8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
+8
pufy2010
lica54
axxa246
Camelia_Monica
andradamaria
simi
victorelalove
DENISA
12 participanți
Pagina 13 din 44
Pagina 13 din 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Re: 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
bună seara Lucica !!!
Young artists play primarily for money and fame.
Murat Yildirim, who became known outside of Turkey for its participation in several series, answer this question before Azerbey channel. Where he categorically rejected the allegations. Once again, told us about his love of theater and so it's good at his game. Those seeking money and fame, quickly extinguished the spark of their game and respectively the star and make a U-turn at the beginning.
Young artists play primarily for money and fame.
Murat Yildirim, who became known outside of Turkey for its participation in several series, answer this question before Azerbey channel. Where he categorically rejected the allegations. Once again, told us about his love of theater and so it's good at his game. Those seeking money and fame, quickly extinguished the spark of their game and respectively the star and make a U-turn at the beginning.
Dragalaselor a mai trecut o zi din viata iar eu ca in fiecare seara va de noapte buna somn usor vise placute..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
BUNA DENISA ,VIC TUTUROR O SEARA MINUNATA
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Noapte buna , Lica !!!
Multumim , Lucica !!!
Multumim , Lucica !!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna dimineata!! Ce mai faceti?
O zi frumoasa!!
O zi frumoasa!!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Buna ziua !!!
Sumt plecata in concediu 1 saptamana .
Va pup . O sa-mi lipsiti . Dar ma intorc cu fortze proaspete
Sumt plecata in concediu 1 saptamana .
Va pup . O sa-mi lipsiti . Dar ma intorc cu fortze proaspete
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
bună fetelor !!!
Concediu plăcut şi răcoros VIC !!!
Tomris Giritlioğlu yepyeni projesi ile sektöre dönüyor.
Türkiye’nin en iyi proje tasarımcılarından biri kabul edilen Tomris Giritlioğlu sağlığı nedeniyle ara verdiği çalışmalarına Kanal D de yayınlanacak ”Kayıp Şehir” isimli dizisi ile tekrar başlıyor.
Geçirdiği hastalığın tedavisi boyunca proje tasarımı ve senaryo çalışmalarından kopmayan Tomris Giritlioğlu’nun bu azmi ve üretkenliği, sektöre daha çok eser kazandıracağı yönünde.
Ihlamurlar Altında, Kırık Kanatlar, Hatırla Sevgili, Asi, Bu kalp seni unutur mu? gibi izleyicinin gönlünde taht kuran dizi projelerinden sonra yine uzun soluklu bir proje olacak “Kayıp Şehir” dizisinin cast çalışmalarının büyük bir gizlilik ve titizlikle sürdüğü gelen bilgiler arasında.
Dizinin yönetmen koltuğuna, yine yönettiği filmlerle fark yaratan güçlü bir isim oturacak. Bu isimi sizlerle çok yakın bir zamanda paylaşacağız.
Aici găsiţi articolul
Concediu plăcut şi răcoros VIC !!!
Tomris Giritlioğlu yepyeni projesi ile sektöre dönüyor.
Türkiye’nin en iyi proje tasarımcılarından biri kabul edilen Tomris Giritlioğlu sağlığı nedeniyle ara verdiği çalışmalarına Kanal D de yayınlanacak ”Kayıp Şehir” isimli dizisi ile tekrar başlıyor.
Geçirdiği hastalığın tedavisi boyunca proje tasarımı ve senaryo çalışmalarından kopmayan Tomris Giritlioğlu’nun bu azmi ve üretkenliği, sektöre daha çok eser kazandıracağı yönünde.
Ihlamurlar Altında, Kırık Kanatlar, Hatırla Sevgili, Asi, Bu kalp seni unutur mu? gibi izleyicinin gönlünde taht kuran dizi projelerinden sonra yine uzun soluklu bir proje olacak “Kayıp Şehir” dizisinin cast çalışmalarının büyük bir gizlilik ve titizlikle sürdüğü gelen bilgiler arasında.
Dizinin yönetmen koltuğuna, yine yönettiği filmlerle fark yaratan güçlü bir isim oturacak. Bu isimi sizlerle çok yakın bir zamanda paylaşacağız.
Aici găsiţi articolul
Concediu placut Vic!!
Stai linistita ca are Denisa grija de Engin.
Stai linistita ca are Denisa grija de Engin.
Camelia_Monica- vip
Buna dimineata dragalaselor!O zi buna si un inceput de saptamana cu multe impliniri si bucurii
lica54- vip
Buna dimineata!! O saptamama usoara si racoroasa va doresc!
Camelia_Monica- vip
SARP AKKAYA İÇKİ KONUSUNDA SUSKUNLUĞUNU BOZDU
Önce Ezel’deki ‘Tefo’ rolüyle ardından da Suskunlar dizisindeki ‘Sarı Bilal’ rolüyle büyük beğeni toplayan Sarp Akkaya, dizi sırlarını açıkladı.
05.08.2012 19:00:00
Sarp Akkaya, herkesin merak ettiği “İçkiler gerçek mi?” sorusuna yanıt verdi. Genç oyuncu dizilerde şampanya yerinde enerji içeceği, rakı yerine sulandırılmış ayran, viski yerine buzlu çay, beyaz şarap yerine elma suyu, kırmızı şarap yerine de vişne suyu kullanıldığını açıkladı. HT MAGAZİN
Aici găsiţi articolul
Astăzi am văzut şi eu până am plecat puţintel din ASI, a fot ep când Demir a fost eliberat , frumuşel foc Murat în aceste ep , e mai rotunjor , e super drăguţ, cred că acestea sunt ep când el arată foarte bine, l-or fi pus la îngrăşat ptr a ne dovedi că îi prieşte căsătoria cu ASI.
Aynı dizide buluştular
6 Ağustos 2012
“Ezel”in ardından dizi çalışmalarına ara veren ve Osman Sınav’ın “Uzun Hikaye” adlı filminde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, iddialı bir projeyle ekranlara dönüyor.
Aici găsiţi articolul
Unde sunteti fetelor?
si un clip nou
si un clip nou
Camelia_Monica- vip
bună Monica !!!! eu una astăzi am stat la umbra hârţoagelor , Vic stă la soare , de restul fetelor nu ştiu .
Tomris Giritlioğlu’ndan Iki Yeni Proje
Hatırla Sevgili, Asi gibi oldukça ses getiren dizilerin mimarı olan Tomris Giritlioğlu yeni projeleri için kollarını sıvadı.
Giritlioğlu’nun gündemdeki iki projesinden ilki bir göç hikayesi. Karadeniz’de yaşanan bir toprak kayması sonucu, İstanbul’a taşınmak zorunda kalan bir ailenin hikayesini anlatacak olan dizinin adı şimdilik Kayıp Şehir. Türkiye’nin son 10 yılda değişimini anlatacak olan Kayıp Şehir dışında bir de romantik komedi projesi olan Giritlioğlu, önümüzdeki dönemlerde de Mithat Cemal Kuntay’ın 1938 yılında yayımlanan tarihi romanı Üç İstanbul’u televizyona uyarlamayı düşünüyor.
Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi isimleri dizi sektörüne kazandıran Giritlioğlu, yeni projelerinde yine yeni isimlere yer vereceğini söyledi.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/tomris-giritlioglundan … i-proje/90436/19/
Tomris Giritlioğlu’ndan Iki Yeni Proje
Hatırla Sevgili, Asi gibi oldukça ses getiren dizilerin mimarı olan Tomris Giritlioğlu yeni projeleri için kollarını sıvadı.
Giritlioğlu’nun gündemdeki iki projesinden ilki bir göç hikayesi. Karadeniz’de yaşanan bir toprak kayması sonucu, İstanbul’a taşınmak zorunda kalan bir ailenin hikayesini anlatacak olan dizinin adı şimdilik Kayıp Şehir. Türkiye’nin son 10 yılda değişimini anlatacak olan Kayıp Şehir dışında bir de romantik komedi projesi olan Giritlioğlu, önümüzdeki dönemlerde de Mithat Cemal Kuntay’ın 1938 yılında yayımlanan tarihi romanı Üç İstanbul’u televizyona uyarlamayı düşünüyor.
Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi isimleri dizi sektörüne kazandıran Giritlioğlu, yeni projelerinde yine yeni isimlere yer vereceğini söyledi.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/tomris-giritlioglundan … i-proje/90436/19/
Buna Denisa!
Am vazut ca va topiti de caldura.Si la noi este cald dar avem temp. de 37-38.
Nu a scos capul nici un turc?
Am vazut ca va topiti de caldura.Si la noi este cald dar avem temp. de 37-38.
Nu a scos capul nici un turc?
Camelia_Monica- vip
Buna dimineata dragalaselor!Astazi avem o zi cu temperaturi foarte mari...Eu va doresc o zi cu cat mai multa racoare!Cu multe bucurii si impliniri
lica54- vip
https://www.facebook.com/serialesitelenovelet#!/groups/333043190071418/permalink/424905907551812/
Sa inteleg ca nu mai avem voie sa punem nici poze ( creatii) din asi adica el si tuba???
Sa inteleg ca nu mai avem voie sa punem nici poze ( creatii) din asi adica el si tuba???
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
O zi racoroasa,am inteles ca aveti temp. mari.
Camelia_Monica- vip
Admin_dea05 a scris:https://www.facebook.com/serialesitelenovelet#!/groups/333043190071418/permalink/424905907551812/
Dar cine a interzis asa ceva?
Buna monica!Azi fierbem in suc propriu...de maine se ma racoreste putin...
lica54- vip
bună fetelor !!!
dar cine le bagă în seamă Dea, eu deja le-am spus ca aproape nu mai intru decât foarte rar spre deloc , nu-mi face plăcere să citesc osanalele gratuite ridicate Curcii. Cu Tuba cu , care a avut un mare succes şi şi-au crescut cota împreuna nu sunt permise poze dar cu Curca , care nu face altceva decât să-i strice imaginea sunt permise , să se spele cu Curca pe cap până li s-o acri.
Astăzi ne topim la temp de 42 oC
dar cine le bagă în seamă Dea, eu deja le-am spus ca aproape nu mai intru decât foarte rar spre deloc , nu-mi face plăcere să citesc osanalele gratuite ridicate Curcii. Cu Tuba cu , care a avut un mare succes şi şi-au crescut cota împreuna nu sunt permise poze dar cu Curca , care nu face altceva decât să-i strice imaginea sunt permise , să se spele cu Curca pe cap până li s-o acri.
Astăzi ne topim la temp de 42 oC
Curca sa joace in filme nu sa ii se faca reclama gratuita de mare actritaDENISA a scris:[color=blue]bună fetelor !!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dragalaselor kanal d din toamna va difuza serialul turcesc Suleiman magnificul probabil dupa ce se termina o poveste de dragoste..
lica54- vip
Buna dimineata!! O zi cat mai racoroasa!!!
Camelia_Monica- vip
FETELOR!!!!!!!!!!
mi-e tare dor de voi, dar inca n-am terminat cu vara asa ca sunt cumva exilata la tara, dar si eu m-am topit de cald, va pup si va citesc un pic
mi-e tare dor de voi, dar inca n-am terminat cu vara asa ca sunt cumva exilata la tara, dar si eu m-am topit de cald, va pup si va citesc un pic
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
bună Andrada!!! bine ai revenit !! când te repatriezi acasă??? vara se prelungeşte până la finele lunii septembrie.
Pagina 13 din 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Subiecte similare
» 7.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 1.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 9.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 1.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 9.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 44