44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+3
victorelalove
michiper68
DENISA
7 participanți
Pagina 9 din 43
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Re: 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
asta e serialul refuzat de muri. e facut dupa filmul soferul de taxi cu de niro...l-au comparat mereu cu suskunlar. nu a avut promo la fel de in forta ca la suskunlar. dar distributia si mie mi s-a parut mai atent aleasa..
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Stii cum o cheama pe Felicia sora Evei(ca si actrita, are niste ochi superbi si a jucat bine)Deci Murat a refuzat rolul pacat era interesant poate si cu el avea mai multa audienta.
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
gix a scris:Stii cum o cheama pe Felicia sora Evei(ca si actrita, are niste ochi superbi si a jucat bine)Deci Murat a refuzat rolul pacat era interesant poate si cu el avea mai multa audienta.
uite aici distributia. vad ca e si kaya akayya fratele lui sarp...
http://www.diziler.com/dizi/ucurum/oyunculari
e si duygu yetis, pe ea o stiu..
michiper68- vip
Am vazut ca Belcim Erdogan va juca intr-o coproductie impreuna cu actorul cu care a mai jucat intr-un film se potrivesc amandoi si era mentionat Ay Yapim.
gix- vip
gix a scris:Am vazut ca Belcim Erdogan va juca intr-o coproductie impreuna cu actorul cu care a mai jucat intr-un film se potrivesc amandoi si era mentionat Ay Yapim.
am vazut azi ceva. si nu am deschis stirea. cred ca fac iar vreun film impreuna. ,,dragostea iubeste coincidentele ''parca s-a numit filmul lor. foarte buni amandoi.
michiper68- vip
Denise Capezza o cheama.Da sa se cheama filmul l-am vazut si joaca bine mandoi si se potrivec
Ultima editare efectuata de catre gix in Dum 05 Aug 2012, 7:27 pm, editata de 1 ori
gix- vip
gix a scris:Am vazut ca Belcim Erdogan va juca intr-o coproductie impreuna cu actorul cu care a mai jucat intr-un film se potrivesc amandoi si era mentionat Ay Yapim.
au vandut drepturile de autor. se va face un film americam avand ca tema scenariul filmului turcesc ...povestea e frumoasa, e unul din putinele filme turcesti care mi-au placut. bine realizat, sigur cu final trist, dar foarte bun filmul. e tradus in engleza si cred ca si in romana l-a tradus motzi...
michiper68- vip
gix a scris:Denise Capezza o cheama
au avut doua actrite straine in serial. probabil ea e una dintre ele...
michiper68- vip
Am vazut filmul intai netradus dupa care am vazut ca e si in romana.La ce am tradus cu google inseamna ca am inteles gresit.Dar casele de productie primesc si bani de la stat sau investesc doar banii lor.
gix- vip
gix a scris:Am vazut filmul intai netradus dupa care am vazut ca e si in romana.La ce am tradus cu google inseamna ca am inteles gresit.Dar casele de productie primesc si bani de la stat sau investesc doar banii lor.
doar banii lor pt filme. si banii de la canalele tv pt seriale, e un parteneriat pt serial. la filme care cum se descurca, au sponsorizari...
michiper68- vip
Te-am intrebat pentru ca am vazut un articol in care erau multumiti de cum se vand serialele in alte tari ca are si statul de castigat dar probabil din impozite si apreciaza acest lucru si prin faptul ca fac reclama culturii lor turismului.
gix- vip
gix a scris:Te-am intrebat pentru ca am vazut un articol in care erau multumiti de cum se vand serialele in alte tari ca are si statul de castigat dar probabil din impozite si apreciaza acest lucru si prin faptul ca fac reclama culturii lor turismului.
eu am citit un articol cu murat si spunea ca ei primesc doar banii pe care ii negociaza la inceputul contractului de serial. pt ce e difuzat in turcia. daca serialul se vinde banii revin televiziunii si apoi statului ca impozit. ei nu mai primesc nimic.singurul lor castig ar fi daca ii invita vreo televiziune din afara si are bani pe bugetul emisiunii pt invitati...
michiper68- vip
E prea multa liniste in ce priveste Engin dar nici anul trecut in aceasta perioada nu prea au aparut vesti decat ce se specula ca ar fi cu Beren dar poze nimic. Poate spre sfarsitul lunii dar eu nu cred ca e un fanatic religios si nu apare din acest motiv, sunt multi actori turci despre care nu apare nimic , tin la viata lor privata.
gix- vip
O seara placuta in continuare.
gix- vip
gix a scris:E prea multa liniste in ce priveste Engin dar nici anul trecut in aceasta perioada nu prea au aparut vesti decat ce se specula ca ar fi cu Beren dar poze nimic. Poate spre sfarsitul lunii dar eu nu cred ca e un fanatic religios si nu apare din acest motiv, sunt multi actori turci despre care nu apare nimic , tin la viata lor privata.
anul trecut stiam ca va face promoul de sezon 2011-2012 pt kanal d. au aparut si poze cu el si beren.
michiper68- vip
Mirela Maria a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata tuturor !!!
Michi ,Gix...multumim ptr noutati
Michi ..pe ce canal va fi difuzat dizi-ul lui Kenan ? daca engin nu apare din sept ,la Kenan ma voi uita .
Gix..nici eu nu-l vad pe Engin vre-un fanatic religios ,dar acolo e greu sa stai deoparte cand toata lumea din jurul tau tine post ; eu nu cred ca el face cele 5 rugaciuni pe zi ,dar nici indiferent nu e....apoi mai e si imaginea lui de artist,nu pica bine sa fie vazut petrecand in perioada asta , mai bine sta si se relaxeaza...
noi ne coacem azi la propriu ...40 gr oficial ....la soare cred ca depaseste 45 .
Michi ..pe ce canal va fi difuzat dizi-ul lui Kenan ? daca engin nu apare din sept ,la Kenan ma voi uita .
Gix..nici eu nu-l vad pe Engin vre-un fanatic religios ,dar acolo e greu sa stai deoparte cand toata lumea din jurul tau tine post ; eu nu cred ca el face cele 5 rugaciuni pe zi ,dar nici indiferent nu e....apoi mai e si imaginea lui de artist,nu pica bine sa fie vazut petrecand in perioada asta , mai bine sta si se relaxeaza...
noi ne coacem azi la propriu ...40 gr oficial ....la soare cred ca depaseste 45 .
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Beren with his family, friends and grandma opposite. We put the combined image. Someone is missing .... And something like iced tea is missing.
BEREN VE KENAN'IN LOS ANGELES TATİLİ!
Beren Saat ile sevgilisi Kenan Doğulu, Los Angeles'taki tatillerinin ilk 3 gününde yoğun bir şekilde alışveriş yaptı...
06 Ağustos 2012 10:13
Kenan Doğulu'nun evinde kalan sevgililer Amerika'nın ünlü outlet'lerinden giysi, çanta ve ayakkabı aldı. Bunun için de 50 bin TL'ye yakın para harcadılar. Amerika'da 20 gün daha kalacak olan Beren Saat ile Kenan Doğulu, bavullarını Türkiye'ye gelmeden önce bavulla gönderecek..
Aici găsiţi articolul
Transparansız çıkmam abi!
06.08.2012
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin 'kötü yenge'si Esra Dermancıoğlu, önceki gün transparan bluzuyla Cihangir'deydi. Kış boyunca da transparan haliyle fotoğraflanan oyuncuyu görenler "Transparansız çıkmıyor" dedi.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2012/08/06/transparansiz-cikmam-abi
Aynı dizide buluştular
6 Ağustos 2012
“Ezel”in ardından dizi çalışmalarına ara veren ve Osman Sınav’ın “Uzun Hikaye” adlı filminde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, iddialı bir projeyle ekranlara dönüyor.
Aici găsiţi articolul
dubaisport a scris:buna dimineata tuturor !!!
pe atv va fi serialul. unde a fost si ask ve ceza. parca se prinde mai bine decat kanal d tr... si eu il astept. nu stiu cat voi rezista kenan mustacios, berg nu e printre favoritele mele, actiunea in anii 70 ...dar sigur o sa-l vad, chiar il astept...va fi un serial lucrat ca pt megastarul kenan...centrul centrului el va fi.
michiper68- vip
Şi eu vreau să văd serialul cu Berg şi Kenan, Berg mi-a plăcut în BBg( doar aici am văzut-o) , Kenan îmi place ca bărbat dar nu-mi place mustaţa.
Çakma Kerim!
"Engin Akyürek'ten nemalanmak istiyor"
06 Ağustos 2012 Pazartesi
Mısırlı ünlü aktör Macid El Masri, yeni rolü için imajını değiştirdi. El Masri, bu imajıyla "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin Kerim'i Engin Akyürek'e benzedi.
"Fatmagül'ün Suçu Ne?" Mısır'da en çok izlenen diziler arasında. Bu nedenle Mısırlı vatandaşlar, "Macid, Kerim'e benzemeye çalışıyor" şeklinde konuşuyor.
El Masri ise, bu sözlere karşı çıkıyor. El Masri, "Kerim karakterini bilmiyorum. İlk kez duydum. Ona benzemek istemedim. Sadece yeni projeme odaklanmak istiyorum" diyor.
Ancak El Masri'nin sakallarını ve saçlarını uzatması, Mısır basını tarafından, "Kerim'den nemalanmak ve popüler olmak istiyor" olarak yorumlanıyor.
Aici găsiţi articolul
http://www.gecce.com/haber/fatmagulun-mustafasina-taciz-soku-194442.html
Çakma Kerim!
"Engin Akyürek'ten nemalanmak istiyor"
06 Ağustos 2012 Pazartesi
Mısırlı ünlü aktör Macid El Masri, yeni rolü için imajını değiştirdi. El Masri, bu imajıyla "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin Kerim'i Engin Akyürek'e benzedi.
"Fatmagül'ün Suçu Ne?" Mısır'da en çok izlenen diziler arasında. Bu nedenle Mısırlı vatandaşlar, "Macid, Kerim'e benzemeye çalışıyor" şeklinde konuşuyor.
El Masri ise, bu sözlere karşı çıkıyor. El Masri, "Kerim karakterini bilmiyorum. İlk kez duydum. Ona benzemek istemedim. Sadece yeni projeme odaklanmak istiyorum" diyor.
Ancak El Masri'nin sakallarını ve saçlarını uzatması, Mısır basını tarafından, "Kerim'den nemalanmak ve popüler olmak istiyor" olarak yorumlanıyor.
Aici găsiţi articolul
http://www.gecce.com/haber/fatmagulun-mustafasina-taciz-soku-194442.html
DENISA a scris:Şi eu vreau să văd serialul cu Berg şi Kenan, Berg mi-a plăcut în BBg( doar aici am văzut-o) , Kenan îmi place ca bărbat dar nu-mi place mustaţa.
poate renunta la ea.. berg a mai jucat si in cantec fara sfarsit cu bulent.
michiper68- vip
Bună fetelor !!!
eu nu am văzut serialul cu Bulent dar ca femeie e frumoasă Berg cred că ar da bine cu Kenan.
Beren ve Kenan alışverişte adeta para saçtı!
Beren Saat ve Kenan Doğulu, Amerika'da alışveriş çıktı, paraya para demedi
Beren Saat ile sevgilisi Kenan Doğulu, Los Angeles'taki tatillerinin ilk 3 gününde yoğun bir şekilde alışveriş yaptı...
Kenan Doğulu'nun evinde kalan sevgililer Amerika'nın ünlü outlet'lerinden giysi, çanta ve ayakkabı aldı. Bunun için de 50 bin TL'ye yakın para harcadılar. Amerika'da 20 gün daha kalacak olan Beren Saat ile Kenan Doğulu, bavullarını Türkiye'ye gelmeden önce bavulla gönderecek..
eu nu am văzut serialul cu Bulent dar ca femeie e frumoasă Berg cred că ar da bine cu Kenan.
Beren ve Kenan alışverişte adeta para saçtı!
Beren Saat ve Kenan Doğulu, Amerika'da alışveriş çıktı, paraya para demedi
buna dragelor !!!!
ce canicula e afara...nu e pic de aer.....
Denisa ....serialul lui Berg cu Bulent nu a rupt gura targului.
ce stire e despre Beren ?
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
dubaisport a scris:buna dragelor !!!!
ca e inca in america cu dopul si au cheltuit la shopping 50000 lire turcesti pe haine si incaltaminte. ..
m-am uitat la promo ep 3 pt serialul cu cansel si telenovelista. cred ca e cu viol. oare se vor ofensa iar ca e ramadan... ?
michiper68- vip
o poza de acum 3 ani pe care abia acum au postat-o
michiper68- vip
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Subiecte similare