15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
lica54
Admin_dea05
petronela
AdrianaMatza
tiberici
iulianagl
Andreea_Miha
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Mama m-au luat toti fiorii cand a deschis Khushi cutia cu perle.Fetele lor traiesc momentul extraordinar de bine jucat.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Admin_dea05 a scris:mai ales cand a vazut ca nu are nici telefonul cu ea
Exact.
iulianagl- moderator
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Mai ce tot vorbesc despre incidentul cu acea femeie.
iulianagl- moderator
Gata clar Mami ia dat verdictul noua Dadi a fosr foarte periculoasa pe timpul ala cand s-a intamplat incidentul.Deci nu o sa fie personaj pozitiv.
iulianagl- moderator
O my God auzi la Akash cica este mai bine sa tii unlele lucruri ascunse.Si atunci daca si el are parerea asta de ce s-a suparat pe Payal inainte?
iulianagl- moderator
Ati observat ca Khushi cand s-a trezit s-a trezit pe partea cealalta a patului de aceea era cred dezorientata cum de a ajuns ea pe partea cealata la calarit pe Chote toata noapte in toate pozitiile si impozitiile pe care numai ea stie cum sa doarma ca saracul baiat si-a luat inima in dinti si a trecut el de partea cealata a patului.
iulianagl- moderator
Noapte buna si week-end placut.
iulianagl- moderator
Nu stiu de ce era dezorientata.. cupidon dar la RM doarme tare linistita...ai vazut ce derutat era si el la casa Gupta..iulianagl a scris:Ati observat ca Khushi cand s-a trezit s-a trezit pe partea cealalta a patului de aceea era cred dezorientata cum de a ajuns ea pe partea cealata la calarit pe Chote toata noapte in toate pozitiile si impozitiile pe care numai ea stie cum sa doarma ca saracul baiat si-a luat inima in dinti si a trecut el de partea cealata a patului.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:Asta chiar e serial condimentat.. cand nu are sare si piper ..cand are prea multe condimente.. nici nu ne revenim bine din ..imbratisari, ca ne arunca iar cu piper in ochi..e o mare nebunie..asta ca nu cumva sa ne plictisim..
Ce le-a mai trecut prin cap creatorilor ???
Surprize surprize..cei de pe if am vazut ca discuta cu trecutul cum se spunea ca s-ar putea sa aiba legatura Ak...melodia din ep pt luni cand intra in casa imi aduce aminte de Shyam..Cand credeam ca am scapat de Shyam pentru o perioada acum am senzatia ca se intorc doi de Shyam!!!Dar cine stie poate ne fac surpriza si e personaj pozitiv (desi nu am mari sperante..)..
Dar cum de la iss ne putem astepta la orice..pentru ei nu conteaza detalilie etc,noi analizam fiecare amanunt privire cum a atins-o/atins ce a zis etc si pentru ei nu conteaza,a doua zi avem parte de altceva..ei uita dintr-un ep in altul..
Spun asta referitor si la vorbe si la fapte si la mimica fetei ..
Vom vedea ce ne-au pregatit,curiozitatea e mare dar astept surprize de la ei,lucuri la care nu ma astept..asa e mai frumos!
Andreea_Miha- vip
Va las cafeluta calda!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
Va las cafeluta calda!
Multam de cafeluta..
Weekend placut tuturor!
Andreea_Miha- vip
Buna.Se pare ca Dadi cea nou n are o inima mare buna Ca Naniji, ati vazut ce a spus Mamiji ca a fost periculoasa la viata ei doar poate, poate s-a mai imblanzit la schit.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Buna.Se pare ca Dadi cea nou n are o inima mare buna Ca Naniji, ati vazut ce a spus Mamiji ca a fost periculoasa la viata ei doar poate, poate s-a mai imblanzit la schit.
cine stie ..vom vedea..am vazut ca sunt dezbateri pe if uni pro alti conta...
"Everyone is thinking that Arnav's Dadi might be a negative character, but if you noticed that Mami is scared of her, so may be she will be negative for others but positive for Khushi?
You know she may stop Mami from name calling the Gupta sisters, it might be possible."
dar nu ma complic asa tare ca indiferent de ce cred nu va schimba ei nimic tot asa va fi..
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
cine stie ..vom vedea..am vazut ca sunt dezbateri pe if uni pro alti conta...
"Everyone is thinking that Arnav's Dadi might be a negative character, but if you noticed that Mami is scared of her, so may be she will be negative for others but positive for Khushi?
You know she may stop Mami from name calling the Gupta sisters, it might be possible."
dar nu ma complic asa tare ca indiferent de ce cred nu va schimba ei nimic tot asa va fi..
Miha poate ai dreptate ca si eu m-am gandit la asta dar ai mai vazut ca Mami si Nani au spus acelasi lucru cu incidentul care s-a petrecut si cu acea femeie care acea femeie mi-e teama sa nu aibe legatura cu Khushi, si ce a mai spus Mami ca a fost si se roaga sa numai fie asa periculoasa.Uite asta me enerveaza stii arinca pastila sau nu mai bine arunca hrana la niste haite infometate(care noi suntem) de cunostinte, cam asa actioneaza ei si apoi urmaresc ce reactii avem noi stii suntem ca niste cobai pentru ei.
iulianagl- moderator
Mie mi-e teama ca noua Dadi sa ii desparta de tot.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Mie mi-e teama ca noua Dadi sa ii desparta de tot.
nu ma mai speria..nici nu vreau sa ma gandesc..
Andreea_Miha- vip
Si stii de ce imi mai este teama ca Arnav sa nu inceapa s-o urasca pe Khushi din cauza trecutului poate care o sa-l dezvaluie noua Dadiji.
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:
nu ma mai speria..nici nu vreau sa ma gandesc..
Ce spui tu Miha asta noapte n-am dormit mai deloc ca maimutica mea de baiat a facut temperatura si am stat de veghe mai toata noaptea si daca ai sti tu cate chestii mi-au trecut prin cap si la ce m-am oprit cela mai mult a fost ca el sa nu o urasca din nou din cauza trecutului.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Miha poate ai dreptate ca si eu m-am gandit la asta dar ai mai vazut ca Mami si Nani au spus acelasi lucru cu incidentul care s-a petrecut si cu acea femeie care acea femeie mi-e teama sa nu aibe legatura cu Khushi, si ce a mai spus Mami ca a fost si se roaga sa numai fie asa periculoasa.Uite asta me enerveaza stii arinca pastila sau nu mai bine arunca hrana la niste haite infometate(care noi suntem) de cunostinte, cam asa actioneaza ei si apoi urmaresc ce reactii avem noi stii suntem ca niste cobai pentru ei.
Nu era idea mea e a unui user de pe if ca am vazut dezbateri acolo..am citit cateva si m-am lasat pagubasa...daca ar fi dupa mine as inclina sper negativ pers..
Am vazut multi acolo aduc aminte de acel promo cu trecutul si e posibil sa aibe dreptate uite acest articol :
http://www.metromasti.com/tv/gossip/Iss-Pyaar-Ko-IPKKND-Arnavs-dadi-entry-in-Arnav-Khushis-life/19847
"With all Arnav's efforts, happiness entered again in the Raizada house but now, it seems like it will not last long..
Dadi's sudden entry in the house will bring interesting twist in Khushi's life. Dadi will also inquire about Shyam (Abhaas Mehta) that will again make Anjali sad.
Along with this, Arnav will keep on trying to win Khushi with his love and concern."
Dar eu nu vreau sa anlizez ce a zis Manorma sau ca se temea de ea..pentru ca pentru cei de la iss aceste lucruri sunt neimportante...ei uita de la un ep la altul!Spun asta referitor si la vorbe si la fapte si la mimica fetei ..
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Nu era idea mea e a unui user de pe if ca am vazut dezbateri acolo..am citit cateva si m-am lasat pagubasa...daca ar fi dupa mine as inclina sper negativ pers..
Am vazut multi acolo aduc aminte de acel promo cu trecutul si e posibil sa aibe dreptate uite acest articol :
http://www.metromasti.com/tv/gossip/Iss-Pyaar-Ko-IPKKND-Arnavs-dadi-entry-in-Arnav-Khushis-life/19847
"With all Arnav's efforts, happiness entered again in the Raizada house but now, it seems like it will not last long..
Dadi's sudden entry in the house will bring interesting twist in Khushi's life. Dadi will also inquire about Shyam (Abhaas Mehta) that will again make Anjali sad.
Along with this, Arnav will keep on trying to win Khushi with his love and concern."
Dar eu nu vreau sa anlizez ce a zis Manorma sau ca se temea de ea..pentru ca pentru cei de la iss aceste lucruri sunt neimportante...ei uita de la un ep la altul!Spun asta referitor si la vorbe si la fapte si la mimica fetei ..
Dadi's sudden entry in the house will bring interesting twist in Khushi's life. Ce am spus eu ca Arnav o s-o urasca din nou din cauza trecututlui.
iulianagl- moderator
Cu toate ca poate ea n-ar avea nicio vina doar pentru simplu fat ca fiica celui cau celei care le-a facut rau Raizadilor, ca ea oricum era mica pe atunci.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ce spui tu Miha asta noapte n-am dormit mai deloc ca maimutica mea de baiat a facut temperatura si am stat de veghe mai toata noaptea si daca ai sti tu cate chestii mi-au trecut prin cap si la ce m-am oprit cela mai mult a fost ca el sa nu o urasca din nou din cauza trecutului.
Pentru "maimutica mea de baiat"
ai facut scenari
Trebuie sa intre si partea cu trecutul dar eu speram sa mai dureze un pic sa treaca treaba cu contractul sa se recasatoreasca/prelungeasca sa fie cat de cat lucrurile clare intre ei si apoi sa vina trecutul..ca ei mai au inca multe de lamurit intre ei daca mai vin acum si altele deja...e prea mult.
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Dadi's sudden entry in the house will bring interesting twist in Khushi's life. Ce am spus eu ca Arnav o s-o urasca din nou din cauza trecututlui.
da asta spun cei de pe if ca e promo 5!
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
da asta spun cei de pe if ca e promo 5!
adica acesta...
Andreea_Miha- vip
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum