44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+3
victorelalove
michiper68
DENISA
7 participanți
Pagina 8 din 43
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Re: 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
e o perioada tulbure. nu numai noile proiecte le pun la punct dar si reinnoirea contractelor pt sezonul 2 vad ca le da batai de cap. suskunlarii au vrut sa se mute la star tv si nu au fost doriti in timp ce star tv renunta sa mai incheie contract pt sezonul 2 la iffet, un serial bunicel cu rating mic si pe care-l asteptau fanii... asta imi arata ca vor intra productii multe sezonul asta si ca multe sunt bine cotate...
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Buna ziua !!
Hai ca am mai reusit sa intru . Plec o saptamana . Aveti grija de baiat . Poate apare ...si sare lumea pe el .
Paziti-l si de Denisa .
Fusei sa-i iau juniorului slip ...abia am gasit costum de baie pentru baiati . Greu . Pentru fetite erau 1000 de modele .
Hai ca am mai reusit sa intru . Plec o saptamana . Aveti grija de baiat . Poate apare ...si sare lumea pe el .
Paziti-l si de Denisa .
Fusei sa-i iau juniorului slip ...abia am gasit costum de baie pentru baiati . Greu . Pentru fetite erau 1000 de modele .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
victorelalove a scris:Buna ziua !!
Paziti-l si de Denisa .
avem grija. si asha sta inchis in casa. noi stam la usha poate se razgandeste...pe toate siteurile lui au inceput timid sa apara pozele cu pisici...mancarea era de mult, acum au inceput cu animalutze.. asha ca o sa pazesc matzele ..
michiper68- vip
victorelalove a scris:Buna ziua !!
Paziti-l si de Denisa .
si eu as pleca o saptamana la navodari. e singurul loc unde-mi place. la o pensiune de acolo intre mamaia si navodari si plaja la navodari-tabara. e liniste, sunt doar localnicii si e apa mica . plus ca orashul e ieftin, au o pizza ...excelenta si vreo 3 supermarketuri cu preturi bune...piatza , magazine...
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Sunt matzele lui Engin ?
daaa. a terminat toate femeile posibile si a trecut la matze...
vic ma duc sa fac salata de varza ca am facut pilaf cu orez salbatic..l-am fiert pana m-am plictisit..
michiper68- vip
michiper68 a scris:
si eu as pleca o saptamana la navodari. e singurul loc unde-mi place. la o pensiune de acolo intre mamaia si navodari si plaja la navodari-tabara. e liniste, sunt doar localnicii si e apa mica . plus ca orashul e ieftin, au o pizza ...excelenta si vreo 3 supermarketuri cu preturi bune...piatza , magazine...
Cand ai concediu ?
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
daaa. a terminat toate femeile posibile si a trecut la matze...
vic ma duc sa fac salata de varza ca am facut pilaf cu orez salbatic..l-am fiert pana m-am plictisit..
Spor la treaba , Michi !!!
Am plecat .
Va pup . Aveti grija de voi . Ma intorc cu forte proaspate .
victorelalove- moderator
concediu placut Vic ......sa te balacesti toata ziua ,ca Engin !!!!..
Michi .....eu auzisem ca plaja de la Navodari e cea mai buna acum ,s-au facut multe pensiuni in zona aceea;cine vrea galagie merge la Mamaia
Michi .....eu auzisem ca plaja de la Navodari e cea mai buna acum ,s-au facut multe pensiuni in zona aceea;cine vrea galagie merge la Mamaia
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
bună fetelor !!!! Concediu plăcut VIC !!! stai liniştită, Engin e pe mâini bune , îl ţin bine să nu cadă să capete vreo fractură.
Michi tu ce ştii despre Özcan Deniz , mai este sau nu cu Fahriye Evcen ?
Michi tu ce ştii despre Özcan Deniz , mai este sau nu cu Fahriye Evcen ?
denisa nu i-am mai vazut de mult impreuna. inainte apareau stiri cu ei, stiam ca s-au despartit...
michiper68- vip
dubaisport a scris:concediu placut Vic ......sa te balacesti toata ziua ,ca Engin !!!!..
am fost acum doi ani la navodari la plaja. mi-a placut mult. eu si fiicamea si intram in apa cu gentile lasate pe plaja si nu am avut probleme. sigur nu aveam nimic de valoare in genti ca eu sunt paranoica cu actele si telefoanele... erau doar bunicii cu copiii si putina lume care la ora pranzului pleca la masa. pensiuni sunt una langa alta, foarte frumoase.. pe mine m-a impresionat orashul care e mic , ieftin si gasesti de toate. piata e bogata si supermarketul penny e chiar la intrarea in orash. si cea mai buna pizza pe care am mancat-o e in navodari la cireshica , au si livrare la domiciliul, atunci am fost la plaja...in orash eu ma duc anual ca am rude . si in constanta am rude, am fost la nunta anul asta, am vazut rasaritul, nu am gasit loc de parcare in mamaia noaptea la 10 cand am mers la nunta, era om langa om la plimbare...ma epuizeaza mamaia...ce nu mi-a placut in navodari ..transportul in comun, waw ... te rupe. din orash pana la plaja dadeam 3 lei si toate mashinile sau toate rutele au controlor, o fata care da bilete, nu te urci fara sa cumperi bilet. 5 lei pana in constanta si 3 lei pana la plaja -3 statii fie cu microbuzul fie cu autocarul...dar circula bine .
michiper68- vip
michiper68- vip
buna dimineata tuturor !!!
dubaisport- vip
neatza!
nu am stiri cu engin. am cu kenan imikrzalioglu
http://televizyongazetesi.com/kenan-imirzalioglunun-basrolundeki-yeni-diziye-bir-unlu-isim-daha-katildi_6_56912
alaturi de kenan si berg va juca cetin tekindor. suna bine de tot. mi-am dorit un serial cu cetin si kenan. vad ca pt kenan s-au straduit sa adune actori valorosi.
http://televizyongazetesi.com/kenan-imirzalioglunun-basrolundeki-yeni-diziye-bir-unlu-isim-daha-katildi_6_56912
alaturi de kenan si berg va juca cetin tekindor. suna bine de tot. mi-am dorit un serial cu cetin si kenan. vad ca pt kenan s-au straduit sa adune actori valorosi.
michiper68- vip
michiper68- vip
proiectul se numeste 'Gumus " ?michiper68 a scris:neatza!
Michi ..e clara treaba ...ptr Engin nu e proiect din toamna asta ....mi-e ca nu-l vedem nici din iarna
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
proiectul se numeste 'Gumus " ?
Michi ..e clara treaba ...ptr Engin nu e proiect din toamna asta ....mi-e ca nu-l vedem nici din iarna
cred ca scenaristii au fost la gumus...
michiper68- vip
nu are din toamna si dupa cum vad eu nici din iarna nu are. proiectul lui cansu e iar amanat .
michiper68- vip
neata .michiper68 a scris:nu are din toamna si dupa cum vad eu nici din iarna nu are. proiectul lui cansu e iar amanat .
asta e explicatia disparitiei lui.....cine stie pe unde o umbla ;ramadan-ramadan dar seara tot trebuia sa iasa si el un pic ,doar n-o sta numai in casa la rugaciuni.
la care Cansu te referi ?
dubaisport- vip
neatza!dubaisport a scris:
neata .
asta e explicatia disparitiei lui.....cine stie pe unde o umbla ;ramadan-ramadan dar seara tot trebuia sa iasa si el un pic ,doar n-o sta numai in casa la rugaciuni.
la care Cansu te referi ?
cansu dere. din ezel. la un moment dat fanii credeau ca vor juca impreuna cansu si engin....
michiper68- vip
michiper68 a scris:
neatza!
cansu dere. din ezel. la un moment dat fanii credeau ca vor juca impreuna cansu si engin....
o stiu pe tipa ,frumusica ,dar mi se pare mignona in comparatie cu engin
dubaisport- vip
au inceput sa anunte serialul lui kenan. suna bine.
http://televizyongazetesi.com/kenan-imirzalioglunun-basrolundeki-iddiali-dizinin-isminde-degisiklik-yapildi_6_56950
Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ,Çetin Tekindor ve Rıza Kocaoğlu
pt cetin sigur ma voi uita. el a fost foarte bun si in bir cocuk sevdim , pacat ca nu a avut audienta si au facut ping-pong cu serialul. dar sunt curioasa cum va fi interpretarea kenan-cetin tekindor... berg nu-mi place...
http://televizyongazetesi.com/kenan-imirzalioglunun-basrolundeki-iddiali-dizinin-isminde-degisiklik-yapildi_6_56950
Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ,Çetin Tekindor ve Rıza Kocaoğlu
pt cetin sigur ma voi uita. el a fost foarte bun si in bir cocuk sevdim , pacat ca nu a avut audienta si au facut ping-pong cu serialul. dar sunt curioasa cum va fi interpretarea kenan-cetin tekindor... berg nu-mi place...
michiper68- vip
Buna seara!
Multumim pentru vesti.Si mie imi place Cetin Tekindor am cativa actori care sunt mai in varsta ce imi plac tare mult.Si eu cred ca Engin va avea o pauza mai mare. Cred ca si ei stau mai rau cu banii si nu mai investesc in proiecte care nu aduc audienta. Eu am urmarit in ultimile doua zile UCURUM a fost pe ATV sunt 18 episoade.Am ajuns sa-l vad urmrind actrita ce a jucat rolul cumnatei lui Mustafa din BBO dupa ce a fost pusa poza lui Engin cu ea.Poza nu era din serial era din pauza cred.In Ucurum apare putin in primul episod ca este omorata dar joaca bine si e draguta.
Multumim pentru vesti.Si mie imi place Cetin Tekindor am cativa actori care sunt mai in varsta ce imi plac tare mult.Si eu cred ca Engin va avea o pauza mai mare. Cred ca si ei stau mai rau cu banii si nu mai investesc in proiecte care nu aduc audienta. Eu am urmarit in ultimile doua zile UCURUM a fost pe ATV sunt 18 episoade.Am ajuns sa-l vad urmrind actrita ce a jucat rolul cumnatei lui Mustafa din BBO dupa ce a fost pusa poza lui Engin cu ea.Poza nu era din serial era din pauza cred.In Ucurum apare putin in primul episod ca este omorata dar joaca bine si e draguta.
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
gix a scris:Buna seara!
ucurum s-a terminat? una din actrite duygu yetis parca a jucat in kis masali si mi-a placut langa cemal hunal. am vazut-o ca are proiect nou.
nu stiu ce face ay yapim dar se misca greu. mai e putin pana in septembrie, are anuntate doua proiecte noi si nimic...cu forcepsu mai scot cate o informatie de la ei. pt agir roman nu au aparut poze, promo..nimic..
michiper68- vip
Am vazut sfarsit scris in ultimul episod si felul cum s-a terminat nu am inteles ca va mai fi un sezon. Interesant subiect si sunt si doua actrite mi-au placut mult cum au jucat.E trist serialul dar interesant.Ma uit acum sa vad care e actrita de care spui ca nu le stiu dupa nume decat pe Lavinia Longhin(SAU LOGHIN) care in serial este Eva.
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii