar sa ii readuca amninte ca si-a riscat viata pentru el si cate i-a facut el dupa casatorie..cum a dormit la piscina ..sau multe altele..
Asta de parca n-au fost si nu s-au intamplat niciodata.Vreaau sa-l vad si eu cum sufera el pentru Khushi nu ca acum ca acum el prin bogatia lui si opulenta lui incearca sa o ingenuncheze si sa-i demonstreze ca ea fara el nu poate sa supravietuiasca dar vezi eu cred ca e tocmai invers si al naibii piele ape el nici nu-i da sansa asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Asta de parca n-au fost si nu s-au intamplat niciodata.Vreaau sa-l vad si eu cum sufera el pentru Khushi nu ca acum ca acum el prin bogatia lui si opulenta lui incearca sa o ingenuncheze si sa-i demonstreze ca ea fara el nu poate sa supravietuiasca dar vezi eu cred ca e tocmai invers si al naibii piele ape el nici nu-i da sansa asta.
Iuli astea sunt vise...nu avem parte de asa ceva...citeam prin toate partile dupa ce a revenit Barun in serial si Arnav acasa ca deacum (ziceau atunci) va incepe Arnav sa regrete se va simti vinovat..eu nu am vazut asa ceva deloc...si nu cred ca sunt sanse sa realizeze ce i-a facut lu Khushi...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Iuli astea sunt vise...nu avem parte de asa ceva...citeam prin toate partile dupa ce a revenit Barun in serial si Arnav acasa ca deacum (ziceau atunci) va incepe Arnav sa regrete se va simti vinovat..eu nu am vazut asa ceva deloc...si nu cred ca sunt sanse sa realizeze ce i-a facut lu Khushi...
Intocmai ca si cum lupul isi schimba parul dar naravul ba.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Intocmai ca si cum lupul isi schimba parul dar naravul ba.
erau din aceia care spuneau "din surse siigure" etc...si nimic!
Dap asa e..
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
erau din aceia care spuneau "din surse siigure" etc...si nimic!
Dap asa e..
Oy ce fel de surse sigure?Ca nimic n-a fost sigur pana acum.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Oy ce fel de surse sigure?Ca nimic n-a fost sigur pana acum.
Exact..nici una nu e sigura...dar ei asa spuneau ca din surse sigure de acum incolo o sa se intample asa si asa si nimic nu a fost asa...pana si unele articole au dat gres!
Andreea_Miha- vip
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum