Serialesitelenovelet
43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

5 participanți

Pagina 15 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Urmatorul

In jos

43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 7:09 pm

dar dupa ce revine ne luam si noi pauza un an si votam cu cel mai oropsit in sondaje...avem si noi dreptul sa ne odihnim...
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 7:11 pm

michiper68 a scris:dar dupa ce revine ne luam si noi pauza un an si votam cu cel mai oropsit in sondaje...avem si noi dreptul sa ne odihnim...

Nu stiu ...sunt foarte suparata acum . Macar o reclama la oua , ceva sa faca si el ... si sa ne spuna . Uite pentru voi ... sa vedeti ca nu v-am uitat . Si ca va apreciez pentru tot sprijinul pe care mi l-ati acordat . Asa cum ati putut voi .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 7:13 pm

pai face zilnic. le ia in mana. poate il mai scoate cate un prieten la o narghilea, isi schimba mashina ca e peste tot pe net, isi schimba lookul si dupa iese din casa.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 7:16 pm

michiper68 a scris:pai face zilnic. le ia in mana. poate il mai scoate cate un prieten la o narghilea, isi schimba mashina ca e peste tot pe net, isi schimba lookul si dupa iese din casa.

Daaa. Sa iasa ...sa imi mai treaca supararea pe el . 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 7:18 pm

victorelalove a scris:

Daaa. Sa iasa ...sa imi mai treaca supararea pe el . 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 244732

si pe hilara o muta la kuzey, poate poate mai salveaza ceva din el, hilara nu e epuizata ea e tanara si duce multe...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 7:20 pm

michiper68 a scris:

si pe hilara o muta la kuzey, poate poate mai salveaza ceva din el, hilara nu e epuizata ea e tanara si duce multe...

Michi , tu ai spus mereu ca-si va lua pauza . Noi nu te-am crezut . Sau nu ai vrut sa te crezi nici tu ?
Cred ca am refuzat sa credem ca si-ar lua o pauza asa de lunga . Crying or Very sad
Poate se gandesc ca mai au totusi nevoie de un dizi din ianuarie . Depinde si de ce va fi in toamna . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 7:27 pm

victorelalove a scris:

Michi , tu ai spus mereu ca-si va lua pauza . Noi nu te-am crezut . Sau nu ai vrut sa te crezi nici tu ?
Cred ca am refuzat sa credem ca si-ar lua o pauza asa de lunga . Crying or Very sad
Poate se gandesc ca mai au totusi nevoie de un dizi din ianuarie . Depinde si de ce va fi in toamna . kiss

eu nu prea stiu seriale ay yapim sa inceapa in ianuarie. in afara de serialul son despre care cred ca a fost filmat tot si dupa aceea difuzat ca avea doat 18 episoade si ala a intrat la un moment dat, toate incep in septembrie. si ay yapim va avea la star tv ala cu munir si ebe nine si la atv ala cu kenan. la kanal d inca nu au anuntat nimic dar nu cred ca na avea si acolo ceva...eu am tot intrebat daca au resurse sa inceapa mai mult de 2 proiecte si mi s-a dat peste nas...pe fb.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 7:31 pm

michiper68 a scris:eu am tot intrebat daca au resurse sa inceapa mai mult de 2 proiecte si mi s-a dat peste nas...pe fb.

Am inteles . Mersic . Deci in cel mai bun caz il vedem de la anul .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 7:33 pm

victorelalove a scris:

Am inteles . Mersic . Deci in cel mai bun caz il vedem de la anul .

da. kenan a mai facut reclame au mai aparut 2 interviuri si o luna filmari, nu am simtit, la kivanc nu m-a interesat ce face si m-a dezgustat aparitia lui in ezel. poate avem noroc si apare un interviu cu engin., poate se va duce la arabi cum s-a dus muri la vreo conferinta, vreun festival, ma gandesc si incerc sa fiu pozitiva ca nu-l vor lasa araboicele sa stea cu ochii in tavan ...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 7:38 pm

michiper68 a scris: ma gandesc si incerc sa fiu pozitiva ca nu-l vor lasa araboicele sa stea cu ochii in tavan ...

Asa ma gandesc si eu . Hai ca nu o fi situatia chiar asa de neagra . In anul asta tot o face si el ceva . Hai ca parca ma simt si eu ceva mai bine .

Imi amintii ca la un moment dat antena 1 dadea un serial rusesc " Anastasia ' . L-ai vazut ? Eu am vazut cateva episoade . Si toti ...dar toti actorii de acolo sunt frumosi . kiss Frumos popor . kiss

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 7:43 pm

Sa schimbe astia la votare cine va fi cel mai de succes actor din noul sezon . Este Engin pe primul loc ... sa-l scoata .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 7:49 pm

victorelalove a scris:Sa schimbe astia la votare cine va fi cel mai de succes actor din noul sezon . Este Engin pe primul loc ... sa-l scoata .

acum sunt si mai inversunati fanii si voteaza...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 7:53 pm

michiper68 a scris:

acum sunt si mai inversunati fanii si voteaza...

Smile Smile Smile Smile
Da . Ceea ce ma supara teribil este ca au publicat saptamana asta articolul ala cu fanii care ii simt lipsa lui Engin ...si astazi ne-au dat cu bata in cap . Lor le place suferinta si in afara platourilor de filmare . Asa sunt ei ... de asta si au subiectele pe care le au in seriale .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 7:55 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile Smile
Da . Ceea ce ma supara teribil este ca au publicat saptamana asta articolul ala cu fanii care ii simt lipsa lui Engin ...si astazi ne-au dat cu bata in cap . Lor le place suferinta si in afara platourilor de filmare . Asa sunt ei ... de asta si au sibiectele pe care le au in seriale .

stai sa apara pe siteurile arabesti reactiile fanilor suparati. sigur o sa apara ceva. azi e linistea dinaintea furtunii..
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 7:56 pm

michiper68 a scris:

stai sa apara pe siteurile arabesti reactiile fanilor suparati. sigur o sa apara ceva. azi e linistea dinaintea furtunii..

Asa cred si eu .
Astazi sunt in visare . Multi nu au aflat inca .
Si crezi ca va produce ceva pagube furtuna ? Nu or sa mai poata cei de la Ay Yapim . De parca i-ar si cauta imediat lui Engin de lucru ... sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 8:02 pm

poate apare si el in kuzey guney , el e salvatorul. serialului.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 8:03 pm

michiper68 a scris:poate apare si el in kuzey guney , el e salvatorul. serialului.

O avea vreo aparitie pe acolo . Si apoi moare ...ca deh ...trebuie sa-l scoata cumva din serial . Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 8:06 pm

victorelalove a scris:

O avea vreo aparitie pe acolo . Si apoi moare ...ca deh ...trebuie sa-l scoata cumva din serial . Smile Smile

dsaa. il va bate kivanc. asha ar trbui. pe bugra l-au adus sa se scalde cu engin la final sa-l duca si pe engin sa stea la un ceai cu bugra...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 8:10 pm

michiper68 a scris:

dsaa. il va bate kivanc. asha ar trbui. pe bugra l-au adus sa se scalde cu engin la final sa-l duca si pe engin sa stea la un ceai cu bugra...
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Da. Asa va fi .
Engin sa fie si el la finalul KG . Dar de ce nu se duc la scaldat ? Nu se scalda lumea in serialul ala ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 8:13 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Da. Asa va fi .
Engin sa fie si el la finalul KG . Dar de ce nu se duc la scaldat ? Nu se scalda lumea in serialul ala ?

acolo fac covrigi. a spart kivanc ouale pt covrigi prfesional cu o mana....au framantat baietii coca, acolo au de toate si sex si romantism si duritate.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 8:17 pm

michiper68 a scris:

acolo fac covrigi. a spart kivanc ouale pt covrigi prfesional cu o mana....au framantat baietii coca, acolo au de toate si sex si romantism si duritate.

Pai si de ce nu au audienta grozava ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 8:17 pm

victorelalove a scris:

Pai si de ce nu au audienta grozava ?

nu au vrut rol de dur ptr kivanc. l-au vrut in dragoste si dragoste si atata...
vic ma duc la masa...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 8:20 pm

michiper68 a scris:

nu au vrut rol de dur ptr kivanc. l-au vrut in dragoste si dragoste si atata...
vic ma duc la masa...

Ma duc si eu sa iau putin aer .
Poate ma uimeste vreo stire cand ma intorc .
pofta buna !!! kiss

43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Iul 2012, 9:21 pm

Smile Smile

43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 24pkhso

http://www.gecce.com/haber/esra-dermancioglu-hangi-programa-konuk-oluyor-193962.html

am ras cu lacrimi!!!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Iul 2012, 9:56 pm

Ce cald este pe afara .

Eu nu mai am pofta de ras , Michi . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum